72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    jobbat mondok!!! ne a works re hanem a directors ra katt es ott a production ig re.. van ket videojuk is..
  • CSOCSO
    ide latogassatok el... majd ott a WORKS-re bal oldalt es keressetek meg alul a MURPHY'S-t katt ra es nezzetek vegig.. Production IG csinalta..
  • Sadun Tryst
    producton ig csinálta a kill bill animebetétjét.
    a lényege az egésznek az volt, h tarantino japánbuzi és szerett volna 1 ilyen részt is. és a cenzúrázott, ill. feketefehér képet ezzel ki tudta kerülni. :)
    okos húzás volt szerintem, és a gyenge filmet fel is dobta :)
  • Jagi
    A Kill Bill (1)nem is anime! A betétek sem teljesen olyanok,mint 1 normális anime. Sok a vonal ez inkább az USA képregények egy részére jellemző. De az tény, hogy feldobta a filmet, bár 1-2 helyen vontatott volt. Szerintem. :)
  • Waterhorse
    Slayers ma ete a cool-on!
  • Debi
  • Bucser
    Nem tudom, de a Kill Bill-t bármelyik anime felülmúlja... na jó talán a M.D. Geist nem:) Azzal kb 1 szinten van :) (Minden idők legszarabb animeja:) Esztelen öldöklés mondanivaló nélkül elcsépelt frázisokkal.
  • Bucser
    Sorozatokat tudok ajánlani:) Berserk, GITS SAC, Gundam Seed, Record of lodoss war OVA, Macross plus, Trigun, Bebop, Aztán ott az X (először a sorozat és utána az x- The Movie), és etc.. Evangelion-t és Rahxephont nem is említve amik jelenleg a trónoon ülnek. ÉS ott van még az Escaflowne mint sorozat Miyazaki filmek közül pedig tudom ajánlani mindet (Chichiro, Laputa, Mononoke hime, My Neighbour totoro) Akkor régebbiek közül IMO Akira még ma is üt és szívenütő a Battle Angel Alita története is. Ha ezeket megnézted jelentkezhetsz újakért:) Ez a házi feladatod:)

Jó filmnézést:)
  • Debi
    és kill bill1 hez hasonló anime se jönne rosszul
  • Bucser
    Néha még azt is nehezen hiszem, hogy japánok rajzolták:) bár én az eredetit láttam és nem a remasteredet.
  • Davidus
    A Blood szerintem nem is anime hanem egy amcsi film amit japánok rajzoltak:P
  • Debi
    azt már láttam és az is nagyon tettszett(de ez jobban).
    Légy szíves mond egypárat a sok közül
  • Bucser
    Bár véleményem szerint a Vampire Hunter D- Bloodlust sokal jobb
  • Bucser
    A Blood the last vampire csak egy a sok közül.. Szemezgetni kell:)
  • Debi
    Megnéztem a blood:t.l.v.-t nagyon jó volt!
    Az a jelenet mikor a zenekar rákezd és saya berohan egy szamurájkardal...arra a zenéra azok a jelenetek:DBORZAZSTÓJÓ
    Meg kiderül hogy hamis a kard:DDDDDDDDDDD
    Nincs esetleg több része vagy valami ehez hasonló anime?
  • Sadun Tryst
    RahXephon már meg is van DVD-n, a filmmel 1ütt. :)
    Már 25 DVD-nyi animém van. De még máma is írok 4-et... :D
  • Sadun Tryst
    szerintem full 1szerű. csak nézni kell. :)
  • CSOCSO
    Love Hina Xmas... SZEEEP ZSIIIIR a szivem osszeszorult:)))))))
  • Cat #2630
    sztm túl nehéz, én nem ezt tanácsolnám
  • Bucser
    Alucard Rules!! bár a vége annak is tök értelmetlen és zavaros:) Melyik animenek nem???:) JAhh az összes újonnan ide járónak RahXephon kötelező!!!!
  • Debi
    Köszi
  • Seth
    ja nemis asszem hanem tuti..:)
  • Seth
    asszem a hellsing
  • Debi
    kedves tryst...a logódban szereplő "fej" honnan származik?
    Netán 1 animéből?Mejikből?Gondolom jó lehet ha már a neved mellé bigyesztetted
  • Bucser
    Nem tudom de nekem a Last vampire nem tetszett.. se eleje se vége az egésznek... A bloodlust sokkal jobb volt...
  • Sadun Tryst
    nagyon jó kis film! lehet rövid, de "velős"... ^_^
  • Debi
    Holnap reggel meg is nézem teljesen
  • Debi
    Nah...SIKERÜLT a VobSubban be lehet állítani hogy mikor "bukkanjon" fel a felirat!Lehet késleltetni vagy siettetni,és addig kisérleteztem amíg bepöccent tökéletesre.Bele is néztem közben az animébe és...nagyon igéretesnek tűnik:DDDD
  • Debi
    és ogm formátum amit a v.d. nemvisz...
    Asszem rá ba***-szatm:D
  • Debi
    én az ustemról szedtem
  • Sadun Tryst
    én még az animevilág féle Blood-ot töltöttem le, és azzal nem volt semmi baj.
    de ha akarod, akkor Virtual Dub-al megtudod vágni a videó... :)
  • Debi
    akadt 1 kis problémám...leszedtem a blood last vampire-t,de az elején van valami szarság ami miatt a film csúszik kb 10 mp-et így a felirat sokkal elöbb van mint kéne!!!!!!!!!!!
    Nagyon idegesítő...nincs ehez a verzióhoz felirat?
    vagy nem lehet lecsippenteni az elejét:D

HELP
  • CSOCSO
    mar mindegy:)
  • Gábor
    Komoly.
  • Sadun Tryst
    bazze. most ízlelgetem a GameStar fórumát. ott is van anime topik. kicsit ledöbbentem...
    alig láttak valamilyen animét, és ha láttak is valamit, akkor NGE és GITS.
    jó kezdés nem mondom... :P
  • Sadun Tryst
    akkor a 2. részt láttad, ami személy szerint nekem sokkal jobban tetszett, mint az első rész, ami túl régi már nekem (animáció és hangk miatt is)...
    de van az első részhez 1 remastered, az lehet jobb, mint az eredeti. :)
  • Sadun Tryst
    ja, rossz sorrendet adtam, most jutott eszembe... again kellene utoljára, a többi viszont jó... sorry :(
  • Debi
    ja és vérszomj volt az alcíme.
    Mert úgy tudom van egy vérvonal is,de azt még nem láttam
  • Debi
    A vampire hunter D szerintetek mijen anime?
    Tegnap néztem meg és baromira jó ötletek voltak benne.
    Ami még nagyot ütött az a hang...egy AKGfejhalgatóval néztem,és mikor az elején elsuhannak a keresztek...baromijó!
    Szóval nekem tetszett,és nektek???
  • CSOCSO
    ja es az againban emlegettek a karacsonyt.. biztos hogy jo sorrendet adtal meg?? mondjuk tokmindegy:)

kar hogy nincs belole tobb resz (oke meg hatra van a special meg az xmass de ezelet el tudnam nezni 10 evadon keresztul is:))))))))