15995
-
SaubyBoy #1256 remek
azért gondoltam, hogy "álom", mert annyira szétforgácsolódtunk, hogy szinte mindenkinek van már egy ilyen pénzkeresős honlapja
olyanra gondoltam, amit mindeki rendszeresebben frissítene és nem 4-5 emberke, ahhoz pedig ismertetni kellene szélesebb körben, ami szerintem nem lesz könnyű -
#1255 persze ha 1000$ fektetsz be akkor 50 nap utan 2000$ kapsz visza tehat napi 20$ ami atszamitva: napi 5000e ft (250ft vel szamoltam a valutavaltast!) ez mar szep summa! amugy hiaba fizet meg minden azert 250.000ft en se mernek befektetni :))) -
#1254 ha a 4dall-t hasznalod akkor ha 100$ fektetsz be akkor 50 nar utan 200$ keresel meg tehat kiszamolva 50 napra 100$ ez napi 2$ azaz kb: 500ft amiert dolgozol 5 masodpercet hogy elinditod a bongeszot bejelentkezel majd rainditod az automatasurfot es egy ora mulva kijelentkezel! ha profin tudod kezelni akkor napi 5 masodperc ha nem akkor 2 perc -
Ronny #1253 csak érdeklődésképpen:mennyire jön ki az órabéretek? -
#1252 nem marad alom! en megvalositom!
ugyan is elindult egy domain regisztracio es a munkalatok mar egy hivatalos penzkeresesi oldalra ahol elvileg mindent leirok majd!
ez kb 2-3 het mire hibamentesen mukodni fog ugyanis mar dolgozok egy masik oldalon ami a dc vilagaval foglalkozik!
nem akartam szolni ameg nem biztos minden de most mar mind1 :) -
SaubyBoy #1251 olyan oldal kéne, amely csak egy listát tartalmazna, hogy kinek mi fizetett, mikor, mennyit, mire, milyen gyorsan..
és ezeket mindenki manuálisan töltené fel, illetve törölhetné a korábbi kifizetéseit, újabbakra cserélve..
ez persze csak egy álom marad -
Greegko #1250 Úr isten !!! :)
Nem kéne közösen össze hoznunk 2 oldalt ??? ahol leirnánk mindent !! Mert hogy össze vissza irogattok hogy ez jó meg az jó és ott el lehetne különíteni hogy fizetett vagy nem fizett.
na mindegy aki szeretne 1 oldalt és ért mindenféle cégekhez. (Surf,PTP,PTR,PTS,PTC) az irjon nekem mert ez már ideg baj ;) -
SPEKI #1249 Ez egy jó cég!!
6DAYLLYSURF
REGISZTRÁCIÓ ITT!!! -
#1248 " Get Paid To Promote $0.75 per 1,000 Credits!" 1000 pontert kapok 0,75$? es milyen gyorsan gyullik a pont? napi hany level erkezik? azert valami pontosabbat is irhatnal rolla :) neked mar fizetett? :) -
SPEKI #1247 DonkeyMail:
http://donkeymails.com/pages/ptp.php?refid=speki -
SPEKI #1246 DonkeyMail:
Regisztráció itt!!! -
SPEKI #1245
Sziasztok!
A DonkeyMail tuti fizet és nincs minimum kifizetés.
Regisztráció itt!!!!
-
#1244 koszi a prizet tudom hogy kifizet regebben el is akartam kezdfeni csak zavart hogy francia az egesz most nemreg ota van az angol kb 2-3 honapja ugyhogy belekezdtem :) es elvileg tudom is a lenyeget csak gondoltam tudtok valami jo dolgot amivel lehet plusz many-t szerezni mert azert kb 100-120 napert 15€ nem valami sok :) de mar maga a jatszas is tetszik :) -
SaubyBoy #1243 jópárszor fizetett már kishazánkba is a prájz, de csak akkor ha kisorsolnak
sorsolás elég gyakran van, de jópár ezer júzer van, eltart egy darabig míg kisorsolnak (nyolcat egyszerre)
prize.uw.hu
priz.uw.hu
prizee.uw.hu -
#1242 hat nem tudom en ismerem mar ezt a haveromnak mar fizetett meg aki nekem ajanlotta annak amr fizetett dolgot elindul valakitol es mindenki folytatja a remeny erdekeben de ez hujeseg! de ha 1 honap mulva ha fizetett neked mar akkor letszives szolj -
Puntigamer #1241 most kezdtem,el, tehát nem tudom, de haveromnak állítólag már fizettek... mellesleg itt nem kell kattintgatni meg semmi, szalk egy próbát megér... -
#1240 aha tegnap elott kezdtem es akkor szedtem ossze 0.08€ amit el is kaparos sorjegyeztem mert nem tudtam meg hogy mi micsoda :D ma mar ugyesebb voltam tobb jatekban tovabb is jutottam es ma mar 0.13€ nyertem amibol megin elsorsjegyeztem 0.08-at :D
mostmar csak azt monya meg nekem valaki hogy a prizenek ki fizet? mert hogy reklamegjelenes meg semmi ilyene nincs :) miert eri meg ez neki :)
mellesleg hogy mostmar van angol verzioja is igy mar tetszik a jatek :) -
SaubyBoy #1239 de van egy jobb módszer az pedig az, hogy ügyesebben kell játszani, magasabb szinten többet nyerhetsz, persze ahhoz midnennap játszani kell és nyerni sokszor:) mert az nehezebb is (erre van prizepass)
meg van egy pár lehetőség (bár én nem szeretem), tombola stb..
sajnos van egy bökkenő, az pedig a sorsolás...
van úgy, hogy néhány ezerből húznak, de néha több request is felhalmozódik... -
#1238 ismet itt a nagy kerdes: fizettek mar neked? -
Puntigamer #1237 Itt egy oldal,ahol semmit nem kell tenned, megnyitsz egy IE-t,és futnak a reklámok, egy felső frame-ben...
NEM telepít fel semmit, csak egy linkre kell kattintani...
http://rotatorqueen.com/?ID=69819
Itt lehet regelni...
Légyszi ha regeltek, akkor a nevem alá regeljetek... ergo: ne töröljétek ki az ID-t.
1.50$-t kapsz 1000 reklám után... egy éjszaka alatt összejön:) -
#1236 nos eloszor is tul sokat ad es mar ez gyanus alapbol! masodszor meg ket feketelistan is megtalaltam a te hires ceged! szoval jon a nagy mindent eldonto kerdes: fizetett ar neked? -
SPEKI #1235 Sziasztok!
Ha meguntátok a 0, 25 centes dolgokat gyertek ide itt alapból 8 $ kaptok!!!!!!
Total members:
38,525
Total Payouts
356,225,744.00
A paid click 500 cent
30 nap után fizet szinte mindenre.
Csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!
Ha nem hiszed nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!
Cím : Sziasztok!
Ha meguntátok a 0, 25 centes dolgokat gyertek ide itt alapból 8 $ kaptok!!!!!!
Total members:
38,525
Total Payouts
356,225,744.00
A paid click 500 cent
30 nap után fizet szinte mindenre.
Csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!
Ha nem hiszed nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!
Cím:
Regisztráció ITT!!!! -
#1234 skacok most kezdtem el a prizee-t! elvileg napi 0.15€ lehet vele csak keresni? :S nincs valami modszer amivel gyorsaban gyulik kicsivel a penz? :) mondjuk napi 0.5€ vagy 1.0€ jol jonne :)
bye: max7 -
#1233 nem kötelező.
Mindenki azt csinál amit akar, szabad országban élunk.
-
#1232 nemhiszek mán a mesébe rég.. -
mopar #1231 Én ezen a nyáron kezdtem el autosurf-el foglalkozni és ahogy így visszaolvastam bizakodó vagyok! MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]
[email protected] -
mopar #1230 Hello! A greenzap.com fizetett már valakinek! Ha valaki nem ismerné még és szeretne regisztrálni akkor itt van a ref linkem! :))
http://www.greenzap.com/join-greenzap.asp?zapid=426hemi -
#1229 elkészült a weblapom!
Igaz még szinte semmi nincs rajt,de azér nézzétek meg -
#1228 Már regizted ott amugy arra a linkre kattintva amit te adtál meg... elvileg msot akkor a refed vagyok? -
#1227 Jó leszek, azt ugyis el akartam kezdeni -
#1226 Pedig valahol csak van hungary... én megtaláltam... benyomod a H-t és a 4 vagy 5. -
laliking #1225 akkor mit jelöljek be??? akkor ezekszerint mégsem ismeren annyira ??? :o -
laliking #1224 hééé... itt a regelésnél nmincs hungary -
laliking #1223 én leszek, végülis semmit nem veszítek vele :) nem kell bemutatni mert ismerem.,... de cserébe te is legyél az enyéma: #1221 ben -
#1222 Ki nem prizee -zik még? Aki még nincs regelve, és akar játszani az légyszíves legyen a sponsoree/refer - em, cserébe segítek bármiben ami prizee. A játékról csak annyit, hogy játszva keresel pénzt, és tényleg fizet ajándékot, vagy csekket. -
laliking #1221 EZ NAGYON JÓ!!
kattincsatok a freepromotionra, és ott baloldalt tudtok regelni.. és utána már kezdődhet is a pénzkeresés -
laliking #1220 jónak tűnik a cég, de aza kérdés, vajon fizet-e? -
#1219 egoldról lehet rögtön forint számlászámra utalni, otp átváltja rögtön ft -ra a dollárt?
vagy előbb devizára kell?
a másik, hogy adózni kell?
-
gphz #1218 Gex szeretnék érdeklődni hogy jött már Neked kifezetés attól a cégtől, amit az oldaladon hirdetsz? -
Gex #1217 http://penznet.uw.hu