72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    S ha már "mulatós"-szerű opening vagy ending: "Kill Me Baby" - szerintem. Az openingje olyasmi.
    [A sorozat + OVA nálam megért egy 7/10-est].

Íme: Kill Me Baby Opening
  • LasDen #66824
    HáBöDö
  • IMYke2.0.0.0
    Á, ő nem olyan iszákos :)

Boldog születésnapot armageddon666! :)
  • biomage
    BSZN armageddon666 :)
    tuti nem fog ma reagálni :D
  • Lelouch
    Szerintem nincs ilyen lehetőség.
  • xblades
    Tud valaki olyan lehetőségről ahonnan beszerezhetem az animék japán felíratát ?
    Az is jó ha a szövegkönyv van meg.
  • DasIsFuck
    Na épp téma volt az újranézés és úgy döntöttem újra nézem az Asu no Yoichi-t arra máig úgy emlékszem vissza, hogy egy nagyon pozitív élmény volt és már elég halvány az emléke így biztos megint szórakoztató lesz.
    Na, de a letöltésnél ugye olyan verziót amihez az AA-n elérhető felirat való már nem találni,fordítók oldala megszűnt szóval kénytelen vagyok angolul megnézni.
  • IMYke2.0.0.0
    Na például a Yuru Yurit megint meg fogom nézni :) Mind a két eddigi évadot :)

Ja, és ezt is eddig 2 alkalommal végignéztem: "Danshi Koukousei no Nichijou" és "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!"
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.08. 19:46:02
  • LeWyTy
    Nekem olyan....
    #AYuruYurimegjó!
  • IMYke2.0.0.0
    És még vagy fél ezer más populáris zenei stílus felépítése is ilyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, a Yuru Yuri harmadik évadja majd ugyanolyan - ha nem jobban - szórakoztató lesz, mint az előző 2.
    Akari! :)
  • DasIsFuck
    Így, hogy mondod tényleg:D

• LeWyTy
    Napi hülyeségem!
    Kövezzetek meg! de szerintem ez szerkezetében annyira hasonlít a magyar mulatósra xD
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.08. 16:59:30
  • Renjike
    Nekem pont a Highschool DxD az amit bármennyiszer újra tudnék nézni mert annyira tetszett. De ezen felül nem sok mást eszembe sem jutna újranézni. Igazából nem is az ecchivel van probléma hanem, hogy kicsit túlzásba viszik a dolgokat 1-1 esetben.

Strike the Blood , No Game No Life még újranézendő nálam. Illetve a Date a Live amit még nem tudnék megunni, bár ez nem ecchi.
  • Count Adyn
    Ezigy huh, editing much:D

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.07. 23:42:47
  • DasIsFuck
    Szerintem ha a sztori még nem is, de azok a harcok olyan bagatellé teszik az egészet számomra.

De ez igaz a most futó Shinmai Maou no Testamentre is.

Teljesen feleslegesek,unalmasak,érdektelenek a harcok, de igaz ez ugyan úgy az Isuca-ra is.

Bár lehet azért érzem így, mert már valahogy beteltem az ilyen animékkel, mert emlékszem régebben is láttam hasonló ecchiket amikből nem is egy azért tetszett.

• Lelouch
    Mennyiben különbözik az anime a mangától?
  • LasDen #66808
    talán a DxD egyensúlyoz a legjobban a csöcsök és a sztori között az ecchiket figyelembe véve. A jobbak közé sorolandó....
  • RelakS
    Előtte akár elolvashatod a mangát is. Az is elég beteg, és van pár extra poén benne :)

Mindenesetre a Yotsuba to! egy kicsit más. Az inkább gyerekszájra épít, az Azumangában meg némelyik lány egész egyszerűen debil
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.07. 22:35:12
  • BEAST #66806
    A Highschool DxD is a mentett sorozataim között van, hamarosan jön a folytatás, és szerintem nem csak csöcsök vannak benne. :D
  • DasIsFuck
    Persze én is a legextrémebb általam látott méreteket mondtam, de a lényeg azért átjött szerintem, hogy miután már láttam mondjuk példának egy Highschool DxD-t nincs kedvem újra letölteni és újranézni azért a pár csöcsért.

• Lelouch
    A Yotsuba annyira tetszett, hogy szerintem én is meg fogom már nézni azt az Azumangát... :D
  • xblades
    Úgy bizony, pedig van bőven amit még nem is láttam, de mindig akad amit újranézek.
  • BEAST #66802
    Így is van, azért vannak ezek a hatalmas tárhelyek, hogy kihasználjuk és mégis mi mással tölthetném meg? :)
  • BEAST #66801
    Engem az Azumanga már elsőre is kiidegelt. :D
  • RelakS
    Azumanga! Már a rák tudja, hányszor néztem meg :D

A Pokoli lány évadokat is újra kéne nézni, mert a heti egy résszel haladva elég nagy katyvasszá vált nekem a 3. évad.
  • IMYke2.0.0.0

Én is ilyen okokból teszek/tettem párat BD-re és HDD-n külön könyvtárba.
  • BEAST #66798
    Pedig valószínűleg nagyon sok ember nézi újra a régebbi sorozatait. Én is időről időre előveszek pár régebbi sorozatot és örülök, hogy nagyrészt ezek csak arra várnak, hogy tökéletes minőségben megnézhessem őket, mindenféle gagyi videómegosztóval ellentétben.

Például alig pár hete volt, hogy betegeskedtem egy kicsit és egy hét alatt újranéztem többek közt a Bakuman-t, az AH! My Goddess-t, Tetsuwan Birdy-t, a Mahoromatic-ot és a Heroic Age-et. Pedig messze nem egyszer láttam már ezeket a sorozatokat, de még mindig nagyon szépen megférnek a többi tárolt sorozat mellett.
  • Nirz
    Osztom véleményedet
    1,Eleve 99% az ember nem fogja újranézni kár volt vessződni letöltéssel
    2,Egyik anime sem drasztikusan jobb jobb minőségbe letöltve
    3,Az előzőbböl következtve épphogy van vmi különbség nem ér annyit
  • IMYke2.0.0.0
    [...] a 3-4 gigás részeket"

- Még Yousei-éknél is a részek maximum 1,5 GB-osak, ha 1080-ban szeded. Amúgy meg az egyre jobb 10 bites kódolás mellett az átlagos epizód méretek ~500-700 MB között variálnak, 1080 mellett. Persze, 10 bit mellett is előfordulnak 1-1,2 GB-os epizódok...

De, poénból bedobtam nekem az egyik kedvenc csapatom legújabb kiadványát, nézd csak a méretet:

Szóval, túl van pörögve a méretkérdés :)

//szerk. Na jó, Yousei-éknél láttam már 2,8 GB-os epizódokat is, de ők még mindig 8 bitben utaznak.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 08:30:55
  • Lelouch
    Tiger & Bunny Movie 2: The Rising - Na ez se volt rossz. Nem bánnám, ha jönne még valami folytatás.
    8/10
  • DasIsFuck
    Na igen, csak nekem általában annyit nem érnek azok a pár cenzúrázott jelenetek, hogy leszedjem a 3-4 gigás részeket.

Tény, hogy vannak olyan animék amiket nincs is értelme tv verzióba nézni, de ezek többnyire a borderline ecchi-k amikben nem a történeten van a hangsúly.
  • IMYke2.0.0.0
    Dettó mindez, megfejelve, hogy én hullámzó 5-7 [osztott net, könyvtár] megabitről vagyok
  • xblades
    Még falusi 15 Mbit-es internet mellet is a letöltés párti vagyok főleg hogy ott a "macsek". Mivel a egy 1-2 Tb vinyó sem olyan nagy pénz már hogy ne legyen helyem rá. Pedig nem vagyok a felső középosztály tagja sem fizetésben.
    Mert amennyire lehet Dvd/Bd verziót a cenzuramentességért és a extra jelenetekért Sp-ért nézek.
    És nincs olyan gond hogy törlik.
    Persze az elején online néztem de a minőséggel és a betöltéssel is voltak gondjaim, most meg a felírat méretével lenne :(
    Led Tv-n elégé romlik a méretarány.
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2015.03.06. 20:01:21
  • Renjike
    Kissanime oldalon szoktam nézelődni és folyamatosan teszik fel a cenzúrázatlan részeket ha kijönnek. De persze van amit én is letöltök hogy meglegyen internet nélküli időkre.
  • IMYke2.0.0.0
    BD-verziónál [letöltés] éppenhogy ilyennel nem találkozhatsz - a TV-verziókban [amiket 90%-ban feltöltenek videómegosztókra] meg szinte csak olyanokkal.
    Szóval, ha uncensored anyagra vágysz, akkor kénytelen vagy biztosra menni: download.
  • DasIsFuck
    Sok esetben nem ér annyit szerintem, hogy vesződjek a letöltésükkel, mert én olyan hűde látvánnyal még nem találkoztam animében ami tényleg annyira megdobná.
    Meg aztán ha a fél képernyőt kifeketítik egy kivillanó bugyi vagy breast grope jelenet miatt...
  • LeWyTy
    Mivel számtalanszor próbáltam úgy nekiállni animének úgy hogy keresek letölthető dolgokat meg hozzá való feliratot... de meguntam hogy sokszor nem találtam.
    Meg akkor nem kell töltögetni...
    Egyszerűbb így.
    2 van aminek minden részét leszedem. De az csak heti 2 rész..kevés :D.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.06. 00:36:35
  • Lelouch
    2015-öt írunk, és te még mindig videomegosztó oldalon nézel animét? :D
  • LeWyTy
    Random q.: mért van törölve a Neon Genesis Evangelion az indavideóróóó? csak mert elkezdeném megnézni? diszkrimináció.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.05. 23:24:23