Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enough said

LasDen
sankakun is a strike witches-hez hasonlították. Bár én nem láttam, de gondolom azért, mert abban is hajó (hajók?) vannak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Az Upottében igen, fegyvereket testesítenek meg - a teljes fanservice erre is épült . Ráadásul, nemzetközi fegyverek voltak, az oroszok (fegyverek) voltak pl. a rosszak...

A Strike Witches-ben "normális" lánykák voltak (azaz nem fegyverek, nem hajók, nem repülők), akiknek ugye volt képességük a lábra szerelt / bebújós motorokat energiával irányítani.
Főhőslánykánknak ugye ott volt a gyógyítás képessége.
De, amúgy minden újoncnak a sorozatban meg kellett tanulni repülni a motorokkal .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
igen. ott is konkrétan fegyverek a lányok. Bár ott belőlük nem lóg ki semmi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Miért az Upotte-ben mit testesítenek meg? Fegyvereket?
Én még a Strike Witches-t is szívesen néztem, a szokásos kliséken túl kellemes kikapcsolódás volt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
kíváncsi vagyok mi a magyarázat rájuk. ha lesz egyáltalán 😄 azért belenézek majd persze...

IMYke2.0.0.0
A lányok a hajók.
S közelebb áll az Upottéhez, mint a Strike Witches-hez - ahol a lányok nem repülők voltak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Hát a hajók meglovagolják a hullámokat. A lánykák meglovagolják a.... Tökéletes párhuzam. De amúgy WTF? Ez a Kantai Collection nem mascotokból áll, hanem a lányok a hajók?

Ahogy elnézem Strike Witches hajókkal lesz az anime.

@

IMYke2.0.0.0
Kantai Collection...
Rohadtul nehéz nekem elfogadni, hogy ezek hajó-lánykák...
Az Upotte még csak-csak elment, de ez a Kantai - így - nekem már sok kissé.
Majd meglátjuk, hogy adják elő .

//Tudom, hogy a lányoknak köszönhetően megnőtt az érdeklődés Japánban a haderő iránt, de ez engem kicsit sem érdekel.

LasDen
azért ez hűű bazmeg...😄

LasDen
van mit 😄

armageddon666
😄 trolololol. Köszönjük, hogy megosztottad! 😊

@

LasDen

LasDen
Original mecha anime a Sunrisetól, ősszel. Sok nem derül ki, de tetszenek a mechák. Érdekes lehet a dragon vs. mecha harc. A problémát a nem túl acélos produkciós csapat okozhatja. Nincsenek nagy nevek vagy kipróbált sok sorozatot az asztalra le tévő rendező v író. Meglátjuk...

LasDen
nekem az egyik kedvencem. a popularity poll és az otsuu fan club után 😄

armageddon666
Rég láttam, na. 😊 Képen csak az OwEe volt.

@

IMYke2.0.0.0
Nem Nintendónak hívták, hanem Bentendónak 😊
Nekem az a "poén epizód" annyira nem tetszett.

armageddon666
Köszi, 97. 😊 Az utána jövő emlékeim szerint jobb. Nintendo Owee! 😄

@

LasDen
Unbreakable machine-doll

Nem lett olyan jó, mint az első 1-2 részből vártam volna. A karaktereket sikerült eltalálni annyira, hogy egyik sem lógott ki. A sztorin csúszott el az egész. Átlagon alulit sikerült összehozni belőle. A harcok jól néztek ki, de Raishin és Yaya hiába adta a keményet, általában elkenték a szájukat és másnak kellett megmentenie őket. Többet vártam volna a világ legjobb automatonjától. Természetesen folytatásra van befejezve, de ebből nem lesz semmi. ANnyira nem is sajnálom...
5/10

IMYke2.0.0.0
A 201 részes sorozatból a 96-99 között valamelyik .

armageddon666
epizódszámot kérek szépen! 😊

@

IMYke2.0.0.0
Gintama - az epizód, amikor Kagura Gintokit utánozta , az valami hatalmas volt! 😊

Count Adyn
Nekem az mp3 könyvtáram ilyen feneketlen szakadék, 96 óta halmozódik a sok marhaság😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Át KÉNE nézni... ismerős. 😄

@

RelakS
Nem animére gondolok 😊
Mindenféle egyéb letöltött/csinált kacattal vagyok tele, amit át kéne nézni, majd törölni/megtartani :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Hát, ha szemétnek tartod azt, amit későbbi megnézésre szánsz, akkor semmiképp se üzemeld be a HDD-t.

RelakS
Az gáz, hogy ha beüzemelném a kihasztnálatlan 1TB-os vinyómat, azzal csak a szemét mennyiségét növelném? <#idiota>

Anno azért vettem, hogy majd hetente biztonságimentek rá ... napersze :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nekem is a BD-író esne ki - amit amúgy nem használok jó ideje, csak beolvasásra - , ha tudnék venni még egy nagyobb HDD-t.
A 3 TB kevés. Egy újabb 3-4 TB-os merevlemez pluszban jó időre megkönnyítené az életemet 😊

xblades
Ja jó neked én még csak folyamatában vagyok a beszerzésnek, de ismét bővíteni kell 2 Tb-al viszont így már a dvd meghajtó is kiesik csatlakozási hely hiányában.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Ez igaz, csak sajna nem mindnél van seed/ leech.
Vagy csak az angol, spanyol égetett verzió mellett 😞

Persze nem a mostani animékből kell kiindulni.

armageddon666
Jó neked. 😄

@

BEAST
Én még nem találkoztam olyasmivel ami nyaa-n, vagy bakabt-n ne lett volna fent. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ezé van 😄

armageddon666
De. Sőt. Torrent általában gyorsabb. De már kétszer előfordult, hogy az általam keresett release torrentben nem létezett.

@

LasDen
ha gyor neted van nem tök mindegy?
és nem kell itt hipsterkedni 😄

armageddon666
Torrentről csak noobok töltenek. XDCC a legjobb forrás!!! <#nezze>

@

LasDen
és arról nem is beszélve, hogy milyen horribilis pénzeket kérnek egy-egy lincencért...

Ruley
Ez így igaz, nem is értem miért pont most veszi őket mindenki ennyire komolyan. Az idő kerekét már senki nem fogja visszaforgatni. Amíg a teljes fejlett világ egy olyan hálózaton csüng ami alapjaiban információ nyilvános megosztásából épül fel, addig esélytelen azt szimulálni hogy a fájlok igazából korlátozottan hozzáférhető bolti termékek.

Az meg külön hülyeség hogy pont az anime ipar próbálkozik ilyennel. Elvégre Japánban már így is a hivatalos üzleti modell arra épül fel hogy a TV-ben mindenki ingyenesen megnézhet minden új animét, a bevétel pedig a néhány ezer blu-ray vásárló szuper-otaku rajongótól jön.

A nyugati torrentezők meg stream-elők nem a blu-ray vásárlást helyettesítik, hanem ennek a tágabb TV nézésnek az önellátó megfelelői. Elvileg nyugodtan hátradőlhetnének annak tudatában hogy a nyugati nézők közül néhány ugyanúgy megrendeli a lemezeket mint a Japánok közül, de ehelyett fennakadnak a formális szabályokon és inkább a teljes közönséget bűnözőként kezelik csak mert törvény szerint megtehetik.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Nekem tetszik ahogy a recycle dolgokat megoldják. 😊 De megértem, ha valakinek nem. Az összefüggő részeket kiemelkedően magas színvonalúnak tartom, és azok viszik fel a pontozást, de nekem a geg részek is bejönnek.

@

Lelouch
Számomra igen. 😄 De én alapból nagyon bírom a Kaiji anime-Zero-One Outs hármashoz hasonló tematikájú és színvonalú cuccokat.
LasDen
ilyen jó?

Lelouch
Elolvasva a 60. fejezetig, ez eddig zseniális. 😄 Most azon morfondírozok, hogy Akiyama vagy Nao kerüljön be nálam MAL-on a karakter top10-be. <#fejvakaras>
LasDen
Én az első sorozat végét, meg a későbbieket is már a horriblesubbal nézem, ahol nincsenek kommentek. amúgy is, ha el kell magyarázni a poént, utalást, akkor már nem is vicces. Úgy vagyok vele, ha nem értem, akkor azután se nevetnék rajta, ha elolvasnám....
De még így is a legjobb 😄

IMYke2.0.0.0
Ja, amúgy a "Gintama"-ból már 89 részt megnéztem 😊
Eddig 7/10 - de sokszor inkább 5 pont.

//Sok a recycle, és az időhúzás, de az összefüggő epizódok jók voltak eddig.
//A funsub csoport már erősen túlzásba viszi a sok kommentet, és érdekes mód sokról meg is feledkeztek . Pl. legutóbb a "Casablanca" utalást.

LasDen
ha lenne pénzem, engem is 😞

BEAST
"...the operation will launch a new site to guide the fans to a legitimate site offering some 250 titles including

the latest ones at a cost of several hundred yen."

Erre az új oldalra viszont kíváncsi lennék. :o Megfizethető áron simán benne lennék.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Nincs mitől félni - amíg lesznek peer 2 peer hálózatok, torrent oldalak és önzetlen eredeti DVD/BD-vásárló személyek/csoportok, addig a "visszaosztás" örökké létezni fog.
Legrosszabb forgatókönyvnek tekintsük: legfeljebb publikus torrent oldalakra kerülnek fel előbb az anyagok...

Amúgy, ha most leállna a teljes WRZ-anime scene, nekem akkor is 3-4 évre elegendő néznivalóm van animéből...

BEAST
Nagyon remélem, hogy nem lesz annyira sikeres ez az akció, mint remélik. -.-

LasDen
A Nyaa-n már egyesek megőrültek, mert terjesztik a hírt, hogy megveszik a japók a Nyaa-t 😄

Majd amikor ránk küldik az eddig titokban fejlesztett mecháikat majd nem nevetünk. 😊

Sosem hittem volna hogy a III. világháború kirobbanásának az oka az anime/manga lesz. 😊