72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • madfist
    Furi Kuri (alias FLCL)? Bár az inkább elvont, talán nem is annyira humoros. De pl. a Nurse Witch Komugi sztem minden szinten megfelelne neked :)
  • egypszichonauta
    nos emberek tudtok nekem ajánlani olyan animét ami hasonlóan "gyökérség" mint a dokuro chan,az excel saga vagy a puni puni poemi?magyarul poén az egész..
  • madfist
    A Blood+ csak 50 részes (mint ahogy az anidb-ről megtudtam) úgyhogy ez volt az utolsó előtti rész. Már csak a roppant beszédes című utsó rész van hátra. Ki mit tippel a végére?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Saya megöli a kölyköket és megöleti magát Hagival?
    2. Saya megöli a kölyköket, de inkább életben marad?
    3. Saya megtartja a kölyköket és mondjuk Kai-al felneveli őket (szvsz ez lenne a legszarabb a befejeéz amit kitalálhatnak).
    4. egyéb....
  • Sadun Tryst
    nem rossz kis sorozat. de voltak olyan részek benne, ahol azt mondtam h ez de szar már. mármint, teljesen demoralizáló baromságok vannak benne itt-ott.
    na mind1.

szerintem egy blade of the immortallal vagy 1 vagabonddal jobban járnál :)
  • Prof William
    Samurai 7

Akira Kurosava híres fílmje animében! Követi aszorit eddig, bár mivel sorozat jobban bemutatva! Eddig 10 részt láttam belőlle de nagyon jó!
  • RelakS
    Egyébként az meg tök jó, hogy Myougát gyakorlatilag Mióga-bácsinak hívják a többiek :D (Myouga-jiji)
  • Sadun Tryst
    ezért jó az angol felirat :)
    én nem bízok a magyar fansubban
  • RelakS
    Megnéztem az InuYasha 2. filmet. Hogy ahhoz mekkora szar felirat van :D
    Szerencsétlen Myouga-t le légyszellemezték XD Többek között, meg még volt egy-két emeletes marhaság, abszolute magyartalan mondat, stb :)
  • Bucser
    Blood+ 49

Hát hogy is mondjam..... Nem számítottam erre de így is jó:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kérdés mi lesz a maradék 3 részben mivel fogják kitölteni az időt... Szerintem Joel és a Goldsmithek pénzéből újjáépítik a Zoo-t és Saya és Haji emberi életre fogják nevelni a Diva gyermekeit. Hisz Diva sem eredendően volt gonosz hanem Az első Cheavliere miatt lett azzá. Nathant pedig sajnáltam, hogy ennyi lett a végén...
  • Nuki
    azt leszedtem már... akkor várok :P van még sok más amit meg kell még néznem :)
  • Seth
    Csak az 1. rész van fenn, de az 3 féleképpen is ^^
  • Krezga
    nem néztem még meg, én torrentről szedtem le az első részt, a másodikat pedig még nem láttam.
  • Nuki
    fenn van US-en? :P
  • Krezga
    tudtommal eddig 2 részt adtak ki.
  • Voltan
    Új Hellsing Ultimate rész nincs még?
  • Prof William
    Biztos valami átmeneti hiba, vagy frissítés.
  • RelakS
    De üres volt a könyvtára :)
  • DarkHorSe
    full metal alchemist? mert az fent van
  • madfist
    hú tényleg, de erről inkább a ut fórumában keresném választ a helyedben
  • Disk
    Nem tudjátok ,h a US -en végleg törölték a FMA-t?
  • egypszichonauta
    ok,már megtaláltam
  • Nuki
    szerintem gyakorlatilag bárhonnan, ahonnan az E.L. -et is :D
  • egypszichonauta
    +1rész az elfen liedben??!!??oh mein Gott im Himmel én meg lemaradtam róla?honnan tudom leszedni?
  • RelakS
    Én meg csak az alapján, hogy a fürdés előtt Nana még Kouta cuccait viseli, utána meg már a sajátját, amit az extrában kap meg.
  • Nuki
    úristen wikipédián elfen lied szakasz :D!!!
  • Hmuda
    Én csak a wikipedia alapján mondtam, hogy a 10-11 közé illik, mert ott emellett külön 10 és feles epizódként aposztrofálják.
  • RelakS
    Elfen Lied
    Hmm...
    Az extra nem is a 10-11 rész közé illik ^^

A 11. részt meg kell szakítani ott, miután Nana és Mayu fürdőzik, majd a két zsaru kérdezősködik Nana után. Az utána lévő jelenet, ami a laborban játszódik, már tartalmaz olyan részeket, amire magyarázatot adhat az extra rész. Ez kb 10:36-nál van egyébként.
  • egypszichonauta
    régebben nekem is idétlennnek tünt a japán szinkron,de most már így a legjobb!emlékszem még son goku hangjára az poén volt...
  • Dying Soul
    Nevezzük szarnak.
  • Mincsi
    ja, tom sz*r...de ha egyszer muszáj...

• Nuki
    nekem pl túl komoj Alucard angol hangja :o
  • RelakS
    Szvsz bármely szinkront.
    Nálam a sorrend: Japán - Magyar - Angol (az angol szinkronszinészek olyan idétlenül beszélnek, hogy még :S)
  • Prof William
    Épphogy remek dolog! A japán hangok ha megszokja az ember kalsszisokal veri a maygar szinkront.
  • RelakS
    Mert? InuYasha fél év alatt le is menne pl :)
  • Nuki
    persze legyen annyi nap a naptárban hogy ezt megtedd XD
  • Nuki
    mostmár ez így nem igaz az A+ ra :D
  • RelakS
    Azt kéne, mint az HBO-n, nem? Leadni szinkronnal, meg ismételni, de egyszer leadni eredeti nyelven is :)

Vagy akkor kiderülne, hogy időnként mekkora marhaságokat fordítanak? :D
  • Ahhoj
    szerintem azért többen néznek tv-ben anime-t szinkronnal, mint nem szinkronnal :)

(akinek számít az ereedti nyelv, az úgy is maga jár utána az anime-knek, maga nézi amikor ráér, amennyire van ideje, kedve, azt ami érdekli, nem pedig ami a tv-be megy éppen ;) )
  • Nuki
    meg persze hogy így a legjobb, sokkal kissebb költségvetéssel lehet itthon leadni animét :D
    se szinkronstáb, se vacakolás, csak egy jófajta felirat éskész ^^
  • mikusmate
    Értem :) még csak az elsőt néztem meg, úgyhogy akkor azt is belekalkulálom. Köszi :)