15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    nem akarom elkiabálni de sp most ismét beindult stromklixe4l eggyüt és stromklixnél ujra számloja a másodperceket!
  • SaubyBoy
    lehet átfestették a honlapjukat, de csak fehér festék volt...

apropó, tudna nekem vki váltani SP-t e-Goldra? 4 dollárt kellene váltani
  • bolka
    :S nem tudom mi van vele ....
    jolenne holnapra mukodne
  • Ornyesz
    valóban nem jön be, de semmit nem ír ki. ilyennel még nem találkoztam. mer az oké, ha nem található vagy ilyesmi...
  • Max7
    nekemse jön be de azért csak megoldják a problémát remélem :) ha pár napigugyan ez az állapot levesszük!
  • bolka
    hát én beleraktam 1 dollart utána este meg vissza néztem s nem jött be az oldal de nekem most se jön be... meghalt nem tuodm
  • Max7
    javítottam! köszi 6hype hogyhogy nem müködik? :S
  • bolka
    és nekem a 6hyip nem muxik pedig van benne pénzem....
  • bolka
    :))) azt a 2christiantraderst elírtad nem én küldtem
  • Max7
    Header frissült kezd végre visszatérni az élet ide :)
  • Ornyesz
    csak kétszer is meg kell gondolni, hogy kiveszed a pénzt: 15%-os fee...
  • mrTZ
    Amugy a 2222es hozzaszolasomban van egy link: http://habib.3dga.hu/tz/egold.jpg, ennek az aljan van egy akkori kifizetesi bizonyitek. A legutobbi meg nem jott meg, de amint jon kuldom a linket.
  • mrTZ
    Max7
    Korrekt. Azt hittem a mellekkelt kepen ott volt, de megneztem es tenyleg nincs. Sry! Reflink Bolkae. Sajna elobb nem volt idom reagalni :( Amint tudom kuldom a legfrisseb bizonyitekot.
  • bolka
    nah aki alám regel s-swot on annak a ref. comjának az 50 százalékát vissza térítem.
    link: http://www.s-swot.com/?ref=4941
  • Max7
    zoominvestet én is használtam :D azt hittem nem fizet mert 7 napot irt és 10 nap után fizetett :) minek nyilvánícsam most akkor? hyipe-cégnek? :)
  • passatgt
    napi 1,9% kamat,addig hagyod bent ameddig akarod,automatán fizet egoldra,minimum 1 centet kell berakni
    http://zoominvest.com/?ref=passatgt
    kifizetés
  • passatgt
    120% 15 napra,minden nap ki lehet kérni a pénzt,automatán fizet egoldra.1 percen belül utalja a pénzt.
    https://www.2christiantraders.org//?ref=799
    kifizetés
  • Max7
    header frissült ornyesz által irt cég bekerült az általa küldött fizetési bizonylattal eggyütt!

mrTZ: nos elmondom a játékszabályokat még 1x felülre úgy kerülhet be egy cég a te ref linkeddel ha mellékelsz kifizetési bizonylatot és ha kérdés van a céggel kapcsolatban akkor megpróbálsz válaszolni! (ennyi jár a refért cserébe asszem)

olyat nem csinálunk hogy regezünk betesszük és ha fizet kikérjük a refek után a pénzt! ennyi erővel végig regisztrálhatnám magam az összes autosurfmonitorban lévő céghez és linkelgethetném ész nélkül!

18dailyprora viszakerül bolka reflinkje hisz ővé a kifizetési bizonylat is!

ha valaki nem ért eggyet nyugodtan irja meg!
  • Ornyesz
    természetes
  • Max7
    ok hamarosan felpakolom de a te felelőséged szólni ha már nem fizet!
  • Ornyesz
    Itt egy jelenleg fizetős hyip: 6 HYIP

120% after 1 day 1$ min.
    150% after 2 days 2$ min.
    190% after 3 days 3$ min.
    240% after 4 days 4$ min.
    300% after 5 days 5$ min.
    370% after 6 days 6$ min.

E-goldot fogad.

Max7 fel tudnád venni a listára? küldök képet!
  • bolka
    de van ha jobban meg nézed :D
  • Max7
    de ott nincs 18dailypronak kifizetés!
  • bolka
    Max7 a 2221 es hozzzá szólásában van 2 link ami egyik JPG a másik bmp azt hiszem ott vannak a kifizetései..
  • Max7
    ne kiabáld el csak olykor megy :D tesztelt 1 órán keresztül 20 percenként hányszor jön be az oldal :D
  • passatgt
    Úgy látszik,aki nem használta 12dailyt(mint én),annak meg a strompay.Nekem még stormclix is van
  • Max7
    kicserélném én de mrTZ nem adott másik kifizetési bizonylatot! már irtam neki max le tudom venni és nincs semmi kint!

kérdezem én a többieket persze nem kötekedésből de mrTZ régóta jár ide? mert most láttam őt és igazság szerint soha nem láttam semmit irni! (amire ki akarok jukadni: csak bemásolgatja a ref linkjeit és kész? )
  • bolka
    pls a kifizetésem csereld ki max7 :s
  • Max7
    igen elkiabáltam a jóhírt :::'(
  • Ornyesz
    egyszer jó egyszer nem. csinált olyat, h beléptem stormclixbe, ott a 11 click found, de nem engedett rá klikkelni Utátna volt 5 klikk, megcsináltam, most megint nem elérhető...
  • Hornamil
    Felvettelek MSN-re.
  • Hornamil
    Köszi szépen!

Ismeritek ezt az oldalt?
    www.talkgold.com a fórumot nézzétek, foglalkoznak autosurffel, HYIP, sportfogadás, vagyis internetes pénzszerzés.

Hornamil
  • pittipitti
    Szia írok neked...
  • Max7
    keresd pittit de úgy tudom most stormal és paypal-al nem foglalkozik bár lehet hogy a visszafelé váltást nem csinálja...... (szolok neki hogy nézzen be ide)
  • Hornamil
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Paypal számlára kellene pénz.
    Úgy gondoltam az egészet, hogy én banki átutalással vagy Moneybookers-en előre küldöm az illetőnek, ő pedig átutalja a Paypal számlájáról az enyémre. Megoldható?
    Kb 40fontról vagy 60€ lenne szó.

Hornamil
  • Max7
    na úgy néz ki stormpay ujra beindult! megy az oldala megy a stormklix része, igaz kiszeték a stormklix részéből a számlálót így hasraütve kell nézni a reklámokat :(

saját ptr rendszerem most vár! domain már megvan csak godok léptek fel a sciptel várok egy másikra! akit érdekel az megnézheti: best-ptr.info lehet regezni sőt szétbarmolni is mert nem ez lessz ami most fent van :)
  • Max7
    a hiba javítva és még 1x elnézést bolkától is
  • Max7
    elnézést kérek nem vettem észre de kifizetési bizonylatot nem látok...... amugy én is emberből vagyok én is hibázhatok és én is átfuthatok egykét hozászólást! (kéretik elolvasni a cégek alatt a vörös feliratot és ilyen többet hidd el nem fog előfordúlni!
  • gekko22
    Hi Max7! Az auto-surf.biz lekerülhet a listáról. Egyesült az eprofitsurf-al.
  • mrTZ
    max7, javaslom nezd meg a 2222-es hozzaszolasomat...
    18dailyprorol mar eleg regota kuldtem kepet, reflinket is, akko rmiert nem tetted ki?