72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    Elkezdtem nézni a Boogiepop Phantom-ot.
    Tudtam, hogy elvont és brutális. De azt nem, hogy ennyire elvont és durva legyen! Ilyen elvont és sötét hangulatú animét még nem láttam! Ha valaki látta, akkor értni miért vagyok most ilyen "izgatott".
    Ja meg ha valaki nem is akarja végignézni, a 4. részt nézze csak meg, és látni fogja miről beszélek... Ez a sorozat üt, de nagyon nagyot! Ajánlom minden hozzám hasonló elborult elméjű animefannak! ^_^
  • Sadun Tryst
    a filmben van 2-3 olyan rész, ahol abszolúte nincs felirat. én a hardsubos verziót láttam, és eléggé zavart 1 fontos helyen, h nincs felirat sehogy. szal várom már én is az újat... :)
  • CSOCSO
    ??

van a feliratban ket resz ahol nincs felirat a szovegen?

no en mar nagyon varoma feliratotokat!:)nehez am megallni hogy ne uljon neki az ember felirat nelkul:)
  • Debi
    Nah már 50% lejött a gits1-ből már nagyon várom...
  • Sadun Tryst
    ennél azért kicsit bonyolultabb a történet, de Cat barátunk úgyis rájön. :)
    (személy szerint nekem az 1ik kedvenc történetm a Kenshin OVA1-ben található, a végét meg is könnyeztem ^_^)
  • Jagi
    Igen, sorry! :)))
  • Cat #2562
    köszi!

(dióhéj)
  • Jagi
    Az OVA1 4 fejezetből áll,lehet Külön van! Felirat meg: animevilág
  • Jagi
    Kenshin OVA. Ott van több is, mindegyiket ajánlom figyelmedbe, monjuk van egy nagyon nagy méretű file amit nem tudok hová tenni!

A story: Van 1 kisfiú aki majd fel nő(ki gondolta volna)
    harcolni tanul, jót cselekszik,(ez igen relatív)
    szerelembe esik stb... dióhélyban. Nem akarom elmesélni, mert látni kell. :)
    Nézd meg, ja történelmi alapokon nyugszik, gagyi nem lehet és nem is az! Nagyon szép történet, mind az OVA1 mind a OVA2! Egyik kedvencem!
  • Cat #2559
    A Rurouni Kenshin OVA merre van? vagy melyik könyvtárban? nem találom...
    ja, és vmi bővebben róla?
  • Gábor
    Még egy kollegína vadássza össze más angol fansubokból a hiányzó két részt.
  • Jagi
    A GITS2 egyes cd-je nem megy, a második meg igen!
  • Jagi
    Mi a..., usteam megy valakinél?
  • Jagi
    A GITS2-hoz van felirat az animevilagon!
  • Jagi
    Ez nem neked szólt, semmi bajom veled, sőt :)
    (ez poén volt... OK jó szar... de poén)
  • Jagi
    Szeretnék erre reagálni...
    Folyamatos öldöklés mi? Vegyük az első sorozatot:
    nem túl sok mindenki halt meg benne, mivel idővel visszatértek. Igy vagy úgy. Ez a Z re is... hellyel közel.
    Persze, hogy azt a jelenetet kellett mutatni az Aktívban v. a Fókuszban vagy miben amikor trunks 8-felé vágja Derrmesztőt! Anyu egyből a gyereknek: - Nem nézhetsz ilyet soha többet!
    Jól van, a Tom & Jerryt megnézheti a gyerek, pedig abba 10x több gyilok van 1 perc alatt, mint a Die Hard 2-ben! (tegnap megint megnéztem :))
    A másik dolog, a szülői felelőtlenség, nemtörődömség.
    A sorozatot 16:00 körül adták, ha jófiú a gyerek,ilyenkor még napköziben van, és a leckéjét írja. Ha alsós pláne. De ha mégis otthon van tuti ezt nézi? Szerintem a főréteg itt a kb. elmi 7.oszt-tól + középsulisok volt! Nekik van annyi eszük, hogy ne hajigálják ki egymást az ablakon. Ez nem OK arra, hogy azta sorozatot tiltsák be amelyiknek nagyobb volt a nézettsége, mint a Barátok köztnek, pedig azt már felnőttek is nézték!
    A szülönek meg amint hulyeséget csinál el kellene magyarázni a kölyöknek, hogy amint látja ez 1 rajzfilm és nem valóság... KELLENE FOGLALKOZNI A GYEREKKEL, HA MÁR MEGCSINÁLTA!
    A másik a Yu-gi-oh. Pár részét láttam, szerintem langyi volt,de ez csak az én véleményem. De sokan nézték. Megint kötözködhetnek valamivel Tisztelt ORTT!
    Leültetném mindet megnézetni velük a Ninja Scroll-t.Nem a legbrutálisabb anime, de arra elég, hogy ehhez viszonyítsanak mindent.
    A Véres Leszámolás 48-at (20. osztályú Akciófilm) pedig főműsoridőben adják amit több gyerek is lát! Ja Szám + kör?
    Nem jó semmire csak a csatorna felelősségét csökkenti a min.-ra, attól függetlenül ugyanannyi ökörséget csinálnak mint más esetben. Ilyenkor ki a felelős? A szülő! Hogy hagyja megnézni.
    Ha tudom hogy a gyermekem "Psycho" hajlamú a TV közelébe sem engedném, Kezcsókom!
    Nem jó ez sehogy se.
    Azok szenvednek mások hülyesége miatt, akiknek a TV az egyetlen ezköz ahol anime-t láthatnának!
  • Sadun Tryst
    én is pont ezért láttam már ennyit! az a baj, h mind1iknek vége nagyon hamar, és kell 1 új sorozat, amiben megint elmerülhetek! :)
  • Sadun Tryst
    a készítő ugyan az, de ez teljesen más. itt a poénon van a hangsúly. :)
    igaz ebben is nagyon sok jelkép és utalás van, de azok tudta nélkül is kiválóan érthető az egész.
    ja, és ha megnézed, akkor majd csak 1 kérdésem lesz..
    Szerinted miről szólt? :)
  • CSOCSO
    Gabe hol tart a gits2?
  • Cat #2549
    a harmadik képen megtekinthető az NGE főhőse élő változatban :D
  • Cat #2548
    na megnéztem rahxephont
    mit ne mondjak, igencsak kapaszkodnom kellett a történések után, csak utolso 3 részben állt össze az egész (pl. kizárt hogy valaki kitalálja az utolsó rész utolsó képkockáit)
  • CSOCSO
    nahja erdekes.. .szerintem egy animenak nem kell a szexrol szolnia.. minimalisnak talan kell lennie mint pl a GITS ben van ahol max motokon van erdekes ruha:)
    aztan ott van mondjuk egy NGE.. ahol mar azert volt egy ket pucsitos jelenet:) erdekes :) szerintem jok azok a jelenetek.. komolyabb szexualis jelenetre nem vagyok kivancis animeban... nem szeressem a hentai filmeket sem
  • Oldern the 1st
    SEMMI köze hozzá....
  • Bucser
    éppen ezért ajánlom inkább a Bebopot mint a GITS-t elsőre...
  • Cat #2544
    frei és az őszinteség
    http://index.hu/kultur/eletmod/anime0928/
  • Cat #2543
    http://sg.hu/cikk.php?cid=33912
    csak a képeket nézzétek :D
  • magus
    FLCL - Furi Kuri

ez amugy milyen? en igy kb azthallottam nge kicsiben,...
  • magus
    áhh, szerintem mondjuk azért bebop es gits mas stilus (azonkivul h egyik film a masik sorozat), marmint az egyik szorakoztato a masik gondolkodtato.

En szep lassan nezem az animeket, mert megszeretem a karaktereket, es tiszta rossz amikor vege. mind1 hogy vegzodik, csak az hogy nincs tovabb:)
  • Sadun Tryst
    tényleg, most így belegondoltam én meg, hogy durván eddig 8 hónap alatt mennyi animét néztem... kicsit durva mennyiség jött ki... :)

Abenobashi Mahou Shotengai
    Ai Yori Aoshi
    Ai Yori Aoshi : Enishi
    Akira
    Angel Sanctuary
    Animatrix
    Battle Angel Alita
    Berserk
    Blood - The last vampire
    Chihiro Szellemországban
    Cowboy Bebop
    Cowboy Bebop : The Movie
    Dallos
    Dragon Ball
    Dragon Ball Z
    Escaflowne
    Excel Saga
    Final Fantasy : The legend of the Crystals
    FLCL - Furi Kuri
    Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell 2 : Innocence
    Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
    Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
    Ghost in the Shell : Tachikoma Special
    GoldenBoy
    Hellsing
    Jin-Roh : The Wolf Brigade
    Kiddy Grade
    Kite
    Laputa : Castle in the Sky
    Love Hina
    Love Hina Again
    Love Hina X-Mas Special
    Love Hina Spring Special
    Metropolis
    Midori no Hibi
    Mononoke Hime
    My Neighbor Totoro
    Naruto
    Neon Genesis Evangelion
    Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
    Ninja Scroll
    Oh! My Goddess
    Only yesterday
    Puni Puni Poemi
    RahXephon
    RahXephon : The Movie
    Rurouni Kenshin
    Rurouni Kenshin OVA 1
    Rurouni Kenshin OVA 2
    Spriggan
    Tenchi Muyo! OVA
    Tenchi Universe
    Tenchi in Tokyo
    Tenchi GXP
    Tenchi Muyo! In Love
    Tenchi Muyo! The Daughter of Darkness
    Tenchi Forever
    Trigun
    Vampire Hunter D
    Vampire Hunter D - Bloodlust
    VanDread Season 1
    VanDread Season 2
    VanDread : The Movie
    Video Girl Ai
    Whispers of the Hearth
    Wonderful Days
    You're Under Arrest OVA
  • Sadun Tryst
    Trigunt nem mertem írni, mert kicsit enegm is elriasztott az elején a megrjzolás... de aztán a poénok teljesen meggyőztek... :)
    Bebopot meg már írták.
  • Bucser
    NAgy a Hype a GITS2 körül, de szerintem ne a GITS vagy GITS Innocenceel kezdje valaki az animemegtekeintést mert nem fog érteni semmit az egészből:) Bebop Trigun páros viszont szerintem üt mindent:)
  • Sadun Tryst
    Az én listám kezdésnek (vagy rendszerben):
    Rurouni Kenshin OVA 1
    Tenchi Muyo! OVA
    Love Hina
    Vampire Hunter D
    GoldenBoy
    Laputa
    Blood - The Last vampire
  • Sadun Tryst
    evangelion túl nehéz. bár én is azzal kezdtem, mert nem tudtam milyen. ha tudtam volna, akkor kb. most állnék neki. :)
  • Debi
  • magus
    hát, én azért a cowboy bebop, evangelion parositast is ajalnanam:)
  • Jagi
    Láttátok már a Menthos EVA verzióját? NAGYON FASZA! :DDD
  • Jagi
    ott van 1 menu ftp fedőnévvel...
    Ott van sok kategória Hentai, Anime, Manga, mp3...
  • Jagi
    usteam.uw.hu
  • Debi
    de honnan szedjem le ezeket
  • Debi
    thx