72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Csak azért írtam, mert valószínű nem tudnál szemet hunyni rengeteg dolog felett. :D Ráadásul a part1 amúgyis elég gyengus, nekem is totál elvette a kedvem a folytatástól, vagy 9 hónap után vettem újra elő a sorozatot, örülök hogy végül csak nem dobtam. :D
  • LasDen #66784
    ilyen jó? :D
  • BEAST #66783
    Mostanában más sorozatoknál is előfordult az ilyesmi. Például a Garo-ban is a semmiből jött egy ilyen jelenet. :D
  • Count Adyn
    Mai Parasyte meg tudott lepni:D Izumi-kun nem szarozik:D
  • Lelouch
    HA ennek ellenére mégis elkezdenéd nézni, van egy olyan érzésem, hogy hamar dobnád a sorozatot. :D
  • LasDen #66780
    ahogy kinéznek a karakterek, olyan goteszk az egész
  • Lelouch
    Mi az oka ennek? :D
  • LasDen #66778
    én erre a jojora rá se bírok nézni
  • Lelouch
    JoJo part3 első évad: Ahhoz képest, hogy a part1 még nagyon nem volt a szívem csücske, ezen a ponton már roppant bejövős a sorozat. :D
    9/10
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 15:41:31
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert? Talán végre nem Goku, hanem Vegeta fogja megmenteni a napot.
    Ez nem elég nagy meglepetés? :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 14:23:35
  • Count Adyn
    komment: "Frieza became the Yamcha of the evil forces" :DDD
  • Lelouch
    A pokolban játszódó jelenetek fillerek voltak. És igen, a movie Buu után játszódik.
  • Lelouch
  • Midas
    zsír lett nagyon szerintem amennyiböl kihozták remélem jön még több is :)
  • ronihun
    De először fel is robbant a Namekkel együtt ha jól emlékszem :D
    Viszont a pokolba megjelent Cellel, de ott már ők eléggé gyengék voltak Gokuhoz képest Buu Sagában. Hogy onnan hogy került ki az jó kérdés. De akkor ez időben mikor játszódik? Buu után?
  • Prof William
    De várjunk csak...

Friezát egyszer péppé verte Son Goku aminek a végén kettészakadt.

Aztán jött a kedves apuci, aki kiborgot csinált belőle.

Ekkor jött Trunks aki olyan 2X4 centis darabkákra metélte, majd felrobbantotta őt + az apját.

És akkor most megint ő jön?

Ez már lassan kezd a Dallas-ra emlékeztetni...
  • LasDen #66769
    hát nem a meglepetések filmje lesz :D
  • Lelouch
  • LasDen #66767
    jajj nekem. Jobbnál jobb dolgokat találnak ki....
  • Lelouch
    Közben leleplezték
    Frieza új formáját. [spoiler]Golden Frieza
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.02. 23:28:26
  • Renjike
    Full Metal Panic-ot kezdtem most újra (régen animaxon magyarul láttam) és az irritálós képarány ellenére jobban tetszik az animáció mint sok mostani animében...
  • xblades
    Na ja ez pech, én nem éreztem hogy véget ért volna a 2. évaddal, de ez csak személyes vélemény. Ráadásul az eladások sem voltak veszteségesek. Így bíztam benne, mert kissé jobbra sikeredet nálam mint a többi ecchi anime.
  • Renjike
    Nekem tetszett. Nem azt mondom hogy annyira élveztem mintha az eredetit nézném vagy a KAI-t de egy kis nosztalgiára mindig vevő vagyok.

A játékot én próbáltam , nem rosz de még mindig nem hozza a PS2 Tenkaichi Budokai szintet vagy a Xbox360-as Burst Limitét . Az utóbbi egy tökéletes játék lenne ha a karakterek egy jó része nem lenne kispórolva és a sztori is teljesen végig lenne prezentálva.
  • Count Adyn
    Játék is van elvileg pc re is bár még nem próbáltam:D
  • eddaniel
    nem szeretem a rajzfilmeket, gyerekes bziságok, ugyhogy én többet nem írok ide...
  • IMYke2.0.0.0
    "Dragon Ballon nőttem fel körülbelül 3 éves koromtól"

Részvétem.
  • LasDen #66759
    ne várj túl sokat. A tavalyi film is elég szar volt
  • Renjike
    Ó, köszönöm . A manga nem nagyon érdekel de a filmet várom, Dragon Ballon nőttem fel körülbelül 3 éves koromtól .
  • LasDen #66757
    pár részes manga az idei filmnek....mert a profitot maximalizálni kell :D
  • Renjike
    Revival of F ? Csak én nem hallottam erről? Ez valami hivatalos manga? :D
  • LasDen #66755
    nem is kell értelmet keresni. A lényeg a nosztalgia faktor, hogy a régi nagy gonosz visxzatér, a többi csak bullshit
  • Lelouch
    Dragon Ball Z: Revival of F manga 1. fejezet
    Szóval Frieza szerint 4 hónapnyi edzés elég lesz ahhoz, hogy legyőzze Gokuékat... :D
  • Count Adyn
    Áhá igy már értem, pont tegnap kezdtem el olvasni az elejétől, nem láttam release dateket ott ahol olvastam ezért volt olyan fura:)
  • Lelouch
    Mint ahogy látod...
  • Count Adyn
    Basszus 2013 augusztus óta?:O
  • Lelouch
    Még nincs belőle angol scan.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.01. 21:06:22
  • Count Adyn
    Sket dance manga utolsó chapterét (288) angolul kajak nem birom megtalálni sehol pedig vagy 2 éve vége wtf:D
  • DasIsFuck

"In related news, anime fans with sticks up their butts still have not realized that giving a 10 to an anime does not necessarily mean that it has to be perfect and that not using the rating basically makes a 9 the equivalent of a 10."

Hatalmas oldal-.,
    besírok a "híreken"..:D
  • BEAST #66747

• Renjike
    Viccen kívül szeretnék egyet. Nem perverzkednék vele de a vágy hogy én egy ilyet birtokoljak felmérhetetlen. :D