15995
-
#2338 nem akarom elkiabálni de sp most ismét beindult stromklixe4l eggyüt és stromklixnél ujra számloja a másodperceket! -
SaubyBoy #2337 lehet átfestették a honlapjukat, de csak fehér festék volt...
apropó, tudna nekem vki váltani SP-t e-Goldra? 4 dollárt kellene váltani -
bolka #2336 :S nem tudom mi van vele ....
jolenne holnapra mukodne -
Ornyesz #2335 valóban nem jön be, de semmit nem ír ki. ilyennel még nem találkoztam. mer az oké, ha nem található vagy ilyesmi... -
#2334 nekemse jön be de azért csak megoldják a problémát remélem :) ha pár napigugyan ez az állapot levesszük! -
bolka #2333 hát én beleraktam 1 dollart utána este meg vissza néztem s nem jött be az oldal de nekem most se jön be... meghalt nem tuodm -
#2332 javítottam! köszi 6hype hogyhogy nem müködik? :S -
bolka #2331 és nekem a 6hyip nem muxik pedig van benne pénzem.... -
bolka #2330 :))) azt a 2christiantraderst elírtad nem én küldtem -
#2329 Header frissült kezd végre visszatérni az élet ide :) -
Ornyesz #2328 csak kétszer is meg kell gondolni, hogy kiveszed a pénzt: 15%-os fee... -
mrTZ #2327 Amugy a 2222es hozzaszolasomban van egy link: http://habib.3dga.hu/tz/egold.jpg, ennek az aljan van egy akkori kifizetesi bizonyitek. A legutobbi meg nem jott meg, de amint jon kuldom a linket. -
mrTZ #2326 Max7
Korrekt. Azt hittem a mellekkelt kepen ott volt, de megneztem es tenyleg nincs. Sry! Reflink Bolkae. Sajna elobb nem volt idom reagalni :( Amint tudom kuldom a legfrisseb bizonyitekot. -
bolka #2325 nah aki alám regel s-swot on annak a ref. comjának az 50 százalékát vissza térítem.
link: http://www.s-swot.com/?ref=4941 -
#2324 zoominvestet én is használtam :D azt hittem nem fizet mert 7 napot irt és 10 nap után fizetett :) minek nyilvánícsam most akkor? hyipe-cégnek? :) -
#2323 napi 1,9% kamat,addig hagyod bent ameddig akarod,automatán fizet egoldra,minimum 1 centet kell berakni
http://zoominvest.com/?ref=passatgt
kifizetés -
#2322 120% 15 napra,minden nap ki lehet kérni a pénzt,automatán fizet egoldra.1 percen belül utalja a pénzt.
https://www.2christiantraders.org//?ref=799
kifizetés -
#2321 header frissült ornyesz által irt cég bekerült az általa küldött fizetési bizonylattal eggyütt!
mrTZ: nos elmondom a játékszabályokat még 1x felülre úgy kerülhet be egy cég a te ref linkeddel ha mellékelsz kifizetési bizonylatot és ha kérdés van a céggel kapcsolatban akkor megpróbálsz válaszolni! (ennyi jár a refért cserébe asszem)
olyat nem csinálunk hogy regezünk betesszük és ha fizet kikérjük a refek után a pénzt! ennyi erővel végig regisztrálhatnám magam az összes autosurfmonitorban lévő céghez és linkelgethetném ész nélkül!
18dailyprora viszakerül bolka reflinkje hisz ővé a kifizetési bizonylat is!
ha valaki nem ért eggyet nyugodtan irja meg! -
Ornyesz #2320 természetes -
#2319 ok hamarosan felpakolom de a te felelőséged szólni ha már nem fizet! -
Ornyesz #2318 Itt egy jelenleg fizetős hyip: 6 HYIP
120% after 1 day 1$ min.
150% after 2 days 2$ min.
190% after 3 days 3$ min.
240% after 4 days 4$ min.
300% after 5 days 5$ min.
370% after 6 days 6$ min.
E-goldot fogad.
Max7 fel tudnád venni a listára? küldök képet! -
bolka #2317 de van ha jobban meg nézed :D -
#2316 de ott nincs 18dailypronak kifizetés! -
bolka #2315 Max7 a 2221 es hozzzá szólásában van 2 link ami egyik JPG a másik bmp azt hiszem ott vannak a kifizetései.. -
#2314 ne kiabáld el csak olykor megy :D tesztelt 1 órán keresztül 20 percenként hányszor jön be az oldal :D -
#2313 Úgy látszik,aki nem használta 12dailyt(mint én),annak meg a strompay.Nekem még stormclix is van -
#2312 kicserélném én de mrTZ nem adott másik kifizetési bizonylatot! már irtam neki max le tudom venni és nincs semmi kint!
kérdezem én a többieket persze nem kötekedésből de mrTZ régóta jár ide? mert most láttam őt és igazság szerint soha nem láttam semmit irni! (amire ki akarok jukadni: csak bemásolgatja a ref linkjeit és kész? ) -
bolka #2311 pls a kifizetésem csereld ki max7 :s -
#2310 igen elkiabáltam a jóhírt :::'( -
Ornyesz #2309 egyszer jó egyszer nem. csinált olyat, h beléptem stormclixbe, ott a 11 click found, de nem engedett rá klikkelni Utátna volt 5 klikk, megcsináltam, most megint nem elérhető... -
Hornamil #2308 Felvettelek MSN-re. -
Hornamil #2307 Köszi szépen!
Ismeritek ezt az oldalt?
www.talkgold.com a fórumot nézzétek, foglalkoznak autosurffel, HYIP, sportfogadás, vagyis internetes pénzszerzés.
Hornamil -
pittipitti #2306 Szia írok neked... -
#2305 keresd pittit de úgy tudom most stormal és paypal-al nem foglalkozik bár lehet hogy a visszafelé váltást nem csinálja...... (szolok neki hogy nézzen be ide) -
Hornamil #2304 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Paypal számlára kellene pénz.
Úgy gondoltam az egészet, hogy én banki átutalással vagy Moneybookers-en előre küldöm az illetőnek, ő pedig átutalja a Paypal számlájáról az enyémre. Megoldható?
Kb 40fontról vagy 60€ lenne szó.
Hornamil -
#2303 na úgy néz ki stormpay ujra beindult! megy az oldala megy a stormklix része, igaz kiszeték a stormklix részéből a számlálót így hasraütve kell nézni a reklámokat :(
saját ptr rendszerem most vár! domain már megvan csak godok léptek fel a sciptel várok egy másikra! akit érdekel az megnézheti: best-ptr.info lehet regezni sőt szétbarmolni is mert nem ez lessz ami most fent van :) -
#2302 a hiba javítva és még 1x elnézést bolkától is -
#2301 elnézést kérek nem vettem észre de kifizetési bizonylatot nem látok...... amugy én is emberből vagyok én is hibázhatok és én is átfuthatok egykét hozászólást! (kéretik elolvasni a cégek alatt a vörös feliratot és ilyen többet hidd el nem fog előfordúlni! -
gekko22 #2300 Hi Max7! Az auto-surf.biz lekerülhet a listáról. Egyesült az eprofitsurf-al.
-
mrTZ #2299 max7, javaslom nezd meg a 2222-es hozzaszolasomat...
18dailyprorol mar eleg regota kuldtem kepet, reflinket is, akko rmiert nem tetted ki?