8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • rolex
    sbob, a megoldásod engem is érdekelne, egész pontosan a Champions of Krynn-é...
  • EqUiNooX
    Megjött, kösz szépen :]
  • EqUiNooX
    Thnx, szerintem már probáltam igy is annakidején, de az a biztos, ha megnézem mégeccer..hátha.
  • EqUiNooX
    Ja, mielőtt félreértené valaki, PC-re keresem a kodokat, nem 64re..
  • EqUiNooX
    Krynn sorozat, Champions of Krynn, Dark Queen of Krynn, stb.. de ugyanez a helyzet szinte az összes SSI szerepjátékkal, amik anno, ezekkel egyidőben jöttek ki. C64en volt hozzájuk kodtáblázatom, de sajna az itt nem műxik. Buck Rogers 1-2 is ilyen védelmű, most jut eszembe. Szoval elindul a game, megcsinálod a party-t, ám a kezdés előtt rákérdez, hogy x oldan az y szo z betűje micsoda :] meg hasonlo finomságokat kérdeznek.. Na és ezekre nem találtam kodot, krekket, vagy bármit, amivel ezt kikerülhetném..

ui: igaz 3-4 éve kerestem utoljára hozzájuk megoldást, de most ujra eszembe jutottak, ahogy belebotlottam valamelyik héten a c64esembe .]
  • Ron Ragm
    Van vhol a neten a Seek & destroy nevű játék teljes verziója?
  • Laalee
    dos boot disk esetleg segithet.
  • RadeoN
    Amúgy Worms1 LEMEZES, NEM!!! RIP (CRACKELT) VERZIÓJA van-e vkinek???
  • RadeoN
    Királllllllllllllly!
  • PyRex
    Basszus: honnan van meg? Eskuszom pont tegnap jutott eszembe, hogy milyen jo game is volt es elkezdtem keresni de nem nagyon talaltam :(

PyRex
  • EqUiNooX
    Megvannak elég régota a régi SSI féle sorozatok szinte mind, csak van egy bökkenő.. Nemtudok vele jáccani, mert kódot kér szinte mindegyik.. A régi jol bevált ősi módszerrel, lap/sor/szo meg miegymás.. Probáltam neten utánanézni, de semmi.. Ez ügyben nem tudnál segiteni? :]
  • galocza
    köszike, de még csak félisten de igyekszem 8)
  • rolex
    Köszi galocza, isten vagy! :)))))
  • galocza
    a gateway... kivételével megvannak. 10mb, a supergamez.hu ftpn, az uploads/rolika dirben vannak (ha nem törlik)...
  • rolex
    A következő gamék érdekelnének: Krynn-trilógia, Pool of Radiance, Pool of Darkness, Gateway To The Savage Frontier, Magic Candle-sorozat.
  • magus
    jedi knight plz
  • magus
    jedi kmight1 vhol?
  • galocza
    monkey 3 van, azon kívül régi csak discworld noir...
    az az érzésem, hogy dig és full throttle millió embert érdekel (engem is). olvass lejjebb, szerintem volt érdeklődő. nézd meg az index hasonló szekcióját is.
  • EqUiNooX
    tom: ezt a cimet nagyon megköszönöm neked.. ha van még hasonlo, jöhet az is, mert most pár napra megint van munkája a modemnek.. kösz mégeccer, mégha nem is nekem kellett
  • Crokin
    Uh koszi, az nagyon jo lenne..
  • skorpio7
    Talán megvan egy ismerősömnek rippelve ... utánnanézek és majd írok , hogy mi van .
  • Crokin
    Akkor a Maddogomnak gyakorlatilag lottek...-->Maddog
  • galocza
    groovy15: dlh.net -en tuti van, én az alapján röhögtem végig (persze angol)

lacc: ha jól emlékszem, egész cds játék, úgyhogy letölteni tuti nem fogod. tán valaki jólelkű megszán, akinek megvan cdn...

crokin: ld lacc 8)

csakm: az adott címen azt írják, hogy a szerver ideiglenes, vagy működnek a dolgok, vagy nem. próbálkozz az alábbi címekkel:
    http://www.destinys-darlin.com/dune/
    http://www.dune2k.com/
  • Crokin
    Hi. Nemtudom, remelem emlexik meg valaki, 1 regi jatek(ki gondolta volna) neve: Maddog . csak igy siman, nem a Maddog Williams-re gondolok...
    Egy videos,westernes,lovoldozos jatek volt, nagyon bejott regen, de az istennek se talalom sehol, ha tud valaki segiteni, tegye meg pls.
  • Cobra11
    Nem biztos, hogy fönnt van, de esetleg nézd meg itt: http://www.theunderdogs.org
  • Lacc
    Tudja valaki honnan tudom letölteni a The Dig-et?
  • Nikau
    Kicsit régi a játék(Legend of Kyrandia), de nem tudtok hozzá végigjátszást?(ha lehetne magyarul) Köszi
  • EqUiNoX
    csatlakozom. Old game nálam 3 dolog metszette, ha lehet igy fogalmazni :]]

kizárolag DOS - Játszható és ötletes - és 386/486os gépek

van pár wines gamma is persze, de azok egytől egyig 3.1 alatt vigan elmászkálnak. Direkt ezért tartottam meg a régi gépemet, 486dx4/100at. Vettem bele memoriát, meg egy nagyobb vinyát. És itt figyel a sarokban, mert ha letöltök valamit, kezdem a nosztalgiát. (valamelyik nap meg le lettem hüjézve, az egyik barátom által, amikor meglátta, hogy egymás mellett állnak a polcon a 1-2 mb-s régiségekkel teleirt cd-k..hehe..mondanom sem kell, magával vitt vagy 2-3 darabot :]]]) Azt még a végén megkérdezném, hogy a MadTV 2, az télleg csak németül jelent meg? nincs valakinek, véletlenül egy angol verzio elfekvőben? :]
  • galocza
    igaz. nálam az oldie feltétlenül w9x mentes, dosos game. windowsosat csak akkor teszek el, ha az egy dosos klasszikus folytatása...
  • Break
    Mondjuk ez az "old game" dolog elég tág fogalom, mert gondolj bele: a 2000-ben kiadott AoEII:TC is már történelem. Vagy mondjuk a '99-ben kiadott Dungeon Keeper 2 is már az...
  • EqUiNoX
    Télleg tuti az oldal. A gyüjtemény megint gyarapodott pár ritkasággal..
  • galocza
    nem buy van. le lehet tölteni. ma néztem meg.
  • harcu
    Ja, van Ascendancy a www.theunderdogs.org-on, csak mutasson valaki nekem egy linket, ami a letöltéshez vezet. Én ilyet nem találtam, csak egy buy-t.
  • galocza
    van ascendancy a
    www.theunderdogs.org
    -on
  • Gary
    Jah, a Jimmy fiúnak kellett a WizGold...
    Mind1! :)

Jimmy: az előző bejegyzés, akkor Neked szól!!
  • Gary
    Renegade: próbáld itt a Wizardry Gold-ot...
    Vagy a #311-es hozzászólás...

Kár, hogy nem lehet a hozzászólásokban keresni :(
  • colos
    Próbáld meg az O-day topicban!

colos
  • Mycsu
    Aggyisten! TE egy Isten vagy! Kösz!
  • EqUiNoX
    Aggyisten!

www.theunderdogs.org -on láttam pár hete az LBA2-t. De simán szedd, semmi download manager, mert bannolnak.
  • D3t0nat0r
    Én most a Civilization 2 Gold edition keresem mindenhol már 2 napja, de nem találom :(
    Tudna valaki segíteni?