72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#66785 Csak azért írtam, mert valószínű nem tudnál szemet hunyni rengeteg dolog felett. :D Ráadásul a part1 amúgyis elég gyengus, nekem is totál elvette a kedvem a folytatástól, vagy 9 hónap után vettem újra elő a sorozatot, örülök hogy végül csak nem dobtam. :D -
#66784 ilyen jó? :D -
#66783 Mostanában más sorozatoknál is előfordult az ilyesmi. Például a Garo-ban is a semmiből jött egy ilyen jelenet. :D -
#66782 Mai Parasyte meg tudott lepni:D Izumi-kun nem szarozik:D -
#66781 HA ennek ellenére mégis elkezdenéd nézni, van egy olyan érzésem, hogy hamar dobnád a sorozatot. :D -
#66780 ahogy kinéznek a karakterek, olyan goteszk az egész -
#66779 Mi az oka ennek? :D -
#66778 én erre a jojora rá se bírok nézni -
#66777 JoJo part3 első évad: Ahhoz képest, hogy a part1 még nagyon nem volt a szívem csücske, ezen a ponton már roppant bejövős a sorozat. :D
9/10
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 15:41:31 -
#66776 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nem elég nagy meglepetés? :DMert? Talán végre nem Goku, hanem Vegeta fogja megmenteni a napot.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 14:23:35 -
#66775 komment: "Frieza became the Yamcha of the evil forces" :DDD -
#66774 A pokolban játszódó jelenetek fillerek voltak. És igen, a movie Buu után játszódik. -
#66773 -
Midas #66772 zsír lett nagyon szerintem amennyiböl kihozták remélem jön még több is :) -
#66771 De először fel is robbant a Namekkel együtt ha jól emlékszem :D
Viszont a pokolba megjelent Cellel, de ott már ők eléggé gyengék voltak Gokuhoz képest Buu Sagában. Hogy onnan hogy került ki az jó kérdés. De akkor ez időben mikor játszódik? Buu után? -
Prof William #66770 De várjunk csak...
Friezát egyszer péppé verte Son Goku aminek a végén kettészakadt.
Aztán jött a kedves apuci, aki kiborgot csinált belőle.
Ekkor jött Trunks aki olyan 2X4 centis darabkákra metélte, majd felrobbantotta őt + az apját.
És akkor most megint ő jön?
Ez már lassan kezd a Dallas-ra emlékeztetni... -
#66769 hát nem a meglepetések filmje lesz :D -
#66768 -
#66767 jajj nekem. Jobbnál jobb dolgokat találnak ki.... -
#66766 Közben leleplezték SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Frieza új formáját. [spoiler]Golden Frieza
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.02. 23:28:26 -
#66765 Full Metal Panic-ot kezdtem most újra (régen animaxon magyarul láttam) és az irritálós képarány ellenére jobban tetszik az animáció mint sok mostani animében... -
#66764 Na ja ez pech, én nem éreztem hogy véget ért volna a 2. évaddal, de ez csak személyes vélemény. Ráadásul az eladások sem voltak veszteségesek. Így bíztam benne, mert kissé jobbra sikeredet nálam mint a többi ecchi anime. -
#66763 Nekem tetszett. Nem azt mondom hogy annyira élveztem mintha az eredetit nézném vagy a KAI-t de egy kis nosztalgiára mindig vevő vagyok.
A játékot én próbáltam , nem rosz de még mindig nem hozza a PS2 Tenkaichi Budokai szintet vagy a Xbox360-as Burst Limitét . Az utóbbi egy tökéletes játék lenne ha a karakterek egy jó része nem lenne kispórolva és a sztori is teljesen végig lenne prezentálva. -
#66762 Játék is van elvileg pc re is bár még nem próbáltam:D
-
eddaniel #66761 nem szeretem a rajzfilmeket, gyerekes bziságok, ugyhogy én többet nem írok ide... -
#66760 "Dragon Ballon nőttem fel körülbelül 3 éves koromtól"
Részvétem. -
#66759 ne várj túl sokat. A tavalyi film is elég szar volt -
#66758 Ó, köszönöm . A manga nem nagyon érdekel de a filmet várom, Dragon Ballon nőttem fel körülbelül 3 éves koromtól . -
#66757 pár részes manga az idei filmnek....mert a profitot maximalizálni kell :D -
#66756 Revival of F ? Csak én nem hallottam erről? Ez valami hivatalos manga? :D -
#66755 nem is kell értelmet keresni. A lényeg a nosztalgia faktor, hogy a régi nagy gonosz visxzatér, a többi csak bullshit -
#66754 Dragon Ball Z: Revival of F manga 1. fejezet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Frieza szerint 4 hónapnyi edzés elég lesz ahhoz, hogy legyőzze Gokuékat... :D -
#66753 Áhá igy már értem, pont tegnap kezdtem el olvasni az elejétől, nem láttam release dateket ott ahol olvastam ezért volt olyan fura:) -
#66752 Mint ahogy látod... -
#66751 Basszus 2013 augusztus óta?:O -
#66750 Még nincs belőle angol scan.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.01. 21:06:22 -
#66749 Sket dance manga utolsó chapterét (288) angolul kajak nem birom megtalálni sehol pedig vagy 2 éve vége wtf:D -
"In related news, anime fans with sticks up their butts still have not realized that giving a 10 to an anime does not necessarily mean that it has to be perfect and that not using the rating basically makes a 9 the equivalent of a 10."
Hatalmas oldal-.,
besírok a "híreken"..:D -
-
#66746 Viccen kívül szeretnék egyet. Nem perverzkednék vele de a vágy hogy én egy ilyet birtokoljak felmérhetetlen. :D