Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
És? Ez csak azt jelenti, hogy a manga se jobb. 😄
Például? Eddig úgy tűnik, hogy közel 100%-ban adaptálták mangát.
LasDen
akkor csúnya mélységekben járhat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Eddig még az első rész volt a legjobb pedig. 😄
LasDen
hát, már az első rész is szar volt, szóval én nem vitatkozom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Látni erre utaló jeleket... 😄
LasDen
nah, mer?

Lelouch
Ez az Akame ga Kill lehet hogy mégse lesz olyan jó... 😄
efti
Csak nekem sz@r mobilról a fórum? Egyáltalán nem jön be 😞

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
A "Tenjou Tenge"-ben ugye nem a kegyetlenül irritáló Nagi a főszereplő???

//szerk. Ja, de. Oké, otthon törlöm akkor az eddig letöltötteket a gezzibe...
A tegnap megnézett első 2 rész után az agyamat kikaparnám, ha 22 további részen át ezt a fütyit kellene néznem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
OFF
Tokyo Pets
380-400.000 Ft-os házikedvencek ütnek 😊
ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Na végre eljutottam odáig hogy nekiálljak a Liar Game mangának. 3 kör játék után, nem kicsit ütős eddig... 😄
BEAST
Erre én is kíváncsi leszek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Reális? Nem.
Rohadt jó anime? Igen.

Nem értelmetlen a vége, ha hazajövök megmagyarázom. 😄

@

LasDen
igen, az az 😄 én nem tudom mennyire jó, mert nincs az az isten, hogy megnézzem.

xblades
Mintha valaki itt a mecha-s animék kapcsán említette volna a galaxist dobáló mechákat.
Most belefutottam egy animébe ahol a végén pont ez történik :
Tengen Toppa Gurren-Lagann
ő lenne az?
És biztos elég jó mecha-s anime (valakinek) mert csak 10 pontokat kapott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De kérdem én biztos reális az hogy robot robotba és robotba kapcsolódik és galaxisokat vágnak egymáshoz?
És hogy aki mindenkit megment az egy csöves szintjére redukálnak és még a lányokkal is porul jár?

Tisztán nem is értem a végén a szerelme miért tűnik el? A dráma már addig is bőven megvolt, ez olyan műdráma szint volt hogy minden tökéletes de mégis a legjobb pillanatba megszívatjuk.
Ennek van valami mondanivalója is vagy mi?Mármint te vagy a világmegmentő mindent végig harcoló hős de happy end-nél megszívtad haver ez jár neked. Mert még elvánszorog az oltárig de ott mint végső stádiumban lévő szertefoszlik?

Ezek után kissé olyan érzésem van mint a unreal 2 végén, harcolsz és küzdesz a nagy semmiért. Értem én hogy dráma de ez már nem az. Ezek után tudod ki ásta volna ki magát a föld alól.

Haj nem csodálom hogy depisek ezek a japok.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Akame Ga Kill 4-ik rész.

Egész jól megcsinálták a Zank harcot. Semmi fölösleges duma, semmi szájkarate és időhúzás hanem harc harc HARC!

ILYENNEK kellene lennie egy fighting animében harcnak és NAGYON szomorú hogy a legtöbb animében ezt már elfelejtették.

A sorozat eddig tökéletesen hozza a manga hangulatát. Ha mind a 24 részben ezt követik, akkor remek kis anime lesz ebből!
Count Adyn
Nekünk csalóka, de az angol kifejezés egyértelmű😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Értem, tehát az SS-ben van a Koi, a maga 6 részével.
Köszi.

Lelouch
Lehet úgy nézni, amilyen sorrendben kiadta ezeket a SHAFT. A Koimonogatari simán csak a Monogatari Series Second Season része.
IMYke2.0.0.0
És most melyik előtt-után vagyunk már?
Káoszt érzek a levegőben.

Én ugyanis még csak itt tartok:
* <2009> - Monogatari 01 - Bakemonogatari
* <2012> - Monogatari 02 - Nekomonogatari (Black)
* <2012> - Monogatari 03 - Nisemonogatari

Lelouch
Miért? 😄 A Monogatari Series 2nd Season utolsó feldolgozott könyve.
IMYke2.0.0.0
Emberkék!
Ez a "Koimonogatari" most mi az isten?

Lelouch
TV-sorozat + OVA is jön belőle, de ez már jóideje be van jelentve.
IMYke2.0.0.0
Tudom, ne keressek logikát a címválasztásaikban, de ez most kiakasztott: "Baby Steps" - gondoltam, valami vicces kiskorúakról szóló egyszerűség... közben meg teniszes anime. <#banplz>

Lelouch
Ez már tuti?
Ja már mangában is feltűnt. 😊 A 4 chanon csak mint "Attack of the Space Niggers" - hivatkoztak már a mangájára is. De arra kíváncsi leszek hogy akkor ez most OVA vagy TV sorozat lesz.
Mert a mangája azért nem kicsit véres volt.
LasDen
uff. és több film is lesz, nem csak ögy...

shaddam
Ezen felnevettem. Annyira találó

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Lelouch
Az őszi FSN anime UBW-route feldolgozás lesz... A Heaven's Feel-route meg majd movie-t kap.
A gyilkos űrniggerek éjszakája?
Lelouch
BEAST
A Sword Art Online egyre furcsább és furcsább, de az Aldnoah Zero ezen a héten is tetszett... az ending pedig megint zseniális! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen

IMYke2.0.0.0
A Sankakun látottak alapján tetszik a Rail (totál fanszervíz) Wars!
Azt hiszem, fel is vésem valahová, hogy ezt majd kiváló minőségben leröppenteni, amint lesz forrás.

LasDen
a béna nyomozáson túl nekem tetszik. tetszik, hogy szép lassan derül ki a motivációjuk, és hogy a lány sincs 0-24 a nyakukon.

BEAST
Nekem eddig nagyon hasonló érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, mint anno a Death Note-nál voltak. Az sem tetszett, ennek még adok egy pár résznyi esélyt, de rezeg a léc.

LasDen
Zankyou no Terror 3. rész

Az a baj, hogy a rendőrség csak azért tud megoldani bármit is, mert Shibazaki egy kétlábon járó könyvtár. Nem nyomozói kézség alapján, csak az ismeretei miatt. Meg egy kis szerencse. Elég béna....

RelakS
O_o
jól látom, valami elromlott? Mindenki bolddal ír 😄

Nah, jobbabb :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Teljesen egyetértek veled. 😊

Aldnoah Zero 3-ik rész.

Rég élveztem ennyire animét mint ezt. Ha ezt a színvonalat tartani tudják a továbbiakban is akkor nagyon jó kis anime lesz ez.
Fresh Duke
Állítólag valakit feltámaszt Shenron. Vajon ki lehet az? (Tippem szerint valami új karakter, vélhetőleg valami halott isten.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Lelouch
3-4 fejezetnél tovább már csak nem húzza...
LasDen
Nah, kérem a tippeket. 41,9 másodperc az órán, 39. Vajon még hány fejezetet lehet kisajtolni a meccsből, mielőtt véget érne?? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
am ugyanaz lesz a vége, mint az előző 2 seirin meccsnek. 1 ponttal nyerik meg. very clever, mr. fujimaki. very clever....

LasDen
ennél többet kell látni, de az előző után szolidan várom csak...😄

IMYke2.0.0.0
Bizony, Imi is azt használta, és ő is japán nyelvű oldalon találta meg a megoldást - Translate Google - link bemásol - nyelv felismerése > angol és bumm.

Lelouch
Lelouch
Nem ártana kicsit visszább olvasnod.<#nezze>
armageddon666
Vagy gondolom a Madoka egy marha népszerű kultanime, ami nem is túl régi, és tele volt vele a topic, így felismerte. Képkereső nélkül.

@

Lelouch
Én most azzal mégis meg tudtam találni. És gondolom Imi is azt használta. 😊