Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
figy. nemszeressük az ilyen hangvételt a fórumokon.
Go4gold: ez rád is igaz.
egyi knagyon rendes tanárom mondta egyszer: hülye kérdés nincs. minden kérdést, amire az nem találhat választ MAXimum 100-150 üzi visszaolvasása esetén, arra inkább ne adjunk válasz, mint sem, hogy lelámázzuk. Ti még nem voltatok úgy, hogy alig nertem megkérdezni valamit egy fórumba, mert "vajon mit szólnak?"
ez bizony a magyarok egyig hungarikuma. fikázzuk egymást. szokjunk már le róla, könyörgöm. legalább ok nékül ne kedjünk bele.
Speedbreaker: ha kepsz egy bukó választ, attól még nem hülye az egész "sg.hu", vagy akár a topic, csak az addott user(de legtöbbször neki is csak szar kedve van, mert elhagyta a nője)
Viszont ha így tör elő belőled a flame, akkor bizony nagyon ki fognak útálni. A magyarítós emberek nagyon kedves scene. Mindenki segít mindenkit. Bevallom, nekem is volt már rosz napom, és minden topicban van legalább egy faszfej, de ne az első hozzászólás alapján ítélj.
hogy valami értelme is legyen a hozzászólásomnak:
Nem vok CS-s, de "google" a barátod, illetve a magyarítások portál keresője, és arhívuma is.
én ezt találtam neked. mintha kompatibilis lenne az 1.6-tal nem den tudom. elvile source-os. remélem tudtam segíteni. ilyen ügyekben Imyke a rangidős, de ő most beteg. Ismételten jobbulást neki.
Itt az új "Támogassuk Imykét" akció: akinek van egy fölös fél veséje...