15995
-
12dailyPRO kifizetés! Másodszorra!
Itt lehet csatlakozni.
12dailyPRO-GO PRO -
SaubyBoy #1455 szuupper...
akkor holnap betszek 10 ezer dollárt valamelyik ultra rizikós hyipre
viccet félretéve remélem sikeres lesz a honlapod!
Max7: stormpay : sokkal többet összeszedhetsz vele, mint egy tucat no-minimumossal ( most még megéri regelni, aztan lehet folyamatosan kevesebb-kevesebb (klikket) lehetőséget adnak ) -
SaubyBoy #1454 Nincs már aktív kontóm a cégeknél, de a honlapomon találsz párat... -
#1453 természetesen ref linkeket és alád regezek! -
#1452 valaki küldjön nekem please no minimumos listát a [email protected] címre! köszi -
Greegko #1451 Fizetett valakinek a Paid-To-Promote ?? -
Greegko #1450 Na végre kész lett a végleges weboldalam.
Igaz nincs rajta semmi :D de most frissítem ezerrel.
Szóval akit érdekel az regizzen.
Rengeteg dologlesz PL :
- Saját Hyip
- Saját Bannercsere
- Saját E-gold Játékok
- Saját Nyeremény játék
- Ingyen Bónus
- És még sok jó dolog ;)
De Szígoruan olyan dolgok csak amik fizetnek !!! Ha nem fizetne mondjuk a Hyip akkor elötte értesítek mindenkit és amit betett az 100% kosan visszakapja szóval ha valaki itt betesz akkor nem fog veszíteni.
Nagyon kezdetleges csak frissítés céljából raktam fel de ha valaki meg akarja nézni akkor itt van a szokásos helyen :
Webcash -
SaubyBoy #1449
biz itt jó -
SaubyBoy #1448 Greegko:az #1441-es postban már írtam egy jól fizető cégről ahova beregeltem, tulajdonképpen ez volt az
fizetett a másik márket -
#1447 Ez a program nagyon hasonlit a 12dailyPROhoz csak ez nem kerul olyan sok idöbe míg megkapod a pénzt az egoldra (CSAK egold), hanem csak 2 nap alatt.
- 12% naponta
- 12% Refferaloktol, 2 szinten
- 12$ egy upgrate
- 12 Oldal naponta
- FREE 1200 cradit ha csatlakozol
* forum
http://www.massivesurf.com/?ref=195
Ha csatlakozni akarsz egy olyan nagysikeru autosurf programhoz mint a 12dailypro akkor azt ITT megteheted.
Ezenkívul tudsz kereskedni a crediteiddel. 12000( 1 credit 12mp) creditet 1$ tudsz eladni, és ugyanennyit 3$ tudsz venni.
-
Greegko #1446 WOW :)
Találtam 1 hyip -t ami 50$ -t belépés ha befekteted akkor napi 0.5 % kapzs rá de ha úgy fekteted be hogy benn is maradjon 30 napig akkor 0.7 és FIZET :D 1$ ki utal szóval iszonyú sokat lehet vele keresni és nem is kell vele foglalkozni csak belész ;) NAgyon jó program !!!! MA fizetett és amint kikéred azonnal kifizeti !!!!!
LEGJOBB HYIP Biztosan megmarad jó sok ideig ;) -
SaubyBoy #1445 Nekem sehogy se akar összejönni még a napi 0.3$ se...
Szerintem csak a kezdeti lendület volt nagy a stormpaynél, vagy óránként kéne nézni -
hoho2 #1444 Hali mindenkinek
Végre újra fizet a 4daily.
Bár még nem a teljes összeget, de már fizet.
Tenap jött 2*8 dolcsi :)
Regelésre fel : http://4daily.com/?ref=17397
Ja és ne felejtsetek el upgradelni különben nincs lóvé :) csak 4$ -
pittipitti #1443 Új pénzszerzési lehetőség nyílt a Stormpayon.
Akinek még nincs számlája az nyisson érdemes.
http://www.stormpay.com/?2429590
Van olyan menü hogy stormclick ahol naponta kb 0.5-1.1$-t klikkelhetünk össze.
Minden nap hajnali 3-kor írják jóvá.
Váltanám az így összeklikkelt dollárokat egoldra.
pitti -
#1442 a 4daily is sok creditet ad napi 80at és tudsz is venni.
4daily
Nem muszály uppgratelni, csak surfolsz meg reklámozol. -
SaubyBoy #1441 asszem az earnsbymails sok pontot ad, bár már régóta nem foglalkozom a no-minimumosokkal, msot a hypekre koncetrálok
van egy cég, amibe szinte semmit nem kell fektetni és így is fizet rendesen, ha minden igaz, bár többet nem árulok el, mert ezt csak privátban lehet ajánlani
ne is alám regeljetek, mert ide tényleg nem kell befektetni, mondjuk eltelt egy hónap mire megjött a kontóm "kulcsa" -
Greegko #1440 Ki tud olyan céget amivel hirdetni lehet mint állat.
Szóval autosurf vagy bármi.
Gyorsan lehet pontot szerezni és gyorsan fogy el :)
Köszi -
Greegko #1439 Most nincs Paypal on pénz szóval 1-2 hónap múlva lesz csak. -
Greegko #1438 Hellosztok
Van 1 weboldal ami nagy jó hirdetésekre. :)
Ha regisztráltok akkor én kapok pár látogatót a weboldalamra.
LEgyen szívetek és nézzetek be és regizzetek alám.
Nem kell surfölni csak reg ;).
300per
Aki kedvel engem az alám regel :D
Köszönöm mindenkinek aki alám regelt. -
Greegko #1437 Szerintem nem fizet túl sok pénzt kapsz 1 levélért és a hirdetések negyed ennyibe kerülnek :) Szóval a válasz nem -
#1436 12dailyPRO
Lehet hogy nem fizet lehet hogy fizet de azt tudom hogy a 12dailyPRO az fizet.
mégpedig sokat. Annyit kell tenned hogy upgratelsz. min $6.
12 nap 12%, 12 oldal 144% profit.
(CSAK AKKOR HA UPGRATELSZ)
12dailyPRO -
pistike424 #1435 Hi!
A Meteror tényleg nem fizet? Tud ebben valaki segíteni?
Köszi -
Greegko #1434 Ja és még valami :)
Ki tud olyat ahol Paypal ról e-gold -ra tudok utalni :) mert elfog fogyni az egold om. -
Greegko #1433 Paypal keresetem van mint állat :) szóval aki akar, de viszont lehet hogy nem lesz váltás hogyha sokan váltanak mert a cég 15 ödikén fizet csak akkor amikor fizetett. :) Na mindegy.
E-gold ----> Paypal
Paypal -----> E-gold
Szívesen váltok. (privi)
Céget fogok alapítani és megkérdezlek titeket hogy milyen cég legyen??
Hyip
Paid to Autosurf (4daily féleség)
Traffic Exchange (autosurf fizetős)
Banner és a többi csere (nem fizetős csak weboldal csere)
Igaz erre is várni kell de 100% kos fizetés lesz. ;)
-
alienkiller #1432 Ha a goldspian re befizettél akkor a forumukba irdbe az utalási batch számot és akkor kapsz egy egyszeri +5%-ot :)) -
alienkiller #1431 goldspian itt is csak be kel fizetned a spendre katintva és aponta 4*5% kot küld 7 napon át bizonyiték is csatolva :) jó pénz keresést -
Greegko #1430 Nincs mit szívesen segítek neked.
Ja és a honlapom teknikai KO val ki lett ütve ezért most sajna nincs ;) (nem mintha eddig valami földrengető volt)
most csinálom de amilyen server -t sikerült kerítenem :( az csuda nagyon lassú de remélem titeket ez nem fog "annyira" zavarni.
Na de elkészül majd -
#1429 jaja ez a bay :( -
SaubyBoy #1428 Greegko: ment a reg, köszi a regelésed a hypnél -
SaubyBoy #1427 tulajképpen semmit, csak be kell fektetned minimum egy dolcsit
a befektetett pénzt nem veheted ki, csak a profitját, de azt bármikor, akár 1 centet is (napi 2.5%)
kb. 40 napja működik tehát még fiatal a cég, lehet talán még 120 napig is bírja, mivel elég kevés a tagja pillanatnyilag
előny az, hogy (bár még nem prószáltam) , de a következő befektetésed értéke, hozzáadódik a korábbi egyenleged értékéhez, tehát visszaforgatással (profitból is lehet) emelhetet a napi kamatot amit kapsz
jelenleg úgy néz ki fizetnek, talán 1 plussz prájzpasszra összejöhet a zseton, ha befektetsz, de rizikó nélkül itt se lehet nagyot kaszálni ( meg máshol se) -
#1426 zsír és itt a marketnél mit kell csinálni?
-
Puntigamer #1425 Hella!
Nézzétek,meg ez király!
0.0100$-tól fizet E-gold-ra!
0,1 cent/PTC!
Sztem király!Ez az eddigi legjobb ilyen jellegő oldal!Ja és FIZET!Majd küldök bizonyítékot is!
http://www.no-minimum.com/pages/index.php?refid=emoz
Légyszíves ha regeltek, akkor alám... köszönöm! -
SaubyBoy #1424 itt a bizonylatok
és az #1420-ban találhatjátok a ref linkemet
-
alienkiller #1423 365hyip nekem bevált :D -
Greegko #1422 Hellosztok
Nem tudom biztosan hogy igaz de ez elvileg 50$ bónust ad regisztrációkor.És 100$ nál utal.
HMHM
Nézzétek meg.Nem tudom.
Szerintem reérdemes de nem értem rendesen de regizetek ;D
GOGOGO -
Greegko #1421 Találtam 1 Manulal surfös programot de én itt csak a ptp -t használom.
Próbáljátok ki szerintem jó. 1 Reg és megtudod ;)
Click Send -
SaubyBoy #1420 Greegko: pár napja töltöttem fel egy hírt az oldaladra, most láttam szerver gondjaid voltak..
egold-market: most jelenleg fizetős hyip (ilyen kamatos-kamatos izé, csak nem pontosan olyan
lényeg , msot fizet és itt lehet regelni: egold-market -
laliking #1419 VALAKI MEGTUDNÁÁmondali hogy Prizee-n hol tom megnézni hogy pillanatnyilag mennyi jutalékot kaptam a szponzoraimtól?? -
Greegko #1418 Hellosztok a régi weboldalam új helyre költözött.
Most rakom fel a cégeket.
Akinek van kedve az nézzen be.
Köszi sziaztok.
www.webcash.try.hu -
#1417 És kifzetett a 12dailyPRO!!!