72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2528 Jav.: szintén, Vampire -
#2527 Ninja scroll, ez egy alap! GITS, kötelező! GITS2 sznitén!
AZtán a Kenshin OVA-k, Gundam valamelyik, Wampire princess Miyu (sorozat v. Movie, az utóbbi jobb mert kevesebb hely kell neki...
Ez elég lesz 1 darabig! Innen valami biztos bejön!
Szerintem... -
#2526 Kezdő animésnek mijen filmet ajánlotok?
-
Gábor #2525 Spoiler
Tudta,hogy a vadászat ellenük nem áll le, és gyanította,hogy akkor próbálják meg kivégezni,amikor menekülni próbál. -
#2524 GITS SPOLIER ismét
tudta, h csapda lesz, ezért használt cseretestet, amiről még Batou sem tudott. bár a csapdát ő is sejtette... -
#2523 enyhe SPOILER
arigatooo:P...igymar ertem....denem, miert hasznalt motoko cseretestet ha nemtudta, hogy fejbe fogjakloni? -
#2522 mármint Ghost in the Shell - Stand Alone Complex SPOILER :) -
#2521 SPOILER
nem vertek át senkit. ott tényleg megakarták ölni az egész csoportot. legalábbis szerintem. viszont azt nem tudjuk +, h hogyan sikerült mindenkinek túlélni az egészet, kivéve Motokot (cseretestet lőttek szét).
a végén azt is megtudjuk, h Aramkai már rég előre tervezett, és a Section 9 újralétesítésén dolgozott. a cél az volt, h a konspirációt, és a Laughing Man ügyet lezárják, ami miatt minden baj keletkezett.
s mint kiderült, h a Section 9 minden szempontból ártatlan és a laughing man sem lett megtalálva, a belső emeberek voltak az igazi gonoszok, Aramaki újratudta egyesíteni a csoportot, de a nevető emebert nem tudták az oldalukra állítani.
tulajdonképpen a vég az, h Togusan kívül mindenki tudott a cselről, és sikerült leleplezni a belső embereket. :)
véleményem szerint valami ilyesmi a vég. -
#2520 nagyon jók csaszi rajzai...le a kalappal -
#2519 MOst jutott eszembe...te ár láttad a GITS SACot ugye?.....nah szerinted hogy is volt annak a vége?
GITS SAC SPOILER!!
szal a végét nemnagyon értettem most akkor feláldoztak vagy húsz komandost + 3 power suit-ot csak azért, hogy átverjék a médiát és hivatalosan eltüntessék a csoportot? vagy ha nem akkor hogyvanez? -
#2518 na megkérdezem osztalytarsamat, hogy beszurhatom e ide a kepeit. Na ő NAGYON durvan rajzol. utanadolgozott szamitogeppel, vagyis kiszinezte, es ugy nezett ki mintha anime.com vagy vmi hasonlo oldalrol szuedte le. nagyon nagyon durva -
#2517 ha már anime stílus: noha TV-ben valszeg sose látjuk majd, de a neten remélem minél tovább csodálhatjuk Csaszi rajzait! :) Triwolves -
#2516 Csak azért, mert akkor időzíthetem újra.. -
#2515 bsplayerben van olyan opcio, hogy lehet igazitani a feliratot. -
#2514 Srácok a felirat jó helyen van? -
#2513 :) -
#2512 tényleg. észrevettétek már, h a GITS2 zenéje az 1. résznek a betétdalára épül? ugyan az a szöveg helyenként, és a ritmus is. csak a GITS2-é gyorsabb és modernebb hangtású... ^_^ -
#2511 Sorry
Legközelebb fogok -
#2510 a linket amit írtam, onnan még a Frei-ben emlegett 80-as évek beli "leghíresebb" animét, a Galaxy Express 999-et is le lehet tölteni. ^_^
(persze csak részletekben, mert a legutolsó rész jelenleg az 5.) -
#2509 tényleg... Naruto animét nézi itt valaki rajtam kívül? mert akinek van sok ideje meg sok helye, az szerintem bátran álljon neki! :)
jelenleg a 102. résznél van, és minden héten csütörtökön Torrentes rendszerrel a Download Anime-ről le lehet tölteni az új részét. ^_^ -
#2508 jó az úgy, ahogy van... :) -
#2507 VAlami Spoilr kifejezést nyomhattál volna mielőtt leírod a végét mert pölö én nem láttam... -
#2506 bár az nem tetszett annyira benne, hogy a végén nagy volt a "rákészülés".
meg h a foszereplo mindent tulelt, de a vegen siman belehalt nehany karcolasba:) -
#2505 nah. megnéztem én is a GITS2-t!
a látványvilág természetesen csillagos 5-ös. véleményem szerint a valaha készült legszebb anime.
a történet érdekes, de tényle nem olyan, mint az első részé, vagy akár a sorozatoké. lehett volna a történet jobb is, de még így is 9/10-es értékelést kap nálam a film.
GITS2 látványvilág RulZ! ezt mindnekinek látnia kell! :) -
#2504 jah, még depisebb és komorabb lesz az egész. ja és még ami nagyon ott van abban a részben, az a zene! :) -
#2503 Nekem főleg a kivitelezés tetszik az állandóan "rángatózó" vonalak...nagyon megadja a hangulatát. -
#2502 a film legjobb része volt véleményem szerint. de nem azért mert anime volt, hanem azért, mert ennek volt a legjobban megcsinálva a levezetése. azaz élvezetes volt, és drámai, nem lett semmilyen morbid humorral vagy arccal albaszva a jelenet. (nme úgy, mint más 1-2 résznél) -
#2501 Köszi...egyébként szerintetek mijen volt? -
#2500 Production I.G. volt a tettes. -
#2499 Hi all ki készítette a kill-bill1 anime-betétjét? -
#2498 :DDDDD
és milyen pofákat vág mellé! na és a hangja, h miket vinnyog! a legjobb animehős ilyen szempontból! :) -
#2497 Az elején amikor szétlövik a csehót és körbelövik az IPsét majd nagy elánnal kiteszi a fegyvert és lőni akar, de a tár üres:D:D:D: Az baromi jó:) -
#2496 első pár részben nekem is nagyon fura volt, de a később minden kiderül, h miért ilyen fura.
de akárhogyis, nekem már az elején kijött, h ez a főhős nem mindennapi! :) -
#2495 nem olyan rossz az igaz, de japánul az igazi.
1ik haverom is csak az angol szinkronnal rendelkezőket hajlandó csak megnézni, mert zavarja, h nem semmit nem ért amit a szereplők mondanak...
pl. a cowboy-t is csak azért nézte végig, akárcsak a GoldenBoy-t... :) -
#2494 hát a trigun fohose igy elsore, kicsit, hm, erdekes. de most egy ideig nem nezek animet, nem akarok kizokkenni a cowboy bebopbol, nincs kedvem most uj hosoket megszeretni:) -
#2493 ah, megszoktam ed hangjat, es annyira vezsesen nem rossz angolban sem -
#2492 a film nagyon jó, és kegyetlen drámai a vége. bár ez sem nge szintű, de aki beleéli mgát, annak biztosan nagyon tetszeni fog! nekem az 1ik kedvenc anime jelenetem a bebop fimben van :)
én a Trigun-nal voltam még így, h minden perce szórakoztató. de az tényleg szórakoztató! a főhős hangja egyszerűen utánozhatatlan! így mondjuk angol szinkronnal ezt a sorozatot bűn megnézni, akárcsak a bebop-ot Ed hangja miatt :) -
#2491 Megnéztem a Cowboy Bebopot, mármint a sorozatot.
Nekem nagyon bejött. A megrajzolása, a szereplőket megszerettem a végére. A történetmesélés érdekes volt, mármint, hogy részenként valamilyen sztorit meséltek el, amit azért már feldolgoztak párszor máshol, de jó volt nézni. A zenéje nagyon jó, ez a jazz/blues, ez nagyon bejött. A vége meg, hát nekem azt mondták, hogy nagyon szomorú ne nézzem meg. Hát, azért nge végétől jobban ledöbbentem, azthittem ez is ilyen, de nem:) Azért szomorú a vége, de szerintem odaillik. A 27 es rész beli reklámok meg nagyon állatok:)
Habár gondolom mindenki láttam már, de aki nem annak csak ajánlani tudom:) A filmet nem néztem még meg, de majd megfogom. Bár ez nem olyan anime, mint az nge, de ennek minden perce szórakoztató volt, van még ilyen?:) -
#2490 van USTEAM! :) -
#2489 Október 9.-én 23:40 kor az M2-n GITS ismétlés...