Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig - 8 rész - nem nagy dobás...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végre egy fõhõs(és csapat) aki nem megbocsájtás és a Talk no Jutsu erejében bízik, hanem az edzett acélban és felszabdalja azt aki böki a csõrét.
Ha ezt a szintet tartani tudják és normálisan követik a mangát akkor jó kis anime lehet belõle.
És remélhetõleg nem Freezingesedik el, ahol az elsõ vériszamos rész után hirtelen mindenki pacifista lett és vigyázott nehogy vérontás legyen.
WWFSMD?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nah, ez már érdekes volt. 2 srác ellop valami cuccot valami jól õrzött helyrõl. robbantanak meg minden. aztán fél év múlva új suliba kerülnek és egy terror támadást hajtanak végre. Oszt ennyi...
Jó volt? Jó volt. Abból nem derült ki semmi, hogy kik, mik, miért, hogy, hogyan és minek csinálják, de azért jó volt. Csak néhány sejtés a nevekbõl és hasonlókból. Ez biztos nézõs...
Én mondjuk a csajt simán kinyírtam volna. Tuti õ miatta megy majd szét a tervük 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Húú...Korrekten indult, de aztán közel majdnem tragédiába fulladt a dolog. Az egyik problémám, hogy ránézésre alig lehet tudni, hogy ki-kicsoda és kivel van. A szövegekbõl jöttem csak rá, hogy ki a rosszfiú itt. Elég zavaró. Aztán mikor a kiscsaj kiugrott a kocsiból, csak fogtam a fejem. Annyira éreztem, hogy faszság lesz belõle, és igazam is lett. Kiugrott, elrohant a géphez, hogy elmondjon valamit a srácnak, amit amúgy is csak azért hallott, mert rádió összekottetésben vannak. Akkor minek kellett oda menni? Teljesen felesleges volt..
Mindegy. Csak kihúzta azért valahogy. Még egy rész.
Az Opening meg egész kellemes. Eddig az a legjobb része 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezt nem tudtam, de a Gintama ott van, ahol lennie kell 😄
Tudtátok, hogy MAL-on csak akkor számolja bele az átlagba a pontozást, ha a teljes epizódszám 20%-át láttátok? És akármennyire is szeretem, Gintama valószínûleg ezért van a toplista elején.
Hosszú sorozatoknak külön listát csinálnék.
@
(Gintama)
Hogy lehet így abbahagyni? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Fate/Zero nem tudom mennyire volt hû adaptáció, de animének nagyon jó volt. Szóval ha hasonló színvonalat hoznak Fate/Stay Nightban, az király. Bár azért a Zeroban messze jobbak a karakterek.
@
@
@

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha az a legjobb, akkor többet már nem is akarok látni inkább... XD
/Nem emlékszem melyik animéban volt hogy mindenki elpatkolt a végére a hárembõl, na az tetszett mert végleg le lett zárva 😊/
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha nem láttad, ne is pocsékold vele az idõdet szerintem... 😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A szomorú hogy nem tudunk olyan animét mondani ami ennek a kritériumodnak megfelelne.
Zombie Desukara nem is emlékszem. Lehet, hogy nem is láttam a második évadot?
@
Azé' valami perverz módon érdekelt volna egy 3. évad...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The show must go on".
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
De ha már itt tart a téma, mondjatok bármilyen hárem cuccot, aminek teljes mértékben elégedettek voltatok a végével. Már ha tudtok. 😊
Kuroneko sokkal-sokkal szimpibb volt. Amúgy is, én a csendes karaktereket jobban bírom az animékben, valamiért. Ritka, amikor egy "hangos" karakter érdekelni tud
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy Kuroneko vagy senki. 😊
Erre beerõltették a tsundere másikat is (Ayase), és ugye Manami sem volt teljesen passzív.