8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#723 Letöltöttem tegnap a DestructionDerbyt a qciról, de nem akar elindulni. Állandóan a DD CD-t kéri. Valaki tudja mi lehet a gond? -
Zozo76 #722 En is korulnezek ott. -
#721 Thnx, megnézem, hátha... -
sbob #720 megnéztem csak az Ishar 3-at találod ott meg angol nyelven...
de azért nézz körül hátha van ott más is ami érdekel! -
sbob #719 nem tudom honnan tudod ezeket leszedni,jobban mondva nem emlékszem, nézd meg ezt hátha találsz itt valamit:
http://www.freeoldies.com/
- ez csak egy gy?jt? page játékok szerint, a játékok mellett lév? zászló a nyelvezetet jelenti elvileg, bár nem mindig jól pl. letöltöttem valamit nemrég kés?bb cettem észre a német zászlócskát, de azért kipróbáltam és kiderült, hogy angol nyelv?... mázli...
ui. ez a link csak tipp!!! -
[Scar] #718 MadTV-vel ha jol emlexem a bhlegend-en talalkoztam, de mar nemtom melyik resze az. Mindenesetre utananezhetsz... www.bhlegend.com -
#717 Régebben kérdeztem már pár forumon, de azota sem találtam rá.. Naszal MADTV 2-nek érdekelne az angol verzioja, ha van esetleg.. Az is lehet, hogy csak németül jelent meg, nemtom sajna.. Reménykedek.. Ugyanigy kellene a Hollywood Pictures c. game is, az is csak németül van meg.. És legvégül az Ishar 3 angol is jo lenne, abbol meg csak a francia van :] Ha bárki tud linket, tippet, érdemleges informáciot, szoljatok pls. Előre is thnx. -
Zozo76 #716 Persze software-renderer de ez termeszetes.
Akkor legalabb tudtak programozni.
De most is van udito kivetel:
SYSTEM SHOCK 2 (Magyar szoveg)
Loking Glass RULEZ!!! -
Zozo76 #715 Van, legalabbis Dohi szerint.
Allitolag 1 CD, vagy mi.
Az a bajom hogy bar anno vegigjatszottam, de jo lenne ujra vegignyomni. Csak az a bajom hogy valahogy nem birom a 320x200-at hosszabb tavon. :(
Az meg 640x480 ugyhogy talan elviselhetobb. -
sbob #713 én se tudok segíteni... az elit force tényleg nem valami régi játék... -
#712 Hát a STV:EF nem éppen az old game kategoria, ha jol emléxem tavalyi, vagy tavalyelőtti.. Szerintem a game saját topicjában kérdezd, ott hátha jobban tudják.. :] Illetve én nem tudom, inkább igy fogalmazok -
Yotzoo #711 hahó emberek! ki tud segíteni abban ,hogy honnan lehet leszedni a star trek elit force c. játékát???(iso)Az nwo oldalán kívül mert azon csak olyan van ami rossz: -
sbob #710 én se, de ha Zozo szerint van...
biztos valami kés?bbi kieg lehet mert els?re csak VGA-ban jött ki... -
#709 Nekem csak a "sima" System Shock van meg.. SVGA remake-ről még nem hallottam.. -
sbob #708 mennyire igazad van! -
sbob #707 "ez a név hogy tetszik?"
súlyos... -
Cht #706 Transport Tycoon 4ever
-
Zozo76 #701 Sziasztok!
Elerheto valahol a net-en a System Shock 1 SVGA(!) verzioja? -
rolika #699 Underdogs, rpg-szekció. -
rolika #696 Megtaláltam magamnak a Martian Dreams-t (World of Ultima). A tegnap esti 2 órás tapasztalatszerzés után nagyon kellemes játéknak tartom. Nagyon-nagyon kellemesnek :)))) -
#695 :]] -
galocza #694 loginoltam! (taps!) -
rolika #692 Akkor már megkérdezem, hogy tényleg akkora ász a Darklands? -
rolika #689 Most nem sikerült, de kösz a próbálkozást.
Majd szólok, ha aktuális, ugyanis munkahelyről netezek, és mostanában nagyon nem érek rá :( -
rolika #687 Nagyon rendesek vagytok, srácok. Köszi szépen.
Nem hittem volna, hogy ilyen nagy ez a game, úgyhogy külön köszönet, hogy ilyen sok időt szántál (sbob: szántál volna :) a töltögetésre.
Mire ezt letöltöm, meg hazaviszem... remélem nem törlik közben :( -
rolika #680 Darklands van valakinek? Az Underdogs-on csak link van, merthogy valaki megvette a terjesztési jogát. Nem fizetek 20 dollárt +postát egy 10 éves játékért... -
rolika #678 Jaj, nagyon jó ez az Underdogs! Hatalmas cuccaik vannak. Alig várom, hogy hazaérjek...
Minek is nekem a PS2? :) -
rolika #673 Sajnos nem tudom másolni, meg fogalmam sincs milyen védelem van rajta. Kódot nem kér ugyan, de gondolom azért ráellenőriz a CD-re. Egyébként a szinkron fantasztikus, Eric Idle hatalmas...
Egyébként Veszprém mellett lakom...
Mivel PS2-m van, most szándexom beszerezni rá a Discworld 2-őt. Meg a Broken Sword 1-2-őt.
Jah, ha nagyon nem megy a PC-s dolog, javaslok egy PSX-emut (Ramza tud segíteni :), meg a PS-verziók beszerzését. Azok biztos nem fagynak.
Egyébként az old (PC) gamékat egy old 386-on nyomom. -
#672 irok 2 cimet, gondolom mar ismeritek, ha meg nem, akkor most mar ismerni fogjatok.
http://abandonware.lap.hu
http://webking.hu/dp/ -
#671 :] -
#669 Nekem a DISCWORLD 1 EREDITEBEN megvan. Tök f.sza, még egy kis bronz varázslót is adtak hozzá.
Ramza: kösz, én nem ismerem. Már nézem is :) -
Ramza #668 Bocs, tudom, hogy már 100* le lett írva, de ha valakit érdekel, és nem ismeri:
http://www.theunderdogs.org/ -
Ramza #667 "de még discworld1/2 se kapható, pedig azok már asszem cdsek voltak és nem annyira régiek pedig eléggé kerestem őket..."
Ha esetleg még mindig keresed őket, akkor én pont tegnap töltöttem le az Underdogs-ról, a kettő együtt tömörítve 170 mega. Már nagyon várom, hogy játszhassak velük :) -
#666 Azért az nem ugyanaz. Pont az lenne a lényeg, hogy 1-2 ezerért meg lehessen kaparintani. Ha külföldről rendelsz, csak a postaköltség ennyi. -
#663 Top x-y(action, adventure, stb..) games in one pack - és igy volt benne pár fullos game, régi pár megás dos-osok, semmi extra.. Még az Apogee, meg hasonlo kiadoktol.. Most nézd.. Itt van a LucasArts, ha már szoba került.. Na mondjuk fenn van egy warez oldalon a Monkey Island 1, ami ha a VGA-s remake-t nézem is max pár mega.. Egy másik oldalon ott a SW - Starfighter, vagy akár a SW - Galactic BattleGrounds ISO-ja.. Szerinted melyiket fogják elsőnek leszedetni? Már ha megtehetik persze.. Igy értettem, hogy nem zugolodnak esetleg a monkey miatt annyira.. -
#660 Évekkel ezelőtt, még a Compfair-en vagy az Ifabo-n, már nemtom, ott vettünk ilyen cdket, hogy 10-12 full verzios régi kis dosos game volt rajta. És minimális pénzért. Nevét nemtom már pontosan, gőzöm sincs kinél van.. Terjesztés, tárolás.. Nem félek tőle, igaz nem is terjesztem, csak gyűjtöm őket.. Szabályozás? Internetet lehetetlenség, max a magyar ingyenes vagy pénzes tárhelyekkel kinlodhatnak, ami nem sok :] Mindenesetre az tény, hogy 2mb-s dos-os, vagy 2cd-s legujabb game között warez szempontbol nincs különbség, mindkettő büntetendő a jog szerint.. De tartom azon véleményem, hogy a kiadók nem biztos, hogy a 10-15 éves game-k miatt fognak zugolodni a friss, 15-20.000 ft-sok helyett.. Nekik az nagyobb kiesés, nem beszélve a reklám, fejlesztés, lista, stb-ről.. -
#658 Nem hiszem, ha belegondolok, hogy pár megás, joszerivel minden 1000ft-os válogatás cdken dögivel találhato programok miatt (itt ugye a régi dos-osokra gondolok) akár egy lépést is tenne akár a bsa, akár a bm idevágó szerve. Windows és egyébb több százezres programok miatt már igen, esetükben már érthető is. Nomeg, amig lesz két ember a Földön, egy-egy géppel, addig lesz cserebere is.. Most őszintén.. ez hogy venné ki magát mondjuk valamelyik tévéhiradoban..
"A szoftverrendőrség házkutatást tartott K.Gézánál, és miután lefoglalt egy retaliator és egy pirates! nevű játékot, a gyanusitottat, megbilincselve vezették el. A rendőrség szóvivője megerősitette, hogy K.Géza erősen gyanusithato még az illegális játéktartáson kivül azzal is, hogy B.Jakab fiatalkorunak kettő darab alkalommal másolt illegálisan játékot 3.5 lemezre. A szóban forgo lemezeket, amelyek a Stunts és a Dynablaster nevű játékokat tartalmazzák, egyelőre nem találják. Nyomravezetőnek 2 darab ingyenes "Szolgálunk és Védünk" cimű multimédiás cd-romot ajánlunk fel.." -
galocza #657 na hejesrás... -
galocza #656 még ha meglenne a jogi szabályoás, hogy abandonware-t lehesen terjeszteni, szerinted a kopó tudná mi az? elvinné a gépedet és a cdidet, majd 3 hónap múlva jobbik esetben viszzakapod és azt se mondják, hogy bocs... -
galocza #653 meg, meg, köszi. maradok a parton.