15995
-
#1336 4daily hogy fizet?
Minden hónap 15-én a mekeresett lóvét utalja a Stormpay-re pl? -
#1335 igen, az engem is érdekelne.
^-^ -
laszend #1334 Greegko !
ÖÖÖ, ha minden órában fizet, akkor már van bizonyítékod ugye ? -
#1333 jó csalogatási módszer.
mondom, ne legyen igazam. -
Greegko #1332 1 $ -t megér nem? -
Greegko #1331 Épp azért reff ;) és szeretnék én is nyerni ne csak te ;D -
Greegko #1330 ÖÖÖ de minden órában fizet ;) -
#1329 ne legyen igazam, de ami ilyen hihetetlenül jó ajánlatot tesz, az nagyon gyanús.
ráadásul 30% ref.
CMO. -
Greegko #1328 Az a jó benne hogy nem kell regizni mert automaitkus és script csinálja az egészet.Átutalás meg minden.És ezért mindenképpen fizet. Tutex ;) -
Greegko #1327 Találtam 1 oldalt ami fizet és egész jó rá a kamat !!! Napi 8% vagy Órára ad 1% oT !!!!de nagyon jó cég.
Ha van kedved nézd meg és fektess be. ;)
Hyip -
mopar #1326 A legjobb No-minimum-os cég szerintem a Donkeymails csak pénzes leveleket küld (0,1 0,25 és 0,5 centeseket) Pontot soha sem küld! 2-3 nap alatt fizetnek! Nekem rendszeresen fizet tuti oldal!
http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=mopar -
#1325 ez szerintem hulyeseg! -
mrxmrx #1324 Autosurf gyüjtemény -
orkenyid #1323 Itt állítólag lehet ingyen kapni iPod-ot, laptopot, meg még rengeteg dolgot.
http://www.get-gifts-for-free.com -
#1322 mit szeretnél tudni? -
#1321 vannak megbízható cégek, csak rájuk kell találni.
igen, fizetett --> #1287 -
gphz #1320 Már máshol is olvastam, hogy ez a Expinvest-International megbízható, eddig mindíg fizetett. Valószínűleg én is befogok rakni egy pár $-t.
Serpa tudnál adni egy msn címet esetleg? -
gphz #1319 Adrya ajánlom figyelmedbe a második oldalt, és az ott található csekket. Könnyen megtalálod, mivel elég nagy ;-) -
#1318 Kipróbáltam ezt a megasurferst....
ez mindig ilyen marha tetű lassú volt? -
AdryA #1317 Van egyáltalán olyan cég, amelyik megbízható??? Nektek már fizetett valamelyik? -
#1316 kaptam ma 3$ -t, mivel vki alám fektetett be.
Expinvest-International -
Mexyke #1315 Bocs,IDE NÉZZ BE!!! -
Mexyke #1314 Sziasztok! Akit érdekel az autosurf nézzen be hozzám.
AdryA! Én nem vagyok benne a Rotatorban,de több kamu listán is első helyen láttam!
Mopar! A 6Dailyt Én is nyomom,de előfordulhat,hogy scam lesz az is.
Nekem még nem vett el Unitomat,de már többektől hallottam,hogy nekik igen!
-
#1313 hat ja sajna :( de sok kicsi sokra megy :) -
AdryA #1312 Hát a profilba kérik, h. írd be. De lehet, h. nincs jelentősége. Én term. nem írtam be. -
Ronny #1311 de akkor alig van nyereség:) -
Ronny #1310 miért lenne szükségük adószámra?semmit nem tudnak vele kezdene:) -
AdryA #1309 Én most kezdtem a rotatorqueen-t, szintén kíváncsi lennék tapasztaltabb felhasználók véleményére. Az nem gáz, h. adószámot is kérnek? -
#1308 Ezt a Rotator Queen-t ismeri valaki?
Mennyire megbízható ez a cuccos? -
mopar #1307 A 6dailysurf elvette az összes upgrade unitomat pedig csak Szeptember elején járt volna le! Kifizetést pedig azért nem kaptam, mert így a Member level : 0$? Vagy akkor is meg kéne kapnom az összegyűjtött 15$-omat? Vagy esetleg SCAM Site? Válaszokat várok! -
#1306 hááát ...
elég sokan nagyban csinálják.
kb egy hete olvastam, hogy 1000$ -t, igen egyezer $ -t kapott vissza az egyik tag. -
#1305 jó hírem van.
letelt ugyan a 3hónapos szerződésük, de újabb szerződést kötöttek.
az oldal védelme is kitünő.
DDOS támadásoktól védve. -
#1304 ezert kell kisosszeggel szarozni :) -
Ronny #1303 azért ez az egész nem hangzik túl jól.Pókernél tudom ha berakok 200-at bonuszvadászni akkor azt vissza is kapom(max a bonuszt bukom el:).Itt azért lefosnám a lábam ha egy nagyobb összeget be kéne rakni:) -
#1302 azt meg megvarom es ha jon a kep regezek alad es en is felnyomok 40-50 dolcsit! -
#1301 te döntesz.
én jövő vasárnap beszúrok ismét egy képet, ha kifizetik a profitomat. -
#1300 hat tudok angolul de nem mondhatnam hogy ugy hogy meg is ertenenek :) -
#1299 nincs rá garancia.
de mondom, már 3 hónapja rendszeresen fizet a tagoknak.
és jelenleg ez az egyik legjobb lehetőség pénzt szerezni a neten.
van egy másik cég is, de arról még nem igazán beszélnék.
előjáróban annyit, hogy egy ismerősömnek fizetett 200$ -t (5 hét alatt), úgy hogy 100$ rakott be.
ezt az Expinvest-International -t most ajánlani tudom; de ahogy fordul a kocka(ami nem hiszem, hogy mostanság lesz) jelzem.
egyébként te is tudsz beszélni velük, ha tudsz angolul. -
#1298 na de amit befektettem azt visszafizetik nem? :S -
#1297 pl azért mert az adminok/üzemeltetők úgy gondolják, hogy már elég pénzt összeszedtek maguknak, és nem akarják tovább csinálni.
viszont olvasok egy külföldi fórumot, ahova rendszeresen beír az oldal egyik adminja/üzemeltetője.
azt írja, hogy jelenleg minden szépen megy.
kereskedőik, ő maguk(cégük) és a tagok is profitálnak.