72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2688 Ez a slayers? ehh... -
Cat #2687 megnéztem rahxephon nagyfilmet, senkinek nem ajánlom
a sorozat összevágása, de lényeges szereplők és fordulatok kihagyásával illetve átirásával
a történet teljesen elvesztette mélységét, és szvsz teljesen érthetetlenné is vált. A néző számára addig ismeretlen szereplők megjelennek, mondanak két szót, majd eltünnek, olyanok, akik a sorozatban fontos szerepet töltöttek be
ja, és a történet lényege is más, a sorozatban totál enervált, önmagát keresi a fiu, a filmben meg elszánt, öntudatos emberke
brrr -
#2686 A cool-on valóban az van, hogy ma is lesz és a South Park is fél órás, viszont a port.hu-n meg az írják a South Park - Nagyobb, hosszabb, vágatlan lesz, 88 perc és ott nincs utána Slayers.
Örülnék ha úgy lenne ahogy a cool írja, mert Slayers csak egy anime és azt jobban szeretem. Azért most már kiváncsi vagyok mi lesz, midenesetre amúgy is megnézem a South Parkot, szoval majd kiderül, és a videót bekészítem bármi legyen is. -
#2685 nah.. mostma rhogy meglestem.. megcsinaltam a TLF es verziot a HAWK ra...
azaz... lehet hogy az angol szart se er a feliratban de vegre MINDEN felirat a helyen van..legalabbis.. szerintem...hianyzo reszek is feliratozva vannak!!!! feliratok.hu ra felteszem...
bar lehet gabe-k mar reg megcsinaltak:) -
#2684 nekem van olyan ismerosom aki mihezkepest vagja az angolt. de utalja az animet..:) ehh.. kerjem meg ot hogy halgasson bele es mondja el melyik ajobb felirat vagy megvan ra az ember? -
#2683 wow.. most lesem.. a TLF verzionak semmi koze a hawkos forditashoz... [pislog]
vajh' melyik a jobb? -
#2682 nah meglestem a GITS2-t!!!
feliratok.hura raktam feliratot az animevilagrol...
elore felhivom figyelmetek hogy a ket cd-s forditas nem elegge pontos..leginkabb idoben nem..de azert meg elvezheto teljesen.. nehany helyen pontatlan... neha meg olyan sokat pakol elenk hogy el sem tom olvasni..
a filmrol annyit hogy uber volt!!!
kep:10 pont
hang:10 pont
sztori:7 pont (nem ertettem mindent... de ettol fuggetlenul atlagon feluli sztorika!
szal overall ban olyan 8.5 ost adnek neki!!! nagyon nagyon tetszett!!!:)
-
#2681 bár nemtom én megnéztem a CoolTV weblpaján és a weblap szerint lesz a szokásos idQben minden. -
#2680 Hopp de f@sz vagyok most látom csak hogy holnap nem ma :P (izé most hogy az órát nézem már ma van) -
Cat #2679 porton egyértelműen ezt is irja -
#2678 hát tévedtél :P
ma is vol Slayers és a South Park müsor ideje is ugyan annyi volt.
Az észrevettétek hogy az van a Slayers végén hogy:
" A szinkron az RTL klubb megbízásából..." -
#2677 Pl ma este 23:00-tól a Slayers, aztán lesz még csütörtökön és vasárnaponként megy a Yugioh 14:25-től.
Kicsit OFF
Most néztem holnap este azért nem lesz mert a South Park - nagyobb, hosszabb, vágatlant adják, és beleesik a Slayers műsoridejébe, de erre is felhívnám a figyelmet, mert nagyon jó rajzfilm. -
#2676 a cool-on mikor megy anime? -
#2675 Lexicon -
#2674 tényleg csak 5 van:) beszélek itt baromságot:) -
#2673 6 movie?
Nem csak 5 van? Én úgy tudom 5. -
#2672 OVA=Original Video Anime
Egyébként Slayersből 3 sorozat van és 6 movie + 2 OVA egyenként 3 résszel azt hiszem -
#2671 ja király hogy a South Parkkot is adják :D
úfók a teheneket tartották a legértelmesebb lénynek a földön :D meg
"miért fodtidottátok ki a társainkat?
az ... hibája volt, még új
bocsi"
:DD
amúg yaz OVA minek a röviditése? -
#2670 Slayers-ből 3 sorozat készült, mindegyik 26 részes, állítólag a Cool két sorozatot vett meg. Emellett van még 5 movie és az ova-k amikről nem tudok sajnos pontosabb adatot, de az is több van, talán három.
Amúgy ahogy elnéztem ebben is vannak ilyen "leesek a székről a poénoktól" részek, még nem láttam belőle csak tegnap az 1. részt de az ilyennek tűnt. Már amennyire félálomban feltűntek ezek a dolgok, mert majdnem elaludtam, persze nem a filmen. Már 10-kor elnyomott az álom, átaludtam a Kiéhezve sorozatot és a South Parkot is, aztán éppen akkor keltem föl mikor Slayers kezdődött, benyomtam a videót és eléggé ilyen félbágyadtan tudtam csak végignézni, de ma bepótolom a hiányosságokat és visszanézem felvételről:)) -
#2669 és persze több sorozata:) ezt nem tettem hozzá:) Slayers Slayers next Slayers Try és van ott még OVA belőle van még belőle Mivei is... IMO kihagyhatatlan:) -
#2668 A Slayersnek is majdnem 80 része van tudtommal.... A HyperMegaSuperDragon Slayer kombó üt mindent:D El is tüntetnek sikeresen vele egy város-t, de a sárkánynak semmi baja:) Azon is kurva sokat lehet röhögni... Fantasy környezetben rengeteg kihegyezett jó poén:) -
#2667 Slayers-röl meg nemtok mit mondani, ez volt az eggyetlen rész amit eddig láttam belöle, nekem ez alapján annyira nem tetszett. -
#2666 Segitsetek ti is!
Most feltünt egy újremény a Dragonball újra vetítése miatt és ez a Cooltv! Nyilt is neki topic a fórumába úgyhogy plz aki tud regisztráljon és támogassa az ötletet! (amúgy én és sztem minden db fan már látta a sorozatot de én tuti megnézném ha adná!) -
#2665 javítanék helyesírásban...
"és ennek nem köszönhet másnak" helyett, "és ezt nem köszönheti másnak"-ra cserélném. :) -
#2664 Trigun nálam szépen csendben felküzdötte magát a Top 5-be!
és ennek nem köszönhet másnak, mint a fergeteges főhősnek! egyszerűen annyira el va találva Vash karaktere, h félelmetes! ennyire egy anime szereplőt sem szerettem meg, mint őt... ^_^ -
#2663 sailor moon-t régen olvastam 1 ideig mangában... :)
ott nem olyan gagyi, mint TV-ben. most nem tudom mit mondanék rá. :D -
#2662 a sailormoon meg a love hina mennyire hasonlo? mert en annak idejen a sailormoont baromira gagyinak tartottam... a hatam felallt ettol a lunaris prizma segit a bajban baromsagtol... viszont legnagyobb meglepetesemre szinte megveszek egy ilyen "lanyos" szerelmes love hinaert...
najo nem veszek meg de nagyon tetszik... szerencsere az NGE ota nem hulyulok meg a szereplokert -
#2661 azt utalom az animekban hogy mindegyiket befejezik... pedig orokkevalosagig el tudnam nezni ezt a love hinat is.. nomeg a tobbi animet is:) -
#2660 megnéztem az amv-t ...trigun lesz ..:)) -
#2659 Ja vagy próbáld ki vandreadet sorozatot nem a moviet én néha hülyére röhögtem magam a szituációkon:) -
#2658 Vagy nézd mg a trigger happy című amv-t:) abban össze vannak gyűjtve az ilyen gegek:) -
#2657 na és??? addig meg jókat lehet röhögni:)
végét ne nézd meg:) bár ott is vannak poénok -
#2656 Sailormoon-nal haggyá békibe,mert az már nem nekem való
Trigun meg komoly lesz a végére nem? -
#2655 őőőő... Trigunban vannak ilyenek Sailormoonban vagy ha esetleg még betegebb cucc kell nem tudok mondani:) én annyira nem szeressem a nevetős anime-t.. Abban jobban bejön az élőszereplős:) -
#2654 hey...mondjatok nekem egy olyan filmet,sorozatot amin szétröhögöm a fejem(azokat a hanyattesős,arc beteg módon eltorzulós,érelpattanós jeleneteket imádom),mert most arra vágyom... -
#2653 ac3 hanggal volt? mert ha igen tudom a megoldast -
#2652 hát ez a magyar "szinkron-style",ha szabad így fogalmaznom...:) -
Cat #2651 fura hangváltások voltak nálam, néha hangos, néha olyan halk hogy hangosítani kell -
#2650 Mindjárt jön a Slayers a cool-on
tv-újságba:
Slayers – A kis boszorkány - amerikai akciófilm-sorozat
mekkora -k -
#2649 nem rossz kis oldal, be is raktam kedvencek közé :)