72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2568 Elkezdtem nézni a Boogiepop Phantom-ot.
Tudtam, hogy elvont és brutális. De azt nem, hogy ennyire elvont és durva legyen! Ilyen elvont és sötét hangulatú animét még nem láttam! Ha valaki látta, akkor értni miért vagyok most ilyen "izgatott".
Ja meg ha valaki nem is akarja végignézni, a 4. részt nézze csak meg, és látni fogja miről beszélek... Ez a sorozat üt, de nagyon nagyot! Ajánlom minden hozzám hasonló elborult elméjű animefannak! ^_^ -
#2567 a filmben van 2-3 olyan rész, ahol abszolúte nincs felirat. én a hardsubos verziót láttam, és eléggé zavart 1 fontos helyen, h nincs felirat sehogy. szal várom már én is az újat... :) -
#2566 ??
van a feliratban ket resz ahol nincs felirat a szovegen?
no en mar nagyon varoma feliratotokat!:)nehez am megallni hogy ne uljon neki az ember felirat nelkul:) -
#2565 Nah már 50% lejött a gits1-ből már nagyon várom... -
#2564 ennél azért kicsit bonyolultabb a történet, de Cat barátunk úgyis rájön. :)
(személy szerint nekem az 1ik kedvenc történetm a Kenshin OVA1-ben található, a végét meg is könnyeztem ^_^) -
#2563 Igen, sorry! :))) -
Cat #2562 köszi!
(dióhéj) -
#2561 Az OVA1 4 fejezetből áll,lehet Külön van! Felirat meg: animevilág -
#2560 Kenshin OVA. Ott van több is, mindegyiket ajánlom figyelmedbe, monjuk van egy nagyon nagy méretű file amit nem tudok hová tenni!
A story: Van 1 kisfiú aki majd fel nő(ki gondolta volna)
harcolni tanul, jót cselekszik,(ez igen relatív)
szerelembe esik stb... dióhélyban. Nem akarom elmesélni, mert látni kell. :)
Nézd meg, ja történelmi alapokon nyugszik, gagyi nem lehet és nem is az! Nagyon szép történet, mind az OVA1 mind a OVA2! Egyik kedvencem! -
Cat #2559 A Rurouni Kenshin OVA merre van? vagy melyik könyvtárban? nem találom...
ja, és vmi bővebben róla? -
Gábor #2558 Még egy kollegína vadássza össze más angol fansubokból a hiányzó két részt. -
#2557 A GITS2 egyes cd-je nem megy, a második meg igen! -
#2556 Mi a..., usteam megy valakinél? -
#2555 A GITS2-hoz van felirat az animevilagon!
-
#2554 Ez nem neked szólt, semmi bajom veled, sőt :)
(ez poén volt... OK jó szar... de poén) -
#2553 Szeretnék erre reagálni...
Folyamatos öldöklés mi? Vegyük az első sorozatot:
nem túl sok mindenki halt meg benne, mivel idővel visszatértek. Igy vagy úgy. Ez a Z re is... hellyel közel.
Persze, hogy azt a jelenetet kellett mutatni az Aktívban v. a Fókuszban vagy miben amikor trunks 8-felé vágja Derrmesztőt! Anyu egyből a gyereknek: - Nem nézhetsz ilyet soha többet!
Jól van, a Tom & Jerryt megnézheti a gyerek, pedig abba 10x több gyilok van 1 perc alatt, mint a Die Hard 2-ben! (tegnap megint megnéztem :))
A másik dolog, a szülői felelőtlenség, nemtörődömség.
A sorozatot 16:00 körül adták, ha jófiú a gyerek,ilyenkor még napköziben van, és a leckéjét írja. Ha alsós pláne. De ha mégis otthon van tuti ezt nézi? Szerintem a főréteg itt a kb. elmi 7.oszt-tól + középsulisok volt! Nekik van annyi eszük, hogy ne hajigálják ki egymást az ablakon. Ez nem OK arra, hogy azta sorozatot tiltsák be amelyiknek nagyobb volt a nézettsége, mint a Barátok köztnek, pedig azt már felnőttek is nézték!
A szülönek meg amint hulyeséget csinál el kellene magyarázni a kölyöknek, hogy amint látja ez 1 rajzfilm és nem valóság... KELLENE FOGLALKOZNI A GYEREKKEL, HA MÁR MEGCSINÁLTA!
A másik a Yu-gi-oh. Pár részét láttam, szerintem langyi volt,de ez csak az én véleményem. De sokan nézték. Megint kötözködhetnek valamivel Tisztelt ORTT!
Leültetném mindet megnézetni velük a Ninja Scroll-t.Nem a legbrutálisabb anime, de arra elég, hogy ehhez viszonyítsanak mindent.
A Véres Leszámolás 48-at (20. osztályú Akciófilm) pedig főműsoridőben adják amit több gyerek is lát! Ja Szám + kör?
Nem jó semmire csak a csatorna felelősségét csökkenti a min.-ra, attól függetlenül ugyanannyi ökörséget csinálnak mint más esetben. Ilyenkor ki a felelős? A szülő! Hogy hagyja megnézni.
Ha tudom hogy a gyermekem "Psycho" hajlamú a TV közelébe sem engedném, Kezcsókom!
Nem jó ez sehogy se.
Azok szenvednek mások hülyesége miatt, akiknek a TV az egyetlen ezköz ahol anime-t láthatnának! -
#2552 én is pont ezért láttam már ennyit! az a baj, h mind1iknek vége nagyon hamar, és kell 1 új sorozat, amiben megint elmerülhetek! :) -
#2551 a készítő ugyan az, de ez teljesen más. itt a poénon van a hangsúly. :)
igaz ebben is nagyon sok jelkép és utalás van, de azok tudta nélkül is kiválóan érthető az egész.
ja, és ha megnézed, akkor majd csak 1 kérdésem lesz..
Szerinted miről szólt? :) -
#2550 Gabe hol tart a gits2? -
Cat #2549 a harmadik képen megtekinthető az NGE főhőse élő változatban :D -
Cat #2548 na megnéztem rahxephont
mit ne mondjak, igencsak kapaszkodnom kellett a történések után, csak utolso 3 részben állt össze az egész (pl. kizárt hogy valaki kitalálja az utolsó rész utolsó képkockáit) -
#2547 nahja erdekes.. .szerintem egy animenak nem kell a szexrol szolnia.. minimalisnak talan kell lennie mint pl a GITS ben van ahol max motokon van erdekes ruha:)
aztan ott van mondjuk egy NGE.. ahol mar azert volt egy ket pucsitos jelenet:) erdekes :) szerintem jok azok a jelenetek.. komolyabb szexualis jelenetre nem vagyok kivancis animeban... nem szeressem a hentai filmeket sem -
#2546 SEMMI köze hozzá.... -
#2545 éppen ezért ajánlom inkább a Bebopot mint a GITS-t elsőre... -
Cat #2544 frei és az őszinteség
http://index.hu/kultur/eletmod/anime0928/ -
Cat #2543 http://sg.hu/cikk.php?cid=33912
csak a képeket nézzétek :D -
#2542 FLCL - Furi Kuri
ez amugy milyen? en igy kb azthallottam nge kicsiben,... -
#2541 áhh, szerintem mondjuk azért bebop es gits mas stilus (azonkivul h egyik film a masik sorozat), marmint az egyik szorakoztato a masik gondolkodtato.
En szep lassan nezem az animeket, mert megszeretem a karaktereket, es tiszta rossz amikor vege. mind1 hogy vegzodik, csak az hogy nincs tovabb:) -
#2540 tényleg, most így belegondoltam én meg, hogy durván eddig 8 hónap alatt mennyi animét néztem... kicsit durva mennyiség jött ki... :)
Abenobashi Mahou Shotengai
Ai Yori Aoshi
Ai Yori Aoshi : Enishi
Akira
Angel Sanctuary
Animatrix
Battle Angel Alita
Berserk
Blood - The last vampire
Chihiro Szellemországban
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
Dallos
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Escaflowne
Excel Saga
Final Fantasy : The legend of the Crystals
FLCL - Furi Kuri
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Ghost in the Shell : Tachikoma Special
GoldenBoy
Hellsing
Jin-Roh : The Wolf Brigade
Kiddy Grade
Kite
Laputa : Castle in the Sky
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Metropolis
Midori no Hibi
Mononoke Hime
My Neighbor Totoro
Naruto
Neon Genesis Evangelion
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Ninja Scroll
Oh! My Goddess
Only yesterday
Puni Puni Poemi
RahXephon
RahXephon : The Movie
Rurouni Kenshin
Rurouni Kenshin OVA 1
Rurouni Kenshin OVA 2
Spriggan
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Universe
Tenchi in Tokyo
Tenchi GXP
Tenchi Muyo! In Love
Tenchi Muyo! The Daughter of Darkness
Tenchi Forever
Trigun
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
VanDread Season 1
VanDread Season 2
VanDread : The Movie
Video Girl Ai
Whispers of the Hearth
Wonderful Days
You're Under Arrest OVA -
#2539 Trigunt nem mertem írni, mert kicsit enegm is elriasztott az elején a megrjzolás... de aztán a poénok teljesen meggyőztek... :)
Bebopot meg már írták. -
#2538 NAgy a Hype a GITS2 körül, de szerintem ne a GITS vagy GITS Innocenceel kezdje valaki az animemegtekeintést mert nem fog érteni semmit az egészből:) Bebop Trigun páros viszont szerintem üt mindent:) -
#2537 Az én listám kezdésnek (vagy rendszerben):
Rurouni Kenshin OVA 1
Tenchi Muyo! OVA
Love Hina
Vampire Hunter D
GoldenBoy
Laputa
Blood - The Last vampire -
#2536 evangelion túl nehéz. bár én is azzal kezdtem, mert nem tudtam milyen. ha tudtam volna, akkor kb. most állnék neki. :) -
#2535 -
#2534 hát, én azért a cowboy bebop, evangelion parositast is ajalnanam:) -
#2533 Láttátok már a Menthos EVA verzióját? NAGYON FASZA! :DDD -
#2532 ott van 1 menu ftp fedőnévvel...
Ott van sok kategória Hentai, Anime, Manga, mp3... -
#2531 usteam.uw.hu -
#2530 de honnan szedjem le ezeket -
#2529 thx