72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Segitsetek ti is!
Most feltünt egy újremény a Dragonball újra vetítése miatt és ez a Cooltv! Nyilt is neki topic a fórumába úgyhogy plz aki tud regisztráljon és támogassa az ötletet! (amúgy én és sztem minden db fan már látta a sorozatot de én tuti megnézném ha adná!) -
javítanék helyesírásban...
"és ennek nem köszönhet másnak" helyett, "és ezt nem köszönheti másnak"-ra cserélném. :) -
Trigun nálam szépen csendben felküzdötte magát a Top 5-be!
és ennek nem köszönhet másnak, mint a fergeteges főhősnek! egyszerűen annyira el va találva Vash karaktere, h félelmetes! ennyire egy anime szereplőt sem szerettem meg, mint őt... ^_^ -
sailor moon-t régen olvastam 1 ideig mangában... :)
ott nem olyan gagyi, mint TV-ben. most nem tudom mit mondanék rá. :D -
a sailormoon meg a love hina mennyire hasonlo? mert en annak idejen a sailormoont baromira gagyinak tartottam... a hatam felallt ettol a lunaris prizma segit a bajban baromsagtol... viszont legnagyobb meglepetesemre szinte megveszek egy ilyen "lanyos" szerelmes love hinaert...
najo nem veszek meg de nagyon tetszik... szerencsere az NGE ota nem hulyulok meg a szereplokert -
azt utalom az animekban hogy mindegyiket befejezik... pedig orokkevalosagig el tudnam nezni ezt a love hinat is.. nomeg a tobbi animet is:) -
megnéztem az amv-t ...trigun lesz ..:)) -
Ja vagy próbáld ki vandreadet sorozatot nem a moviet én néha hülyére röhögtem magam a szituációkon:) -
Vagy nézd mg a trigger happy című amv-t:) abban össze vannak gyűjtve az ilyen gegek:) -
na és??? addig meg jókat lehet röhögni:)
végét ne nézd meg:) bár ott is vannak poénok -
Sailormoon-nal haggyá békibe,mert az már nem nekem való
Trigun meg komoly lesz a végére nem? -
őőőő... Trigunban vannak ilyenek Sailormoonban vagy ha esetleg még betegebb cucc kell nem tudok mondani:) én annyira nem szeressem a nevetős anime-t.. Abban jobban bejön az élőszereplős:) -
hey...mondjatok nekem egy olyan filmet,sorozatot amin szétröhögöm a fejem(azokat a hanyattesős,arc beteg módon eltorzulós,érelpattanós jeleneteket imádom),mert most arra vágyom... -
ac3 hanggal volt? mert ha igen tudom a megoldast -
hát ez a magyar "szinkron-style",ha szabad így fogalmaznom...:) -
Cat #2651 fura hangváltások voltak nálam, néha hangos, néha olyan halk hogy hangosítani kell -
Mindjárt jön a Slayers a cool-on
tv-újságba:
Slayers – A kis boszorkány - amerikai akciófilm-sorozat
mekkora
-k
-
nem rossz kis oldal, be is raktam kedvencek közé :) -
jobbat mondok!!! ne a works re hanem a directors ra katt es ott a production ig re.. van ket videojuk is.. -
ide latogassatok el... majd ott a WORKS-re bal oldalt es keressetek meg alul a MURPHY'S-t katt ra es nezzetek vegig.. Production IG csinalta.. -
producton ig csinálta a kill bill animebetétjét.
a lényege az egésznek az volt, h tarantino japánbuzi és szerett volna 1 ilyen részt is. és a cenzúrázott, ill. feketefehér képet ezzel ki tudta kerülni. :)
okos húzás volt szerintem, és a gyenge filmet fel is dobta :) -
A Kill Bill (1)nem is anime! A betétek sem teljesen olyanok,mint 1 normális anime. Sok a vonal ez inkább az USA képregények egy részére jellemző. De az tény, hogy feldobta a filmet, bár 1-2 helyen vontatott volt. Szerintem. :) -
Slayers ma ete a cool-on! -
-
Nem tudom, de a Kill Bill-t bármelyik anime felülmúlja... na jó talán a M.D. Geist nem:) Azzal kb 1 szinten van :) (Minden idők legszarabb animeja:) Esztelen öldöklés mondanivaló nélkül elcsépelt frázisokkal. -
Sorozatokat tudok ajánlani:) Berserk, GITS SAC, Gundam Seed, Record of lodoss war OVA, Macross plus, Trigun, Bebop, Aztán ott az X (először a sorozat és utána az x- The Movie), és etc.. Evangelion-t és Rahxephont nem is említve amik jelenleg a trónoon ülnek. ÉS ott van még az Escaflowne mint sorozat Miyazaki filmek közül pedig tudom ajánlani mindet (Chichiro, Laputa, Mononoke hime, My Neighbour totoro) Akkor régebbiek közül IMO Akira még ma is üt és szívenütő a Battle Angel Alita története is. Ha ezeket megnézted jelentkezhetsz újakért:) Ez a házi feladatod:)
Jó filmnézést:) -
és kill bill1 hez hasonló anime se jönne rosszul -
Néha még azt is nehezen hiszem, hogy japánok rajzolták:) bár én az eredetit láttam és nem a remasteredet. -
A Blood szerintem nem is anime hanem egy amcsi film amit japánok rajzoltak:P -
azt már láttam és az is nagyon tettszett(de ez jobban).
Légy szíves mond egypárat a sok közül -
Bár véleményem szerint a Vampire Hunter D- Bloodlust sokal jobb -
A Blood the last vampire csak egy a sok közül.. Szemezgetni kell:) -
Megnéztem a blood:t.l.v.-t nagyon jó volt!
Az a jelenet mikor a zenekar rákezd és saya berohan egy szamurájkardal...arra a zenéra azok a jelenetek:DBORZAZSTÓJÓ
Meg kiderül hogy hamis a kard:DDDDDDDDDDD
Nincs esetleg több része vagy valami ehez hasonló anime? -
RahXephon már meg is van DVD-n, a filmmel 1ütt. :)
Már 25 DVD-nyi animém van. De még máma is írok 4-et... :D -
szerintem full 1szerű. csak nézni kell. :) -
Love Hina Xmas... SZEEEP ZSIIIIR a szivem osszeszorult:))))))) -
Cat #2630 sztm túl nehéz, én nem ezt tanácsolnám -
Alucard Rules!! bár a vége annak is tök értelmetlen és zavaros:) Melyik animenek nem???:) JAhh az összes újonnan ide járónak RahXephon kötelező!!!! -
Köszi
-
ja nemis asszem hanem tuti..:)