72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#66745 #ezekajapanokbetegekxD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.28. 20:07:18 -
#66744 KELL.
-
#66743 -
#66742 Helyi középiskolás lány tagadja a tsundere vádakat
Annyire hülyeség az összes cikk :DDD -
#66741 nem tudok róla, hogy véget érne. De egy kicsit több kellene egy 3. évadnál, hogy lezárják. Annál sokkal több történt, hogy 12 részbe beleférjen. A másik, hogy a 2. évad eltért már a mangától kvázi lezárást adva az animének.. -
#66740 A Jojo part2 elég szórakoztatónak bizonyult végül. Joseph is sokkal jobb fő karakter volt mint Jonathan.
8/10 -
#66739 Annak most lesz vége nem?
Elfogadnék egy záró 3. évadot. -
#66738 Ez esetben -
#66737 persze hogy jó -
#66736 Mármint jó vagy irónia volt? -
#66735 egy manga. Duh.... -
#66734 Én az animét szerettem és a 2. évadot is várom :D
A Sekirei az mi? :D
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.02.27. 14:26:28 -
#66733 Sun Ken Rock és Wallman. Bár ezek 2 hetiek ha jól tudom...
De a Sekirei az heti azt tudom :D -
#66732 A Nisekoi rémes. :D
A Bleach anime a 479. fejezetig dolgozta fel a mangát. -
#66731 Nem válasznak szántam . Sry -
#66730 Tudnátok sorolni 1-2 heti megjelenésű mangát? Egyelőre a Nanatsu no Taizai , Nisekoi , Bleach hármast írtam fel magamnak de a Bleach túl hosszú már hogy elkezdjem . (Esetleg ha valaki pontosan tudja hogy hol lett vége az animének onnan szivesen folytatnám) -
#66729 Speciel nálam ezért volt nagy sikere a Hunter x Hunternek, ott elég változatossá tették az arc-okat és mindig újdonságot hozott. A One Piece szerintem komplexebb és okosabb mint pl a Bleach és a Naruto, mindkettőt én is meguntam, meg azért abban sokkal több filler is van. De egyébként a One Piece mangája üti a többit magasan, az anime-vel én is leálltam egy időre. -
#66728 Én a fullbring arc-ra már nem birtam rávenni magam hogy nézzem, még a mangát elolvasom heti 2 perc alatt, de 20 at már nem ér az életemből. Mondjuk az aktuális mangarész is eléggé gigantikus facepalm lett épp az egész overall plotnak:D -
#66727 De az én ízlésemnek az felel meg :) Mind képi világban , témában , képességekben . -
#66726 így igaz. Alapjaira lebontva nincs különbség a battle shonenek között (esetünkben One Piece, Bleach, Naruto, Fairy Tail, de a Gintama is ide sorolandó). Az archetípusok mindegyik sorozatban meg egyezőek. Az igazság bajnokai győzedelmeskednek a rossz felett. És a karakterek is majdnem ugyanazok, csak részleteiben térnek el egymástól. Van amelyik jobban használja a rendelkezésére álló eszközöket, de van amelyik nem. Igazából az egész csak preferencia kérdése, hogy ki melyiket kedveli.
De abban Beastnek igaza van, hogy az ember egy idő után belefárad a folyamatos harcba. A sorozat nem áll meg, max te állhatsz meg pihentetni. Van aki később visszatér, van aki nem. -
#66725 Szerintem a One Piece is meg a Fairy Tail is jó... én eddig kihagytam azokat az unalmas részeket (10-20) ami mindig az érdekes részeket választja el. Most pont unalmas mindkettő
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.26. 16:07:46 -
#66724 Szerintem a Bleach se különb. Mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy folytatva lesz az anime. -
#66723 Fairy Tailt úgy 70 részig én is néztem, de igen egy idő után teljesen érdektelenné válik.
-
#66722 Naruto Ship. nekem tökéletes volt Pain arc végéig utána már meh egyre több a visszaemlékezés meg a filler a részekben. Bleach az igazi ott még a fillereket is élveztem (már amikor ), csak az meg ki tudja mikor tér vissza. -
#66721 Egy ideig tényleg érdekes és vicces volt a One Piece, de kb a börtönösdi óta vérgagyi kategóriába süllyedt nálam, nem is nézem. Szerencsére nagyjából akkortájt indult a Fairy Tail, ami szintén nagyon jó volt egy ideig. :D Ezek a végtelenített hadakozós sorozatok viszonylag "hamar" kiégnek szerintem. Ott van például a Naruto, amit már akkor is unok, amikor épp nem fillerekkel tömik az ember fejét.
Viszont nakama életérzés kategóriában nekem a Fairy Tail jobban tetszik/tetszett, mint a One Piece. -
#66720 Nekem is a One Piece a kedvenc battle shonen-em, de megértem, ha valakinek nem tetszik. A hossza miatt igazából nehéz bekapcsolódni, de 150 rész az jelenleg kb a sorozat 1/4-e max, bár én már az elejétől kezdve szerettem, de az animáció, a sztori és minden egyre csak jobb lesz.
A Gintama-t én is tervezem elkezdeni, viszont ahogy olvastam ahhoz is kell kb 50 rész hogy belerázódjon az ember a hangulatába. Nemrég befejeztem a HxH-t, amiatt újranézem a YYH-t és talán utána el is kezdem :D -
#66719 én csak magyarosítottam ezért hívtam novellának. :) De legalább mind tudjuk miről van szó. Ha végre májusban meglesz az angol C1 akkor elkezdek japánul tanulni . Már a hanganyag , tankönyvek meg minden egyéb be van szerezve. :)
150 rész szenvedés volt... Van több ismerősöm aki azt állítja hogy a one piece a legkirályabb dolog ami létezik és ha azt mondod hogy nem akkor vérben forgó szemekkel rágjál le az arcodat , így gondoltam megpróbálom de hát a sok szenvedés utána a szar csak szar marad. :) -
#66718 A Gintama alapvetően egy gag manga/sorozat. Rengeteg rengeteg utalással minden percében, pillanatában. Így a Bleachen át a One Piecen keresztül a Dragon Ballon át Tezukáig mindenre van mérhetetlen menyniségű utalás. Hiába ismered töviről hegyire a japán kultúrát, egyszerűen néha kimaradsz a poénból, mert nem ott élsz. De ettől függetlenül vannak sokkal univerzálisabb poénok is.
De ha alapjaira lebontjuk, akkor egy Bleach v One Piece féle battle shonen sorozat rengeteg humorral.
150 rész kellett hogy rájöjj, hogy a One Piece szar? :DDD -
#66717 igen, nagyon vastag cuccokról van szó. De még korábban ezt is írtam. Amúgy a light novel nem igazán novella... -
#66716 Ööömmmmmm ez a kép összezavart... Mi a sorozat lényege? Mert azt látom hogy rengeteg van belőle...
A másik ilyen amit meg egyáltalán nem értek az a One Piece .. nem akarok senkit megsérteni de szerintem az egy borzalom... 150 részt láttam belőle és nekem elég volt. Az animáció nagyon nem tetszett (mármint stílusban) a történettel nem volt gond de a karakterektől én teljesen ki voltam borulva... -
#66715 Ideje pótolni akkor:D
-
#66714 Közben még azt találtam hogy iszonyat hosszúak a novellák például a 3. évad alapanyaga 2500 oldal.
A Love Live engem is érdekel , viszont a Gintamából még 1 percet sem láttam csak egy manga borítót amin egy narancssárga hajú Bleach copy karakter volt . -
#66713 Nincs. Teljes némaság. És bár van rá esély, hogy egyszer folytassák, azt nem tudni mikor. Sikeres volt, de ha igaz, akkor animációs szempontból nagyon kemény volt. A 2. évad 12. részét ha igaz, fél évig tartott megcsinálni. A másik, hogy a Sunrisnak az a stúdiója, amelyik csinálta, most éppen a Love Live sorozatot feji meg. Amíg az le nem cseng, nem hiszem, hogy másba bele kezdenének. És akkor se, biztos, hogy a Horizon lenne az :(
Bár furcsa, hogy a Love Live sikere ellenére idén eddig csak egy sorozatuk van bejelentve, Gintama, meg megy még Tomino Gundamja is, de többi mind csak OVA. De a tavalyi mechák buktája után azért nem is olyan meglepő, hogy óvatosak :D -
#66712 Kyoukai senjou no Horizon első évadja után azt gondolom hogy ezt még el tudnám nézni egy darabig. Szerintem elég érdekes de viszont csak 2 évad van.
Azt olvastam hogy elég sikeres volt mind a két évad és az eladások is jók voltak. Gondoltam megkérdezem hátha valaki olvasott valamit egy esetleges új évadról? -
#66711 Their series is an adaptation of “The History of Trunks” television special. In that story, Gohan and Trunks battle the evil Androids in a world where Goku and the other Z Warriors are deceased.
Ha a béna színészkedést és túl játszott dialógusokat nem nézem, akkor teljesen korrekt. Bár ez csak egy websorozat, de összehasonlítva azzal, amit hollywoodban csináltak, messze előttük járnak. Az akció ami igazán kiemeli és látszik, hogy van benne mnka rendesen.... -
#66710 Gakkō Gurashi! Zombie Anime's Cast, Lerche Staff, Summer Debut Revealed -
Prof William #66709 Kösz szépen!
Nagy reményeket fűzök ehhez a sorozathoz. Ha hozzák mangaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!stílusát akkor nagyon jó lesz.enyhén skizofrén és néha elég komor
Addig még hátha kijön jó pár mangarész.
Linket tudsz adni, hogy hol olvastad a bejelentést? -
#66708 Nyáron jön, ma jött a hír. -
#66707 Csak ha letöltöd valahonnan akkor lesz cenzúrázatlan verziód, bár van egy projekt ahol színesben is megcsinálják, csak a Darkness-el együtt elég lassan, de biztosan jönnek ki az újabb kész részek. -
#66706 Ez annak köszönhető, hogy a sima TLR a Weekly Shounen Jump-ban futott, ott meg a fanservice erős korlátok közé van zárva. A kötetekben már nem számít, mit mutatnak. De abból angol scan-t nem nagyon fogsz találni.