72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Jav.: szintén, Vampire
  • Jagi
    Ninja scroll, ez egy alap! GITS, kötelező! GITS2 sznitén!
    AZtán a Kenshin OVA-k, Gundam valamelyik, Wampire princess Miyu (sorozat v. Movie, az utóbbi jobb mert kevesebb hely kell neki...
    Ez elég lesz 1 darabig! Innen valami biztos bejön!
    Szerintem...
  • Debi
    Kezdő animésnek mijen filmet ajánlotok?
  • Gábor
    Spoiler
    Tudta,hogy a vadászat ellenük nem áll le, és gyanította,hogy akkor próbálják meg kivégezni,amikor menekülni próbál.
  • Sadun Tryst
    GITS SPOLIER ismét

tudta, h csapda lesz, ezért használt cseretestet, amiről még Batou sem tudott. bár a csapdát ő is sejtette...
  • Gnome
    enyhe SPOILER

arigatooo:P...igymar ertem....denem, miert hasznalt motoko cseretestet ha nemtudta, hogy fejbe fogjakloni?
  • Sadun Tryst
    mármint Ghost in the Shell - Stand Alone Complex SPOILER :)
  • Sadun Tryst
    SPOILER

nem vertek át senkit. ott tényleg megakarták ölni az egész csoportot. legalábbis szerintem. viszont azt nem tudjuk +, h hogyan sikerült mindenkinek túlélni az egészet, kivéve Motokot (cseretestet lőttek szét).
    a végén azt is megtudjuk, h Aramkai már rég előre tervezett, és a Section 9 újralétesítésén dolgozott. a cél az volt, h a konspirációt, és a Laughing Man ügyet lezárják, ami miatt minden baj keletkezett.
    s mint kiderült, h a Section 9 minden szempontból ártatlan és a laughing man sem lett megtalálva, a belső emeberek voltak az igazi gonoszok, Aramaki újratudta egyesíteni a csoportot, de a nevető emebert nem tudták az oldalukra állítani.
    tulajdonképpen a vég az, h Togusan kívül mindenki tudott a cselről, és sikerült leleplezni a belső embereket. :)
    véleményem szerint valami ilyesmi a vég.
  • Debi
    nagyon jók csaszi rajzai...le a kalappal
  • Gnome
    MOst jutott eszembe...te ár láttad a GITS SACot ugye?.....nah szerinted hogy is volt annak a vége?

GITS SAC SPOILER!!

szal a végét nemnagyon értettem most akkor feláldoztak vagy húsz komandost + 3 power suit-ot csak azért, hogy átverjék a médiát és hivatalosan eltüntessék a csoportot? vagy ha nem akkor hogyvanez?
  • magus
    na megkérdezem osztalytarsamat, hogy beszurhatom e ide a kepeit. Na ő NAGYON durvan rajzol. utanadolgozott szamitogeppel, vagyis kiszinezte, es ugy nezett ki mintha anime.com vagy vmi hasonlo oldalrol szuedte le. nagyon nagyon durva
  • lee86
    ha már anime stílus: noha TV-ben valszeg sose látjuk majd, de a neten remélem minél tovább csodálhatjuk Csaszi rajzait! :) Triwolves
  • Jagi
    Csak azért, mert akkor időzíthetem újra..
  • magus
    bsplayerben van olyan opcio, hogy lehet igazitani a feliratot.
  • Jagi
    Srácok a felirat jó helyen van?
  • CSOCSO
    :)
  • Sadun Tryst
    tényleg. észrevettétek már, h a GITS2 zenéje az 1. résznek a betétdalára épül? ugyan az a szöveg helyenként, és a ritmus is. csak a GITS2-é gyorsabb és modernebb hangtású... ^_^
  • magus
    Sorry

Legközelebb fogok
  • Sadun Tryst
    a linket amit írtam, onnan még a Frei-ben emlegett 80-as évek beli "leghíresebb" animét, a Galaxy Express 999-et is le lehet tölteni. ^_^
    (persze csak részletekben, mert a legutolsó rész jelenleg az 5.)
  • Sadun Tryst
    tényleg... Naruto animét nézi itt valaki rajtam kívül? mert akinek van sok ideje meg sok helye, az szerintem bátran álljon neki! :)
    jelenleg a 102. résznél van, és minden héten csütörtökön Torrentes rendszerrel a Download Anime-ről le lehet tölteni az új részét. ^_^
  • Sadun Tryst
    jó az úgy, ahogy van... :)
  • Bucser
    VAlami Spoilr kifejezést nyomhattál volna mielőtt leírod a végét mert pölö én nem láttam...
  • magus
    bár az nem tetszett annyira benne, hogy a végén nagy volt a "rákészülés".

meg h a foszereplo mindent tulelt, de a vegen siman belehalt nehany karcolasba:)
  • Sadun Tryst
    nah. megnéztem én is a GITS2-t!
    a látványvilág természetesen csillagos 5-ös. véleményem szerint a valaha készült legszebb anime.
    a történet érdekes, de tényle nem olyan, mint az első részé, vagy akár a sorozatoké. lehett volna a történet jobb is, de még így is 9/10-es értékelést kap nálam a film.
    GITS2 látványvilág RulZ! ezt mindnekinek látnia kell! :)
  • Sadun Tryst
    jah, még depisebb és komorabb lesz az egész. ja és még ami nagyon ott van abban a részben, az a zene! :)
  • Debi
    Nekem főleg a kivitelezés tetszik az állandóan "rángatózó" vonalak...nagyon megadja a hangulatát.
  • Sadun Tryst
    a film legjobb része volt véleményem szerint. de nem azért mert anime volt, hanem azért, mert ennek volt a legjobban megcsinálva a levezetése. azaz élvezetes volt, és drámai, nem lett semmilyen morbid humorral vagy arccal albaszva a jelenet. (nme úgy, mint más 1-2 résznél)
  • Debi
    Köszi...egyébként szerintetek mijen volt?
  • Sadun Tryst
    Production I.G. volt a tettes.
  • Debi
    Hi all ki készítette a kill-bill1 anime-betétjét?
  • Sadun Tryst
    :DDDDD
    és milyen pofákat vág mellé! na és a hangja, h miket vinnyog! a legjobb animehős ilyen szempontból! :)
  • Bucser
    Az elején amikor szétlövik a csehót és körbelövik az IPsét majd nagy elánnal kiteszi a fegyvert és lőni akar, de a tár üres:D:D:D: Az baromi jó:)
  • Sadun Tryst
    első pár részben nekem is nagyon fura volt, de a később minden kiderül, h miért ilyen fura.
    de akárhogyis, nekem már az elején kijött, h ez a főhős nem mindennapi! :)
  • Sadun Tryst
    nem olyan rossz az igaz, de japánul az igazi.
    1ik haverom is csak az angol szinkronnal rendelkezőket hajlandó csak megnézni, mert zavarja, h nem semmit nem ért amit a szereplők mondanak...
    pl. a cowboy-t is csak azért nézte végig, akárcsak a GoldenBoy-t... :)
  • magus
    hát a trigun fohose igy elsore, kicsit, hm, erdekes. de most egy ideig nem nezek animet, nem akarok kizokkenni a cowboy bebopbol, nincs kedvem most uj hosoket megszeretni:)
  • magus
    ah, megszoktam ed hangjat, es annyira vezsesen nem rossz angolban sem
  • Sadun Tryst
    a film nagyon jó, és kegyetlen drámai a vége. bár ez sem nge szintű, de aki beleéli mgát, annak biztosan nagyon tetszeni fog! nekem az 1ik kedvenc anime jelenetem a bebop fimben van :)

én a Trigun-nal voltam még így, h minden perce szórakoztató. de az tényleg szórakoztató! a főhős hangja egyszerűen utánozhatatlan! így mondjuk angol szinkronnal ezt a sorozatot bűn megnézni, akárcsak a bebop-ot Ed hangja miatt :)
  • magus
    Megnéztem a Cowboy Bebopot, mármint a sorozatot.
    Nekem nagyon bejött. A megrajzolása, a szereplőket megszerettem a végére. A történetmesélés érdekes volt, mármint, hogy részenként valamilyen sztorit meséltek el, amit azért már feldolgoztak párszor máshol, de jó volt nézni. A zenéje nagyon jó, ez a jazz/blues, ez nagyon bejött. A vége meg, hát nekem azt mondták, hogy nagyon szomorú ne nézzem meg. Hát, azért nge végétől jobban ledöbbentem, azthittem ez is ilyen, de nem:) Azért szomorú a vége, de szerintem odaillik. A 27 es rész beli reklámok meg nagyon állatok:)

Habár gondolom mindenki láttam már, de aki nem annak csak ajánlani tudom:) A filmet nem néztem még meg, de majd megfogom. Bár ez nem olyan anime, mint az nge, de ennek minden perce szórakoztató volt, van még ilyen?:)
  • Sadun Tryst
    van USTEAM! :)
  • Seth
    Október 9.-én 23:40 kor az M2-n GITS ismétlés...