58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • PLackó
    Amúgy gratulálok a magyarosítók eddigi munkáihoz!!
  • PLackó
    Hi.Forgotten Bottles magyarítás van?
    THX!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, így van - ez is megtörténhet nálunk. Igazad van.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • HJ
    Sajnos ez van - időm se nagyon van, mióta új munkahelyem van + CheatLand fejlesztés + 2 weblapomat kell folyamatosan karbantartani + zenekari elfoglaltságok + család.
    A kedvemet meg elvette a magyarítás scenén tapasztalható széthúzás, + az egyre gyakoribbá váló lenyúlás.
    Tudod amikor olyat olvasok, hogy valaki lenyúlja más munkáját és az eredeti szerző fórumán fikázza a másikat utána meg hipp-hopp beveszik a csapatba...
    Hát az ilyen dolgokhoz én már öreg vagyok:(
  • NiGhTM4R3
    Ezt elég finoman megfogalmaztad - túl finoman...Mert az egyik dolog amivel feltudnak húzni, az a más tollával való ékeskedés.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt nagyon szomorúan olvasom! Rettentő szomorúan!

• HJ
    Ez van sajnos - miután nem is olyan túl régen a közös fellépés szükségességéről "osztottam az észt":) ezen a fórumon és láttam, hogy i2k kivételével baromira nem érdekel ez senkit - én úgy döntöttem, hogy teljesen kiszállok ebből a magyarítás témából. A BSPlayer magyar fordítását csinálom tovább - azt legalább nem lehet ellopni, mert benne van a alapból a telepítőben.
  • Zola NFK
    Gondoltam, hogy nem Te vagy a Lúdas a dologban :)
    Amiatt kérdeztem Tőled, amit a második részben írtál, azaz a tesztelgetés és tsai.

Reméltem, hogy esetleg előjött, és kiderült a dolog.
    Na mind1, megoldom valahogy...

Egyébként a codecpack-októl távol tartom magam, kivéve a GordianKnot codecpack-ját :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi - elég sok munkám van benne.

• IMYke2.0.0.0
    Hát igen...
    Én nem megnehezíteni akarom a magyarításaim használatát, csak azt szeretném, ha nem lenne divatos a tinik, felvágni szándékozó, netán anyagi előnyökre törő újkeletű oldalak gazdái körében az, hogy mások tollával ékeskednek...

• NiGhTM4R3
    Másik meg h a ManHUNt nagyon jó lett! Gratulálok hozzá!
  • NiGhTM4R3
    Serialba ottvan az i2k, ettől kezdve egyértelmű h nem a kis pista, hanem i2k csinálta a magyarítást. A magyarításlopók ellen nemlehet védekezni...(lásd tomzzz)

Jah, dehogynem lehet, ha beveszed a csapatodba :D Bár i2k nemhiszem h ilyen tomzzz félékkel szeretne dolgozni :)
  • davos80
    Egyszerű : be kell tömöríteni rarba, jelszóval, ami mondjuk a következő : http://imyke2000.sync.hu/ - innentől kezdve rá fognak találni az oldalra, és nem mondhatják, hogy én csináltam.
  • IMYke2.0.0.0
    Olvastam!

• IMYke2.0.0.0
    Ja, a GameStar-ra gondolsz... Én nem arra gondoltam. Azzal talán nincs is gond, bár aki közvetlen linkről szedi, az ugye nem olvassa el a telepítéshez szükséges információkat s ez csak a bajt okozza - Berkenye is szívhatja a fogát s én is, mert ugye nekem jönnek majd a levelek.
    Ám ez mind eltörpül amellett, hogy egyesek az oldalukra helyezik ki a munkáimat! most csak négyet találtam az újak közül, de szerintem 1 hét múlva az összes kinn lesz.
    Fáj ez, mert hiába akarok jót, az emberek szívtelenek!

• bazza
    A Gamestar cikkét láttátok?
    Mármint a [HUN]Manhunt cikket!
    Megemlítik az oldalunkat! A Hun Tech csapatot megemlítik!
    De boldog vagyok!
  • davos80
    Egy helyre én ajánlottam a Manhuntot, nem gondoltam volna, hogy közvetlen linket nyomnak ki...Annyit megérdemelnél, hogy az egész oldal linkjét tegyék ki.Csak azért ajánlottam, mert így legalább "híres leszel", felfigyelnek rád, meg ugye baró lett, és ezt mindenkinek ki kell próbálnia.Afféle ingyen reklám - bár te magad is non-profit módon űzöd a mesterséged.
    Írtam már nekik amúgy, hogy szedjék le a közvetlen linket.Bocs
    ha kellemetlenséget okoztam....
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen gyarlók az emberek - már most "lopják" a magyarításaimat! Az nem lenne baj, ha kihíreznék az oldalukon, linket írnának az oldalamra! Ehelyett azonban KÖZVETLENÜL LETÖLTHETŐ formában helyezik fel az oldalukra!
    Beszarok!

• IMYke2.0.0.0
    Tényleg nem :(
    Írok.

A Breed esetében én nem találtam meg a módszert. Ettől még lehet, hogy képes lesz valaki magyarítani...

• IMYke2.0.0.0
    Ezeket én mindig adott Játékhoz módosítom.
    Az Astrum Theme-kkel dolgozik.
    Nézz bele a feltelepített program könyvtárába: "Themes"
    Ott válaszd ki azt a témát, amit a magad kedvére akarsz módosítani, aztán vedd elő a Photoshop-ot (vagy bármilyen képbuherátort) és módosítsd a téma könyvtárában lévő *bmp-ket és .ico fájlokat. Mentsd el, és a telepítő készítésekor válaszd a módosított témát!

Ennyi.

• ZsoltiHunGames
    Még a múltkori e-mailre nem írtál választ!
    Ilyen elfoglalt vagy? :)
    A Breed-et magyarosítja valaki?
    Elég s""r játék egyébként, szerintem.
  • ZsoltiHunGames
    És az icon-t? (mármint az indító "exe" fáj iconjára gondolok)
  • ZsoltiHunGames
    Imyke! Az Astrum InstallWizard-nál hol nehet baállítani hogy bal oldalt más legyen a kép? (ne az a telepítős legyen)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, anno azt hittem, menni fog az emberkéknek a "valódi" nickem beírása. De a sok visszajelzés rávilágított, hogy nem.
    Ezért lett egyszerűen csak i2k.

• IMYke2.0.0.0
    Sziasztok!

Köszönöm az elismeréseket... - Ismét csak jól esnek.

Zola NFK: a helyzet a következő:
    A Colin McRae Rally magyarítás nem tesz fel semmifél olyan módosítást, mely a játék motorját közvetlenűl befolyásolná, azaz efféle fagyást okozhatna.
    A magyarítás tartalma:
    - szöveg magyarítás
    - grafikai módosítás
    - video módosítás
    Ha a menüig eljutsz, és mozogsz benne, akkor nem a magyarítás a hibás. Ezt azért merem állítani ilyen bizonyossággal, mert én a saját magyarításommal nyomtam hetekig a Játékot. S dierkt mindent kipróbáltam - normál futamoktól kezdve a 2- 4 kerékhajtásúakig, csalás nélkül és csalással (hátha okoz gondot) - mindent.
    A Játék tegnapelöttig volt a gépemen. Probléma nélkül ment.
    Gyanúm van: a gépeden lévő codec milyen?
    K-Lite? Mert manapság csak azt szabad használni. Vagy egyenként, megbízható forrásból tedd fel az Xvid-et sé tsait...

Nightmare:
    A csalás dolog a ManHUNt-ban:
    Amennyiben csalsz - a PizzaDOX-nak van egy Debug menu aktiválója, vagy parancssorral előcsalogatod a a menüt - a játék bizonyos feliratokat (a vadászok és Starkweather szövegei közül) nem jelenít meg. Emellett a vadászok nem diskurálnak.

• BaziJoe
    Civilization 3 Conquests-hez keresek magyarosítást?
  • Zola NFK
    IMYke:

Leszedtem a Colin McRae 04 magyarításodat, előtte felraktam a gamét, ami (harmadjára) hibátlanul felment.
    Felraktam a magyarítást.
    Most ha elindítom, a menüben lépkedve egyszerűen kivág a desktopra. Verseny közben nem, csak kizárólag a menüben (bárhol), ha új menüpontra lépek.

Amikor kijött a CMR04 azonnal "megvettem", felraktam, és hibátlanul működött a mostani gépen, de leszedtem.

Nálad esetleg nem produkált hasonlót?
    Vagy valami tippje bárkinek?
  • Imremagdi
    Ismet meghajlok a Kiraly elott!!!
  • greco
    Imyke!
    A magyarítások telepítőjében a Név és Cég adatokhoz
    szándékosan nem ugyanazt kell mindig beírni?
    Pl: a Praetorians telepítőjében .:i2k:.
    viszont a Manhunt telepítőjében már csak i2k

Egyébként nagyon jók a magyarításaid.Gratula!!!
  • Mayday

Ismet meghajlunk a Kiraly elott!!!

Asszem matol Manhunt :)))
  • NiGhTM4R3
    A csalás pontot nemteljesen értem. Mit nemfeliratoz?
  • ALCATELGOD
    free.x3.hu/alcatelgod (ATW szar valami trojait kapok tőle mindig....)
  • ALCATELGOD
  • ALCATELGOD
    Újra neten a H.Center igaz még semmit nem lehet leszedni, de minket már megbámulhattok... a hét folyamán tölöm felfele a forditasokat progikat meg stb...
  • ALCATELGOD
    Huh, ez még az amit Hunneköenig csinál csak én találltambenne még egy rakat grafikai dolgot (felvillano men stb...) És az a gondom,mikor réviszem, hogy alfa csatorna és ráírom a magyar szöveget nem mindenhol fedi le az angol szöveget, mivel még ilyet nem nagyon csinálltam ezért lenne, hogy megtanulljam
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, néhány dolgot leírok ide, hogy a később jövőknek lehessen majd ajánlani ezt a hozzászólást...

A ManHUNt magyarítás mérete: 187 MB
    Szükséges játék-verziószám: 1.0
    A magyarítás felülírással 232 MB-ot helyez el a Játékban.
    A magyarítás NEM MÓDOSÍTJA sem a mentéseket, sem az indító exe-t.
    A Játékban - a magyarítás feltelepítése után - (a szinkronhangok hiánya mellett) MINDEN MAGYAR!
    Ezalatt a következőket kell érteni:
    - teljes menürendszer (menük és az Extrák képei)
    - teljes grafikai állomány (mind a töltőképernyő, mind a Játék összes pályájának összes grafikai eleme, ami 252 vissza-visszatérő textúrát jelent!)
    - teljes feliratozás (természetesen ott, ahol a Játék amúgy is feliratoz!)

Megjegyzések:
    - a Játék kezeli az ékezeteket, de a mentések betöltésének képernyőjén (érdekes mód) nem, így ott ékezetek nélküli szövegeket alkalmaztam - ez csak a pályanevekre terjed ki!
    - a csalásokkal játszók duplán is rosszul járnak:
    1. ugye elvész a Játék élvezete
    2. a Játék A CSALÁSOK ALKALMÁVAL NEM FELIRATOZ MINDENT! (Szerintem, ez nagyszerű lépés volt a fejlesztőktől!)
    - az indítóállomány is maradt sértetlen és ebből kifolyólag angol nyelvű, de mivel elég puritán, eltéveszteni sem lehet a Játék indítását...

S végezetül, megkérek mindenkit, hogy a honlapomon lévő .:Támogatás:. pontot szíveskedjen elolvasni... ha már annyit dógoztam :)) Sokat segítene.

Üdv, .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Ui.: Bocs, ha egyeseknek önfuttatásnak tűnik, de tényleg azért írtam be, hogy később ide tudjam küldeni az érdeklődőket...

• Hunnenkoenig
    ALCATELGOD:

Bocsi, hogy nem küldöm a kepet, de közbejöttek dolgok, azonkivül egy kicsit macerasabb, mint gondoltam :-)

• IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Tessék majd azért a honlapomon lévő .:Támogatás:. pontot is elolvasni...

• Kánya
    ..kösziszépen!
  • IMYke2.0.0.0
    De tudod mit :))) ::: INNEN TÖLTHETŐ LE A MANHUNT MAGYAR MOD-OM