15995
-
#1296 hömmm? vagyis ez mit jelent? miert uszna el? es mennyi az eselye hogy eluszik?
-
#1295 igaz, hogy már vagy 3 hónapja fizet a tagoknak, figyelmeztetlek, hogy ez egy HYIP (High Yield Investment Program) rendszer.
vagyis csak annyit rakj be, amennyit nem sajnálsz ha elúszik.
-
#1294 ertem :) kar hogy az egoldomon nincs kes max 0.5$ :D:D:D -
#1293 szimpla befektetés.
nem kell csinálnod semmit.
forgatják a pénzed. -
#1292 azt meg megvarom es utanna en is regezek alad! amugy ez mi surf? -
#1291 btw, olvasd el a memot.
^^ -
#1290 amit beraktam.
a profit jövő vasárnap érkezik.
(kop-kop)
egyébként, én úgy tom, hogy a surfjunky egy "scam", vagyis átverés.
nekem ma jött össze a 25$, kiváncsian várom hogy jövő héten fizetnek e. -
#1289 amugy ez a 40$ amit beraktal vagy ez mar az amit +-ba adtak? :D -
#1288 hmmm
ki tud kolcson adni par dolcsit egoldra? :))))) -
#1287 tessék.
ha úgy gondolod, hogy kiprobálod, légyszíves használd a reflinkem. -
#1286 ez egy kicsit gyanus! valami bizonylatot printscreenel mutatnál? -
#1285 de miert akarod pont az orszagot mgvaltoztatni? -
Zöldszakáll #1284 Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért van az, hogy a Surf Junky-ba május elején regisztráltam, és még mindíg nem tudom megváltoztatni az adataimat (országnév). Meg lehet egyáltalán változtatni valaha, vagy ez is csak átverés? -
#1283 ajánlom figyelmetekbe az Expinvest-International -t.
csütörtökön fizetett nekem 40$ -t.
20 nap múlva fizeti vissza amit beraktál, majd 10 nap múlva ismét annyit fizet amennyit beraktál.
tehát 1 hónap alatt 200%. -
#1282 ertem! no problem! de akkor se ertem miert nem fizet ki rendesen na mind1 :) -
#1281 Casht nehezen hozol össze mert sokan utaznak rá ajándékkot könnyebben kapsz.
3 reged lehet egy gépről csak arra kell ögyelni hogy mindíg lépj ki mielőtt a másikkal belépsz. -
#1280 es mi van ha ket nevvel regezek a prizeben? az nagyon gaz? -
#1279 a prize euroban fizet :) -
#1278 aha es ha en a kesre utazok es nem az ajandekokra? :D -
#1277 Ez max régen ért valamit, mikor 300ft felett volt a dollár, ma 196Ft, ígí elég sokat csökkent a profit ebből a cuccbó, régen se próbáltam ki így már véglépp nem fogom. -
#1276 Az ajándékoknál a következő a helyzet:
1. GIFT SHOP - Ajándékokra jelentkezel ha nem sorsolnak ki a pénzed megmarad és már akár másnap próbálhatod újra.
2. AUCTION - Ajándékokra licitálhatsz értelemszerűen az nyeri aki legtöbbet kínálja érte az összeget természetesen levonják (nem ajánlom nem éri meg)
3. TOMBOLA - Itt az ajándékok ősszegének kb 1/4-éért lehet jelentkezni az összes jelentkező közül kisorsolnak 1 vagy 2 nyertest és az kapja az ajándékot de a pénz minden jelentkezőnek elveszik ( nem ajánlom rizikós )
4. GIFT TICKET - 5€-ba kerül véletlenszerűen különböző ajándékokat sorsolnak ki de van nem nyert szelvény is természetesen (én elég sok nyereményt nyertem rajta)
Nagyjából ennyi JELENTKEZZ itt
PRIZEE -
#1275 vagy tevedek? -
#1274 de ha megveszed a tombolat es nem sorsolnak ki akkor is elveszlik a penzed! -
SaubyBoy #1273 nem veszik el a pénzed, csak akkor vonják le sorsolás után, ha kisorsoltak
sajnos itt a kb. nyolcezer request eléggé gyakori..
-
#1272 mondtam lejebb hogy en megprobalom oszeszedni a dolgokat de ahoz segitseg kene mert a prizet is latod nem 100%-ra ismerem! ezert kene a segitseg!
es lassan haladok mivel egy dchelpes oldalt keszitek normal domainel es webtarhellyel!
es tervbe van egy chat is amit a webmesterek be tudnak illeszteni a sajat oldalukba!
utanna johet a penzkeresos oldal!
bye: Max7 -
#1271 hat ahogy nezem kifizetnek de hosszu a proceduraja pl licitalhatsz a csekkekre! azzel az a gond hogy a 10€ csekkert cserebe 80prize € ajanlottak ez a licit!
van a kisorsolas ott meg ha nem sorsolnak ki akkor elveszlik a prizeben szerzett penzed...
ha nem igy van akkor javicson ki valaki mert akkor en is felre vagyok informalodva! -
#1270 Most akkor tegyük fel a prizee-n sem kapod meg a gempát csak ha kisorsolnak?
Ennek sok értelme van megint ugy látom...
Magyarul ha eléred a 10 Eurós kifizetési határt akkor se fizetnek ki mert nem....
Frankó..... -
Vlala #1269 aham... ha normálisan össze lenne gyűjtve a dolog. HA.
-
#1268 na de eggyik se jo :D a sorsolas azert mert ha nem sorsolnak ki akkor oda 50-100 napi melo :) a licit meg azert mert csillagos eg a hatar a csekvasarlasnal :S -
#1267 ezzel csak az a gond ha normalisan ossze lenne gyujtve a dolog akkor konnyeden lehetne akar havi 100-200$ osszeszedni!
Bye: Max7 -
SaubyBoy #1266 de vannak itt páran akik nálam sokkal jobban ismerik a prájzt -
Vlala #1265 Visszaolvasgattam a topicot.
[b]aki még mindig elhiszi, hogy az interneten szaréhúgyé pénzt adnak, annak részvétemet fejezem ki.[b]
Amennyi időt erre fordítotok, abból lazán lehetne valami diákmelót (idősebbeknek fizetéskiegészítő foglalkozást) vállalni, 5, 10, 10-szor ennyi, biztos pénzért.
Csak hát az nem olyan elegáns, milyen ország az, ahol a dolgozónak dolgozni is kell... sokkal stílusosabb itt, az SG-n eldicsekedni mindenkinek, hogy két hónap kattingatás, hájnövesztés, szemrongálás után sikerült tíz dollárt kicsikarni valami amerikei weboldalból. -
SaubyBoy #1264 van olyan hogy auction, sztem az lehet a licitálás, illetve van a gift shop, na az pedig a sorsolás ha minden igaz -
#1263 aha! mostmar latom hogy ebbe a prizeben is van atveres rendesen! jobb oldalt ami van ladiko alatti oszeg az nem az az osszeg amit megkapsz! sot soha nem fogod latni azt az osszeget!meg a felet sem!
tok jo hogy megneztem 2 prizes oldalt es eggyik se mondta hogy a csekkekért licitálni kell!
50€ csekket hogy emgkapj licitalni kell erte! tehat a licit most 240.02€ tehat ha oldalt ennel nagyobb oszegem van licitalhatok az 50€ csekre! es ez meg mindig nem azt jelenti hogy az enyem is! ez azt jelenti hogy ha valaki felulicitalja az enyem akkor ujra kell licitalnom de most emgtobbet ! a 10€ csekkert is kell mar vagy 50€ fizetni :( az tixta szar :( -
#1262 mostmar csak azt monyatok meg hogy hol tudok iyléen maxpackot szerezni meg? :D -
#1261 váóóó bazz :D rajottem mire jo ez a maxpack :D basszameg a jegesmedve :D 1€ kerestem valami felkaru rablobal :D aztakurva :D
amugy tudja valaki hogy mikor fizetnek ki? es ajandekokat mikor kuldenek? :D -
#1260 azzal veszteni is lehet :))) amit mi csinalunk azzal nemnagyon :D -
#1259 amugy aruljatok mar el valamit....
MaxPack mi a jo francra valo? :D
atneztem mar majdnem az oszes prizes oldalt de semmi!
na erol beszeltem hianyosak mindenhol az adatok! es most neztem az egyik oldalon 2004 oktobereben volt frisites!
#1258 ezzel csak az a gond hogy ugyebar vannak roszakarok is :)es akkor amr nem frisitik hanem......
szal ez a 4-5 emberes dolog ezert nem valami yo! De pl azt meg lehet oldani hogy van pl ket ember aki tudja a belepesi kodot es ert php-hoz, html-hez , css-hez es ezek mellet meg csinalja isezeket a dolgokat akkor figyeli a forumozok ohajat sohajat es javitak az oldalon a hibakat es kiirjak az infokat!
pl sokkal eredmenyesebbek lennenk ha osszefognank! pl nem mindenki ide beirna az ajanlasat meg ilyenek hanem ha valakinek van egy oldala ami fizet akkor azt beloki nekunk mi regezunk ala es az oldal ala meg a tobiek!
igy hamar kiderulne hogy fizet-e a ceg vagy sem es sajat feketelistank is lehetne!
e-mellet lehet egy sajat szotarunk is aminek az adatbazisat lehetne boviteni!
meg oszeszedve az osszes rendszerol lehetne leirasunk! de olyan amivel a kezdok is kezdhetnek valamit :) nem osszeviszasag.
es elvileg ha belegondoltok, akkor az sem olyan rosz dolog ha xy bedom egy ceget mondjuk a kozismert prizee-t regisztralunk ala az oldallal az oldal ala meg mindenki. lehet hogy az oldal latogatoi mind az oldal ala regeznek de ha benyomnak ok is egy masik ceget akkor lesz neki is rengeteg refje.
Az oldal domain nevenek az arat tudom alni ami 4200/2ev plusz van webtarhelyem 1 giga egy cegnel ahol a felet sem hasznaltam emg fel! szal az oldal mukodesehez minden emgvan mar!
el is kezdtem az alapmunkalatokat desing, domainreg, stobo!
Ronny #1257 hát ez nem sok.Maradok a pokernél:)