Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jo lehet igazsagtalan igy lehuzni, nem sablonosabb az IS fele copypaste sztoriknal, de akkor sem epp egy eredeti tortenet, hiaba "original"..
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy a Roger Nyúl a Pácban c. film eggyik örökbecsû mondatát idézzem...
"Mártogatnád a pemzlit Eddie?" 😊
És nem, ez nem sztereotípia, elég durva tanulmányok vannak errõl, meg arról mennyire gyorsítja az ország elöregedését, ami eddig is elég rosszul állt.
Abból amit leírtál az ideális érintetlen szereplõrõl, tisztára olyan érzése támad az embernek, hogy azért kell ilyennek maradnia a szereplõnek, hogy az élõ rajongók reménykedhessenek benne õk is lehetnek a szerelme, ami valljuk be elég beteges.
Hat ez kifejezetten pocsek volt. A fantaziatlan sablonsag minden eleme a helyen, meg a karakterek is a helyukon vannak hozza. Meg egy epizod eselyt kap, hatha mutat valamifele eredetiseget, ha nem hat hello.
WWFSMD?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Jaja a híres 16.5 -ös fejezet. 😊
Benne volt az eredetiben de japánban éppen hogy a SAO FANOK! voltak piszkosul felháborodva, hogy az író bemocskolta Asunát (not pure)ezért kelett kivenni ezt jelenetet. Valamiért az otaku közönség teljesen megõrül, ha egy karakter így jár. Azt hiszem ez a szexuális érintetlenség(tisztaság) hozzátartozik valahogy az ilyen karakterekhez.
Mint amikor valami idoltól elfordultak, mert hogy barátja volt.
Vagy mint a Sacred Blacksmith mangában ahol a fekete lovag miután szarráveri még meg is erõszakolja Cecilt de nagy fanrage meg aláírásgyûjtés miatt vagy 3 fejezettel késõbb "érdekes" módon egyszer csak kiderül, hogy jé mégsem erõszakolta meg csak Cecile azt hitte.
Én viszont sosem értettem, miért akarnak az emberek ilyen interaktív,reális faszságot...
az már nem játék amibe "olyan mintha ott lennék".
egy játék szórakoztasson és legyen JÁTÉK, ne pedig egy interaktív,filmszerû,reális blablabla!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Persze azért az a jelenet illetve a hiánya gyanús volt, mivel ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más kérdés, hogy felvetne pár problémát azzal kapcsolatban mit, mennyire és miért építettek (volna) bele egy MMO-ba, még akkor is ha a csúcs-szuper Full-Dive technológiával készült.
Azért sajnálom picit mint kocka, hogy elég messze van ettõl a technológiánk, persze figyeli az ember fél füllel, hogy kísérleteznek direkt látóidegben létrehozott mesterséges képpel, meg annak kiolvasásával, meg figyeltem a kísérleteket a Brainmachine-el (naná, hogy japán cucc), de hát kb. ott vannak ezek szintben, mint Pistike papírrepülõje egy csúcstechnológiás vadászgéphez képest. Persze van pár neuroheadset, de ott neked kell a programot megtanítani mire mit kell reagálnia, a BM viszont konkrétan kitalálja. Oké cserébe akkora mint kisebb autó. 😄
Még.
Nem csak majdnem hanem meg is tették(író beleírta) csak az anyaországban a nagy felháborodás miatt kivették a félreérthetõ jeleneteket.
A való világban lévõ viszonyukra pedig a japán kultúrában találod a választ amíg azt nem ismered, érted nehéz megmagyarázni. Másképp látnak õk dolgokat mint mi europaiak és amerikában.
Az MMO azért más mert oda már náluk is kevesebb problémát okoz az ilyen viselkedés mert közvetlen viselkedési stílus.
Utolsóra a választ megkaptad.
Ha valaki eligazítana ilyesmikben, hogy ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a legjobban felidegesített a sorozatban ... megy a romantikázás a fõhõssel, gyakorlatig hónapok együtt járnak, évek óta ismerik egymást, a csaj állandóan kaját fõz "Kiritónak", amit késõbb igazából is megtesz, összeházasodnak, "gyereket nevelnek" együtt, tévedésbõl majdnem(?) lefekszenek egymással, a történetben állandóan saját életüket kockáztatják a másikért, sõt kölcsönösen meghalnak egymásért ...
Könyörgöm, miért kell utána ilyen hülyeségeket beletenni a történetben, hogy attól félnek ki látja meg ah megfogják egymás kezét vagy smárolnak? Itt az elég kevés magyarázat, hogy de az valódi világ, azok után amin átmentek. Tisztára olyan, mint ha csak azért lenne így, hogy fenntartsák a hárem látszatát.
Azért is idegesít, mert beleraktak egy csomó olyan részt a romantikázásba, amik olyan kis szösszenetek amik a való életben is olyanok amire életed végéig jó szívvel gondolsz vissza és újra vállalnád érte az odavezetõ rögös utat.
Ja, meg annak fényében érdekes, hogy a kórházas jelentbõl kiderül, hogy kb. mindenki aki bent volt a SAO-ban vagy érintett Asuna közelében az tudta, hogy együtt éltek a fiatalok.
Remélem inkább elmélyítik ezt a kapcsolatot a mostani szezonban és nem hagyják levegõben lógni az egészet, mert az erkölcsi kérdések, sci-fi rész mellett ez adta a sava borsát.
Az Aldnoah Zero-ban pedig még azt sem tudom, hova mehet ez tovább. Már a második rész megy amiben nem látni mást, csak azt, ahogy az emberiséget alázzák a "marslakók". Ennyi idõ alatt már rég meg kellett volna jelennie valakinek, aki a gyengébb technikával is "jól megmutatja". Talán majd a harmadik részekben beindulnak a dolgok. -.-
Ennek az animének is akkor lett vége, amikor igazából elkezdõdött.
Nem értem. Nem értem a sorozatot, és nem értem a magamat se. Egyszerre szar ez a sorozat és egyszerre jó. Fa ék sztori, fa ék karakterek. Annyira frusztráló baromságok történnek, meg mondanak, hogy az kiborító. De én mégis végig nézem. Miért? Nem értem. Senki nem csinál v mond semmi jót, de mégis. Teljes homály 😄
10/6
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem nem nem nem. áááááááááááááááá. Kurva szar. Béna fos szarkupac. Még 2 kurva perc....
Bár így látatlanba vannak félelmeim tõle, de ez betudható annak, hogy olyan animét amiben nem csalódtam elég rég néztem😄
minap unalmamba megnéztem az elsõ 2 részét a No game, no life-nak, magam sem értem miért tettem ezt😄
Kifejezetten zavar, hogy majdnem minden animébe amibe újonan belekezdek 2-3 rész után már a dobás kategóriában van, sosem szerettem ezt csinálni olyan animékkel amiket már elkezdtem, de mostanában az a kuriózum nálam ha végig nézek egy anime sorozatot😄
de most legalább van "igazi" fantasy anime a talonba ami jónak néz ki😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
Vélhetõen hangulat kell ehhez amúgy. Az egész olyan katyvasz
...meglátjuk, mennyire tud megfogni még.
Élõszereplõsben viszont volt már rá példa.