Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WhiteStar
nem tudja véletlenül valaki hogy az alábbi kép melyik animeből van?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Tetszik hogy nem a "főhős tökvéletlenül megtalálja/beleül az aktuális szupermechába" klisét vették elő hanem a főhős némi agymunkával győzte le az elméletileg legyőzhetetlennek tűnő ellenséget.

Remélem ezt a stílust követik majd következő részekben is.
efti
Alnoah zero ep. 03: jo iranyba haladt ez s resz. Talan megse menthetetlen ez a sorozat

WWFSMD?

LasDen
hehe, ez jó :DDD mellesleg néhány cosplay nagyon vicces. elmennék conra egyszer, biztos jókat röhögnék :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
http://www.youtube.com/v/zFnbaNTLKxg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Inkább ne... :D
LasDen
Goku megküzd a sárkánnyal :D vagy nemtom.

Lelouch
Igazán sokatmondó... :D
LasDen
http://www.youtube.com/v/7dT_uDnzrJM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lelouch
A meccsek milyenek? :D Taktikusak, mint pl. a One Outs-ban, különleges mozdulatokat és képességeket sorakoztatnak fel, mint a Kurokóban, vagy semmi extra? :D
LasDen
egyszer régen elkezdtem, de már az első rész sem tetszett, és nem is jutottam tovább :D

BEAST
A Haikyuu-t én is elkezdtem nézegetni pár napja, eddig nagyon tetszik. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Valaki latta itt a Kurositsuji sorozatot? A kritikak MALon az egbe emelik, de 10 resz utan egyenlore csak dogunalom. Lesz ez jobb vagy irany a felejtes?

WWFSMD?

LasDen
anno néztem a Mila, a szupersztárt, de ott se jött be annyira a röpi, csak nem nagyon volt más :D

Lelouch
Úgy érzem nem nekem találták ki.
Count Adyn
Hát kb az ahogy elkezdenek összeszokni mint csapat, a 2 főszereplő a zseni+a fanatikus kombója:) Meg hogy elverik őket mint a rongyot párszor:D Valahogy működik az egész:) Nagyon átjön mikor bevernek egy pontot full erővel:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
És a meccseket mi teszi érdekessé?
Count Adyn
pl:D
http://www.youtube.com/v/fOL7Cefq1jU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Énse szeretem a röplabdát de mégis szórakoztató a sok marháskodás:D

Malakai
@RelakS fejlécben nincs valami elcsúszva? Egy <b> nyitva a végén?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
1. kérdeztem, nem mondtam.
2. azért a per jel. népszerű VAGY jó.

#65179 Nem szeretem a röplabdát, szóval sanszos hogy kimarad :D

Count Adyn
Elég jó, és nincs zóna a zónában féle dolog még egyelőre:D

efti
Nepszeru nem azonos a joval. Az IS is jol szerepelt eladasokban..

WWFSMD?

LasDen
Blu-ray
*1. 12,196 *12,196 Haikyuu!! Vol.1

wtf, ez a Haikyuu ennyire népszerű/jó?

LasDen
250+ animátor kockáról kockára újra animálta az egyik Sailor Moon részt. Mindenki a saját stílusában. Eléggé durva :DDD
http://www.youtube.com/v/orhh6TZ6qCE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

armageddon666
Eva 4 készítésébe bevonták a VALVE-t. Most már biztos.

@

LasDen
még minimum 2 év. azért nem sietik el a dolgot. És nem is igazán értem mire kell ennyit várni. Kíváncsi vagyok mi lesz a Kharaval az Eva után? Hisz az Eván túl nincs saját alkotásuk. Bezárják, Anno kitalál valami új sorozatot/filmet vagy maradnak más stúdiók alá bedolgozni?

IMYke2.0.0.0
Nagyon is kiderül. Ennek ellenére a szinkron marad.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Már abban a részben kiderül, amiben elõször szerepel.
efti
Kiderul rola valahol a sztori soran hogy lany ugye? Meg mintha valami csaladi szal is elokerulne..

WWFSMD?

Lelouch
Cowboy Bebop Ed-je oké hogy fiús, de most tényleg egy fiú adja a magyar hangját?<#banplz>
Lelouch
Akame ga Kill 2. - Jaj de hiányzott nekem egy ilyen Mein-féle karakter...<#idiota><#falbav>
LasDen
most már megbékéltem a sorozattal. nyugodt vagyok és várom, hogy ez a 40 fejezetes rémálom végetérjen...
hülyeség az egész. MALon meg ámuldoznak, hogy ez igen Fujimaki jól kifundáltam, de közbe ez baromság. és ki más állt volna abban a hülye ajtóban. Űristen, ilyen sokkoló hülyeséget :D

Lelouch
LasDen, ugye olvastad már az új Kurokót? Rémes... :D
armageddon666
Hivatalos angol szinkron <#eljen>

@

BEAST
Nekem tetszett. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Aldnoah Zero 3. rész

Bullshit. Valamiért, nem tudom miért, de ez a rész szar volt...

LasDen
But masteeer...:DD
http://www.youtube.com/v/6pBu7qQyhcw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
nekem is furcsa volt, mikor láttam, de annyira nem ütköztem meg rajta...

DasIsFuck
Nem tudom, Japán számomra olyan mint a nyugati világ és keleti világ torz gyermeke.
Mondjuk Kína is ilyesmi csak õk mástéren teszik magukat tönkre.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Csak engem zavar az "open" a free helyett...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Ezen annyira röhögtem amúgy :DD

LasDen
lehet védeni, de amit az idoloktól elvárnak (meg úgy az egész) egy nagy baromság...

IMYke2.0.0.0
Azt azé' tegyük hozzá: a hírességekkel szemben vannak ilyen elvárásaik...
Nyilván, vannak kultúrabeli különbségek, kacifántosságok is , de nem ennyire szélsőségesek, mint az idolokkal szemben.

Természetesen, nem fél életnyi személyes tapasztalat, hanem olvasmányok, videók sugallják a fenti gondolamenetet.

Aszem pár hónapja volt hogy valami idolt lefényképeztek, ahogy a a fiújával együtt van. Nem szexuálisan, hanem csak ilyen kéz-a-kézben andalgósan.

Felhorgadt a népharag (no pure stb...) majdnem kirugták, aztán meg nyilvánosan bocsánatot kellett kérnie, de a karrierje sztem így is derékba tört.

Szóval igen ez egy (japán szempontból) teljesen reális esemény volt.
LasDen
oh my fucking god :DDD

Lelouch
Tipikus Japán hozzáállás? :D
Innen a fejezet végéig.
RelakS
nekem viszi

Más kérdés, hogy az egyetlen haszna az, hogy az apró részleteket kevésbé nyírja ki a tömörítés :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE