Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Én is. 😄 Bár fura ezt olyantól hallani, aki Kurokot néz...

@

LasDen
egyszer elkezdtem, de annyira nem fogott meg. ez a box téma nem túl érdekes nekem.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Kiváncsi lennék rá, hogy mi olyan érdekes benne.
armageddon666
Egyik haverom kedvence, és elég jó értékelései voltak. Vágj bele.

@

Lelouch
Nem.
Fresh Duke
Hajime no Ippo-t meri ajánlani valaki?

A heavy cost. I pay it gladly.

BEAST
Persze, ezt tudom, de itt a Tenchi Muyou univerzumra gondoltam, ahol a nagyobbak galaxisokkal dobálóznak, hozzájuk képest mindkét sorozat fõszereplõje legjobb esetben is csak hétköznapi, mégis minden összejön nekik. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

xblades
Igen de ezzel a kritériummal elég hosszú listát írhatnánk hogy még melyik anime világához kapcsolódik <#eplus2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

BEAST
Sztoriban pedig nagyon közel áll a GXP-hez. Egy egyszerû srác, aki csak önmagát adva eléri azt, hogy a fél világ a háreméhez szeretne tartozni. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Ezért van ott a "Same setting" - mint az Index-ek esetében például...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

xblades
Hát szereplõkben és történetben sem láttam hasonlóságot, az már igaz😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

BEAST
Annyiban kapcsolódik a Tenchi Muyou univerzumhoz, hogy a fõszereplõ srác valószínûleg onnan került át egy másik "világba".

IMYke2.0.0.0
"Isekai no Seikishi Monogatari" - AniDB szerint:

Directly Related Anime:
* Tenchi Muyou! GXP - Same setting - TV Series, 2002, 26 eps
* Tenchi Muyou! Ryououki - Same setting - OVA, 1992-1993, 6 eps

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

xblades
Az Isekai no Seikishi Monogatari -t aki látta vagy ismeri, az megmondaná hogy kapcsolódik-e más animékhez valamilyen modon?
Mert 13 részes teljes sorozatnak tûnik.

IMYke2.0.0.0
Szívesen.
A "Dead Can Dance...Host Of Seraphim" nagyon üt a filmben. Itt a "Baraka" c. filmben van benne.

BenedekFeco
Az lesz az! Köszi mindkettõtöknek.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

IMYke2.0.0.0
Vexille - nézz bele!

Malakai
Vexille lesz az szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DasIsFuck
Már az animéket is kezdik megfertõzni ezek a zombik?😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

BenedekFeco
Hali!

Keresek egy filmet, hátha itt valaki tud segíteni. Nem 100% anime, kb olyasmi mint az "Appleseed".
Van egy város a pusztaságban fallal körülvéve. Kívül pedig ilyen törmelékbõl és gépalkatrészekbõl álló "lények" vannak, amik a föld alatt közlekednek. Ezek ellen megy a hirig, a bentlévõk mindenféle homokfutókkal meg buggy-kal harcolnak ellenük.

Tudja esetleg valaki, hogy melyik lehet ez?

Köszi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

roolandsan
Köszi szépen, a Sidoniát már darálom,nagyon bejön 😄
Szuper ötletek vannak benne pl. az a "bõrruha" vagy a fotoszintézis

V has come to!

LasDen
az egész sorozat átment egy nagy bullshitbe. Mindkét csapat már csak úgy a seggébõl húzogatja elõ a nagyobb nagyobb random baromságokat....aztán valahol a 270. fejezetnél már talán véget ér a meccs. De lehet, hogy egy újabb asspull-lal hosszabbításra ment valamelyik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Még ezek jöttek be nekem NGNL en kivül😊
Knights of Sidonia
Mekakucity Actors

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért szerintem az elég nagy bullshit, hogy mindenki belépett a zónába a Rakuzannál. Ezzel a zóna különlegessége végleg odalett kb. De így már tuti, hogy Kagami át fog lépni a következõ kapun.
Lelouch
No Game No Life
roolandsan
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamit a tavaszi és nyári szezonból?Jöhet bármilyen mûfaj de idõ hiányában inkább csak a MAL 8 pont felettiek érdekelnének.

V has come to!

LasDen
Baszki. Egyre bonyolódnak itt a dolgok. Itt már percenként történik annyi, mint máshol 1 évben 😄

IMYke2.0.0.0
Na, ezért ne legyünk már konkrétak 😊
Az ARRA gondolást 😊
De, a fanservice-rajongást is írhattam volna😊

LasDen
a tangenst meg a logaritmust 😄

Lelouch
Mit is? 😄
IMYke2.0.0.0
Nem lehet elég korán kezdeni 😊

LasDen

IMYke2.0.0.0
Hú, de durva - megtaláltam az igazgató vs. szarvast Youtube-on 😊
Ez akkor, elsõre nálam nagyon ütött 😊

Count Adyn
Ezen pl behaltam😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Énis igy voltam vele kb😊

LasDen
Én csak sírni tudnék rajta 😄

IMYke2.0.0.0
Engem nem mindig sikerült megnevettetnie - a mini proftól egy idõ után például a falra másztam -, de azért akadtak hasfakasztó pillanatok is.
Az igazgató vs. szarvas, vagy a copftartó kockákkal kapcsolatos történetek és még jó pár.

LasDen
mér, a Nichijoun lehet nevetni? o_O
😄D

efti
Mangaka san to Assistant san to: heti 10 perc utlegelos, ecchi-com. Valami viccesben remenykedve kezdtem bele, hat nem egy Nichijou, de azert par mosolyra jo volt. Kicsit olyan 30 sai no hooken taiku, bar Annyira nem single minded

WWFSMD?

efti
Isshuukan Friends ep. 12: pont azt kaptam amire egy folyamatban levo romance manga alapjan szamitani lehetett, igy csak azert lehetek csalodott hogy nem azt adta a sorozat amire csak halvany esely volt. Ez van, ha minden ilyen sorozat bokura ga ita volna, az lenne az unalmas. A gyonyoru kidolgozasert es a teljesen atlagos sztoriert egy 7/10et erdemel tolem.

WWFSMD?

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fresh Duke
Csak ha beöltözöl. ^/_\^

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Utolsó (figyelmeztetõ) reklám, és nem zavargok többet. 😊

Most szombaton lesz a Nippon Expo, gyertek minél többen. 😊

A rendezvény hivatalos honlapja: Nippon Expo A részletes programok rögtön az elsõ menüpontban találhatók, mindenki találhat magának megfelelõt, annyi féle van, lehet csemegézni...
A Facebook-oldalon folyamatosak a friss infók, érdemes rendszeresen csekkolni. Ha kérdés van, a csapat segít is mindenben; odajutásban, szállásban, akármiben.

Helyszín: Pécs, Expo Center (Megyeri út 72.)
Idõpont: 2014. június 28.
Belépõ: 1.500 Ft

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

PetruZ
Én megnézném, de csak ezért tuti nem regisztrálok az AA-ra, mert amúgy az oldal nem érdekel. Angolul fent van valahol? Az amúgy is jobban érdekelne.
LasDen
biztos jó, de én ott kiszálltam, hogy ero-guro slasher...
ilyesmikre nem vagyok kíváncsi

Akit érdekel egy félig magyar manga és nem ódzkodik "némi" durvulástól az lesse meg mit hoztunk össze. 😊

LINK
armageddon666
Na, ha okostelefon-vezérelt, akkor viszont a személyi asszisztens elképzelés nem is annyira távoli. Zsír.

@

LasDen
oké...

IMYke2.0.0.0
Nem szereti a szereplést - gyakorlatilag egy kézen megszámolható képeken láttam eddig az asszonyt. Ugyanakkor, azonos munkaterületen dolgoztak a férjével, és nem áll távol tõle sem a rajongás az anime/manga iránt <és eltûri, hogy a férje csajokkal pózol itt-ott>.

LasDen
megnézem majd 😄
a feleség mosolya nem felhõtlen 😄D