72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11155 Furi Kuri (alias FLCL)? Bár az inkább elvont, talán nem is annyira humoros. De pl. a Nurse Witch Komugi sztem minden szinten megfelelne neked :) -
#11154 nos emberek tudtok nekem ajánlani olyan animét ami hasonlóan "gyökérség" mint a dokuro chan,az excel saga vagy a puni puni poemi?magyarul poén az egész.. -
#11153 A Blood+ csak 50 részes (mint ahogy az anidb-ről megtudtam) úgyhogy ez volt az utolsó előtti rész. Már csak a roppant beszédes című utsó rész van hátra. Ki mit tippel a végére?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Saya megöli a kölyköket és megöleti magát Hagival?
2. Saya megöli a kölyköket, de inkább életben marad?
3. Saya megtartja a kölyköket és mondjuk Kai-al felneveli őket (szvsz ez lenne a legszarabb a befejeéz amit kitalálhatnak).
4. egyéb.... -
#11152 nem rossz kis sorozat. de voltak olyan részek benne, ahol azt mondtam h ez de szar már. mármint, teljesen demoralizáló baromságok vannak benne itt-ott.
na mind1.
szerintem egy blade of the immortallal vagy 1 vagabonddal jobban járnál :) -
Prof William #11151 Samurai 7
Akira Kurosava híres fílmje animében! Követi aszorit eddig, bár mivel sorozat jobban bemutatva! Eddig 10 részt láttam belőlle de nagyon jó! -
#11150 Egyébként az meg tök jó, hogy Myougát gyakorlatilag Mióga-bácsinak hívják a többiek :D (Myouga-jiji) -
#11149 ezért jó az angol felirat :)
én nem bízok a magyar fansubban -
#11148 Megnéztem az InuYasha 2. filmet. Hogy ahhoz mekkora szar felirat van :D
Szerencsétlen Myouga-t le légyszellemezték XD Többek között, meg még volt egy-két emeletes marhaság, abszolute magyartalan mondat, stb :) -
#11147 Blood+ 49
Hát hogy is mondjam..... Nem számítottam erre de így is jó:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kérdés mi lesz a maradék 3 részben mivel fogják kitölteni az időt... Szerintem Joel és a Goldsmithek pénzéből újjáépítik a Zoo-t és Saya és Haji emberi életre fogják nevelni a Diva gyermekeit. Hisz Diva sem eredendően volt gonosz hanem Az első Cheavliere miatt lett azzá. Nathant pedig sajnáltam, hogy ennyi lett a végén... -
Nuki #11146 azt leszedtem már... akkor várok :P van még sok más amit meg kell még néznem :) -
#11145 Csak az 1. rész van fenn, de az 3 féleképpen is ^^ -
#11144 nem néztem még meg, én torrentről szedtem le az első részt, a másodikat pedig még nem láttam. -
Nuki #11143 fenn van US-en? :P -
#11142 tudtommal eddig 2 részt adtak ki. -
#11141 Új Hellsing Ultimate rész nincs még? -
Prof William #11140 Biztos valami átmeneti hiba, vagy frissítés. -
#11139 De üres volt a könyvtára :) -
#11138 full metal alchemist? mert az fent van
-
#11137 hú tényleg, de erről inkább a ut fórumában keresném választ a helyedben -
#11136 Nem tudjátok ,h a US -en végleg törölték a FMA-t? -
#11135 ok,már megtaláltam -
Nuki #11134 szerintem gyakorlatilag bárhonnan, ahonnan az E.L. -et is :D -
#11133 +1rész az elfen liedben??!!??oh mein Gott im Himmel én meg lemaradtam róla?honnan tudom leszedni? -
#11132 Én meg csak az alapján, hogy a fürdés előtt Nana még Kouta cuccait viseli, utána meg már a sajátját, amit az extrában kap meg. -
Nuki #11131 úristen wikipédián elfen lied szakasz :D!!! -
#11130 Én csak a wikipedia alapján mondtam, hogy a 10-11 közé illik, mert ott emellett külön 10 és feles epizódként aposztrofálják. -
#11129 Elfen Lied
Hmm...
Az extra nem is a 10-11 rész közé illik ^^
A 11. részt meg kell szakítani ott, miután Nana és Mayu fürdőzik, majd a két zsaru kérdezősködik Nana után. Az utána lévő jelenet, ami a laborban játszódik, már tartalmaz olyan részeket, amire magyarázatot adhat az extra rész. Ez kb 10:36-nál van egyébként. -
#11128 régebben nekem is idétlennnek tünt a japán szinkron,de most már így a legjobb!emlékszem még son goku hangjára az poén volt... -
#11127 Nevezzük szarnak. -
#11126 ja, tom sz*r...de ha egyszer muszáj...
-
Nuki #11125 nekem pl túl komoj Alucard angol hangja :o -
#11124 Szvsz bármely szinkront.
Nálam a sorrend: Japán - Magyar - Angol (az angol szinkronszinészek olyan idétlenül beszélnek, hogy még :S) -
Prof William #11123 Épphogy remek dolog! A japán hangok ha megszokja az ember kalsszisokal veri a maygar szinkront. -
#11122 Mert? InuYasha fél év alatt le is menne pl :) -
Nuki #11121 persze legyen annyi nap a naptárban hogy ezt megtedd XD -
Nuki #11120 mostmár ez így nem igaz az A+ ra :D -
#11119 Azt kéne, mint az HBO-n, nem? Leadni szinkronnal, meg ismételni, de egyszer leadni eredeti nyelven is :)
Vagy akkor kiderülne, hogy időnként mekkora marhaságokat fordítanak? :D -
#11118 szerintem azért többen néznek tv-ben anime-t szinkronnal, mint nem szinkronnal :)
(akinek számít az ereedti nyelv, az úgy is maga jár utána az anime-knek, maga nézi amikor ráér, amennyire van ideje, kedve, azt ami érdekli, nem pedig ami a tv-be megy éppen ;) ) -
Nuki #11117 meg persze hogy így a legjobb, sokkal kissebb költségvetéssel lehet itthon leadni animét :D
se szinkronstáb, se vacakolás, csak egy jófajta felirat éskész ^^ -
mikusmate #11116 Értem :) még csak az elsőt néztem meg, úgyhogy akkor azt is belekalkulálom. Köszi :)