72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
fokec #11275 Leges-legelső AMV-m.Véleményeket várok.
Bleach - Heroes Return
Nos kinek hogy tetszik?? -
#11274 Srácok, a kövi Berzerk mikor jön? Mert most nem láttam dátumot sehol:( -
#11273 [nanashi]
de ti nem tudjatok letolteni onnan ahonnan en toltom ( newsbin ) -
Prof William #11272 Verzió?
Eladnám a lelkem Oyashiro samának ha végre valami softsubos DVD-rip kijönne. -
#11271 MUHAHAHAHAHAAA UJRA TOLTHETO az eureka seven
szoval koszonom de mar nem kell elkuldeni nekem!!!! de az igyekezetet koszonom. -
#11270 a magyar felirat is készül hozzá, zsóval majd úgy is végignézheted:) -
#11269 Egy szóval sem mondtam, hogy off:D
De mindegy:) úgysem érted:) lényegtelen:D csak símán mehetett volna privbe is. -
#11268 Talán off? T.T
Azért ne legyél már ennyire kukacoskodó. A topik nem csak arra van hogy a napi bleach mangát belinkeld! -
#11267 Nem egy Naruto hosszúságú sorozat, úgyhogy talán nem kell :D -
#11266 Nyissak ennek is témát? -
#11265 Higurashi no Naku koro ni a téma, most ért véget azt tárgyalják meg ^^ -
#11264 Skacok nem lehetett volna ezt priviben??
Ad1: Fingom sincs miről beszéltek ad2: nem is érdekel de csak annyit látok, hogy tele van spoilerezve az oldal... -
Prof William #11263 Ja igen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keichivel mindenki szemétkedett a régi helyén, nemcsoda hogy ilyesmire vetemdett. Nem szórakozásból csinált asztem, csak simán bosszúból. -
Prof William #11262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Model Gun dologból sejthetetd hogy Keici sem az a kiegyensújozott személyiség. Innentől több lehetőség van.
1. Simn megzakkant és képzelte az egészet, miután az az újság ésa trendörfőnök elültette a fejében a bogarat.
2. Természetesen Olyashiro-sama közreműködésével zakkant meg hogy meglegyen a szokásos gyilkosságadag.
Meleleg a Higuban tulajdonképpen mindenszereplőnek van valami titkolt lelki baja, szóval nem meglepő hogy némi természetes vagy természetfeletti segítséggel gyilkosssá vállnak. -
#11261 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kisgyerekekre lövöldözött, szórakozásból. Az apja dúsgazdag, szal a hatóságoknál simán eltusolta az ügyet, aztán költöztek.... -
#11260 Aham,akkor már ezt is értem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De még vmi.
1. Keiichi mitől képzelődött?
2. Volt valamelyik részben,asszem pont a 25.ben,hogy Rena elmondta,hogy Keichi mit csinált mielőtt ideköltözött.A 2 szó ami megmaradt a fejemben az a model gun volt.Mit csinált a fegyverrel? -
Prof William #11259 A Dokit még a 2 részben mondták...
Mellesleg én a legurvábban azt találtam, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első 4 rész ami miatt megtetszett a sorozat (macskaszem, tikot örző lányok)csak Keichi képzelgése volt. A csajok semmit nem csináltak és Keichi minden ok nélkül ölte meg őket. Rena is hogy próbálta megálítani "Kérlek higgy nekem!" Szóval eddig at hittük hogy a O-sama álal kiválasztott személy a gyilkolásra Rena+Mion volt abban a részben de valójában Keichi volt a gyikos a lányok meg ártalanok voltak! Így már teljesen másszemmel nézi az eslő 4 részt az ember.
-
#11258 Aham,kössz a felvilágosítást,elég nehezen értem meg,tele van hülye ismeretlen szavakkal.Pl ez az elmeorvos valahogy kimaradt nálam.Ejj,de jó lenne magyar felirat,dehát nincsen. -
Prof William #11257 A válasz hasonló.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rena teljesen be van már kattanva Az átéltek és talán O-sama elvették a józan eszét. Még annó volt rólla szó hogy gyógyszeres/elmeorvosi kezelés alatt ált régen. Az élmények hatására szépen visszaesett. A férgek meg egyébb ocsmányságok meg simán hallucinációk. -
#11256 Gondoltam,azt is olvastam. :)
De azt nem értem,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért véres Rena nyaka és mik azok a férgek ott? -
Prof William #11255 Nos...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az UFÓ + a többi marhaság csak Rena agyréme. Már teljesen be van kattanva és konspirál... -
#11254 Kössz, ezt pont most beszéltük William-el :j
Fordítással nincs gond, már értem én hogy mivan, csak tele vagyok kérdésekkel, amikre remélhetőleg az utolsó rész válaszol. -
#11253 Ott max azt tudom ajánlani állítsd be kicsit a késleltetési idejét a feliratnak.Media plyaerben lehet a felirat beállításánál a timingnál asszem milisekundumot kell állítani. -
#11252 Én még lefordítani is nehezen tudom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy fórumon,név szerint az Usteamen azt olvastam,hogy van x idő,ami állandóan ismétlődik,és ami az előző fejezetekben volt,azok mind megtörténtek nem csak 1 lehetséges befejezés volt.Ez az ufós dolog meg nem tudom.Lehet titokzatos erő is,fogalmam sincs -
Prof William #11251 Kicsit off de animéhez kapcsolódik.
Az első pár perc normális de mivel más virzióju raw-om van a felira elcsúszik. Tudok valami feliratkorrigáló progit ajánlani? Ami ne,m az egész feliratot tolja el hanem csak egy bizoynos ponttól...
Előre is kösz. -
#11250 Higurashiban totál összekavarodtam o.O
Hamarosan uccsó rész, remélem valami normális magyarázatot kapunk....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!....Mert az idegenes teória kibaszottul lesújtott. Csak reménykedem, hogy Rena idegességében mondta. Persze amit "Rika" (Már abban se vagyok biztos hogy ő az) utána produkált megint fejfájást okozott. Azért most nehogymá egy szimpla ufosztori legyen belőle...... -
#11249 Bleachszerintem nagyon jó kis videó lett belőle -
Nuki #11248 jó nektek ez badarság :] aki érti az tudja :P
(ja lehet szpojlerbe kellett volna írni?) :$ -
#11247 -
Nuki #11246 kezd egy kicsit bonyolódni. pl mai rész amikor kiderül hogy Junior annak a nőnenek a fia aki a Papír ügynök barátnője (a nevét nem is tudom:).... meg lemaradtam egy részről, ahol állítólag meg kiderült hogy ugyanez a nő Anitának az annya is... most akkor mivan? :D -
#11245 walaki biztos nezte -
Prof William #11244 Én igen. -
Nuki #11243 valaki nézi a Read or Die-t A+ on vagy amúgy? -
#11242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem Haji Saya viszony mindig is plátói volt. Hisz Saya Kai-ba zúgott bele.. hogyha tudja mi az a szerelem. Haji-t inkább úgy szereti mint egy ragaszkodó rokont aki mindig alegjobbat akarja neki.
De ez csak szvsz.
A befejezést én is így tartom a legjobbnak. -
#11241 Spoiler hegyek óvatosan olvasni.
Anime-t tekintve : Első saganak szerintem lehet adni a Hougyoku saga címet hisz e körül megy a pöcsölés. a második meg lehetne a Bounto saga ami még most is tart. AHogy nézem átlag 1 évadonként tolnak egy váltást.
Az első Saga vége ott van hogy Hazajönnek Ichigoék először Seiretei-ből.
Mangara vetítve: itt inkább Aizen saga van de itt csak ez az egy történés van jelenleg és szerinte Ishinnel kapcsolatban még rengeteg dologra fény fog derülni... -
#11240 Szerintem meg kellően le lett zárva. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ellenfél a kihálás szélén, mindenki boldog, nevelik a kölyköket. Az hogy Saya alszik, az kellett, hogy ne legyen ultranyálas heppiend. Hagi pedig él és hordja a rózsákat a kriptához, ahogy az az utolsó képkockákból kiderül. Nekem nem hiányzik a Saya-Hagi lovestory további folytatása, jobban fest ez a plátói viszony. -
#11239 A Bleach-t hány sagara lehet osztani? És hol van az első saga vége? -
mikusmate #11238 Nos én is megnéztem... Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatás...Nagyon sok minden benne van még szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például még kiderülhetne, hogy Haji él. Saya felébred az alvásból, stb (én nem akarom, hogy ha már egyszer összejöttek a végére, akkor ne legyen folytatása a dolognak, na meg már a sorozat elejétől észre lehet venni, hogy Haji nem csak szimpla Chevalier, hanem szereti is Saya-t)... Nade mondjuk úgy túl happy-end lenne :D -
#11237 Az bezony Grat -
#11236 Így könnyű