Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Annyiban kapcsolódik a Tenchi Muyou univerzumhoz, hogy a fõszereplõ srác valószínûleg onnan került át egy másik "világba".

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
"Isekai no Seikishi Monogatari" - AniDB szerint:

Directly Related Anime:
* Tenchi Muyou! GXP - Same setting - TV Series, 2002, 26 eps
* Tenchi Muyou! Ryououki - Same setting - OVA, 1992-1993, 6 eps

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

xblades
Az Isekai no Seikishi Monogatari -t aki látta vagy ismeri, az megmondaná hogy kapcsolódik-e más animékhez valamilyen modon?
Mert 13 részes teljes sorozatnak tûnik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Szívesen.
A "Dead Can Dance...Host Of Seraphim" nagyon üt a filmben. Itt a "Baraka" c. filmben van benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BenedekFeco
Az lesz az! Köszi mindkettõtöknek.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

IMYke2.0.0.0
Vexille - nézz bele!

Malakai
Vexille lesz az szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DasIsFuck
Már az animéket is kezdik megfertõzni ezek a zombik?😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

BenedekFeco
Hali!

Keresek egy filmet, hátha itt valaki tud segíteni. Nem 100% anime, kb olyasmi mint az "Appleseed".
Van egy város a pusztaságban fallal körülvéve. Kívül pedig ilyen törmelékbõl és gépalkatrészekbõl álló "lények" vannak, amik a föld alatt közlekednek. Ezek ellen megy a hirig, a bentlévõk mindenféle homokfutókkal meg buggy-kal harcolnak ellenük.

Tudja esetleg valaki, hogy melyik lehet ez?

Köszi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

roolandsan
Köszi szépen, a Sidoniát már darálom,nagyon bejön 😄
Szuper ötletek vannak benne pl. az a "bõrruha" vagy a fotoszintézis

V has come to!

LasDen
az egész sorozat átment egy nagy bullshitbe. Mindkét csapat már csak úgy a seggébõl húzogatja elõ a nagyobb nagyobb random baromságokat....aztán valahol a 270. fejezetnél már talán véget ér a meccs. De lehet, hogy egy újabb asspull-lal hosszabbításra ment valamelyik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Még ezek jöttek be nekem NGNL en kivül😊
Knights of Sidonia
Mekakucity Actors

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért szerintem az elég nagy bullshit, hogy mindenki belépett a zónába a Rakuzannál. Ezzel a zóna különlegessége végleg odalett kb. De így már tuti, hogy Kagami át fog lépni a következõ kapun.
Lelouch
No Game No Life
roolandsan
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamit a tavaszi és nyári szezonból?Jöhet bármilyen mûfaj de idõ hiányában inkább csak a MAL 8 pont felettiek érdekelnének.

V has come to!

LasDen
Baszki. Egyre bonyolódnak itt a dolgok. Itt már percenként történik annyi, mint máshol 1 évben 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Na, ezért ne legyünk már konkrétak 😊
Az ARRA gondolást 😊
De, a fanservice-rajongást is írhattam volna😊

LasDen
a tangenst meg a logaritmust 😄

Lelouch
Mit is? 😄
IMYke2.0.0.0
Nem lehet elég korán kezdeni 😊

LasDen

IMYke2.0.0.0
Hú, de durva - megtaláltam az igazgató vs. szarvast Youtube-on 😊
Ez akkor, elsõre nálam nagyon ütött 😊

Count Adyn
Ezen pl behaltam😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Énis igy voltam vele kb😊

LasDen
Én csak sírni tudnék rajta 😄

IMYke2.0.0.0
Engem nem mindig sikerült megnevettetnie - a mini proftól egy idõ után például a falra másztam -, de azért akadtak hasfakasztó pillanatok is.
Az igazgató vs. szarvas, vagy a copftartó kockákkal kapcsolatos történetek és még jó pár.

LasDen
mér, a Nichijoun lehet nevetni? o_O
😄D

efti
Mangaka san to Assistant san to: heti 10 perc utlegelos, ecchi-com. Valami viccesben remenykedve kezdtem bele, hat nem egy Nichijou, de azert par mosolyra jo volt. Kicsit olyan 30 sai no hooken taiku, bar Annyira nem single minded

WWFSMD?

efti
Isshuukan Friends ep. 12: pont azt kaptam amire egy folyamatban levo romance manga alapjan szamitani lehetett, igy csak azert lehetek csalodott hogy nem azt adta a sorozat amire csak halvany esely volt. Ez van, ha minden ilyen sorozat bokura ga ita volna, az lenne az unalmas. A gyonyoru kidolgozasert es a teljesen atlagos sztoriert egy 7/10et erdemel tolem.

WWFSMD?

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fresh Duke
Csak ha beöltözöl. ^/_\^

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Utolsó (figyelmeztetõ) reklám, és nem zavargok többet. 😊

Most szombaton lesz a Nippon Expo, gyertek minél többen. 😊

A rendezvény hivatalos honlapja: Nippon Expo A részletes programok rögtön az elsõ menüpontban találhatók, mindenki találhat magának megfelelõt, annyi féle van, lehet csemegézni...
A Facebook-oldalon folyamatosak a friss infók, érdemes rendszeresen csekkolni. Ha kérdés van, a csapat segít is mindenben; odajutásban, szállásban, akármiben.

Helyszín: Pécs, Expo Center (Megyeri út 72.)
Idõpont: 2014. június 28.
Belépõ: 1.500 Ft

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

PetruZ
Én megnézném, de csak ezért tuti nem regisztrálok az AA-ra, mert amúgy az oldal nem érdekel. Angolul fent van valahol? Az amúgy is jobban érdekelne.
LasDen
biztos jó, de én ott kiszálltam, hogy ero-guro slasher...
ilyesmikre nem vagyok kíváncsi

Akit érdekel egy félig magyar manga és nem ódzkodik "némi" durvulástól az lesse meg mit hoztunk össze. 😊

LINK
armageddon666
Na, ha okostelefon-vezérelt, akkor viszont a személyi asszisztens elképzelés nem is annyira távoli. Zsír.

@

LasDen
oké...

IMYke2.0.0.0
Nem szereti a szereplést - gyakorlatilag egy kézen megszámolható képeken láttam eddig az asszonyt. Ugyanakkor, azonos munkaterületen dolgoztak a férjével, és nem áll távol tõle sem a rajongás az anime/manga iránt <és eltûri, hogy a férje csajokkal pózol itt-ott>.

LasDen
megnézem majd 😄
a feleség mosolya nem felhõtlen 😄D

IMYke2.0.0.0
Karaktereknél le kell görgetni kicsit - de érdemes átolvasni is.

IMYke2.0.0.0
Nálam is - ott ülne / állna a 27"-es monitor mellett, szigorúan az én szentélyemben.
Danny Choo persze megteheti, hogy Japánban így sétál (Mirai a vállán, felesége az oldalán):

"Well I didn't expect the anime licensing of Smart Doll that I mentioned in the 4 Years From Now post to happen so soon! "

S itt vannak a karakterek

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊
Remélem, a többiek nem tekintik OFF-topiknak a dolgot.

//Nem mellesleg, anime is készül a Smart Dollokat megformáló karakterekkel/bõl.

LasDen
végülis nem rossz. egy elférne nálam 😄

armageddon666
Köszönöm szépen. 😊

@

IMYke2.0.0.0
"Smart Doll Automatic Version

Smart Doll Automatic Version is the robotic version of Smart Doll. Instead of Mirai Frame, the internals are made up of a casing which houses the servo motors and electronics that enable Smart Doll to move her limbs and head automatically through sending commands via an Android or iOS enabled mobile device.
Smart Doll Automatic Version is not only about robotics but also about computing and telecommunications.

The Automatic Version is not due out until end of 2014. I'm not accepting pre-orders until the product is ready.
For now - an old video of her in action at YouTube."

Danny Choo kínai-maláj származású, Egyesült Királyságban nevelkedett, majd kanyarokkal Japánba került IT-szakember, és nem mellesleg rajongója a japán szórakoztató iparnak.

armageddon666
Igen, ezeket olvastam, az About mennyisége viszont meghaladott egy határt. Túl terjengõs, és sok érdektelen infót tartalmaz.

Az automatikusról meg már nem találtam részleteket, csak amit te is bemásoltál, de az meg nem sok.

Gyártósor dramatikusan leviszi majd az árát, ha jól értettem most 3D nyomtatóval csinálják (vagy az csak a prototípus?) ami pedig lassú és drága.

@

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Egyébiránt, az automatikus csak 2014. decemberétõl lesz rendelhetõ.
Mivel nem gyártósorokkal készül , ezért korlátozott a példányszám - nem véletlen, hogy seperc alatt el is fogyott, már elõre.

IMYke2.0.0.0
"The Manual version is powered by your imagination thanks to the fully articulate and sturdy internal frame called Mirai Frame.

The Automatic version is powered by electricity - a robotic doll that not only can move on its own but also comes with functionality to inform you when you get notifications from Twitter, Facebook or updates from your Mail and Calendar."

armageddon666
Volt korábban kérdés, hogy ki venne itt dollt. Akkor asszem azt mondtam, hogy én nem, de ilyet még én is. Pláne az automatikust, bár azt nem találtam meg mit tud.

Érdekes lenne egy ilyen személyi asszisztens. Sirivel összekötni. 😄

@