72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #66705 wtf, milyen dolog már hogy egy ecchit cenzuráznak -.- -
#66704 Szerintem, nem túlzás ez az állításom: Minden civilizációnak és nemzetnek van hasonlója. -
#66703 Napi marhaságom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak én gondolkodtam el azon hogy a kopjafa kicsit olyan mint egy japán szentély? Vagy a székelykapu olyan mint egy Torii Kapu?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.22. 20:05:48 -
#66702 Másik route. -
Prof William #66701 A Gakkou Gurashi még mindig sehol pedig az augusztusi bejelentése óta várom.
Lehet hogy nyárra tervezik? Remélem jó lesz a megvalósítás. A mangája nagyon tetszik. -
#66700 igen . de a történet ugyan ez mint a mostani? -
#66699 A 2006-os Fate/Stay Night-ra gondolsz? Én nem ajánlom. -
#66698 Én is arra gondoltam :)) az első kurzus nagyon tetszett. A régit nem láttam ahol az emberek meghalnak mikor megölik őket.
Érdemes megnézni? -
#66697 Vetítési idő alatt én is csak az UBW-t fogom nézni. -
#66696 Angolul tudtommal nincs. -
#66695 Folyik a nyálam a bliientyűzetre. De én mindig megvárom amíg kijön az összes rész. (majdnem mindig -
EnxTheOne #66694 Hi,
elkezdtem olvasni a to love ru mangát. AA-n fent volt 17 fejezet.
Miután azokat elolvastam akartam angolul folytatni, de mindenhol csak cenzúrázott verziót találtam. :(:(:(
Kissmangán találtam egy köztes megoldást, először van a cenzúrázott kép, utána meg a rendes :(:(:(:(
Itt az egyik cenzurázott oldal, ha lapoztok akkor meg ott lesz a rendes
Nincs valami normális verzió? :D -
#66693 Huhu sok finomság valóban:) -
#66692 most lesz néznivaló azt hiszem...
-
#66691 Szerintem, az enyém se kutya :)
Képzeljétek el a 3 fejű szexi fejvadászokat... :))))) -
#66690 ez! -
Nirz #66689 FUTURISTIC DRAMA ANIME WITH TEENAGE THREE-HEADED NINJAS WHO AWAKEN AN EVIL DEMI-GOD SO THAT THEY CAN SHOOT ENERGY BEAMS FROM THEIR HANDS -
#66688 "MEDIEVAL HAREM ANIME WITH AWKARD ZOMBIES WHO FLY THROUGHT SPACE" -
#66687 "CRITICALLY-ACCLAIMED THRILLER ANIME WITH PERVERTED ARMOR-CLAD NINJAS WHO FIND AN ANCIENT ARTIFACT SO THAT THEY CAN ESCAPE FROM THE SHADOW REALM"
10/10 ötlet. nézném. -
#66686 ja, hogy ... chan? Akkor nem gond. A Haruhi-chan-ban sem mindig nézett ki normálisan, Churuya-chan nyorooooon-ban meg pláne :D -
#66685 Az egy dolog, hogy qrva csúnyán beszél a honlap, de ez tényleg jó ötlet:
"POST-APOCALYPTIC SHONEN ANIME WITH THREE-HEADED SEXY BOUNTY HUNTERS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN FIND AN ANCIENT ARTIFACT. IT'S THE BEST FUCKING THING I'VE SEEN IN YEARS"
-
#66684 random anime sztori generáló
Nagyon beteg :D
POORLY-ANIMATED SCI-FI ANIME WITH ALL-POWERFUL CYBERNETIC DRAGONS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN GET TRAPPED IN A VIRTUAL SIMULATION. IT'S MOTHERFUCKING BANANAS AS SHIT -
#66683 Akkor tanulás és nincs animézés :D -
#66682 Kár hogy ez a valóságban nem így megy OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hozzám is adhatnának egy magyarázatot hogy miért tudok angolul mert ha keddig nem sikerül megtanulnom elbaszom az életem egy nagy lehetőségét...ON: bár utána nézhetnék angol felirattal is animéket xD -
#66681 ugyanazért amiért hollywoodban mindenki angolul beszél, mégha nem is lenne szükséges. Mert egyszerűbb. Abban nincs túl sok érdekes, hogy csak bólogat meg helyesel, de nem érti mit mondanak neki, ő meg csak makog. Meg aztán nem sok olyan szinkronhang van, akinek az angoljáról elhinnéd, hogy ez angliából jött és nem a szomszédból.
Többnyire szoktak valami egyszerű magyarázatot bedobni, hogy miért beszél japánul, mikor alapból nem kéne tudnia (anyám/apám/szomszédom/kiskutyám japán volt és mgtanultam). Hidd el, hogy beszél és kész... -
#66680 Mért van az hogy az angol cserediák átugrik japánba és perfekt beszéli is a nyelvet és még csak akcentusa sincs? -
#66679 Erről is volt már itt szó korábban. -
#66678 Nem láttam még. Így ugye 'assetudom" mi az, mi lesz.
Egyáltalán: készen van-e [erősen valószínű: nincs, ha csak koncepció rajzkákat kapunk]?
Szerk.:
Amúgy, lehet én voltam/vagyok balfaxxx, mert nekem a Yukiról is a Haruhis jut eszembe.
Akkormostezegyáltalánaza Yuki, az a Bizonyos?:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.20. 16:47:34 -
#66677 Nem te írtad korábban, hogy várod?
Szerk.: #66130
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.02.20. 16:38:01 -
#66676 Á, értem, köszi - azt nem ismerem. -
#66675 Az Elric fivérek megint embert próbáltak transzmutálni?! -
#66674 legalább Sugita marad? :D -
#66673 A Nagato Yuki-chan animében így fog kinézni.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.20. 16:29:24 -
#66672 Haruhiból? -
#66671 Íme az új Kyon.
no comment :D -
#66670 "Clannad" hol marad? -
#66669 En a Bokura ga ita es a Kare Kano-t ajanlom ha nem vegere kezet fogos romance muvet keresel -
Prof William #66668 Dehogy. Éppen csocsózik!
Ja és a White Album 2-ben sem egy sírós pöcs a főhős. -
#66667 Most akkor lovaglást imitál? -
#66666 Yosuga legértékelhetőbb része :D