15995
-
#1416 gy kis akciot indítok a 12dailypron mert ugy látom akik alám vannak regisztrálva azok nemigen upgratelnek így, valahogy ösztönöznöm kell őket ;)
mint tudjuk, minden egyes refferal után 12% kapunk.
Tegyuk fel hogy ha valaki alám befektet, pl 100 dolcsit, akkor abbol én 12 dollárt kapok. az akcio arrol szol hogy ennek az összegnek a felét tehát 6$, azzal plusz upgratellek.
*Persze ez az akcio akkor lép érvénybe ha az összegnek a 12% eléri a 12dolcsit, mert különben én ráfizetek.
Tehát minden egyes upgrate* után ami refferal juttatást kapok, annak a felét upgratelem neked.
Ha akarsz rgisztrálni itt tudsz:
problémád kérdésed van irj nyugodtan.12dailyPRO -
Greegko #1415 De a program nagyon nem hiszem hogy scam lenne mert már 37000 ren vannak és ezáltal a cég forgalmazónak rengeteg a bevétele.És azt tudom hogy régebben fizetett igaz most nem tom hogy fizet-e de biztosan :) Próba szerencse hátha.
Program próbáljátok ki nagyon jó ;) már van pénzem bőven (csak 1.5$ :D röpke 1 hónap alatt és most már többet keresek mint az elején jóval ;) )csak fizessen is. -
Greegko #1414 Hát az oldalon kattintás vagy regisztráció után. Elég sokat az a regisztráció és még +ba 0.05$ -t minden reg ért. -
laszend #1413 Hogyan lehet pontot gyűjteni ? -
Greegko #1412 Találtam 1 olyan oldalt ahol azért fizet hogy tagok legyünk és ez nem vicc.Regizel és szerzel 1 kevés pontot minél több a pontot annál több pénzt kapsz naponta.Átlagosan 1 pont/0.001$-0.005$ de pontot gyorsan lehet aszerezni és könnyen aki ki akarja próbálni az regizzel és szerezzen pontokat megéri. ;)
!!! Program !!! Pénz legyen veled.Gyorsan jön a pénz.hogy fizet azt nem tudom de meg kell nézni nekem már nem sok van.
Hajrá -
gphz #1411 Az lehet.. akkor viszont -
Ronny #1410 szerintem pont az ellenkzője van oda leírva:) -
gphz #1409 Sziasztok!
Valaki aki az expinvest-international végnél jártas, látogasson el ójra a honlapjukra és próbálja meg érthetően leírni hogy mi történt, mert úgy néz ki hogy visszaáll a régibe (!). -
alienkiller #1408 upsz bocsi többet nem fordul elő -
alienkiller #1407 Ja a bizonyiték lemaradt bocsi<br> -
alienkiller #1406 vannak oldalak ahol ha játszol akkor a szerzett pontokért vehetsz pp-ét
egy egy ilyen oldalon kb 20-30 nap mig összejön
Find-jeux
akkor vannak még olyan oldalak ahol tudsz pp venni vagy a findjeuxra kodot hogy többet tidj játszanni ha érdekel dobj egy emailt és leirogatom öket
-
Greegko #1405 hogyan lehet szerezni prizz pazt?? vagy mi a francot. :D kell nekem ez nagyon tetszik ;) -
alienkiller #1404 50cent3surf -
alienkiller #1403 <br> TARGET=_fnew>http://www.50cent2surf.com</A>
Tényleg fizet és elég gyorsan
1 szint 0.5$ napi 15% 10 napon át
25/nap oldalt kell megnézni hogy jóvá irják max 40 oldal/nap
3$-tól kifizetés <[szin=red]>FONTOSS FREE MEMBER MÓDBAN NINCS KERESETT</szin> tehát legalább egy szintett kell venned ami 0.5$
tudom hogy gyanus de pár hónapig biztos fizett
amikről lehet rá fizettni és amire fizett STORMPAY,PAYPAL ,EGOLD AND MONEYBOOKERS. Aki belevág és valahol elakad szóljón emailben is!!! -
alienkiller #1402 <br><A HREF="http://www.50cent2surf.com/?ref=1250" TARGET=_fnew>http://www.50cent2surf.com</A>
<br>Tényleg fizet és elég gyorsan<br>1 szint 0.5$<br>napi 15% 10 napon át<br>25/nap oldalt kell megnézni hogy jóvá irják max 40 oldal/nap<br> 3$-tól kifizetés<br><FONT COLOR=RED>FONTOSS FREE MEMBER MÓDBAN NINCS KERESETT</FONT> tehát legalább egy szintett kell venned ami 0.5$ <br> tudom hogy gyanus de pár hónapig biztos fizett <br>amikről lehet rá fizettni és amire fizett STORMPAY,PAYPAL ,EGOLD AND MONEYBOOKERS. Aki belevág és valahol elakad szóljón emailben is!!! -
#1401 A 4daily ujra fizet.
ha valaki akarna csatlakozni akkor tegye meg most. Azt olvastam hogy hasonlo rednszeru lesz mint a 12daily, szal ahogy csatlakozol, jobb ha upgratelsz, mert különben törli az accountot.
http://4daily.com -
control #1400 Sziasztok!
Ha biztosan fizető cégeket akartok, akkor nézzétek meg a penzkeresnet.tk-t!
Ott sok leírást is találsz, én is innen tudok sokmindent!
Bocs a zavarásért! -
Ronny #1399 ok elhiszem, de ennél a cégnél a nyereség nagyságával van a gond! -
#1398 nem olyan biztos! en tudok olyan ceget ami mar tob mint 1 eve uzemel es soha nem lesz kamu mindig is fizetni fog igaz no-minimum es centeket lehet kapirgalni vele de akkor is! -
Ronny #1397 hosszú távon ez is kamu lesz. -
#1396 haat attol fugg melyik vasarnap :D mert ma jottem haza :D vegyel fel msn-en! [email protected] -
#1395 hétfőn tettem be 1$.
-
#1394 úgy nézz ki, hogy vége, bár az admin még tartja a lelket az emberben.
GateHYIP
ez jónak nézz ki.
fizetett nekem. -
gphz #1393 Bánom ezt az exinvest-international -t... Legalább a depositot adnák vissza... -
#1392 Meg is válaszoltad a dolgot....
Tehát ha lejár a szintem akkor a surf cash bonussal is összejöhet a 8 dodó... -
SaubyBoy #1391 nekem már régen lejárt a szintem, de nem merek betenni már, ezért most csak a surf bónusz cash-re hajtok, hogy meglegyen a 8 dolcsi végre
mit nem értesz, pontosan -
#1390 4daily-s kérdésemre válaszolna valaki?
Mert még mindig nemtom hogy megy a kifizetés... -
#1389 ha ma se lesz változás, akkor vége. -
laliking #1388 5.napon kapsz egy ingyen maxpackot, azt a kaboom-ra kell elkölteni, mert ott akár 5eurót is lehet szerezni -
#1387 már próbáltam de nemtok vele sok pénzt nyerni :( -
Ronny #1386 hát nem tudom,pár napja lelőtték a site-ot és nem fizetnek senkinek.Minden fórumon háborognak hoppon maradt emberkék...Bár az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Forexen nem csinálhatnak ennyi profitot(brókerek,etc,etc)... -
laliking #1385 prizee -
laliking #1384 prizee -
#1383 hellosztok vki leírná melyik oldal fizet jó? és melyik a legjobb? -
#1382 4daily-n csak akkor fizetnek ki ha upgradeltél? -
Greegko #1381 Hellosztok.
Mondjatok olyan helyeket ahol a surfözés korlátlan szóval nem 4daily féleség és az arány 1:1 vagy 1:0,8 és azonnal vagy nem kis idő múlva elfogadja a weboldalt.
Traffic System , vagy Autosurf.
Aki mond céget alá regelek (azonnal :D persze ha nem ismerem és nem vagyok oda regelve)
-
#1380 #1366 -
pittipitti #1379 dombornyomott azaz nem electron kártyáról lehet rá pénzt feltölteni kizárólag -
#1378 Valaki nem tudja véletlenül hogy kis hazánkban hol és miként lehet PayPal-ra lóvét berakni (bemegyek a bankba és mondom hogy ez a szitu?) -
Greegko #1377 Best Ptr ez a legjobb fizetös leveles rendszer !!! Fizet és a levelek értéke 0.5 - 15 Cent !!! az nem semmi :D
REG ;)