Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem viszi a 4k-t 😄 belehalt a youtube 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Csak nem... 😄
LasDen
Egy kis retro ajánló 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Én sima Narutora v Bleachre tippelnék. Minden tekintetben olcsóbban jönnének ki.

Lelouch
Na vajon mivel fog elõállni legközelebb a Viasat6? 😄

Van egy olyan érzésem, hogy a Naruto Shippuuden lesz az.<#whatever>
LasDen
Ez a Fairy Tail Zero lehet nem is rossz. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle...

LasDen
Zenkyou no Terror 2. rész

Jó. Jó ez. Tetszik amerre halad a dolog. Bár a srácokról nem derült ki semmi, de megint csepegtettek egy kis háttér infót pont a megfelelő arányba. Egyedül a kiszuperált detektív zseni meg a visszahívása elég olcsó húzás....

Argevollen 3. rész

Óóó jajj. Egyre rosszabb. Dzsémi Hazárfordó meg a már fogalmam-nincs-hogy-hívják-főszereplő srác a két legnagyobb idióta. Ne hagyd el a bázist! Jó akkor elhagyom... És ez a képzett katona. Amúgy meg tiszta Eva-01 a gép. Várom mikor ébred öntudatra és marcangolja szét a másik gépet. Ja igen, és megjött a másik oldal ügyeletes arrogáns tetve is...

WhiteStar
ez a tokyo ghoul nem is lesz olyan rossz, mint ahogy elsõ érzésre tûnt. kíváncsi vagyok a folytatásra.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

efti
Huh, hat buzulas eddig nem nagyon volt, bar a fiut mar tobbszor is lanynak oltoztettek. De a chibivicces-komolykodos-verbentocsogos jelenetek aranya es jellege hasonlit. Igaz RK-t nem lattam vegig, csak kb az elso 15-20 reszt lattam.

WWFSMD?

armageddon666
Az is ennyire homoerotikus? Mármint jó, hogy szamurájok, meg bushido, de azért mégis.

@

efti
Ez a Kuroshitsuji hatarozottan Rurouni Kenshines erzetu ami a hangulatat illeti

WWFSMD?

RelakS
Én meg már azt hittem, hogy be van élesítve.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Van új fórum, meg új fórum link? 😄

@

LasDen
Nem feltétlenül muszáj. Még amúgy is csak Házigazdáknak van joga használni és rengeteg bug van benne. Kicsit szokni kell, de nem rossz ez.

RelakS
Cool, köszi 😊

Ami azt illeti, én a régi fórum linkjét használom ... lehet, hogy át kéne térni az újra? 😄

LasDen
Csak neked, csak itt, csak most 😄

Az új fórum még durván bugzos, szóval előfordulhat bármi...

RelakS
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot 😊

Na, de sehol egy cicalány? Figyelem, nem lánycica! :]

(szmájlik csak nekem tûntek el?)

Boldog Születésnapot!
Malakai
Születésed évfordulója alkalmából boldog napot kívánok, RelakS! 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Tyu, mar Relaks nap van? Boldog szulinapot!

WWFSMD?

Lelouch
Boldog születésnapot, RelakS!
armageddon666
BSz, HG-san! 😊

@

BEAST
Boldog születésnapot Relaks! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
RelakS: Háppi Börszdéj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Bulldog Születésnapot a HáziGazda úrnak! 😄

LasDen
áh, esélytelen 😄

IMYke2.0.0.0
Pedig jó a "Cowboy Bebop".

Lelouch
Dragon Ball Z Gets New 2015 Film by Creator Toriyama

Szuper. 😄 Hát még ha jobb is lesz majd, mint a Battle of Gods... 😄
Lelouch

Na akkor most már végképp nem tudom mihez kezdjek vele. 😄
armageddon666
Akkor "komoly arcok". Mindenesetre a sok ökörködés után ütõs volt.

@

armageddon666
Szerintem ha eddig nem fogott meg az atmoszférája, akkor mindegy, hogy hova fog nõni a sorozat, ezt nem nektek írták.

@

efti
Cowboy bebop szepen kinovi magat a vegere, nekem nagyon bejott. Erdemes sztm kitartani.

Elkezdtem viszont a Kuroshitsuji-t. 2 epizod utan egyenlore nem ajultam el tole, de hatha ez is csak lassan indul..

WWFSMD?

LasDen
tudok keresni, úgyhogy <#mf1>

Lelouch
Engem se nagyon... 😄
Lelouch
Semmi... 😄
WhiteStar
én is pont azt nézem , 4. résznél járok és valahogy nem visz rá a lélek még egy epizódra :/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Lelouch
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy miért érdemes végignézni a Cowboy Bebop-ot, mert eddig nem sok élvezeti értékkel bír számomra... 😄 (7. részig)
LasDen
u wot m8?

Lelouch
Edgy.
LasDen
Igaz. A komoly ívek max átlagnál picit jobbak. Elsõre van nagyobb hatásuk, de újra nézhetõségük nulla.

LasDen
nem túlzok. az erõltett kompozícióktól ("ez a fõváros", "ez egy szörny") a szimplán béna szvegektõl ("vajon írok a naplómba? milyen szép hobbim van.") a totál unszimaptikus night raidig az egész taszít. Nálam ez azonnali kuka....

Lelouch
Szerintem messze van az epic-tõl a Benizakura arc.
BEAST
Szerintem egy kicsit túlzol, de tényleg sokkal rosszabb volt a második rész, mint az elsõ.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Seirei Tsukai no Blade Dance

Elindult a szezon IS klónja is. Adott egy világ, ahol nõknek különleges hatalmuk van és egy speciális iskola, ahol az ilyen lányokat képzik. Hõsünk egy egyszerû srác, aki szintén rendelkezik ezzel a képességgel. Ezzel meg is kezdõdhet a háremkedés. 😄

LasDen
AKame ga kill!

Minden amit mondanak vagy csinálnak ebben a 25 percben, irritál. Instant kuka....

armageddon666
Ugye? Bár most nem tudom, hogy a kiemelkedõ poénos részekre gondolsz, vagy pedig az epic arcokra (pl. Benizakura). 😄

@

Iszonyat, hogy Gintama-ban mekkora zseniális részek vannak.
LasDen

LasDen
SAO II kicsit másképp 😄D This behemoth noob is campong too hard 😄DDDD