8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
galocza #775 a grokster nem bántja annyira a szemet, és ugyanazt a hálózatot használja
nuke, ha írsz egy helyet, feltöltöm. -
Nuki #774 Transport Tycoon Deluxe???? -
galocza #772 lógtam pénteken erre távollétemben újrarakták a vindózt. úgyhogy megint be kellett volna jelentkezni de hát a lustaság... 8) a galoczamunka meg nem igazán működött. -
#770 Meg Carma1 is erdekelne!
PyRex -
#769 HELP! Fury Of The Furries -t honnan?????
PyRex
-
rolika #768 A nyugi alatt nem a játék cselekményét értettem, hanem a menetét! A sört meg kifelejtettem a felsorolásból :)
Egyébként egyre f.szábbak nickjeid :) -
sbob #766 -
#765 egy hasonlo folytatás :] -
rolika #764 Milyen jó kis nyugis játék ez a Broken Sword 2! Csak kattingat az ember ide-oda, gondolkozik félórákat, közben tea, kávé, csipsz... Szép is. Mi kell még? RULZ! -
sbob #763 értem én, csak azt nem tudom nekem miért nincs ennyi problémám...
ha te vagy az a BadGuy akire gondolok akkor megdobtalak egy maillal! -
BadGuy #762 Nem rossz csak hang nincs a jatekban . Dos alatt lenne, erted? -
#760 Helló!
Hallottam, hogy az F1gp2-höz készült Lan-os multiplayer változat (vagy patch). Nem tudjátok hol tudnám letölteni?
Üdv:Csacsis -
sbob #759 ja Detonátor ha megvigasztal, nekem van hozzá valami cd beállítós marhaságom, de általában nem műxik, ennyit róla! -
sbob #758 DOS emulátor? az minek? ennyire rossz a helyzet? -
sbob #757 van valami exe konverter ott tuti ha nem is az amit írtak valami más, de ha nincs szerezz egyet és készíts batch fájlt... jó szórakozást! -
sbob #756 Windows problémák? -
BadGuy #755 Szal adott : Win2000 , alatta a full KX , megy is tokjol de 1 hangot nem ad ki a jatek. Tud valaki adni valami jo dos emulatort? -
BadGuy #754 Nekem megvan csak nincs hang windows 2000 alatt :(( .
Nem tud valaki segiteni hogy varazsolok hangot Knights of Xentar-ba?? :D -
#753 HELP! Carmageddon 1 full-t honnan? :)
PyRex -
#752 koszonom -
#751 http://www.tar.hu/hamuka/games/colonization.htm -
#750 egy colonization lelohelyet szivesen vennek. -
#748 Mint az délután kiderült, a serial nem igazán megfelelő, megprobálok keresni egy jót, addig is türelmet kérek :] -
rolika #747 köszike :) -
#745 Ja, a neve pontosan "Virtual PC for Windows Trial 4.3" és 18.1 MB -
#744 Aggyisten!
Na ha minden igaz, amit irtam korábban, az ez lenne az..
http://preview.connectix.com/trial/downloads/VPC_43_Trial.exe
és itt a serial is hozzá: VPW4-0993-2047-4105-9839
eddig mindent csak hallomásbol mondtam, most szedem le én is, és meglátjuk mennyire használható.. Mindenesetre aki már ismeri, az irhatna pár sort rola, ha esetleg korábban valamit rosszul mondtam volna.. Sok sikert hozzá.. További joestét! -
#740 Kösszépen EqUiNooX. Ez a cím már jó. -
#739 Nem jött be :( Se olyan bat nincs, amiben ilyennek lennének, se olyan config file, amiben lenne elérési út :( -
Dante #738 kösz, közben elfelejtettem, hogy van itthon még egy 300-as cerka, win98-al, azon ment az NFS1:)
Már csak azt nem értem, hogy az NFS3 miét is nem megy Xp alatt? az nem dos-os.. -
#737 Beszéltem ma az ismerőssel, aki mondta, holnapra utánanéz pontosan és akkor megtudom mondani.. Annyit mondott, hogy a hwsw forumán akadt rá annakidején ő is.. Holnap este ha minden jol megy, megmondom mi az, mert én is kiváncsi lennék rá, kitudja mikor venném hasznát.. Elvileg 26mb az egész.. -
Dante #736 mi a neve a proginak? -
#735 Keresem a Death Rally teljest!!!!!!!!!!! -
rolika #734 386 rulez :)
Tanulság: nem kell kihajítani a régi cuccokat! -
#732 Aggyisten!
Nézz utána, én is csak egy ismerősömtől hallottam egyszer, pár hete.. Van egy program, ami egy DOS felületet emulál egy külön ablakban.. A régi dos-os programokat futtathatod vele, mondhatni a win megkerülésével (ami persze hüjeség, de mégsem a win dos-parancssor ablaka) Ha jol emléxem, bármilyen más OS-t képes emulálni, ugy, mintha bootolna a gép, de mindez csak egy folyamatban, és ablakban.. Nem néztem még meg, valamelyik nap kiprobálom, ezeket csak hallomásbol tudom.. Egyelőre nem emléxem többre, utánaérdeklődök majd.. Nekem annyi szerencsém van, hogy direkt van a régi dos-os játékra egy régebbi, jelenleg 486dx4/100as fenntartva, picit felturbozva a régi állapotához képest.. (nem volt szivem eladni anno, és most lám, milyen jol jön..)
az underdogs-al nemtom mivan, lehet eladták a domain-t, ők meg elköltöztek..mindenesetre a http://www.the-underdogs.org/ cim van helyettük.. de én is mintha ugy emlékeznék, eredetileg nem volt kötöjel.. (We have moved to a new URL. Please book mark http://www.the-underdogs.org/ (notice the dash) instead of the old address. ) télleg nem volt, mostmár tuti :]]
full throttle anno egy teljes cd-s volt, maga a demoja is 180mb, de a teljes játék 600mb körül. Tekintve a régi kiadására, és a tekintélyes méretére, weben nem hiszem hogy megtalálod.. Hamarabb meglesz, ha megiratod, habár gondolom megtetted volna már régen, ha lenne rá lehetőség.. Mindenesetre nem tudok helyet, sem fpt-t, ahol fennlenne :(
Na további jonapot mindenkinek! -
#731 Underdogs-on hol találtok játékokat?
A bejelentkező lap alapján nem gondolnám, hogy ott bármi is lenne, holott pár hónapja még én is töltöttem le onnan játékokat.
Most viszont úgy néz ki az egész mint egy kereső, persze egy search Disc World-re semmi találatot nem dobott ki. -
#730 Nekem is ugyan ez a problémám, és szeretném ha valaki tudna megoldást nyújtani.Mert biztos van valami kiskapu.Pls help! -
Dante #729 Hát én bizony Nagyon Nagyon szomorú vagyok!
Adott nekem ez a Windows Xp, és adott egy rakat játék még a DOS-os időkből, mindegyik nagyon király!
Például ottvan a Destruction Derby az XWing, és a személyes kedvenc a Need for speed: SE. Hát ez hihetetlen, méltóságos windóz nem óhajt ilyeneket futtatni.. Bazz.. ez azt jelenti, hogy megvettem eredetiben még 96-ban a NFS:SE-t 6ezer forintért, most pedig a poháralátét kategóriába került a CD?
Szerintem ilyen nincsen... Kell lennie valami megoldásnak arra, hogy játszhassam a régi kedvenc játékaimat Xp alatt! Mert ez így eléggé gázos vazz. De nyomatnám pedig a NFS-t, az Earthworm Jim-et, Xwinget, és hasonló DOS-os coolságokat még a Win 3.1-es időkből!
Nem lehet valamit tenni? -
Epok #726 Hé valaki segítsen.
Honnan lehet letölteni a Gearhead Garage - t? -
#725 Igen, az lesz.
Keress .bat file-t, amiben ilyesmiket látsz, hogy subst, vagy fakecd, és azzal indítsd. Plusz ellenőrizheted a config file-okban az elérési utat. Dos alól biztosabb a siker. -
#724 subst? fakecd?