8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Gary
    Nekem van egy rip, de lehet, hogy ennyi az egész game? 20 Mega. Csak megnéztem, de nem igazán tetszik...
  • Morpheus
    Látom vannak még old game hívek...

Nézzetek el ide

Az egyik legjobb c=64-es oldal szerintem. Ráadásként magyar nyelven több száz játékkal...

Morpheus
  • Head Hunter
    Helló. Tudja valaki honnan tudom letöltenin a Mega Man X akárhányat, a Metal Slug X-et, a mk 3-t és a mk trilogyt?????????
  • Nikau
    A Final Fantasy régi részeit keresem. Nem tudna valaki egy oldalt, ahonnan letölthetném? Köszi:Nikau
  • galocza
    monkey 1-2 van. kell még?
  • Gary
    Köszönet! Már kezdtem pánikba esni! :)
  • Gary
    Mi lett az Underdogs-szal?

http://www.theunderdogs.org <- erre a címre nem a jó öreg szkafanderes kutya jön be :(
  • sbob
    jó majd körülnézek...
  • sbob
    http://retrogames.intranet.hu/retrox.htm
    ehhez van némi közöm...
    ennyit a jobboldali linkekről...
  • sbob
    ja nem azért kérdeztem... csak ha nem sikerült volna adtam volna linket...
  • sbob
    Double Dragon 2-t sikerült leszedned?
  • BadGuy
    -1
  • BadGuy
    Tir Na Nog 1 Hibernia fovarosa :)
  • sbob
    azt sajna én nem ismerem...
  • sbob
    North & South:
    http://retrogames.intranet.hu/sub/northandsouth.zip
  • EqUiNooX
    Vendettát már én is kerestem anno, de nem találtam sehol sem, csak c64es emulátorhoz játékot. Ha esetleg megtalálod valahol, vagy bárkinek van infoja rola, az szoljon pls :]
  • EqUiNooX
    Na hát szépen eljáccottam a neten igy hajnalban.. De csak azért, hogy rájöjjek két cigi között, hogy meg kellene nézni talán a saját gyűjteményemben is, hátha ott figyel valamelyik cd-n.. és mit ad isten :]] Na szoval feltöltöttem és itt a link : [ Iron Lord ]

ui: MosLo használata ajánlott, ugy emléxem.

Iron Lord
  • EqUiNooX
    Nem, mégsem :( Ez csak emu, bocsi. Kezdek fáradni..
  • EqUiNooX
    na, ezt nézd meg, lehet ez lesz az - Iron Lord
  • EqUiNooX
    Az lesz az.. Ijjász versenyre lehetett benevezni, és pénzt keresni vele. És miközben "utaztál" egy kis képben lovagoltál alul a képernyőn. Jo kis game volt az, de sajna csak c64en jáccottam vele réges-rég. PC-s átirattal nem találkoztam, de valszinű hogy van valahol ha más nem, EGA-s verzio :] Utánanézek, mert most hogy emlitetted, engem is érdekel..
  • EqUiNooX
    Vagy Iron Lord? Az ijjazás miatt gondolom ez lesz amire gondolsz..
  • EqUiNooX
    Defender of the Crown?
  • EqUiNooX
    last ninja: ITTVAN

last ninja II: ITTVAN

North and South ITTVAN

Commander Keen részből van pár valamelyik cd-n, majd feltöltöm valahova holnap és megadom a linket. Már ha arra gondoltál.

Ja, és a linkeket köszönt a Dark Pyramid Abandonwareznek
  • sbob
    vigyázz vele! én elsőre belassítottam rendesen (kb 5%-ra) a gépem meg vágott egy hátast... no meg én is... :-))
    a moslo jobb, de sokan nem tudják kezelni...
  • sbob
    semmi problémó! jelen vagyok! és leírom mit kell csinálnod:
    ha végeztél a psukázással akkor menj lefelé a folyosón, és nyisd ki a szekrényt, abból kizúdul egy csomó vacak, vedd fel a bójákat és a tisztitógépet, menj e leszállóhelyre, tedd le a bójákat, pattanj fel a tisztitógépre és takaríts!
    Az egérrel irányítsd a piszkos területre a géped!
  • Lacc
    Bazz ezt nem lehet megcsinálni!
  • Lacc
    Én vagyok a béna de nem tudok az 5. részben takarítani! :))) Mikor le kell pucolni a nagyterembe a takarítógéppel a padlót mindíg megcsinálom fullra és jön egy manus aki kidob az akadémiáról mert még koszos :( De a poénok eszméletlenek benne :)))
  • I.C.ram
    ehh :(( kar hogy nem a goliathot kell iranyitanunk... de egyebkent minden reszben kell takaritanunk :)
  • experience
    Rip:igen,tengeralatjáró szim.Unokatesómnak kéne,letölteni nem lehet?
    Mennyiért adnád?majd megbeszélem unoka tesómmal.
  • Ebola
    Hali!
    Senki sem tud valaszolni a #857-es kérdésemre?
  • mad mind
    Mielőtt valakinek elvenném a kedvét, azért egyszer érdemes végigjátszani.
  • mad mind
    Én játszottam és végig is játszottam, de nekem nem igazán jött be. A grafika nem tetszik és a történet se igazán fogott meg. Az zavart a leginkább, hogy visszaminősítettek takarítóvá. Szerintem a 3 és az 5 a két legjobb rész. Bár az 1-nek a remake-je se rossz.
  • I.C.ram
    jatszott valaki itt mar a Space Quest 6-tal? ha igen akkor milyen a jatek meorizta a regi feelinget? es most a Goliath-tal kezdunk vagy mi? most probalom lealmodni a bulgar oldalrol az isot csak ugye hala a bulgarok jo savszelessegenek most kb 1-2kb/sec-kel jon ADSL-lel :(( nem tud valaki egy regi jatekos oldalt ahol a jatekot 90% nincs levedve vagy nem kell megvenni! pl erdekelene nagyon a Monkey Island 3 ISO esetleg a 4 ISO-ja tudja valaki hogy merre talalom ezeket a jatekokat?
  • EqUiNooX
    Ezt a killert nem ismerem, majd eccer megnézem, de a MoSlo nekem is bevált eddig, ha kell ezt használom.
  • Crokin
    a wincpu killer szar elég szar, a mslo viszont nagyon jo. A program inditoikonjárol csinálj 1 parancsikont és modositsd a célt ugy, kogy beirod az indió file neve elé pl. hogy:c:\games\spq5\slo.com /10 space5.exe (mindenhol teljes elérési utat használj) ez 10%-ra redukálja le a procid teljesitményét, és nem fog begyorsulni a progi sehol,nekem legalábbis a Doc-ba a lovagi torna simán megy igy
    nem biztos hogy ujat mondtam, de remélem azért segit valakinek, akinek problémája van a lassitással.
  • I.C.ram
    az a lenyeg hogy mar tovabbjutottam :)
  • I.C.ram
    kosz mar talaltam egyet retrogames oldalon ami legalabb wines is CPUkiller ha valakit erdekel esetleg... csak az a gaz hogy a jatek sebessege tok kiraly csak az a robotkaros resznel gyorsult be mint allat! es amikor lelassitottam a cpukillerrel a jatek total lassu lett de viszont a robotkaros resz meg tokeletes :))
  • EqUiNooX
    http://www.hpaa.com/moslo/moslotry.asp

nézd meg ezt, hátha..
  • I.C.ram
    most kene megmentenem CLiffy-t a tecnikust beszallok az EVA-ba da amikor kanyarodni akarok vele olyan gyorsan teszi hogy elfogy az osszes fuelem mira megtudnam allitani a kanyargast :(( nem tud valaki valami windowsos lassito progit vagy valami megoldast ra mert nem franko hogy a gepen tul josaga miatt (relativ) nem tudok jatszani ezzel a jo kis gammaval!
  • I.C.ram
    nem vett eszre de mar megoldottam csak a masik emberkerol puskaztam mert elsore nem sikerult az okos gyerekrol mivel rosszul kattintottam es azt hittem hogy akkor rola nem is lehet... de azert kosz hogy probaltal segiteni :))

most eppen azzal az androidess-szel kuzdok :)