72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lyan Kyj
    igazából nem kapcsolódik szorosan az Excel Sagához, csak abba a világba játszódik, több kari pl Hyatt is szerepel benne, és persze rengeteg utalás is van benne ES-re. A készítők ugyanazok, az elborultság ugyanaz, ha nem még nagyobb:)
  • Hmuda
    Ja ok, így már megvan. De ez tuti az Excel OVA-ja? Amit eddig beszereztem, ott az ovák mindig vagy ugyanott voltak ahol az alap, vagy pont mellette egy külön OVA könyvtárban.
  • Lyan Kyj
    fent van, ne az Excel mappájába keresd, hanem külön.
  • Hmuda
    Az még csak készül? Mert a teamen nincs fent (vagy nem vettem észre).

Szerk: amúgy ki fog derülni, hogy miért van letörve az egyik szemfoga? Folyton csak az egyik lóg ki a szájából).
  • Lyan Kyj
    Várd meg a Puni Puni Poemit, az ováját:))) Már írtam a családi kupaktanács jelenetről:) Abba a 2 részbe annyit mindent beletömörítettek, h minimum 4x meg kell nézni, h minden poént észrevegyél.
  • Hmuda
    Mondjuk elég fárasztó mikor Excel belekezd a szokásos mondókájába és fél másodpercenként le kell állítani, mert annyira darálja a szöveget. Pont a nyolcadik elején mikor pácolódik az ágyán, na az aztán betett. :D
  • Lyan Kyj
  • Hmuda
    Na ez lefekvés előtt betett nekem:

Nagyban nézem a nyolcadik Excelt,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bajusz épp újságot olvas a hőhullámról. Volt pár extra szöveg, hát természetesen leállítottam a videót. Erre mit ír az egyik bejegyzés?

"You should not read too much by pausing the video."

Az, hogy a többi férfiszereplő bosszút állt Pedrón mert őt mutatta a kamera csak külön ráadás volt.
    Ezeken vagy öt percig röhögtem. :D
  • RelakS
    Kisaragi-san neve: 如月さん
    És valóban Februárt jelent :D
  • Hmuda
    Jah, birom, hogy az elején a manga készítője állandóan a legbugyutább formákban adja meg az engedélyt, hogy milyen stílusban csinálják meg az animét. :D
  • Lyan Kyj
    4. rész, a Weird Love a kedvencem, főleg a játékkonzol választási lehetőségei

Amúgy Excelt úgy kell nézni, h minden rész más-más filmstílust parodizál. Szal pl az akciós részben ellövik az összes akciófilmes klisét:)
  • Prof William
    A tolmács meg full érzelementes hangon kommentálja Menchi nyávogását/ugatását.
  • egypszichonauta
    annyi
  • Nuki
    Ez a dokuro-chan hány részes? (én 8at látok)
  • Lyan Kyj
    Menchi énekét majd megérted pár rész múlva:))
  • egypszichonauta
    megnéztem az excel saga első részét,mekkora poén az egész,gyóóó,kajak ekkora gyökérséget még nem láttam!![#vigyor4a végén az endingnél a kis állatka éneke!mellette meg tolmács,meg lehetne sorolni még jócskán...(nézze meg mindenki)
  • Hmuda
    Hogy lehetne elfelejteni? A sorozatban Lucy első olyan gyilkossága, amit már kicsit nehezen vett be a gyomrom. A katonákat még megemésztem, de Kisaargi lefejezése már majdnem lenyomatta velam a kis jobbfelső X-et. Bár nem bántam meg, hogy nem kapcsoltam ki. :-)
  • via_mala
    Érzelgősség van, de az is tömény iróniával.
  • RelakS
    Elfen Lied

Emlékeztek Kisaragi-chan-ra?
    A mindent elejtő titkárnénire, aki szörnyű halált hal Lucy kezei között? (az irodában minden fal ki volt tapétázva Kisaragi-chan-nak szánt utasításokkal :D Hova kell dobni a szemetet, spóroljon a vízzel, stb)

Ma kinyomtattam a hónapok neveit, és ott volt a már nem használt régi kínai hónaplista is. Ezek szerint Kisaragi-chan magyarul Február kisasszony :)
  • Hmuda
    Áh, nemár. Az eddigiek alapján annyira nem illik az ilyesmi a képbe.
  • ronesz
    Pedig ha az emlékezetem nem csal, akkor bizony kijut abból is a vége fele :)
  • Hmuda
    Az eddigi részek alapján egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy ez valaha is átmenne érzelgősségbe. :D Kábé olyan kategória lenne, mintha a Horrorra Akadva átmenne igazi vérbeli pszihoterror thrillerbe. :-)
  • Hmuda
    Eddig csak négy részt vittem végig, de tetszett, hogy néha kifigurázza a dolgokat. Az hogy közben dőlnek a marhaságok az külön poén. :-)
  • Seth
    és mind a 26 részen keresztül folytatódik a baromság, vagy átmennek érzelgősbe a végefelé, szokás szerint ?????
  • via_mala
    Az Excel Saga szvsz sokkal jobb a FLCL-nél, főleg a Pedro-ról szóló mellékszálat bírtam. Tény, hogy elborult, meg agyament, mégis sokkal értelmesebb a szerintem kategóriákkal szürreálisabb FLCL-nél.
  • Hmuda
    Azt nem ismerem, ez az eső olyan aminmém, ami ennyire az ökörségre épít. :-)
  • RelakS
    Mivan?!? Fumoffut verő agyrohasztás a láthatáron?
  • Lyan Kyj
    ez nem kérdés
  • Hmuda
    Így a negyedik résszel mostmár ezt az "idézetet" is megértettem.
  • madfist
    ez az excel elborultabb mint az furi kuri?
  • Hmuda
    Hümm, elkezdtem az Excelt, de ez tényleg olyan, hogy nem szabad értelmet keresni benne (hármat néztem eddig). Agyrohasztásnak eddig épp megfelel. :D

Eddig szegény Menchi a legnagyobb a szabadulása utáni angyalkákkal. :D
  • Hmuda
    Ja ok. :-)
  • RelakS
    Másoltam az AnimeAddicts-ról az első két sort ;)
  • Prof William
    Ilipala-ilipapa pala palpa pala! Zoz zo zo!
  • Lyan Kyj
    Il-pa-la.....

"Son of a cat"?:DD
  • Prof William
    Menchi!

Állat az Excel saga.

Na és ki monda ezt?

- EZ A VILÁG ROMLOTT!
  • Hmuda
    Amúgy majd kellene egy lelőhely az angol változathoz, ha az tényleg jobb. A Teamen csak feliratosan van fent.
  • Hmuda
    Na jó, adok neki egy esélyt, amint végeztem a Beboppal.
  • Lyan Kyj
    A 26. amolyan "poén"-rész, ott csak akkor röhögsz, ha minden részt láttál.
  • Hmuda
    Felirat nélkül néztem, szóval semmit nem értettem belőle, csak azért szedtem le, mert a wikipedia szerint azt nem adták le TokyoTV-ben, csak afféle polgárpukkasztásnak szánták, szóval gondoltam úgyse része a történetnek.