15995
-
#2298 régebben sokat használtam aztán leszoktam róla mert mindig azt irta hogy tul van terhelve és próbáljam meg késöbb :( -
gekko22 #2297 Ha nincs kedvetek szótárazni, akkor nézzétek meg ezt:
http://onlinefordito.micom.hu/
Honlapokat, szövegeket tudtok itt lefordítani angolról magyarra. A szövegszerkezet nem teljesen érthető fordításkor, mert szó szerinti fordítás zajlik. A megkapott szöveget viszont már tudjátok értelmezni és át tudjátok fogalmazni. -
#2296 18daily pro bekerült bolka által! a kifizetési bizonylat a reflinkekről van de én is betettem egy kevéske összeget! -
#2295 ok ha még úgy érzed hogy fizet akkor maradhat tőlem! -
bolka #2294 max7 az emailre a válaszom igen! :) köszi -
gekko22 #2293 Hi Max7.
Az auto-surf.biz holnap nyit. Nem tudom pontosan mikorra tudok küldeni bizonylatot. Ha leveszed azt se bánom, de ha küldök róla fizetési bizonylatot a közeljövőbe, akkor légyszi rakd vissza. (ha nem akkor úgymarad) Kicsit hosszadalmas! 10$ ra 1% = 0,10$ naponta. Kif minimum 10$.
Kösz. -
bolka #2292 valaszoltam.. -
#2291 bolka: nézz mailt!
SaubyBoy: akkor ezek szerint sp-nek is vége mert ha nincs valós pénz a hátérben akkor nem fogja visszaadni 12dailypronak a pénzt sőt nekünk sem fogja kifizetni!
-
SaubyBoy #2290 "hat az a gáz hogy ez ponzi cég és nem. mert ez tiltott ott is itt is mindenhol :)) tehat a biroságon semmmi esélyük se lenne." (bolka)
SP-nek is van ref rendszere és most már tudjuk, hogy náluk sincs valós pénz a számok mögött, szal nekik sem lenne jó egy per -
SaubyBoy #2289 autosurf.biz is most vmiért lekerült az autosurfmonitor premium listájának elejéről (Down For Scheduled Maintenance,2/7/2006 - 2/13/2006) -
#2288 na gyerekek! 5dayfunds be se jön! 50cent2surf bedöglött se autosurf se upgrade szal szar! 12daili pro meg tudjátok hogy ál szóval kiürült felül a header! autosurf.biz még marad de gekko22 nem küldött bizonylatot és az oldal parkolopályán van most. -
bolka #2287 nem egyáltalán nem kötöttem beléd csak ugy megjegyeztem mert nem tudtam mit hozzá szolni :)) csak poen volt! nem akarok itt kötekedni!
És én most 2 autosurf cégbe be vagyok fektetve és ha lesz bizonylatom küldöm az emailodra :)) -
#2286 50centsurf oldal is bedöglött ki fogom venni a listából :( ellenörzöm a fenmaradt 1 autosurfot meg a hypet is!
mostanában senki nem fektet be semmit és sehova? :S -
#2285 :( gondolom az volt a baj hogy 1 ip-rol minden reklamra nyomtak :( -
#2284 hello
csak az a gáz nem otthonrol vagyok és nem én vagyok a gépnél :)
A reklámok már azér nincsenek mert a google rájött hogy csalok és ezért kizárt.
most aztán nézhetunk -
#2283 nem kell ám mindenbe belekötni amúgy ha kimásolod és beteszed word dokumentumba adszneki egy kis formázást (courie new betütipus 12-es betünagyság) akkor másfél oldalt tehát több mint 1 oldalas a levél! -
bolka #2282 :))))) emailbe nem is tudtam hogy létezik több oldalas levél S:SD:AS -
#2281 ember legyen a talpán aki kiszótározza azt a kétoldlas levelet :D
amugy msn-en is válaszolhatnál..... vagy az ajánlatod már ugrott? -
#2280 barátom szótár is létezik.
röviden: a 12DP kapcsolatba akar lépni az SPvel, de az SP nem válaszol.
-
#2279 senkinek nem érdeke bíróságra menni! küldött mna 12dailypro levelet tudtok valamit belölle mert én marhára nem értem ám! -
bolka #2278 nade ha törvény elé kerülnének ezzel az uggyel akkor nem tehetne semmit a 12dp -
#2277 nade multkor úgy volt hogy visszakapták a pénzt! most is kaptam valami levelet tölük de sajna nem értem :( i dont understand :'( -
#2276 nem a 12DPel vna a baj hanem a Stormpayel. egyszeruen befagyaztották a 12DP számláját és nem hajlandok megnyitni.
A 12DP nem tehet semmiről sem. -
bolka #2275 hat az a gáz hogy ez ponzi cég és nem. mert ez tiltott ott is itt is mindenhol :)) tehat a biroságon semmmi esélyük se lenne. -
#2274 és valami következménye lessz ha nem fizetik ki? tehát valaki fordulhat bíróságra a pénze miatt? mert mondjuk ha 100$-om lenne bent én nem hagynám annyiban :) -
#2273 azt rebesgették hogy 400 millio dollár -
bolka #2272 semmi nem tudja valaki hogy kb a 12dp számláján mennyi dollar figyelt? -
bolka #2271 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ezek találkoznának az SPsekkel :DDD -
#2270 http://www.autosurfmonitor.com/?a=details&lid=1580 - - - hát igen StormPay meghalt! KO nincs tovább! remélem a pénzét mindenki megkapja! abban reménykedek csak, hogy a 123dailypro ha kifizet akkor nem stormra fizet ki! valaki valami új fejleményt tud 12daily-ról? :S -
#2269 köszi de nem tárhleyszolgáltatóra van szükségem :) hanem domain névre amit ma regisztráltam szal jövő héten tesztelem a rendszert hogy hogy müködik és utánna beinditom :) -
bolka #2268 Max 7 találtam neked tárhely szolgáltatót!!
10000 MB disk, 300 GB traffic, unlim. email acc., SQL,
PHP, Perl, Frontpage, free domain, cpanel, etc.. $4.95
Fizethető: PayPal/Credit Card
link: http://www.globat.com/
-
bolka #2267 oke!
-
#2266 gyüjtögesd addig a crediteket az autosurf programokban hogy majd tudd reklámozni a reflinked :) és a magyaroknak extra dolgok is lesznek :) -
bolka #2265 áááááááááááá pedig már várom... -
#2264 megoldjuk a problémát csak húzodik a dolog :) -
bolka #2263 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat en nem tudok :))) -
#2262 nya skacok van egy kis gond a domain névvel szal húzodik a ptr rendszer beinditása! kis türelmet vagy privátban szvesen veszem ha valaki ad olyan oldalt ahol 5$ alatt lehet venni domaint és paypal-ról lehet fizetni (azse baj ha bankártyáról csak megbízható legyen!) -
Jerky #2261 Nyugi azt a pénzt nem látja senki se többet. Ez olyan mint a luxury-hyip.com ott is bentvolt a pénzem és átköltzött a szerverük. Írtam nekik 20x hogy mi van már aztán azóta se láttam a pénzem :( -
#2260 egy ideiglenes domain volt amin teszteltem de nem akarok domaint váltani ha beindul meg ilyenek most mindent megcsálok stabilra és ha megvan akkor beinditom :) -
bolka #2259 regen azt mondtad hogy mar megvan a domain :))) na mind1 nem kötekedni akarok.