8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • mad mind
    Biztos nem vesz észre a tanár robot?
    Csak akkor szabad puskázni, ha háttal lebeg neked.
  • rolika
    http://www.abandonware-france.org/ltf-jeu.php3?id=230

itt próbáld meg

először 'telecharger' majd 'cliquez ici'
  • I.C.ram
    mi hol?
  • I.C.ram
    nem tudja valaki hogy hogy kell tovabbjutni a Space Quest 5-ben a dolgozat irasnal? mert lepuskazom a szomszedom dogajat de allandoan megbukom pedig probaltam mar vagy 5 szor es mindig jol neztem a megoldast tehat kivan zarva az hogy elneztem volna valamit... :(( attol felek hibas a jatak :(( valaki nem tudna egy elmentest adni kozvetlen a doga iras utan?
  • Rip
    Experience:
    Nekem megvan a Sub Commander. 1 CD. Tengeralattjárószim, ugye?
  • magus
    theunderdogson hibas a link a hounted houseshoz
  • magus
    hol?
  • I.C.ram
    35153684643186464351348974869439+3113 az otodiken KOSZ!
  • harcu
    Nekem van egy Subwar 2050 full CD-s verzióm. Sohasem játszottam vele.
  • Ebola
    i=o
  • Ebola
    Egy kérdésem lenne: Sok régi priginál az a gondom: ha megmozditom az egeret felugrik a képernyő felső 2 cm-ébe és csak ott lehet mozgatni... kattingatni...
    2000 az oprenszer...
    Előre is köszi a tanácsokat!
  • M.A.D.
    nekem az elders scrollból a Redguard kéne....:)))
  • rolika
    leszedtem az arena-t (elders scroll) és kódot kér az első dungeon végén... nem tudtok vmi megoldást?? nagyon kéne, mert nagyon bejön a játék!
  • EqUiNooX
    Probáld meg ezzel, hátha..

http://cracks.am/d.x?27192
  • I.C.ram
    adjatok mar linket a monkey island 2 crack-hez mert allandoan keri a serial-numbert
  • experience
    csakm:Sub Culture ez a címe azt hiszem,de innen hogy lehet letölteni?
    Valami 20 dollárt kérnének érte
  • experience
    Köszi csakm de sajna ennek tuti az a címe hogy sub commander.
    Ha valaki tud segíteni megköszönném.
  • I.C.ram
    ott van egy rakas link!
  • magus
    van egy régi jatek dave a neve. nincs meg vkinek?
  • I.C.ram
    gyerekek valaki a monkey island 2 beirasi kodok logikajat mondja mar meg mert nem boldugolok vele hogy mit hova kell irni es mar szeretnek vele nyomni nagyon!! ja es nem tudja valaki hogy a monkey island 3-at honnan szedhetnem le? (lucasart utolso szepen kivitelezett kalandjateka :(()
  • experience
    Hello!
    keresek egy játékot,nem tudom milyen régi de a neve azt hiszem Sub Commander ha valaki tudja honnan lehet letölteni,az légyszi írja meg.
    köszi
  • I.C.ram
    bar annyira azert nem jo a jatek mint hittem :((

the diget nem tudjatok honnan szedhetnem le?
  • sbob
    gratula... én is...
  • I.C.ram
    na leszedtem
  • sbob
    ettől a PQ4-től már csömöröm van....
    szenvedek mert itthon csak Win alá akarja felrakni az meg kiszámíthatatlan következményekkel szokott járni, ha ilyen régi gamét installálok új rendszerre... most én a bulgár oldalról próbálom leszenvedni.... csak nehézkes...
  • I.C.ram
    Police Quest 4 -et nem tudja valaki honnan szerezhetnem meg mert a francia verzioban nem lehet tovabbjutni es eleg sok benne a szamomra uj szo :(
  • I.C.ram
    nem tud valaki crackelt monkey 2-hoz cracket vagy crackelt valtozatot? mert nagyon idegesito az a kod beirogatas allandoan es tok ritkan fogadja csak el
  • I.C.ram
    ok mar megoldottam a hang problemat csak egy fixet kellet keresnem az oldtrash.comon egyebkent nem lehetett volna megcsinalni :( de a lenyeg hogy muxik :)) es van jo kis hang :))
  • EqUiNooX
    Én egy Aces of the Deep-et ismerek, azt a Dynamix adta ki a 90es évek derekán, megcsinálva vele a tengeralattjáró-szimulátorok mintapéldáját. Ha erre gondolsz, akkor ez kábé 6-7mb, legalábbis igy emléxem. Ha ez a game kellene, akkor holnap feltöltöm valahova ha megtalálom addig és adom a linket.. Ha nem ezt keresed, akkor tárgytalan az egész :]
  • rolika
    én sem vagyok xp-bajnok, de ha 98 alatt kéne, akkor vezérlőpult>rendszer>eszközkezelő-nél kezdeném a kutakodást
  • mad mind
    Sajna az xp-t nem ismerem.
  • I.C.ram
    hol tudom ezeket beallitani windows xp-ben?
  • hun-ter
    hali nem tudja valaki honnan tudnám leszedni lehetőleg iso-ban a Lands of Lore 2-3-at?
  • Ebola
    vagyis X-COM 3
  • Ebola
    Hali! UFO 3 van valakinek?
    Tudjátok az rész amikor már valós idoben is mehetett a csata...
  • mad mind
    Próbáld ki a default sound blaster beállításokat irq7; dma1; i/o 220
    Nekem ezekkel a legtöbb progi megy, bár így is van ami nem.
  • rolika
    egy kicsit visszaszívom, tényleg sok minden itt van, csak éppen az a cím, ami mellett piros 4zet van, nem letölthető, hanem megvásárolható... :( SUX :(
  • rolika
    http://www.classic-trash.com

lehet, hogy ismert, ez eddig a legjobb, amit láttam!
  • rolika
    utána meg valami cliquez ici
  • Rip
    telecharge, vagy mi a fene