FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Megnéztem a Cowboy Bebopot, mármint a sorozatot.
Nekem nagyon bejött. A megrajzolása, a szereplőket megszerettem a végére. A történetmesélés érdekes volt, mármint, hogy részenként valamilyen sztorit meséltek el, amit azért már feldolgoztak párszor máshol, de jó volt nézni. A zenéje nagyon jó, ez a jazz/blues, ez nagyon bejött. A vége meg, hát nekem azt mondták, hogy nagyon szomorú ne nézzem meg. Hát, azért nge végétől jobban ledöbbentem, azthittem ez is ilyen, de nem:) Azért szomorú a vége, de szerintem odaillik. A 27 es rész beli reklámok meg nagyon állatok:)
Habár gondolom mindenki láttam már, de aki nem annak csak ajánlani tudom:) A filmet nem néztem még meg, de majd megfogom. Bár ez nem olyan anime, mint az nge, de ennek minden perce szórakoztató volt, van még ilyen?:)