15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    régebben sokat használtam aztán leszoktam róla mert mindig azt irta hogy tul van terhelve és próbáljam meg késöbb :(
  • gekko22
    Ha nincs kedvetek szótárazni, akkor nézzétek meg ezt:
    http://onlinefordito.micom.hu/
    Honlapokat, szövegeket tudtok itt lefordítani angolról magyarra. A szövegszerkezet nem teljesen érthető fordításkor, mert szó szerinti fordítás zajlik. A megkapott szöveget viszont már tudjátok értelmezni és át tudjátok fogalmazni.
  • Max7
    18daily pro bekerült bolka által! a kifizetési bizonylat a reflinkekről van de én is betettem egy kevéske összeget!
  • Max7
    ok ha még úgy érzed hogy fizet akkor maradhat tőlem!
  • bolka
    max7 az emailre a válaszom igen! :) köszi
  • gekko22
    Hi Max7.
    Az auto-surf.biz holnap nyit. Nem tudom pontosan mikorra tudok küldeni bizonylatot. Ha leveszed azt se bánom, de ha küldök róla fizetési bizonylatot a közeljövőbe, akkor légyszi rakd vissza. (ha nem akkor úgymarad) Kicsit hosszadalmas! 10$ ra 1% = 0,10$ naponta. Kif minimum 10$.
    Kösz.
  • bolka
    valaszoltam..
  • Max7
    bolka: nézz mailt!

SaubyBoy: akkor ezek szerint sp-nek is vége mert ha nincs valós pénz a hátérben akkor nem fogja visszaadni 12dailypronak a pénzt sőt nekünk sem fogja kifizetni!

• SaubyBoy
    "hat az a gáz hogy ez ponzi cég és nem. mert ez tiltott ott is itt is mindenhol :)) tehat a biroságon semmmi esélyük se lenne." (bolka)

SP-nek is van ref rendszere és most már tudjuk, hogy náluk sincs valós pénz a számok mögött, szal nekik sem lenne jó egy per
  • SaubyBoy
    autosurf.biz is most vmiért lekerült az autosurfmonitor premium listájának elejéről (Down For Scheduled Maintenance,2/7/2006 - 2/13/2006)
  • Max7
    na gyerekek! 5dayfunds be se jön! 50cent2surf bedöglött se autosurf se upgrade szal szar! 12daili pro meg tudjátok hogy ál szóval kiürült felül a header! autosurf.biz még marad de gekko22 nem küldött bizonylatot és az oldal parkolopályán van most.
  • bolka
    nem egyáltalán nem kötöttem beléd csak ugy megjegyeztem mert nem tudtam mit hozzá szolni :)) csak poen volt! nem akarok itt kötekedni!

És én most 2 autosurf cégbe be vagyok fektetve és ha lesz bizonylatom küldöm az emailodra :))
  • Max7
    50centsurf oldal is bedöglött ki fogom venni a listából :( ellenörzöm a fenmaradt 1 autosurfot meg a hypet is!

mostanában senki nem fektet be semmit és sehova? :S
  • Max7
    :( gondolom az volt a baj hogy 1 ip-rol minden reklamra nyomtak :(
  • R0sc0
    hello

csak az a gáz nem otthonrol vagyok és nem én vagyok a gépnél :)
    A reklámok már azér nincsenek mert a google rájött hogy csalok és ezért kizárt.
    most aztán nézhetunk
  • Max7
    nem kell ám mindenbe belekötni amúgy ha kimásolod és beteszed word dokumentumba adszneki egy kis formázást (courie new betütipus 12-es betünagyság) akkor másfél oldalt tehát több mint 1 oldalas a levél!
  • bolka
    :))))) emailbe nem is tudtam hogy létezik több oldalas levél S:SD:AS
  • Max7
    ember legyen a talpán aki kiszótározza azt a kétoldlas levelet :D

amugy msn-en is válaszolhatnál..... vagy az ajánlatod már ugrott?
  • R0sc0
    barátom szótár is létezik.

röviden: a 12DP kapcsolatba akar lépni az SPvel, de az SP nem válaszol.
  • Max7
    senkinek nem érdeke bíróságra menni! küldött mna 12dailypro levelet tudtok valamit belölle mert én marhára nem értem ám!
  • bolka
    nade ha törvény elé kerülnének ezzel az uggyel akkor nem tehetne semmit a 12dp
  • Max7
    nade multkor úgy volt hogy visszakapták a pénzt! most is kaptam valami levelet tölük de sajna nem értem :( i dont understand :'(
  • R0sc0
    nem a 12DPel vna a baj hanem a Stormpayel. egyszeruen befagyaztották a 12DP számláját és nem hajlandok megnyitni.
    A 12DP nem tehet semmiről sem.
  • bolka
    hat az a gáz hogy ez ponzi cég és nem. mert ez tiltott ott is itt is mindenhol :)) tehat a biroságon semmmi esélyük se lenne.
  • Max7
    és valami következménye lessz ha nem fizetik ki? tehát valaki fordulhat bíróságra a pénze miatt? mert mondjuk ha 100$-om lenne bent én nem hagynám annyiban :)
  • R0sc0
    azt rebesgették hogy 400 millio dollár
  • bolka
    semmi nem tudja valaki hogy kb a 12dp számláján mennyi dollar figyelt?
  • bolka
    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ezek találkoznának az SPsekkel :DDD
  • Max7
    http://www.autosurfmonitor.com/?a=details&lid=1580 - - - hát igen StormPay meghalt! KO nincs tovább! remélem a pénzét mindenki megkapja! abban reménykedek csak, hogy a 123dailypro ha kifizet akkor nem stormra fizet ki! valaki valami új fejleményt tud 12daily-ról? :S
  • Max7
    köszi de nem tárhleyszolgáltatóra van szükségem :) hanem domain névre amit ma regisztráltam szal jövő héten tesztelem a rendszert hogy hogy müködik és utánna beinditom :)
  • bolka
    Max 7 találtam neked tárhely szolgáltatót!!

10000 MB disk, 300 GB traffic, unlim. email acc., SQL,
    PHP, Perl, Frontpage, free domain, cpanel, etc.. $4.95

Fizethető: PayPal/Credit Card

link: http://www.globat.com/
  • bolka
    oke!
  • Max7
    gyüjtögesd addig a crediteket az autosurf programokban hogy majd tudd reklámozni a reflinked :) és a magyaroknak extra dolgok is lesznek :)
  • bolka
    áááááááááááá pedig már várom...
  • Max7
    megoldjuk a problémát csak húzodik a dolog :)
  • bolka
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat en nem tudok :)))
  • Max7
    nya skacok van egy kis gond a domain névvel szal húzodik a ptr rendszer beinditása! kis türelmet vagy privátban szvesen veszem ha valaki ad olyan oldalt ahol 5$ alatt lehet venni domaint és paypal-ról lehet fizetni (azse baj ha bankártyáról csak megbízható legyen!)
  • Jerky
    Nyugi azt a pénzt nem látja senki se többet. Ez olyan mint a luxury-hyip.com ott is bentvolt a pénzem és átköltzött a szerverük. Írtam nekik 20x hogy mi van már aztán azóta se láttam a pénzem :(
  • Max7
    egy ideiglenes domain volt amin teszteltem de nem akarok domaint váltani ha beindul meg ilyenek most mindent megcsálok stabilra és ha megvan akkor beinditom :)
  • bolka
    regen azt mondtad hogy mar megvan a domain :))) na mind1 nem kötekedni akarok.