72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát nemtom nekem a slayers, hat, nem igazan tetszett... -
Bucser!!!!
Te voltál aki a legszarabbra szavazott!? -
A Witch Huinter Robinba eddig csak belenéztem de nem volt időm és helyem leszedn9i:) De lejött, hogy királyul ki van emelve az ellentét Robin személye és a szervezet aminek dolgozik között:) -
Miyazaki felé sértés, hogy A totoro-t egy szintre húztad a Db-vel.... HA nem látod köztük a különbséget akkor inkább ne nézz anime-t... ÉS nem arról van szó, hogy ne beszéljünk a dragonbólrólk, de az utsó 20 hozzászólás arról szólt, hogy a Cool-tv-n vagy hol Slayers van meg dragonball lesz meg south park meg így szar az újság meg a port.hu meg úgy... Jó hogy az nem jött ide, hogy disney klubot elkezdte sugározni valamelyik külfödli csatorna.... Én szeretném továbbra is fenntartani a véleményemet, hogy ezt a topicot nem a dragonballosok tartották életben, hanem azok akik 20-nál jóval több filmet vagy anime sorozatot megnéztek. Ezért szeretnénk kérni, hogy Dragonballok kíméljenek... Akinek dragonball az anime annak nem ajánlom az anime-ket... Nekem a DB csak egy pénzcsináló franchise az első sorozat után (ami már nem a majomkirály vándorlásáról szól).
Ennyi vitát befejeztem... -
Gábor #2702 Megnéztem a witch hunter robint,tetszett. A vége kicsit nyitott, vagy nem így gondoljátok?
Hasonló hangulatú, sztorijú animet tudnátok ajánlani? -
a totoro-t nem szabad 1 lapon emlegetni a DragonBall-al és a yugioh-val... 
itt sem csak "felnőtteknek szóló animékról" beszélgetünk, hanem NORMÁLIS animékról. azaz DB, SM és Yugioh kíméljen. azoknak van külön topikja.
s állításomat még az is alátámasztja, h a Magyar Animetársaság is azt mondja, h ami eddig eljutott ide anime Mo.-ra, az a stílus legalja. most a Ghost in the Shell és a Slayers az első normális film.
de hangsúlyozom ez az ÉN véleményem. nem a legtöbbünk nevében beszéltem... -
"ÉS az ilyeneket pls a Dragonball topicba már mert itt inkább a nagyfilmekről vagy nagy sorozatokról (nem db, nem yugioh nem pokemon és egyéb marhaságok) -ról szeretnénk értekezni. "
Ezt én így, ilyen formában nem jelentettem volna ki, ha ilyenekről "akartok" értekezni (nem tudom kik lehettek azok) akkor indítsatok neki külön témát, pl "feltötteknek szóló anime" néven, de azt én nem hinném, hogy nem férne bele ebbe a témába egy dragon ball, egy slayers, egy totoro, Sailor moon, yugioh és a többiek, ezek is anime-ok, és hol beszélnénk róluk ha nem itt. -
Álljunk már le a DB szavazgatással meg egyebekkel.. A DB szvsz az anime szégyene... komolyabb alkotásokra szívesen szavazok, de DB-re nem!!!! ÉS az ilyeneket pls a Dragonball topicba már mert itt inkább a nagyfilmekről vagy nagy sorozatokról (nem db, nem yugioh nem pokemon és egyéb marhaságok) -ról szeretnénk értekezni.
Köszönöm... A Slayers is aranyos meg ha valaki nevetős anime sorozatra vágyik az megnézheti a SAber Marionette J-t J next-et és még van 2 sorozat is belőle:_) Azok is nagyon aranyosak:) -
A Cooltv fórumában szavazás van a DB vetítésére!!!
Regisztráljatok és szavazzatok!!! -
Cat #2697 semmi
south park nem lehet egy orás -> cool tv honlapja szar -
Vagyi 5 napból 1 nap amikor nincs Slayers:)) -
Az is jó sorozat, most 5 napból 1 nap Slayers van szerintem egész tűrhető, annak örüljünk, hogy van egyáltalán, és nem egy epizódot adnak egy héten.
Tegnap akkor végülis volt Slayers, viszont újabb eltérések fedezhetők fel a jövőhét keddi műsorban: Port.hu-n, és tvr-hét-ben ki van írva a Slayers, Cool honlapján viszont nincs ott és a South Parkot 1 órásnak írják, most megint mi lesz:)) -
AHOY.. megvan tokeletes minosegben a GITS szinkron.. viszont csuszik rendesen.. alltiolag 25 fps a szinkron de a BLACK verzios ( ez van az usteamon) meg csak 24 fps...
a film vegere vagy 3 percet siet a hang.. nandubbal kene megoldani allitolag .. de nemtom igazan.. valaki segitene hogy tudom megcsinalni????
kosz elore is a segitseget.. esetleg soundforge? -
:DDDDDDDDDD
mivan buzi? idetaláltál végre? :D pénteken lesz lóvé ne aggódj! de mondtam már, h nem rajtam múlik.
ja és a papír már 2 hete megvan, szal 1eztetni kellene már csak.
az aláírásomhoz meg annyit, h az EVA-s elég régóta megvolt, most meg ez az aktuális kedvenc, szal shut up!
pénteken gyere át, oszt megdumáljuk akkor a munkát. ;) -
zeneileg hatalmasat alkottak.. jobb a zene mint az elsoben!!!pppfff:) mar most ujraneznem a filmet:))))))) AARGHHH... -
nah..csorog a GITS 2 OST:) -
Breey #2690 Kedves Sadun Tryst!
Mivel tudom, hogy animebuzi vagy gondoltam ezen a fórumon biztos megleled majd az emlékeztetésemet, miszerint sürgesd meg a bátyádat. Idegesít, hogy nincs pénzem cigire +kávéra +az elengedhetetlen kulturális szükségleteimre. Ja és el kellene már mennünk dolgozni, nem gondolod? Kérd már el azt a kurva papírt és menjünk már.
És, hogy valami anime vonatkozása is legyen az irományomnak:
A Naruto tetszik bár angolul jobban bejönne +magyar felirat se ártana hozzá. ( bár ezt már mondtam neked )
u.i: Most valahányszor megnézel egy animét, annyiszor változtatsz aláírást?
Üdvözlettel: Breey -
Akkor mosz Southparkal mi lesz? Mert néztem az oldalt, végig a szokásos műsorok vannak egész héten.
Kivéve Pénteken, a Slayers helyett egy buzis filmet adnak le. Nemtom miért kell jó kis anime rajzfilm helyett ezt leadniuk
-
Ez a slayers? ehh... -
Cat #2687 megnéztem rahxephon nagyfilmet, senkinek nem ajánlom
a sorozat összevágása, de lényeges szereplők és fordulatok kihagyásával illetve átirásával
a történet teljesen elvesztette mélységét, és szvsz teljesen érthetetlenné is vált. A néző számára addig ismeretlen szereplők megjelennek, mondanak két szót, majd eltünnek, olyanok, akik a sorozatban fontos szerepet töltöttek be
ja, és a történet lényege is más, a sorozatban totál enervált, önmagát keresi a fiu, a filmben meg elszánt, öntudatos emberke
brrr -
A cool-on valóban az van, hogy ma is lesz és a South Park is fél órás, viszont a port.hu-n meg az írják a South Park - Nagyobb, hosszabb, vágatlan lesz, 88 perc és ott nincs utána Slayers.
Örülnék ha úgy lenne ahogy a cool írja, mert Slayers csak egy anime és azt jobban szeretem. Azért most már kiváncsi vagyok mi lesz, midenesetre amúgy is megnézem a South Parkot, szoval majd kiderül, és a videót bekészítem bármi legyen is. -
nah.. mostma rhogy meglestem.. megcsinaltam a TLF es verziot a HAWK ra...
azaz... lehet hogy az angol szart se er a feliratban de vegre MINDEN felirat a helyen van..legalabbis.. szerintem...hianyzo reszek is feliratozva vannak!!!! feliratok.hu ra felteszem...
bar lehet gabe-k mar reg megcsinaltak:) -
nekem van olyan ismerosom aki mihezkepest vagja az angolt. de utalja az animet..:) ehh.. kerjem meg ot hogy halgasson bele es mondja el melyik ajobb felirat vagy megvan ra az ember? -
wow.. most lesem.. a TLF verzionak semmi koze a hawkos forditashoz... [pislog]
vajh' melyik a jobb? -
nah meglestem a GITS2-t!!!
feliratok.hura raktam feliratot az animevilagrol...
elore felhivom figyelmetek hogy a ket cd-s forditas nem elegge pontos..leginkabb idoben nem..de azert meg elvezheto teljesen.. nehany helyen pontatlan... neha meg olyan sokat pakol elenk hogy el sem tom olvasni..
a filmrol annyit hogy uber volt!!!
kep:10 pont
hang:10 pont
sztori:7 pont (nem ertettem mindent... de ettol fuggetlenul atlagon feluli sztorika!
szal overall ban olyan 8.5 ost adnek neki!!! nagyon nagyon tetszett!!!:)
-
bár nemtom én megnéztem a CoolTV weblpaján és a weblap szerint lesz a szokásos idQben minden. -
Hopp de f@sz vagyok most látom csak hogy holnap nem ma :P (izé most hogy az órát nézem már ma van) -
Cat #2679 porton egyértelműen ezt is irja -
hát tévedtél :P
ma is vol Slayers és a South Park müsor ideje is ugyan annyi volt.
Az észrevettétek hogy az van a Slayers végén hogy:
" A szinkron az RTL klubb megbízásából..." -
Pl ma este 23:00-tól a Slayers, aztán lesz még csütörtökön és vasárnaponként megy a Yugioh 14:25-től.
Kicsit OFF
Most néztem holnap este azért nem lesz mert a South Park - nagyobb, hosszabb, vágatlant adják, és beleesik a Slayers műsoridejébe, de erre is felhívnám a figyelmet, mert nagyon jó rajzfilm. -
a cool-on mikor megy anime? -
Lexicon -
tényleg csak 5 van:) beszélek itt baromságot:) -
6 movie?
Nem csak 5 van? Én úgy tudom 5. -
OVA=Original Video Anime
Egyébként Slayersből 3 sorozat van és 6 movie + 2 OVA egyenként 3 résszel azt hiszem -
ja király hogy a South Parkkot is adják :D
úfók a teheneket tartották a legértelmesebb lénynek a földön :D meg
"miért fodtidottátok ki a társainkat?
az ... hibája volt, még új
bocsi"
:DD
amúg yaz OVA minek a röviditése? -
Slayers-ből 3 sorozat készült, mindegyik 26 részes, állítólag a Cool két sorozatot vett meg. Emellett van még 5 movie és az ova-k amikről nem tudok sajnos pontosabb adatot, de az is több van, talán három.
Amúgy ahogy elnéztem ebben is vannak ilyen "leesek a székről a poénoktól" részek, még nem láttam belőle csak tegnap az 1. részt de az ilyennek tűnt. Már amennyire félálomban feltűntek ezek a dolgok, mert majdnem elaludtam, persze nem a filmen. Már 10-kor elnyomott az álom, átaludtam a Kiéhezve sorozatot és a South Parkot is, aztán éppen akkor keltem föl mikor Slayers kezdődött, benyomtam a videót és eléggé ilyen félbágyadtan tudtam csak végignézni, de ma bepótolom a hiányosságokat és visszanézem felvételről:)) -
és persze több sorozata:) ezt nem tettem hozzá:) Slayers Slayers next Slayers Try és van ott még OVA belőle van még belőle Mivei is... IMO kihagyhatatlan:) -
A Slayersnek is majdnem 80 része van tudtommal.... A HyperMegaSuperDragon Slayer kombó üt mindent:D El is tüntetnek sikeresen vele egy város-t, de a sárkánynak semmi baja:) Azon is kurva sokat lehet röhögni... Fantasy környezetben rengeteg kihegyezett jó poén:) -
Slayers-röl meg nemtok mit mondani, ez volt az eggyetlen rész amit eddig láttam belöle, nekem ez alapján annyira nem tetszett.