8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#356 Hi!
"Elkepzelheted, hogy mekkorat csillant a szemem :) Nezett is az elado, hogy mi bajom van miert szorongatom azt a koszlott dobozt annyira es vigyorgok nagyon :))" > :)))))))))), sőt :DDDDDDD!
ClearWater: :)))))!
Seattle: UHH!, az egy kicsit tényleg messze van...
Hogy kerültél ily távol a hazádtól?
Amúgy a távolság talán nem akadály, ugyanis többször vásároltam az E-Bayen úgy (gondolom, ott ismertebb, mint itthon) hogy felküldtem a pénzt levélben (két szép képeslap között, megelőzve "Vulture" kollégáink kukucskálását... :)) shipping díjjal együtt (a külföldre menő csomagok shipping költségét gondolom, meg lehet kérdezni ott), és pár hét múlva már jött is a csomag. A dolog bökkenője, hogy eddig csak Legend of the Five Rings-es kártyákat vettem, melyek lényegesen kisebbek, mint ez lenne, szóval lehet, hogy ezt is 25$-ért küldenék el. Kérlek szépen, nem tudnád nekem megnézni, mit kóstál egy CD méretű csomag Magyarországra szállítása?! Hálás köszönet!
Egyébként az is megvilágosodott elöttem, neked miért a Relentness-verzió van meg, hisz azt csak az USA-ben adták ki ilyen címmel, Európában Little Big Adventure volt a neve. Ugyanez a helyzet a második résszel is, nekem mindkettő megvolt már, és az amcsi verzió egy leheletnyit táposabb, de nem sokkal.
Ha a helyedben lennék, és elég nagy fan lennék (esetedben ez biztosra vehető... :D), csinálnék egy 100-200 megás DOS partíciót is a 2K/XP mellé és felraknék hozzá valamilyen memó menedzsert (pl Quarterdeck, vagy memmaker), úgy próbálnám futtatni. Egyébként én még a 98-cal sem boldogultam, a főmenü után rögtön kifagyott az egész! Talán túl fejlett a Windowshoz képest... :D!
Hmm...maradandó károsodás? Miféle? ;)
Mert én csak leköptem, meg párszor lerúgtam a monitort az asztalról, semmi több... :))
Egyébként ilyen az igazi játék: Elő tudja csalni belőled mind az eufórikus, mind a sátáni dühön alapuló reakciókat...! :D
Sajnos a Grim Fandangót nem sikerült ezidáig megszereznem, főleg azért nem, mert senki sem ismeri, és nem tudnak véleményt mondani róla, potyára meg nem akartam megvenni. Esetleg eme homály eloszlatásában is segítségemre lehetnél.
Nekem a Monkey annyira nem jött be, túl sok volt benne a duma és egy idő után meguntam, de hangulatilag az is ott van rendesen!
Hogy milyen játékokat kedvelek mostanában? Hmm...lássuk csak:
Abszolút kedvencem mostanság a már említett Planescape - Torment (USA-ban aszondják, nagy siker volt, hát itthon már kevésbé... :(( Alig ismeri valaki!!), hangulatában felülmúlhatatlan. (egy-két kivételtől eltekintve persze, igaz Twinsen? :DD )
A StarCraft (szintén a hangu miatt)
Platformban a Heart of Darkness
Akcióban az MDK2 (frenetikusan poénos, és szebb mindennél (nem kell ultrarealisztikus graf., ha ez a színes, tipikusan "MDK-s" grafika ilyen jó!)
Little Big Adventure
Egy rakás régi játék (sokkal jobbak a régi DOS-os játékok, mint a mostani "üres" szemetek), A Little Big Adventure, JA!, és az LBA meg a Relentness... :DD!
Lenne még egy csomó, de most hirtelen ennyi jut eszembe kapásból.
Ha nem jelent sok fáradtságot, roppantmód örülnék, ha mégis összejönne valahogy a Warez, addig is, majd még beszélünk. Előre is örök hála, ha sikerül CD ügylet (már elő is készítettem a páncéltermet, ahol tartanám, ha meglenne :)), ha meg nem, legfeljebb elüldhetnéd mailben... :)) (na jó, az tényleg kissé bruti lenne)
Üdv:
MainRuler
-
#353 Hát, én Miskolci vagyok, szóval egy csöppt távol =), úgyhogy legjobb lenne, ha elküldenéd emilben. Ha megtennéd, akkor nagyon-nagyon-nagyon köszi! -
#352 Lacc?? Itt vagy még?
Na mindegy, nekem úgyis perceken belül összeomlik a netes kapcsolatom, úgyhogy nem valószínű, hogy vissza tudok nézni ma.
Ha még érdekel a dolog, holnap ugyanekkor itt leszek, majd megbeszéljük a részleteket.
Na,Pá! -
#351 Lacc: Hol laksz? Én pécsi vagyok, úgyhogy ha te is a közelben laksz, könnyen meg tudnánk oldani, de ha nem, legfeljebb elkülöm mailben (röpke 9-10 mega, de asszem talán megoldható)
Egyébkén az a rész a játék legelején van, tehát ha azt megoldod, vár még rád egysmás ám! (Pl: Temle of BÚ, Chainsaw, emlékszel??!! Hogy az milyen kib*szott nehéz volt...az a rész volt az egyetlen ami úgy ki tudott akasztani (az az ominózus legördülő tuskó a lyukacsos padlónál) hogy a hajam téptem dühömben! Neked is olyan szar volt?)
Egyébként úgy kell elbúni a GroboClone elöl (nagy szürke robotelefánt) hogy bemész a legbelső szobába (ahol a pinceajtó van) átváltsz discreet-be és space-el leguggolsz, megvárva, míg az kivácsi fáncsi eltakarodik, és elviszi Zoé-t.
Asszem leírásom is van hozzá valahol, majd elküldöm azt is, ha megtalálom.
Egyébként nagyon helyes, hogy kedvet kaptál hozzá, hidd el nem fogsz csalódi! (Manapság talán a Planescape - Torment-et kivéve nincs egy normális hangulatú és történetű játék!!!) -
#350 Mainruler, nem tudnád elküldeni nekem??? Nekem jó az is, ami neked van. -
#349 Brühühühü...!
Hát ezt most miért kellett?
Fájdítani a szegény LBA-fan szívét, hogy neked megvan a RELIKVIA, de nem adod el semmi pénzéert!
Brühühühü... :D
Hüp-hüp... szóval honnan vadásztad, keves fantársam az első rész CD-jét??? Mert én is tudok egy helyet (állítólag az egyetlen hely a világon, ahol még kapni lehet) de azzal meg az a baj, hogy maga a játék 18$, ami egy igazi fannak meg se kottyanna, de a szállítási költség plusz 25$ ! Minimum! Meg az se biztos, hogy ideér, mert nem tudják garantálni, hogy az adott országba továbbítják-e a regionális központból! Hát, csak ennyi vele a bökkenő, úgyhogy ha esetleg tudnál még valakit, aki segítene, nagyon hálás lennék ám...
Meg azért is, ha felraknál néhány képet a borítóról, meg magáról a CD-ről, ha lehetséges, mert még nem is láttam eredetiben!! KÉRLEK!!!
És néhány infó is jól esne: Milyenek a beszédhangok? (már ha vannak egyáltalán, de úgy vettem ki a DOS-os ini-ből, hogy vannak) Ugyanaz Twinsen hangja, mint a kettőben?? Milyen minőségűek a vidók? (nekem helyettük csak képösszevágások vannak)
Szóval kérlek, legalább csepegtess némi vizet a sivatagi vándor szájába, mert már nagyon szeretnék tudni több konkrétumot!!!!
Esetleg egy warez-üzlet is lebonyolítható lenne, feltéve, ha benne vagy.
Ismered a Magic Ball Network-öt, amit lejjebb említettem? Ha nem, feltétlen nézz el oda!
Amúgy egyetértünk, még az első rész is bőven megálná a helyét ma is, hangulatban mindenképpen!
Majdnem leestem a székről 95-ben, mikor megláttam, egyszerűen letaglózott a grafika,(különösen a Prince és pl a Magic Carpet után, ezek együtt voltak egy régi gyűjteményes CD-n) és utána a hangulat...
Fogalmam sincs, hányszor játszottam végig, de rengetegszer, az biztos, és SOHA nem untam meg, mert a hangulata felejthetetlen, még a második rész se képes utólérni, pedig piszok jó az is!
Előre is kösz az esetleges infokat!
Üdv: MainRuler -
#348 Most kedvet kaptam hozzá, nem tudja valaki, honnan lehet letölteni? -
#347 Hol kell elbújni??? =) -
#346 Hát nekem megvolt az LBA 1., de elakadtam egy résznél (amikor el kell bújni a házadban, mert jönek az őrök, vagy ilyesmi), és ezért nem szereztem meg véglegesen. -
Failure #343 Hello!
Nagy Civilization 1. 2. rajongó vagyok, és elkeserít a tudat, hogy egy ilyen király játékot - még ha körökre is van bontva - nem lehet hálón játszani. Amennyire én tudom legalábbis. De nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha nem kérdezném itt meg.
Szóval: nem tud-e valaki véletlenül Civ 1-2 internetes vagy helyi hálózatos lehetőségről?
(gyanítom Sid Meir nem nagyon orkált hozzá ilyesmit, inkább abban bízom, hogy valaki önszorgalomból csinált)
Előre is köszi! -
#342 Kár! Azt hiszem, nem is nagyon fogok olyat találni Magyarországon, aki ismeri egyáltalán, olyat meg pláne keveset, akinek CD-n van meg (94-ben még nem volt túl gyakori a CD...)
Azért annak szívből örülök, hogy vannak, akik emlékeznek rá és szeretik!
Nem tudom, hallottad-e, de Frederick Raynal 2002-ben hozzákezd a harmadik rész elkészítéséhez, ha addig sikerül összekaparnia az Adeline-t, mert per pillanat No Cliché néven befuccsoltak a Sega jóvoltából.
Ha érdekel, itt találod a legnagyobb LBA fan site-ot, akik a készítőkkel is kapcsolatban vannak, mindenféle nyalánksággal:
http://el-muerte.student.utwente.nl/lba/
(A lap neve Magic Ball Network) -
#339 Emlékszik még, és szereti rajtam kívül valaki az LBA 1,2-őt (Ha jobban tetszik: Relentness és Twinsen's Odyssey)
Félelmetes, milyen grafikálya volt 94-ben a Relentness-nek (Másnéven Little Big Advenure 1-nek)
Van olyan ember Magyarországon, akinek megvan az első rész CD-s változata, és megválna tőle?
Ha létezne ekkora orákulum, feltétlen keressen meg e-mailben! Előre is kösz! -
#327 Én a Duke Nukem 3D-t keresem. Meg lehet találni valahol? -
Att #326 A Roberta Williams anthology válogatást be lehet szerezni, de sajna abban csak a chapter 1 van a Phantasmagoriából pár másik game mellett, a full eredeti 7 Cd-n terpeszkedik, úgyhogy a letöltés is elég gázos... -
Att #323 Csá!
Tud vki nekem leírást küldeni a Phantasmagoriához? Csúnyán elakadtam benne...
-
GamerBoy #322 www.abandongames.com - nagyon jó abandonware portál!!!!
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom! -
bulis #319 Még sehogy. Nem volt időm elkezdeni, mert annyi a dolgom. hogy ki se látszom belőle. Éppen csak elindítottam, hogy megy-e. Megy. -
bulis #317 Bizony, bizony!
A Wizardry Gold csak nekünk van meg, igaz Gary :)))
Hali! Bulis -
#314 Kösz, megpróbálom. -
#312 Valaki súgja már meg, hogy hogy kell elindítani a Theme Hospitalt a Retro games-ről! Mindíg a CD-t kéri és cracket se találtam hozzá. =(((( -
#309 Katakis
a régi szép idők...
-
bulis #307 Lehet, ma jó lesz az FTP. Írj FTP elérhetőséget a gamehoz. -
bulis #306 Lehet, ma jó lesz az FTP. Írj FTP elérhetőséget a gamehoz. -
bulis #305 Hello Gary!
A térképek azok lejöttek, de a játék az nem. Mitől van ez? Bocs a láma kérdésekért de nem vagyik valami nagy szakértő. Tudsz neki csinálni valamit, hogy lejöjjön?
Üdv! Bulis! -
bulis #302 Hahó Gary!
Merre vagy? -
bulis #301 Hello Gary!
Nekem az lenne a legjobb, ha feltöltenéd valahova, csak ne ftp-re mert az nem müxik.
Köszi! Bulis -
bulis #299 Hi Gary!
Na el tudod küldeni valahogy a játékot?
Bulis -
#298 Nem tud valaki olyan helyet ahonnan le tudnám szedni a Blood 2 -őt? Előre is kösz. -
Yeti #296 A test drive ból a 3 volt nagyon nagy annak idején. -
#294 Figyeljetek!!!!
Már tök régóta keresem a Jurrasic Park '93 Ocean játékot! De egyszerűen sehol nem loehet hozzájutni! Ha valakinak megvan, vagy tud róla, az tudna engem értesíteni e-mailben?
Előre is köszi, Rincewind -
#291 Hi all!
!!!Roppant fontos!!!
TUD VALAKI EGY CíMET AHONNAN LE LEHET TOLTENI AZ ALIEN LEGACY CíMŰ ŰRSTRATÉGIAI JÁTÉKOT???
Mégegyszer, rohadtul fontos!!! -
#288 Fifa 95-ot keresek! Elore is koszonom! -
Gab #286 Hehe :-).. Tiszta http://www.directdownload.com utánzat, de a villám ari háttér ;-). -
Gab #285 Dune 1 és a Jimmy letölhető.
Cím: http://www.tar.hu/freegamespalace.
Üdv,
Gab -
#283 Megvan valakinek a The Dig? -
Att #282 Sword, nekem +van a Dune 1... Ha kell, Lküldöm,2 részben, kb.1,8Mb ZIP-ben... -
Zsozso(!) #279 na walaki?? -
Zsozso(!) #277 csak jár erre valaki aki tudna nekem segiteni
1általán ismeri valaki ezt a játékot???? -
Zsozso(!) #275 Akkor tud nekem valaki segiteni??
-
Gab #273