72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #66665 Yosuga no Sora
Epizodikus. 4 különféle végkifejletet mutat be 4 lánnyal. A Főhős normális, nem vinnyog és nem fél kezdeményezni.
A Golden Time-ban sem picsog a főhős. A szerelemben legalábbis nem. -
#66664 Újra elővettem a 2012-es Jojo-t, de lehet dobni fogom végül, mert eddig a part2 se jön be jobban... :D -
#66663 Jogos. :D -
#66662 "alapból normálisak"
"Onegai Teacher"
XD -
#66661 Amiket hirtelen találtam és szerintem megfelelnek ennek a követelménynek:
Ah! My Goddess
Spice and Wolf
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Onegai Teacher
Bakuman -
#66660 Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!
Már az első részben alapvetően összejönnek, de a másik megismerése, kapcsolat elmélyítése folyik az egész sorozat során -
#66659 Araragi elég hamar párkapcsolatba lépett. Az már más dolog, hogy ennek ellenére milyen viszonyban van a többiekkel... :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.18. 21:37:53 -
#66658 "...hanem alapból normálisak?" -
#66657 Bakemonogatari. -
#66656 Léteznek ilyenek, de a legtöbb romantikus témájú mű célközönsége pont abban a korban van amikor még fogalmatlanok és ugyan ilyen vakok ha az érzéseikről van szó. :D -
#66655 ŐŐŐőőő... lehet egy hülye kérdésem???:.... van olyan anime ahol nem vinnyognak minimum 11. epizódon mire észreveszik hogy "szeretik/nem szeretik/szeretik/a másikat szeretik/mégis csak egymást szeretik", hanem alapból normálisak? Létezik egyáltalán ilyen? Vagy az az egész értelmét venné el, ezért lehetetlen? -
#66654 -
#66653 mert nincs is éles határ a kategóriák között. A különbségek a hangsúlyokban jöhetnek ki nagyon. Míg egy shoujo anime mondjuk jobban elmerül a romantikában, a lány gondolatvilágában, addig egy nem shoujo próbál egyensúlyozni, bemutatni több mindent, tetszeni a szélesebb tömegeknek, olyan eseményeket, helyzeteket felvonultatni, ami egy 12 éves fiúnak vagy egy 24 évesnek is tetszene. -
#66652 Ezt tudom én is de amit eddig láttam nem igazán különbözött az egyéb kategóriában megegyező animéktől. -
#66651 a shoujo általában a 7-18 közötti lányokat célozza meg közönségként. Olyan témákat, karaktereket, helyszíneket szerepeltetnek az ilyen művek, amik a számukra lehetnek a legérdekesebbek. Folytatása a josei, ami már az idősebb nőket célozza.
(Shounen-Seinen ugyanez) -
#66650 Egyáltalán miben különbözik a shoujo a többitől? -
#66649 Soredemo Sekai wa Utsukushii
Shoujo animéket szerintem én ezidáig még nem láttam(vagy nem tudok róla:D)
Ez viszont most felkeltette az érdeklődésem képek és szinopszis alapján. :) -
#66648 Ijjjááá.. mennyi néznivaló O.o ha nonstop nézném se fogyna el. -
#66647 Tavalyi összefoglaló amv:D
-
#66646 Folyamatosan olvasok mangát és miután a Deadman Wonderlandot befejeztem és az Akame ga Kill / Zerot beértem elkezdtem a Tokyo ESPt olvasni ami szerintem elég király csak mivel 40. fejezet után b*sztak fordítani kicsit elment a kedvem attól hogy folytassam. Na most gondoltam hogy az ESP szerzőjétől megnézem a Ga-rei-t és annak is elöbb az előzmény sorozatát , hát itt én besza-behu. A manga is van ilyen jó , ha esetleg valaki olvasta?
-még csak a 8. résztnél járok. -
#66645 pedig ott van az, csak észre kell venni... -
#66644 Én nem éreztem azt a borzasztó gazdag világot. Random ökörséget viszont annál inkább. :D -
#66643 inkább scifi, mint fantasy. Viszont miindkettő akad benne. A lentebb látható lány, mint írtam félig farkasember, de vannak boszorkányok is. Akarom mondani techno-boszorkányok. Szóval is-is a scifi javára. A jövőben játszódik, rengeteg techno cucc van, robotok és hasonlók.
De ha megakarod nézni, akkor készülj fel, mert hatalmas infodump a sorozat. Már maga a LN is óriási infodump volt, és az animénak még ki is kellett hagynia ezt-azt. De ha az ember ráérez, akkor magával tudja ragadni, mint engem. Borzasztó gazdag világa vagy bejön vagy nem. A rengeteg infót kell feldolgozni és lehet élvezni :D -
#66642 Ez fantasy vagy inkább sci-fi? -
#66641 Beértem a Yotsuba mangát. Nálam ez eddig 10/10. Kár hogy ki tudja mikor jön a következő fejezet. Tavaly is már csak kemény 1 új jött ki. -
#66640 Kyoukai Senjou no Horizon -
#66639 Cím? :D -
#66638 99%-ban én is :) -
#66637 ritkán vagyok a gyerekkori barát oldalán. Inkább a másik újonnan megismert karakterekért szorítok :D -
#66636 Én Serniának drukkoltam. Nekem ő hihetőbb karakter volt, mint a "gyerekkori jóbarát, aki bele van zúgva az egyetlen srácba, de helyette szopatja, féltékenységből meg a riválisát is" Tomomi.
-
#66635 igen, olyasmi. Csak Neito sokkal kedvelhetőbb, legalábbis nekem ő az egyik kedvencem. Kis aranyos :D -
#66634 Tisztára Sernia Iori Flameheart bazzeg - "Ladies vs. Butlers"
-
#66633 nem, csak nagyon nemes és nagyon farkas vér folyik az ereiben :D -
#66632 hmm... a lány zsúptető hord a haja helyén? -
#66631 gondolom. mert nekem nem :D
-
#66630 Csak én vagyok olyan "borult" hogy az ilyen kellemetlen pillanatoknál mindig a moratlcombatos fatality és a finish him effekt ugrik be?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.16. 17:01:11 -
#66629 -
#66628 ... asszem kicsit elvesztettem a fonalat. -
#66627 Egy loli cosplayért mindent. Persze egy szintet azért üssön meg :D -
#66626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!!HASENKISEMAKARAKKORMENYÜNKEGYÜTTJÓBULILESZ!