Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Szerintem akkor nem is nagyon érdemes tovább nézned. 😄
IMYke2.0.0.0
Nézem a "Gintamát", de nem tudom eldönteni, hogy 4 pont legyen, vagy 5...
Eddig - 8 rész - nem nagy dobás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akame Ga Kill!

Végre egy fõhõs(és csapat) aki nem megbocsájtás és a Talk no Jutsu erejében bízik, hanem az edzett acélban és felszabdalja azt aki böki a csõrét.

Ha ezt a szintet tartani tudják és normálisan követik a mangát akkor jó kis anime lehet belõle.

És remélhetõleg nem Freezingesedik el, ahol az elsõ vériszamos rész után hirtelen mindenki pacifista lett és vigyázott nehogy vérontás legyen.
efti
Szep felutes volt ahogy indult ez a sorozat, egyelore turi nezos, aztan majd meglatjuk hova vezet..

WWFSMD?

BEAST
Kb semmit sem értek az egészbõl, de majd csak kiderülnek a dolgok. Viszont a toronyházas robbantgatás elég húzós indulásnak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Zankyou no Terror

Nah, ez már érdekes volt. 2 srác ellop valami cuccot valami jól õrzött helyrõl. robbantanak meg minden. aztán fél év múlva új suliba kerülnek és egy terror támadást hajtanak végre. Oszt ennyi...
Jó volt? Jó volt. Abból nem derült ki semmi, hogy kik, mik, miért, hogy, hogyan és minek csinálják, de azért jó volt. Csak néhány sejtés a nevekbõl és hasonlókból. Ez biztos nézõs...
Én mondjuk a csajt simán kinyírtam volna. Tuti õ miatta megy majd szét a tervük 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Argevollen 2. rész

Húú...Korrekten indult, de aztán közel majdnem tragédiába fulladt a dolog. Az egyik problémám, hogy ránézésre alig lehet tudni, hogy ki-kicsoda és kivel van. A szövegekbõl jöttem csak rá, hogy ki a rosszfiú itt. Elég zavaró. Aztán mikor a kiscsaj kiugrott a kocsiból, csak fogtam a fejem. Annyira éreztem, hogy faszság lesz belõle, és igazam is lett. Kiugrott, elrohant a géphez, hogy elmondjon valamit a srácnak, amit amúgy is csak azért hallott, mert rádió összekottetésben vannak. Akkor minek kellett oda menni? Teljesen felesleges volt..
Mindegy. Csak kihúzta azért valahogy. Még egy rész.
Az Opening meg egész kellemes. Eddig az a legjobb része 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
talán jönni fog. Talán...

Ezt nem tudtam, de a Gintama ott van, ahol lennie kell 😄

armageddon666
Nem mondtam, hogy egyedi befejezés. Mondjuk ezek legalább adnak reményt a folytatásra. 😊 Csak jöjjenek.

Tudtátok, hogy MAL-on csak akkor számolja bele az átlagba a pontozást, ha a teljes epizódszám 20%-át láttátok? És akármennyire is szeretem, Gintama valószínûleg ezért van a toplista elején.

Hosszú sorozatoknak külön listát csinálnék.

@

LasDen
"A kaland még csak most kezdõdik."
(Gintama)

armageddon666
No Game No Life S2, please!

Hogy lehet így abbahagyni? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let the games begin!

@

LasDen
több helyen is most az írták, meg rémlik is valami korábbról, hogy teljesen eredeti sztori lesz. Komolyabb lesz, mint amilyen a F/Z volt.

armageddon666
A régi az eléggé Fate route volt, nem? Aztán volt az UBW movie. Tippre ez eléggé Heaven's Feel lesz.

Fate/Zero nem tudom mennyire volt hû adaptáció, de animének nagyon jó volt. Szóval ha hasonló színvonalat hoznak Fate/Stay Nightban, az király. Bár azért a Zeroban messze jobbak a karakterek.

@

LasDen
ugyanúgy mashup lesz, mint a régi volt.

armageddon666
Másik route?

@

Lelouch
Kiváncsi vagyok miben lesz más a Fate/Stay Night... Néhány részt biztos fogok várni vele, mielõtt majd belekezdenék.
Lelouch
Én se írtam mást elõtte. 😄
armageddon666
Legutolsó részt (asszem recap) asszem meg sem néztem, vagy csak sokáig halogattam. Nagyon sokáig.

@

armageddon666
Úgy értettem a Clannadban van hárem, az After Story pedig bemutatja, hogy mi van választás után. Szóval az After Story a "vége" a Clannadnak.

@

LasDen

Count Adyn
Nekem a vége elrontotta😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Nekem nem úgy rémlik.<#fejvakaras>
Lelouch
Miért, az After Story-ban is van háremesdi, vagy mi?
Ha az a legjobb, akkor többet már nem is akarok látni inkább... XD
armageddon666
Evangelion. 😄 Ott minden hárem elpatkol.

@

armageddon666
After Storyra gondoltam "évadként". És Clannad a legjobb romantikus anime. Fact.

@

xblades
Nem tartom a hárem rész lezárását rossznak, de mivel az író siscont akart a végére a kiadó meg meghátrált így az utolsó részben tudod mi lett belõle.

/Nem emlékszem melyik animéban volt hogy mindenki elpatkolt a végére a hárembõl, na az tetszett mert végleg le lett zárva 😊/

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Ja le lett zárva, de ahogy hallom rosszul. 😄
Lelouch
Már az After Story elõtt lezárult a Clannad hárem része. Mondjuk én ott se voltam elégedett a végeredménnyel. 😄

Ha nem láttad, ne is pocsékold vele az idõdet szerintem... 😄
xblades
Ha jól emlékszem elég rosszak voltak az eladási mutatók.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Itt mondjuk le lett zárva a hárem lehetõségek.

A szomorú hogy nem tudunk olyan animét mondani ami ennek a kritériumodnak megfelelne.

armageddon666
Clannad, bár a vége az egy komplett évad volt. 😊
Zombie Desukara nem is emlékszem. Lehet, hogy nem is láttam a második évadot?

@

LasDen
Shane Black után most Gus Van Sant fogja rendezni a Death Note filmet.

Lelouch
99%
IMYke2.0.0.0
Tuti zicher hogy nem lesz folytatás?
Azé' valami perverz módon érdekelt volna egy 3. évad...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
A második évad valami rémes volt amúgy, a sok gagyi filler rész miatt Chris legyõzése se fért már bele. 😊 És folytatni már nem is fogják az animét.
IMYke2.0.0.0
Hát igen - ezért jött ugye a második évad <és ott is maradt a végén minden annyiban> és a folytatás lehetõsége...
"The show must go on".

Lelouch
Az az egyik legrosszabb nálam, mikor még a végén is marad a status quo.
Lelouch
Nagyon gáz sorozat, de a vége tényleg jó volt. 😄
IMYke2.0.0.0
Hát, hogy nem volt döntés és eleve döntési helyzet sem. Közben meg giga háremrõl beszélünk.

Lelouch
Mi is volt a végében olyan jó? 😄
WhiteStar
school days 😊)

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Lelouch
Én már inkább próbálom kerülni a háremeket, mert valahogy mindig csalódást kelt bennem a befejezésük. 😄
IMYke2.0.0.0
Zombi Desuka?

Lelouch
Örülök, hogy nálam kimaradt az OreImo. 😄

De ha már itt tart a téma, mondjatok bármilyen hárem cuccot, aminek teljes mértékben elégedettek voltatok a végével. Már ha tudtok. 😊
IMYke2.0.0.0
Ayase nekem sok(k) volt nem egyszer.

Kuroneko sokkal-sokkal szimpibb volt. Amúgy is, én a csendes karaktereket jobban bírom az animékben, valamiért. Ritka, amikor egy "hangos" karakter érdekelni tud .

armageddon666
Ayase > all !!!

De a legreálisabb Kuroneko lett volna. De wtf volt ez a befejezés?

@

xblades
Na meg Kanako sem, Kuroneko és igazán a többi lány szálat meg nem kellett volna kibontakoztatni ha eleve ilyen véget szánt neki, így elég keserédes lett és bosszantó hárem. Ami alapból értem hogy kell bele mint japán anime kötelezõ ikon de ne erõltesse és bontakoztassa ki ennyire.

LasDen
csak is Manami!!!

BEAST
Én bírtam Ayase-t. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
A hárem az vérciki volt.
Vagy Kuroneko vagy senki. 😊

Erre beerõltették a tsundere másikat is (Ayase), és ugye Manami sem volt teljesen passzív.