Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például, mikor Takamura odaadta a kesztyûket Ipponak, azt, hogy "Here.", nem fordította le az illetõ. Elõször azt hittem, hogy valami beszólás akart lenni, hogy "itt van, te here", vagy hasonló, aztán leesett, hogy mégsem... 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Ilyen animével még eddig nem sikerült összefutnom, hogy 4 rész után már nem tiszta, hogy mirõl is akar ez szólni.
Fõleg ez a 4.rész, az eésõ 3 után mintha 3-4 részt kihagytam volna😄
Kár érte, mert az alap felállás tetszik, csak a tartalom az nem igazán:S
Eleve a hangulat egy jó részét ez a varázstárgyas/szuper gyûjtemény annyira megölte nálam, aztán az sem kecsegtetett sok izgalommal, hogy ezeket fogják gyûjtögetni, de jött a 4.rész és valahogy ez után már nem annyira van kedvem folytatni😄
Valahogy az összes újonnan elkezdett animémet kénytelen vagyok dobni mostanság😞
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
múlt héten a DBZ 203. része helyett a 11x. részt adták le 😄 Még jó, hogy másnap rendesen ment. Tegnap az utolsó részt (208) nem tudtam felvenni, mert nem tûnt fel, hogy a Yu Gi Oh-nak vége, és késõbbre tolták a DBZ-t. Ma az idióták meg nem a 207-210-et adták le, hanem a 208-211-et 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Feltételezem az anime/manga végcélja a világbajnoki cím megszerzése lesz, az meg egy elég hosszú út... 😄
Forrást találtok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#64885 : nah, ez azért tényleg nem rossz. láttunk már ilyenért folytatást. remélem madhousenak elég lesz. én nem bánom ha egy sorozat egy évados, de a legtöbbször csak egy fél sztorit kapunk azzal az egyévaddal....
Instant leves-szintûek az ilyenek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más. Belekezdtem a Hajime no Ippo-ba és eddig tetszik. Egy kicsit Kenichi-re emlékeztet a fõszereplõ, az anime pedig hasonlóan épül fel, mint a többi sport/hero anime. Sorra jönnek az ellenfelek, akik eleinte egy-egy technikát képviselnek. Gondolom késõbb majd annyi újdonság lesz a dologban, hogy elkezdik keverni a stílusokat. Hogy ezen mit lehet ennyit nyújtani nem tudom, de majd kiderül. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezért érdekel.
//Idolmaster megvan már, csak nézésre vár, Puchimas 1 megvan szintúgy, a Puchimas 2 meg folyamatban - és az érdekel, hogy összefüggnek-é?
*9,053 *1 Mekaku City Actors
*8,437 *1 No Game no Life
*8,310 *2 Gochuuumon wa Usagi Desu ka?
*7,995 *4 Knights of Sidonia
*5,563 *1 Date A Live II
*4,705 *1 Isshuukan Friends
*4,493 *1 Kamigami no Asobi
Blu-ray
*1. 30,261 30,261 Monogatari Series: Second Season Koimonogatari Vol.1 Hitagi End Part 1 Limited Edition
*2. 15,072 97,191 Love Live! School Idol Project 2nd Season Vol.1 Limited Edition
*3. *8,227 54,562 Kaze Tachinu
*4. *6,776 *6,776 No Game No Life Vol.1
*5. *6,594 *6,594 Little Busters!: Refrain Vol.6 Limited Edition
*6. *6,469 *6,469 Sidonia no Kishi Vol.2 Limited Edition
*7. *4,838 *4,838 Mekakucity Actors Vol.1 Limited Edition
*8. *4,601 *4,601 Date A Live II Vol.1
*9. *4,380 *4,380 Strike the Blood Vol.6 Limited Edition
10. *3,923 *3,923 Nisekoi Vol.4 Limited Edition
11. *2,935 *2,935 Log Horizon Vol.6
12. *2,889 *2,889 Puchimas!!: Petit Petit iDOLM@STER Vol.2
13. *2,839 *2,839 Nagi no Asukara Vol.7 Limited Edition
Ehhez jön még 1661 DVD, ez azért nem olyan rossz...
"Manga nulla, novel nulla" Milyen értelemben? 😄
Meglepõen jó volt. Nem új, de a Sora-Shiro páros elvitte a showt. A többiek szokásost hozták. Jól balanszírozott a fun-dráma között. De tipikusan az a sorozat, ami folytatásért kiállt, de tippre 0 eladás miatt nem lesz belõle sem. Manga nulla, novel nulla, szóval ennyit errõl....😞
10/7
Jó volt végre valami jót látni Madhousetól. Oly rég találkoztam velük 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Én nem láttam. Egy jóbarátom nézte, egyik kedvence. MAL-on is igen nagyra tartják. Engem nem érdekel a box, szóval felejtõs, ahogy a Kuroko is, mert nem érdekel a kosárlabda (bár utóbbin gondolkozom, jó az opening, pörgõsnek tûnik, akár jó is lehet). De annak ellenére, hogy nem érdekel a box, még azt mondták nekem, hogy így is megéri elkezdeni, mert majd beszippant, mert a box csak egy setting, a karaktereken van a hangsúly.
@
@
Jól szórakoztam. Hamisíthatatlan Satoshi Kon (rest in peace, 47-esen ment el) karakter-dizájn
A credits alatt meg: Moonriders...No. 9 - zseniális!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...