15995
11074353081353622639.jpg
  • SaubyBoy
    hát akinek sok van..
  • pittipitti
    Venned kell tőlem :)
  • wctrl
    És hogyan kerül pénz az e-gold számlámra? Átutalni lehet rá, vagy vmi?
  • gphz
    Szia!

A dolog elég egyszerűen működik:
    Befizeted a pénzt mondjuk E-goldról (minimum 10$). 20 nap múlva visszakapod a befizetett pénzt, rá 10 napra, pedig mégegyszer megkapod azt a pénzt, ez a profitod. Magyarul 30 nap alatt duplázza a pénzed.
    A "How does it work" menüpont alatt megtekintheted, hogyan működik az egész.

Én 15$-t raktam be, 7-én jön vissza, és 17-én jön a profitom ;-)

Épp most néztem, valamiét nemfogadja el a Batch Numbert és nemtudok bejelentkezni...

• wctrl
    Hello!

Valaki tudna nekem írni a Expinvest-International -ről egy rövid magyar leírást? Hogyan működik, mi történik a pénzemmel, hol lehet regelni, stb. Aki veszi a fáradságot és ír pár sort, az alá regelek. ;)

Üdv.
    wctrl
  • R0sc0
    ugyanugy mint a 4daily. 1 upgrate unit 6$
  • SaubyBoy

egy gyakrabban frissülő honlap a Hyip oldalakról és egy Hyip

GO HYIPEGOLD-MARKET
  • SaubyBoy
    "we require that all members upgrade within the first seven days of joining. 12daily Pro is making an investment in your future success. We ask that you please not join us unless you are prepared to do the same." (12daily wrote)

ez fizetős, nemde
  • R0sc0
    amugy nem tudok olyan forumokat (külföldieket) és lehetöleg angol nyelvueket ahol szinten a pénzkeresesrol szolnak? kösz
  • R0sc0
    hey!
    12daily!
    Aki ismeri a 4daily-t annak ismerősen cseng a neve. Ugyanaz a rendszer mint a 4daily csak jobb
    szoval, 12daily azért mert 12 nap alatt jár le egy upgrate. És miután lejár az Upgrate azután kapod meg a pénzed, tehát nincsnek idiota szabályok mint a 4dailynél. Tudni kell hogy egy upgrate az 6$. Na de nem irtam még arrol hogy mennyit kereshetsz. Pontosan 44% profitot jövedelmez a 12daily, és ezt mindez 12 nap alatt. Ne féljetek ez nem scam mint a többi kamucég. Van egy nagyon jó forumjuk ahol megbizonyosodhatsz arrol hogy ez tényleg mukodik. Persze nem állitom hogy ez sem mehet csödbe, hisz egyikrol sem lehet ilyet állitani, de azt tudom hogy amiota fennál azota csak fizet. Ja elfeljettem irni hogy a referallokért 12% kapsz és az elég sok ;)

itt a link és hajrá!

12dailyPRO
  • Serpa
    expinvest -nél tesztelés folyik.
  • Serpa
    20 nap múlva fizetik vissza amit beraktál, majd újabb 10 nap múlva még1x annyit.
    tehát 30 nap alatt 200%.
  • Ronny
    lehet, hogy én is berakok 10k-t.Mennyi idő műlva utalták vissza a pénzed?
  • Greegko
    Kérjetek hátha megvan nekem és megegyezünzk.Jó drágán vettem öket és most "olcsón" (50%) adom.
    DE nézzétek meg az oldalm is :) http://penznet.dy.hu cégeket felrakhattok.
    Kevés még a regelt ember ezért mindenki regisztáljon.Ingyenes és nem küldök spam et az e-mail -re.
    REGeknek 1 csomó funkció elérhető.
    Cégek nincsenek de azért mert TI rakjatok fel ne én fáradozzak (a reff a tietek marad)
  • Greegko
    Van eladó Scripteim !!!
    Hyip,Autosurf,TrafficExchanger,Bannereexchanger és még 1 csomó más ;)
    Érdeklödni priviben !!!
  • Brutal
    Senki?
  • Serpa
    probáljátok ki, megéri!
  • laliking
    nah, igen aztmár megtaláltam hogy kik, és azt hogy tom megnézni hogy mennyi pénzt kaptam már utánuk?
  • Brutal
    leshet=lehet (korán van még)
  • Brutal
    A donkey-nél - lehet hogy láma kérdés - de mit leshet kezdeni azokkal az egy pontokkal amit a point2click-nél szerválok?
    Jah és mennyire éri meg pontokat befektetni egy honlap tuningolásába?
    Gondolok itt a 4daily-re...
  • SaubyBoy
    aha, egyébként úgy értettem, hogy mennyi idő volt a "balansz limitig"
  • mopar
    Nyáron kezdtem fogalkozni olyan cégekkel amik remélem fizetnek is! Egyébként 1 évig voltam scam cégeknél! Szar dolog volt annyi munka után amikor kiderült, hogy egyik sem fizet! Pl 500cents-500dollars.net és társai!
  • laliking
    hol tudom megnézni a prizee-n hogy kik regeltek alám??
  • laliking
    tessék
  • Greegko
    Mondjatok olyan cégeket amivel gyorsan lehet keresni pénz.FIZET csak is olyat és nem kell befektetni ;)
  • SaubyBoy
    pff. de még hogy..

ezek csalók, ne kezdjetek velük, ha eddig nem fizettek ezután se fognak..

mopar: mennyi ideje csinálod
  • SaubyBoy
    Greegko: neked kifizették a jutalékot? most regeltem alád a goldcashio-nál?

még nem fizetett az első órában, lehet ez is felejtős cég lesz
  • laliking
    igaz ez sokkal de sokkal jobb!!!
  • laliking
    haweromnak már küldtek csekket!!!! :)
  • Greegko
    Nem fizet szóval scam.Vagy esetleg mégis?? Bizonyíték?
  • laliking
    a megbízható pénzkeresés
  • mopar
    A win5daily-től kapott már valaki kifizetést? Én nemsokára elérem a 10$-t és Szeptember 1-jén kellene kifizetniük! Meglátjuk!
  • mopar
    Object not found!
    The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster
    Error 404
    dynamicweb.hu
    Mon Aug 22 15:29:40 2005
    Apache/2.0.52 (Unix) mod_ssl/2.0.52 OpenSSL/0.9.7d PHP/5.0.2
  • Greegko
    Megcsináltam a WEboldalt ahova ti is küldhetek Cégeket és leirásokat.De regisztráció szükséges de viszont ingyenes és gyors.
    A cégekhez füzhettek képeket és a többi ;) Tudtok szerezni reffet,csevegni,forum is van, és a többi .....
    Nézzétek meg.
    A leirások meg a többi még készülöben de folyamatosan fejlesztem !!!
    Reklám megjelenésre is van lehetöség de az költséges ;)
    Aki tud ingyenes bannercsere rendszert (sok taggal) az irjon és akkor kap ingyen banner megjelenést ;)

Szóval 1 szó mint száz mindenre nyitva vagyok és nézzétek meg és használjatok egésségel és még valami ;) Ebereket várok (1-2) aki nagyon benne van a pénzkeresés világában és sokat foglalkozik vele.Két szó !Operátorokat keresek!

Nézzétek meg megéri

Web: PénzNet
    E-mail: [email protected]
  • Serpa
    megkaptam a profitot is.

Expinvest-International
  • Serpa
    Max7!
    számíthatók rád vasárnap?
  • Greegko
    IDEvárom a reget és privibe a weboldalcímet ahova kell a reg.
  • Greegko
    Feliratkozás cserét akar valaki??

Ha van 1 olyan oldalad ahova kellene ref esetleg még csinálna is valamit akkor én itt vagyok ;)
    Regelek az oldaladon amelyiken akarsz Mindegy melyik és én cserébe regelek a tiéden !!!!!
    IRj ha érdekel.Privibe.
    Thx
  • laszend
    Hát mostanában nem is biztos,hogy fizet a 4daily. Jobban jársz ha Moneybookers.-re kéred ki a pénzed.Ha Stormpay.-ről upgradeltél, akkor is fizet MB.-re.
  • Brutal
    mekeresett=megkeresett