72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Virtualdub.
    AnimeAddict-ról letöltheted. Megmondod, melyik kockától melyikig, azt hajrá
  • RelakS
    És a terminátoros zene hogy tetszett? Nekem az jön be nagyon
  • via_mala
    Idézet a man_page.html-ből:
    gif89a
    Output each frame into a single animated GIF file in the current directory. It supports only RGB format with 24 bpp and the output is converted to 256 colors.
    <fps>
    Float value to specify framerate (default: 5.0).
    <filename>
    Specify the output filename (default: ./out.gif).
    NOTE: You must specify the framerate before the filename or the framerate will be part of the filename.

EXAMPLE:
    mplayer video.nut −vo gif89a:fps=15.0:filename=test.gif
  • via_mala
    mPlayer!!!!!

-vo gif89a

futási opcióval minden további nélkül. Az out.gif az mplayer könyvtárában jön létre alapesetben.
  • Prof William
    25 és anime...

Az aprogi engemis érdekelne...
  • Hmuda
    Más: tud valaki olyan programot, amivel egyenesen a videofájlokból lehet GIF animációkat kimenteni?
  • Dying Soul
    Mindenki ezt mondja, én is tudom, csak iskola, satöbbi jóságok miatt még nem volt időm, hétvégén pótlom. :P
  • Hmuda
    Kötelező, hatalmas lett. XDDD
  • Dying Soul
    Pont ott a gond, hogy az utolsót nem láttam! :DDD
    Sürgősen be kell pótolnom.
    *NEM IS ÉRZI MAGÁT EMBERNEK, FÚJ*
  • Hmuda
    Az urolsó rész feltette a pontot az I-re.

"De ettől eltekintve...én már nem élek sokáig..."

:DDD
  • Dying Soul
    Én minden részen.
  • Ottto
    Őőőőő 24?
    Vagy manga?
  • Hmuda
    Árgh, ezen a Bonta-kun kommandón lepadlóztam! :DDD

Fumo, fumo, fumoffu!!!
  • Prof William
    Higurashi 25!

Végre minden kiderült!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát ekkorát még! Hú emberek bár az utobbi pár rész már nem kötött le anyira most ismét a toplista elejére ugrott a sorozat!

Nem spoilerezek semmit! Nézzéek meg! Aztán írjátok meg persze Spoilerben nektek milyen film ugrott be a higu eseméyneiről... :)
  • Lyan Kyj
    Eh, egyszerűen nem tudok betelni Noir zenéjével. Kaida Yuriko nagyot alkotott. Ennyi idő után is ezt hallgatom...csodálatos!
  • Bucser
    Bleach 97 dattebayotol szokás szerint
  • Hmuda
    Áh, lényegtelen. Kiderült, hogy ott van az ötödik is, csak rossz epizódszám volt ráírva, kicsit elkallódott, mert külön vannak a specialok. :P

Amúgy az mplayer is tökéletesen megfelel. Csak MKV-re kell nagyon ritkán használnom, AVI-t és OGM-et a síma WMP is lejátszik.
  • RelakS
    Használj MPC-t! Az lejátszik mkv-t is, ogm-et is. De az ugőzön ott a leírás, meg hogy mi kell hozzá!
  • Hmuda
    Már csak az a gondom, hogy az ötödiket hogyan nézzem meg. A wikipedia alapján belőttem az AVI-s részeket, de az ötödik hiányzik. Leszedtem az MKV-set plusz feliratot, de azt meg az MPALYER nem akarja lejátszani, mert pár másodperc múlva megadja magát.
  • RelakS
    "Hogy látott volna Mizuki olyat, amit én nem veszek észre?"
    vagy ilyesmi, kútfejből ment
  • Dying Soul
    Nekem a kedvencem az a jelenet, ami aztán következik, amikor a mama megjelenik az ablakban. :D
  • RelakS
    Abban két rész tetszik nekem:
    Mikor Kaname lezuhan, Sousukéra rájön rendesen a frász, meg a végén, mikor Sousuke vall, hogy egy "kicsit" megiedt, utána Kaname tisztára átmegy rosszkislányba :)
  • Hmuda
    Ez a kisértetes Fumoffu hatalmas volt. :DDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Mi volt ez?!
    - Biztos egy balesetes, nincs tisztában vele, hogy a korház már bezárt.
    - Na és ez?!
    - Örülök neki, hogy nem egy bomba.
    - OK! Jöhet a következő! És ezek?!
    - Csak hangok.
    - Jó! Következő! N-n-no é-é-és a-a-az?!
    - No de...egy síma kalapács nem fog engem megijeszteni...
    - ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
  • Hmuda
    Na mindegy, leszedem az egész könyvtárat azután meg lesz ami lesz. :-)
  • RelakS
    ?
    Nem értem
    Ha megnézed az mkv-ket, abban benne van a special is (1. spec: Kaname elrablása, 2. Spec: Kajaárusítás a suliban)
  • Hmuda
    Magyarán az első és a második közé rakjam őket. Köcc, ezt nem hagyom ki. :-)
  • RelakS
    Úgy, hogy azokat némi aktualitás miatt kihagyták. Az első special az első rész második fele, a második special a második rész első fele. Kár lenne kihagyni, feltéve, hogy el akarod kerülni az idült hasfájást ér röhögőgörcsöt
  • Hmuda
    Oks, kösz. A specialokat hogyan kezeljem?
  • RelakS
    Úgőz... japó szinkron is rajta van
    Az mkv-seket nézd meg a fumoffuból
  • Hmuda
    Az alapot is angolul néz(t)em (nem találtam japán szinkron+angol feliratos változatot, kissé zavaró volt, hogy mindenki misszezi meg miszterezi a másikat (még a diákok is!) a megszokott kunozás meg chanozás helyett). A második sorozatból a US-en kettő változat van, most mind a kettőt leszedem azután elválik. A magyar szinkront úgyis rühellem, főleg ha animéről van szó (még mindig kísért az amit a Beboppal műveltek, még szerencse hogy a DVD-ken van japán szinkron).

De kicsit érdekesen vannak számozva a US-en a FUMOFFU epizódjai. Az egyik változat rendesen lemegy 1-től 12-ig, a másik meg már keveri a duplareészeket össze vissza, plusz mint látom van két special epizód is, szóval még ki kell kalkulálnom, hogy mi/merre/hogyan/mikor/meddig.
  • RelakS
    Az utolsó részhez SZIGORÚAN NE HASZNÁLJ MAGYAR SZINKRONT, vagy szimplán ugord át a címet!!! Lelövi a cím a poént :(
  • Krezga
    Nincsen, de azt hiszem az AA tervezi a fordítását.
  • Dying Soul
  • Hmuda
    Az kell most nekem. :D
  • RelakS
    Nos, a fumoffut kb "agyrohasztó emeletes idiótaság tömkelege magasra dúcolva " ként tudom leírni :)
  • egypszichonauta
    a nurse witch komugihoz van magyar felirat? mert sehol sem találok
  • egypszichonauta
    köszi mindenkinek!nem győzöm majd venni a dvdket mert gépen már nem nagyon fér el.a full metal panicot ismerem,a 2.széria a fumoffu az szerintem jobb mint az első széria...
  • Hmuda
    Most a Fullmetal Panic megy nálam. Vannak benne poén részek, de direkt a második sorozat miatt nézem az elsőt, mert az állítólag teljesen komédia.
  • Seth
    Cromartie High School--- nagyon nagyon beteg ^^
  • Bucser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én 3-as befejezésre szavazok mert ez érződik már a sorozat eleje óta is Diva is csak azért lett az emberek számára elfogadhatatlan mert soha senki nem kezelte emberként csak mint kísérleti bábú.