72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • magus
    Ez a slayers? ehh...
  • Cat #2687
    megnéztem rahxephon nagyfilmet, senkinek nem ajánlom
    a sorozat összevágása, de lényeges szereplők és fordulatok kihagyásával illetve átirásával
    a történet teljesen elvesztette mélységét, és szvsz teljesen érthetetlenné is vált. A néző számára addig ismeretlen szereplők megjelennek, mondanak két szót, majd eltünnek, olyanok, akik a sorozatban fontos szerepet töltöttek be
    ja, és a történet lényege is más, a sorozatban totál enervált, önmagát keresi a fiu, a filmben meg elszánt, öntudatos emberke
    brrr
  • Waterhorse
    A cool-on valóban az van, hogy ma is lesz és a South Park is fél órás, viszont a port.hu-n meg az írják a South Park - Nagyobb, hosszabb, vágatlan lesz, 88 perc és ott nincs utána Slayers.

Örülnék ha úgy lenne ahogy a cool írja, mert Slayers csak egy anime és azt jobban szeretem. Azért most már kiváncsi vagyok mi lesz, midenesetre amúgy is megnézem a South Parkot, szoval majd kiderül, és a videót bekészítem bármi legyen is.
  • CSOCSO
    nah.. mostma rhogy meglestem.. megcsinaltam a TLF es verziot a HAWK ra...
    azaz... lehet hogy az angol szart se er a feliratban de vegre MINDEN felirat a helyen van..legalabbis.. szerintem...hianyzo reszek is feliratozva vannak!!!! feliratok.hu ra felteszem...
    bar lehet gabe-k mar reg megcsinaltak:)
  • CSOCSO
    nekem van olyan ismerosom aki mihezkepest vagja az angolt. de utalja az animet..:) ehh.. kerjem meg ot hogy halgasson bele es mondja el melyik ajobb felirat vagy megvan ra az ember?
  • CSOCSO
    wow.. most lesem.. a TLF verzionak semmi koze a hawkos forditashoz... [pislog]
    vajh' melyik a jobb?
  • CSOCSO
    nah meglestem a GITS2-t!!!
    feliratok.hura raktam feliratot az animevilagrol...
    elore felhivom figyelmetek hogy a ket cd-s forditas nem elegge pontos..leginkabb idoben nem..de azert meg elvezheto teljesen.. nehany helyen pontatlan... neha meg olyan sokat pakol elenk hogy el sem tom olvasni..
    a filmrol annyit hogy uber volt!!!
    kep:10 pont
    hang:10 pont
    sztori:7 pont (nem ertettem mindent... de ettol fuggetlenul atlagon feluli sztorika!
    szal overall ban olyan 8.5 ost adnek neki!!! nagyon nagyon tetszett!!!:)
  • Adam5
    bár nemtom én megnéztem a CoolTV weblpaján és a weblap szerint lesz a szokásos idQben minden.
  • Adam5
    Hopp de f@sz vagyok most látom csak hogy holnap nem ma :P (izé most hogy az órát nézem már ma van)
  • Cat #2679
    porton egyértelműen ezt is irja
  • Adam5
    hát tévedtél :P

ma is vol Slayers és a South Park müsor ideje is ugyan annyi volt.

Az észrevettétek hogy az van a Slayers végén hogy:
    " A szinkron az RTL klubb megbízásából..."
  • Waterhorse
    Pl ma este 23:00-tól a Slayers, aztán lesz még csütörtökön és vasárnaponként megy a Yugioh 14:25-től.

Kicsit OFF
    Most néztem holnap este azért nem lesz mert a South Park - nagyobb, hosszabb, vágatlant adják, és beleesik a Slayers műsoridejébe, de erre is felhívnám a figyelmet, mert nagyon jó rajzfilm.
  • Debi
    a cool-on mikor megy anime?
  • via_mala
    Lexicon
  • Bucser
    tényleg csak 5 van:) beszélek itt baromságot:)
  • Waterhorse
    6 movie?
    Nem csak 5 van? Én úgy tudom 5.
  • Bucser
    OVA=Original Video Anime

Egyébként Slayersből 3 sorozat van és 6 movie + 2 OVA egyenként 3 résszel azt hiszem
  • Adam5
    ja király hogy a South Parkkot is adják :D

úfók a teheneket tartották a legértelmesebb lénynek a földön :D meg
    "miért fodtidottátok ki a társainkat?
    az ... hibája volt, még új
    bocsi"

:DD

amúg yaz OVA minek a röviditése?
  • Waterhorse
    Slayers-ből 3 sorozat készült, mindegyik 26 részes, állítólag a Cool két sorozatot vett meg. Emellett van még 5 movie és az ova-k amikről nem tudok sajnos pontosabb adatot, de az is több van, talán három.

Amúgy ahogy elnéztem ebben is vannak ilyen "leesek a székről a poénoktól" részek, még nem láttam belőle csak tegnap az 1. részt de az ilyennek tűnt. Már amennyire félálomban feltűntek ezek a dolgok, mert majdnem elaludtam, persze nem a filmen. Már 10-kor elnyomott az álom, átaludtam a Kiéhezve sorozatot és a South Parkot is, aztán éppen akkor keltem föl mikor Slayers kezdődött, benyomtam a videót és eléggé ilyen félbágyadtan tudtam csak végignézni, de ma bepótolom a hiányosságokat és visszanézem felvételről:))
  • Bucser
    és persze több sorozata:) ezt nem tettem hozzá:) Slayers Slayers next Slayers Try és van ott még OVA belőle van még belőle Mivei is... IMO kihagyhatatlan:)
  • Bucser
    A Slayersnek is majdnem 80 része van tudtommal.... A HyperMegaSuperDragon Slayer kombó üt mindent:D El is tüntetnek sikeresen vele egy város-t, de a sárkánynak semmi baja:) Azon is kurva sokat lehet röhögni... Fantasy környezetben rengeteg kihegyezett jó poén:)
  • Adam5
    Slayers-röl meg nemtok mit mondani, ez volt az eggyetlen rész amit eddig láttam belöle, nekem ez alapján annyira nem tetszett.
  • Adam5
    Segitsetek ti is!

Most feltünt egy újremény a Dragonball újra vetítése miatt és ez a Cooltv! Nyilt is neki topic a fórumába úgyhogy plz aki tud regisztráljon és támogassa az ötletet! (amúgy én és sztem minden db fan már látta a sorozatot de én tuti megnézném ha adná!)
  • Sadun Tryst
    javítanék helyesírásban...

"és ennek nem köszönhet másnak" helyett, "és ezt nem köszönheti másnak"-ra cserélném. :)
  • Sadun Tryst
    Trigun nálam szépen csendben felküzdötte magát a Top 5-be!
    és ennek nem köszönhet másnak, mint a fergeteges főhősnek! egyszerűen annyira el va találva Vash karaktere, h félelmetes! ennyire egy anime szereplőt sem szerettem meg, mint őt... ^_^
  • Sadun Tryst
    sailor moon-t régen olvastam 1 ideig mangában... :)
    ott nem olyan gagyi, mint TV-ben. most nem tudom mit mondanék rá. :D
  • CSOCSO
    a sailormoon meg a love hina mennyire hasonlo? mert en annak idejen a sailormoont baromira gagyinak tartottam... a hatam felallt ettol a lunaris prizma segit a bajban baromsagtol... viszont legnagyobb meglepetesemre szinte megveszek egy ilyen "lanyos" szerelmes love hinaert...

najo nem veszek meg de nagyon tetszik... szerencsere az NGE ota nem hulyulok meg a szereplokert
  • CSOCSO
    azt utalom az animekban hogy mindegyiket befejezik... pedig orokkevalosagig el tudnam nezni ezt a love hinat is.. nomeg a tobbi animet is:)
  • Seth
    megnéztem az amv-t ...trigun lesz ..:))
  • Bucser
    Ja vagy próbáld ki vandreadet sorozatot nem a moviet én néha hülyére röhögtem magam a szituációkon:)
  • Bucser
    Vagy nézd mg a trigger happy című amv-t:) abban össze vannak gyűjtve az ilyen gegek:)
  • Bucser
    na és??? addig meg jókat lehet röhögni:)
    végét ne nézd meg:) bár ott is vannak poénok
  • Seth
    Sailormoon-nal haggyá békibe,mert az már nem nekem való
    Trigun meg komoly lesz a végére nem?
  • Bucser
    őőőő... Trigunban vannak ilyenek Sailormoonban vagy ha esetleg még betegebb cucc kell nem tudok mondani:) én annyira nem szeressem a nevetős anime-t.. Abban jobban bejön az élőszereplős:)
  • Seth
    hey...mondjatok nekem egy olyan filmet,sorozatot amin szétröhögöm a fejem(azokat a hanyattesős,arc beteg módon eltorzulós,érelpattanós jeleneteket imádom),mert most arra vágyom...
  • CSOCSO
    ac3 hanggal volt? mert ha igen tudom a megoldast
  • Seth
    hát ez a magyar "szinkron-style",ha szabad így fogalmaznom...:)
  • Cat #2651
    fura hangváltások voltak nálam, néha hangos, néha olyan halk hogy hangosítani kell
  • Seth
    Mindjárt jön a Slayers a cool-on

tv-újságba:
    Slayers – A kis boszorkány - amerikai akciófilm-sorozat
    mekkora -k
  • Sadun Tryst
    nem rossz kis oldal, be is raktam kedvencek közé :)