72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11075 de kemény...de nem lehet nagy szám...
-
#11074 Kaleido Star.
-
#11073 Hi all! long time no see:D
Tudnátok nekem olyan anime-t ajánlani ami zeneileg hasonlít a Samurai Champloo-ra
-
#11072 Kaleido Star- megy (ment) A+-on
ilyen -
#11071 hallottatok már a Kalido Starról??vagy mi?milyen az?
-
Shadow_THH #11070 weeeeeeeabooooooooooooo :ccc -
Prof William #11069 A Gantz manga se valami nagy szám. Az eleje még érdekes de aztán beinul a tömegtermelés. Nekem az az érzésem volt olvasása közben, mintha az alakítaná a cselekményt, milyen filmet nélztek azon a héten a TV-ben a rajzolók. :)
Persze sokak szerint meglepő, meg váratlan fordulatok + minden van benne de a 3-ik alkalomtól már nem lepnek ezek meg. És pár száz ezekből.
-
#11068 A Gantz animét sokan szidták, a manga sokkal jobb belőle -- állítólag. Merthogy én egyiket sem láttam ill. olvastam.
Szerintem nézd meg a Kino no tabi-t. Ha nem tetszik, akkor nyugodtan elmondhatsz mindenfélének. 13 rész + 1 movie, szerintem nem fogod megbánni. -
#11067 :(
Letöltöttem, és elolvastam az Elfen Lied mangát. De a közepén elfogytak a képek :( (csak a 24. fejezetig találtam meg) -
#11066 de nem végig. -
szalaimarci94 #11065 és az animeaddicts.hu-n meg van a szinkronja is. -
szalaimarci94 #11064 És még van hozzá négy muvi. -
#11063 Inu Yasha a neve ;) (Kutya Démon)
Azt tudtátok egyébként, hogy a Yasha valójában nőnemű démon? XD -
#11062 167:D -
#11061 sajnos az elmúlt napokban nem sok időm volt nézni az excel sagat,sürgősen be kell pótolnom a lemaradást,utána mit lenne érdemes leszednem ami hasonlóan beteges?nézegettem ismertetők között és a Gantz nevű anime nagyon megtetszett,látta vki? -
szalaimarci94 #11060 Kösz szépen. -
Lyan Kyj #11059 ^^^^^^ -
#11058 Menchi:
-
#11057 Na csináltam két Exceles SG-logót. Még keresek megfelelő Menchis képet. :-)
-
Nuki #11056 ezjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:D
van 1-2 inujasa fan csaj az osztályban, ezt feltétlen meg kell mutatnom nekik XD
mellesleg az InuYashában mint sorozatban az a jó, hogy nincs az a probléma hogy "a fenébe megint csak 24 rész pedig úgy nézném tovább!!" ^^ a maga kis kb. 160 részével:D (asszem) -
#11055 Torrenten hegyekben állnak az animék.
Pl.: www.mininova.org
www.tokyotosho.com -
szalaimarci94 #11054 Tud valaki egy oldalt ahol animék tölthetők le?
Előre is kösz. -
#11053 Áh....most nézem hogy leállították. Talán jobb is... -
#11052 hm...
Kíváncsi vagyok a live-action-nak van e valami köze hozzá (Mellesleg itt is megemlítik) -
#11051 "erre a hírre" ---> "erről a hírről"
Bocsi csak már késő van. -
#11050 Üdv all!
Tudom nem sűrűn járok ide, de mivel nem találtam hogy írtatok volna valamit erre a hírre ezért arra következtettem hogy lehet nem is tudtok róla O_o ? Erről a Neon Genesis Evangelion hírről lenne szó. Ha esetleg kiderülne hogy ez a hír már szakállas és erre a lapra még csak most került fel akkor sry mindenkitől . -
#11049 Áh, az a tökölés a fagyizóban majdnem elaltatott. :-) -
Prof William #11048 A KARAS-al mivan? 2005-ben kiadtak 3 részt azóta semmi. Elémletileg 6 részes lessz. Abbahagyták? Vagy mi történt? -
#11047 Azért annyira nem lett érzelgős a vége, ott is hozta a szokásos formát:) -
#11046 No a Dokuro-chant is végignéztem. A vége eléggé érzelgős lett, de végülis a poénok meg úgy alapjában az egész betegesség miatt egész jó. -
#11045 Hm, lehet majd adok neki egy lehetőséget ha már abszolút nincs mit nézni.
Hamár InnuYasha.
(Bocs ha valakinek a lelkébe gázol, nem én rajzotam, csak érdekességnek, nekem egyelőre nincs véleményem róla. :P)
-
#11044 Meg az elején InuYasha egy senkiházi, utána lesz erősebb. :) -
#11043 Én nagyon szeretem, az eleje döcögős, de mikor utoljára néztem A+-on, a felénél járhattak, akkor már izgalmas volt, és akkor szerettem bele igazán. :) -
#11042 Az Innu Yasha milyen? Hallom hogy dicsérik páran, de a képek alapján én nem fognék bele. -
#11041 Na már csak a 26-os excel van hátra. Így a végére a vélemény:
Blőd állatság és épp ez benne a jó. :D -
mikusmate #11040
THX -
#11039 1. lépés: VirtualDubMod(ezzel kiszedtem a kívánt képkockákat)
2. lépés: VideoMach (ezzel kicsinyítetem le a kívánt méretre)
3. lépés: Easy GIF Animator (ezzel meg elkészítettem az egészet:D) -
mikusmate #11038 ez most off lesz... sorry érte :)
Milyen progival csináltad ezt az avatart? Gondolom filmet capture-olted és azt konvertáltad át gif formátumba. Régen én is láttam iyen programot valahol, csak már nem emlékszek rá :( -
#11037 én meg ilyent csináltam magamnak avának:
-
#11036 Még csak 13-14 környékén járok, de jelenleg a Cowboy Bebop utolsó két részéhez gyüjtöm az erőt.