15995
11074353081353622639.jpg
  • Greegko
    Van 1 Fizetős Randomizer !!!!
    1000 Hogy fizet :D ezt teljesen tudom garantálni !!!!
    Randomizer 100% hogy fizet
    Próbáljátok ki.
    Lényege Ahány embert beszervezel annyival több pénzt kapsz !!! vagy fejleszted a szinted és még több pénz ;)
    A Legjobb cég csak reff kell és döl a lé !!!!
  • laszend
    Én két napja nem tudok surfolni. A mai online ST chati eredménye:
    Hello. I!m from hungary.From 2 days i can"t surfing, because hungary is unlisted country.. ??!!
    Allen: You may continue to hold your account and advertise with us. You will also be able to make money by advertising for others. However we will not be engaging your surfing services. You will be able to request payout next month for the days you have surfed this month.
    Allen:
    Allen: Once we have enough manpower and are ready to set up an office in your country, you are most welcome to resume full membership.
    laszend: And what about the money-back guarantee ?
    Allen: Did you upgrade your account sir?
    laszend: Yes, my account: 500 doll.

Allen: Ok.. If you want your money be refunded, Please submit a ticket to the Studiotraffic department.

laszend: Ok. Thanks, see-write-chat you later ??!! from hungary ??!!
    Allen: You're very much welcome.
    Allen: Have a great day head
    Allen: *ahead
    Tehát van rá esély, hogy visszatesznek minket az országlistára. Jav.Akinek sok pénz van az accountján az kérje ki, én is megpróbálom.
  • laszend
    STUDIOTRAFFIC(K)A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • laszend
    A magyaroknak úgy tűnik már sehogysem fizet. A mai napi surfablak eredményem:"You are not allowed to access this feature.Your surfing is blocked by admin."
    Live chatin az volt a magyarázat, hogy Magyarország nincs az országlistájukon.
    Később talán benne lesz ??!! Másnak mi a tapasztalata ? :-((((((((((((
  • pittipitti
    Én máshol ugy hallottam atól akinek már van Netibája hogy lényegesen több lett a klikkelnivalója a Stormcklickken.
    Ezért én is regeltem, de még hátravan a postai kód.
    Aki regelne...:

http://www.netiba.com/?6577

Aki alám regel a netibán annak kedvező feltételekkel adok el stormpayt...amivel fizetheti a kb 10$-t.

Előzmény:

Új pénzszerzési lehetőség nyílt a Stormpayon.
    Akinek még nincs számlája az nyisson érdemes.

http://www.stormpay.com/?2429590

Van olyan menü hogy stormclick ahol naponta kb 0.5-1.1$-t klikkelhetünk össze.
    Minden nap hajnali 3-kor írják jóvá.

Váltanám az így összeklikkelt dollárokat egoldra.

pitti

• laszend
    Greegko: Ha lesz kifizetés a Space-surf-tőlakkor mutatom.
    Ma kifizetett a másik autosurf progi.
    www.50cent2surf.com

Sok sikert.
  • Greegko
    Kiváncsi voltam hogy milyen és inkább alád regeltem.
  • laszend
    Greegko: Köszi a regit.
    Space-surf
  • mabbak
    csak kiváncsi lettem volna...
  • pittipitti
    Nem publikus...és nem szokásom másokat szédíteni és befolyásolni. :)
  • Max7
    nem csak rosz helyen keresgélsz!
  • datango
    kamu ez az internetes pénzkeresés
  • mabbak
    és mennyi profitod van már?
  • pittipitti
    Én csak szórakozásból csinálom...ami az egyik helyen elveszik...az bejön a mácsikon...de a storncklickkel nem veszíthetsz...az 100%-os pénz. :)
  • mabbak
    helló aki úgy komolyan csinálja az legyen szíves megosztani velem h mennyi ideje csinálja és mennyit keresett már vele, mert kiváncsi lennék h mekkore biznic van benne
    köcce
  • SaubyBoy
    lécci picit bővebben fejtsd ki, mert mi itt nagyon egyszerű emberek vogymuk vidékről
  • SaubyBoy
    mit szólnátok, ha beüzemelnénk egy olyan honlapot, ahova mindenki feltölthetné a csekk scannelt változatát, vagy vmilyen bizonylatát, nick nevét, ref linkjét és ez ez ilyen táblázatos oldal lenne, tehát csak 1 oldalból állna

rendezhető lenne akármi szerint: feltöltés dátuma szerint, csekk összege szerint, nick név szerint, ref link szerint, meg mittomén

de a lényeg az, hogy kezdetben (három-négy törzstag lenne) és fizetnék azért, ha vki fel akarja tölteni a ref linkjét a csekkel együtt, addig amíg fel nem duzzasztjuk az oldalt rendesen, aztán amikor lesz rajta cucc, akkor már mi, a törzstagok kérnénk centeket, hogy vki kitegye a reflinkjét egy jó reklámra, hogy alá regeljenek stb.

így bárki egy komolyabb kifizetésnél reklámozhatná magét könnyen és lenne aki alá is regelne ( a törzstagok közül stb.)

de még1x mondom kezdetben mi fizetnénk fejenként mondj 1 centet az illetőnek...

kifáradtam a gépelésben...
  • laszend
    Talán ezzel nem jársz rosszul:
    10 dolcsis upgrade, napi 4 %, 60 napos érvényesség.ÉRDEkesség: hogyha semmit nem csinálsz, akkor is keresel vele, mert pl. 20 dolcsis upgrade.-nél / Clock Cash Speed: 0.0000005 cents per second /.Ha egész nap megy + 4 cent. Space-surf
  • Greegko
    Tudjátok van 1 weboldalam ami megakadt a fejlesztésbe.
    És kellene 1 kis segítség.
    Tovább a részletekhez --------->
    Gondolom senki sem akar segíteni de azért hátha mert mindenkinek csak jól jöhet föleg a Befektetőnek.
  • Max7
    én ugy tudom hogy payplarol nem lehget magyaro-ra kikérni pénzt ezért nem használom!
  • Brutal
    Skacok itthon PayPalról lehet bankszámlára pénzt utalni?
    Ha igen,hol lehet kérni?
  • Daniel19
    Üdvözlök mindenkit!

Én egy olyan vezető amerikai kereskedelmi céget képviselek, amely cég most hoz be Magyarországra egy új technológiát. Most folynak a magyarországi előkészületek és olyan ambiciózus és vállalkozó típusú embereket illetve üzleti partnereket keresek, akikre a közeljövőben a cég közép és felső vezetőként számíthat.

A cégről még annyit, hogy több divíziója van. Ez az új divízió kifejezetten egy új technológiát céloz meg, amely az internet, a számítástechnika és digitális képtechnológia szektorában mozog.

Elérhetőségem: [email protected]
  • R0sc0
    olcsobb..
    de könnyeben is hackelik meg mint pl a Paypalt vagy a Stormpayt.
  • Pharaoh
    Ez az egold mi is pontosan? Olyasmi, mint a paypal? De miben jobb , hogy ezt használja mindenki itt?
  • pittipitti
    Vagy ha naponta automatikusan fizet..akkor valamiért előre küldte...
  • Greegko
    Nem tom mi történ de az e-gold hyipnél az 1 ik cég 2 szor küldte el a kifizetést !! :D ez marha poén de igaz :D.
    Remélem sok ilyen lesz még.
    Lehet hogy csak hiba vagy valami de tetszik :D
  • Max7
    akkor is nekem eddig csak csökkent a számlám :D
  • pittipitti
    Na elég butus vagy....már megbocs...de az egold-számládon lévő pénz az arany tőzsdei árfolyamával nől vagy csökken....ha beraksz 100$-t az lehet hogy 1 hónap mulval 105...de az is lehet hogy 95$-t ér.
    De nézzed meg a hystori menüben hogy mit és miért vontak ha vontak...pénzfogadáskor vonnak..de ezt tudtad...
  • alienkiller
    hali mindenki<br>Stormpay haz egy kiss segitség amit én tapasztaltam a klikkelgetés vadászós tegnap pl minden óra 25-30 perc között kerülttek ki a klikkek ma 15-20 perc között a kikerült klikkek egy idő után már nem élnek ezt nem tom mért elsőnek azt hittem mert már más valaki kattintot rá de ez igy hülyeség lenne szerintem minden reklámhoz hozzá van rendelve hogy amikor kikerült akkor hány klikkelőig fizet aztán törlödik. na röviden ennyi én igy ezzel amödszerrel megnöveltem a napi keresettemet kb 2,0-2,3 szeresére.
  • Max7
    ez meg ne haragudj de hülyeség eddig nekem csak vettek le :D soha nem nőtt :D csak ha pénzt küldtek rá (eléggé ritka eset)
  • Max7
    amugy meg nem regeltem de fogok igy elvesztetél egy refet :) (mert más válaszolt)
  • Max7
    má kaptam választ privben de azert koszi :)
  • SaubyBoy
    remek a lapod, csak reklámozd sok helyen, meg bannercsere, meg mittomén

majd azért töltünk fel híreket, stb.

• Greegko
    1 Jó barátom felhívta a figyelmemet hogy rossz címet adtam meg a weblapomra :D Jó hogy valaki figyelmezet engem :D.
    Na szóval fejlesztem és ha van kedvetek nézzetek be de még alap. De fejlödik
    Minél többen regeltek annál jobb :)
    www.webcash.try.hu
  • pittipitti
    Kérdezdd meg attól aki alá regeltél...ha alám akkor tőlem ;)
  • pittipitti
    Max
    Magad is rá fogsz jönni az okára....és a magyarázatra...
    Nem szeretnélek kioktatni...
    Az egold árfolyam naponta változik!!! De ez nem levonás csak csökkenés vagy növekedés.
  • Hanga
    http://allas.startlap.hu/
  • Max7
    Skacok ez az egold egyre pofátlanabb vonja le orba szajba a penzt a szamlamrol :(
  • Greegko
    Igazán kedves vagy :D
    Most komolyan.

HMMM
    MIT CSINÁLJAK :D valahogy pénzhez akarok jutni minéll elöbb semmi befektetésell aki ad ötletet az adjon.

Nem kéne összedobni 1 Autosurf -re vagy 1 Trafic Exchange-re ?? :)
  • Max7
    stormpay-nel mit kell csinalni?