72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #11355 voltak beúszások, bevágások abból... -
#11354 volt benne futólag -
#11353 Egy bebop símán bemehetett volna. -
#11352 ja,én is gondoltam,hogy Megaman?Van annál jobb történetű anime is.Az NGE meg túl bonyolult volt.Az aranyközéputat kellett volna megtalálni.(Aranyközéputat 1be kell írni?) -
#11351 azért a "az anime-kben kicsit több a történet" majd egy egy megaman-es bevágás erős volt , meg a magyarázás az NGEről, kíváncsi lennék a kívülállók mit szűrtek le abból a rövid összfoglalóból. -
Nuki #11350 zsír, egyből jön a spirál :D -
#11349 Hát nem:) már vártam, hogy keverjék a fogalmakat, de helyesen használták mind az anime, mind a manga szót:) Ja, és hogy kiírták, hogy nem csak gyerekeknek készülnek, az külön öröm volt:) -
Nuki #11348 #11345 #11346
csodálkoztam is rendesen:)
semmi dragon ball, semmi agresszió, itt inkább azt nyomatékosították hogy NEM GYEREK cucc...főleg. de végre helyreraktak 1-2 dolgot és ez jó ^^ -
#11347 Helyes, nem vitték el semerre. Egész tűrhető volt.
Megmondom őszintén egyáltalán nem ezt vártam, gondolom ti se :j -
#11346 Akkor Unicum. :) -
#11345 :D -
#11344 nyah, megnéztem a főkuszos anime-s "cikket", és jópár dologban kellemesen csalódtam:D -
#11343 na pozitív volt a fókusz riport -
Nuki #11342 szerintem pozitív. :D -
#11341 a legjobb amv az amv hell 3 :D:D:D szamtalanszor megtom lesni:D /hallgatni -
#11340 np. :-) -
#11339 Jóvanna most vettem Észre a lenti linket és kapkodtam :P:P -
#11338 sehonnan.. lévén még csak most jött ki a 98 -as dattebayo... A többi még le sem ment tv-ben.. ez új sorozat.. bár nem tudom engem az érdekel mikor folytatják a main line-t...
Ja BTW: nem blech hanem Bleach -
#11337 Honnan tudom megszerezni a blech 98 fölötti részeit :/ KELLLL!! :D -
Nuki #11336 #11333 #11334 és dragon ball ahogy előre jósoltátok :D én ezekre tippelek, ja talán egy kis slayers is.... -
Inquisitor #11335 A kivágott leszbikus utalásokkal? Lol. ;) -
#11334 inuyas ás félbevágos???:D:D -
#11333 Sailor Moon, ehh -
Nuki #11332 8 óra előtt nem adhatnak le szeretkezős jelenetet, és a háttérben sem mutogathatnak, mert akkor kapnak egy ficsi kis adásszünetet főmúsoridőben, úgyhogy szeksz jelenet kivéve. talán retekklubbos animékből lesz összevágva valami...
én vagyok olyan naív hogy a "pozitívan jövünk ki az egészből"-re fogadnék :D -
#11331 Domo arigato gozaimasu -
#11330 A DB témát fix hogy előveszik :( pedig én úgy szeretem. -
#11329 Ha az angyalosra gonsolsz akkor a Dokuro-chan. -
#11328 meg tudnad mondani hogy 1 35tol melyik anime megy?
-
#11327 + ott mindenki peverz és meg akarnak minket is fertőzni a "keféljünk13éveseket" vírussal lol.
Megint felhúztam magam... lehet meg sem nézem^^ -
#11326 és sok sok sok sok sok sok sok BUGYI aminek folyományaként majd rábizonyítják hogy a Japán kultúrában teljesen normális a tiniszex és már össze is lehet fésülni a Hentai-t az animevel. -
#11325 Jaaaj és a fő mondanivaló: "az erőszakra nevel" [nagyon nyújtja a nyelvét és közben hangot is ad]
a gyereket a szülő neveli, nem az, amit néz... -
#11324 sztem tuti
vizuális tipus vok... el képzeltem az általad leírt műsort :) hát lol, de sztem vmi hasonló lesz.
Meg kamaszkor, lázadás, nagymellű lányok, robbantás, repülé,s verekedés is :P -
Prof William #11323 Van egy ötletem a degradálásra. It egy másik fórumbeli hozzászólásom.
Képzelem.
Szakértő beszél de a jó dolgokat kivágják és közben a háttérben a "Vad csápszönyek anális öjöngése" c. brutálhentai megy.
Azrán megmutatják az Elfen Lied nyitójelenetét + pár nagyon súlyosan animefüggő 150 kilós otaku srácot, majd nyilatkozik pár zokogó szülő akiknek a gyereki animenmániások, felidézik azt a pár éves esetet amikor egy kiskölyök magát Songokunak képzelve kiugrott az ablakon végül ismét egy megható jelenet a Hotaruko (Gyilos emberevő marionatt babák+emberáldozat+brutálszex) -ból.
Aztán Game Over a animéknek egy időre. :)
Azért reméllem nem ez lessz. Én mindenesettre megnézem. :)
Az a baj hogy pillantanyi fókuszos hangulatnak megfelelően az animét bemutathatják nagyon jó műfajnak, de ugyanakkor a sátán művének is.
Mindenesete szülőkkel megnézem este. Szülők szerencsére már fel vannak világosítva, szóval ha valami marhaság lessz benne még őket nem lehet átvágni.
Mibe fogadunk amúgy hogy a szex/brutalitás témát felvetik? -
#11322 igen^^ végül is a horvátok is próbálhanak főzni töltöttkáposztát, vagy babgulyást, DE...
szal sztem ennyi ;DDDD -
Nuki #11321 aha^^ mostmár ezt is tudom :) -
#11320 Wonderfull Days például. Na az dettó olyan mint egy japán anime. -
#11319 Megnéztem kettőt, tényleg nem rossz, csak kicsit gyerekes, de emiatt aranyos is. Félelmetes, hogy "Osaka"-chan mennyire lassú. :-) -
Nuki #11318 kubikszon kívül még mi koreai? :) -
Inquisitor #11317 "a manga és az anime az teljesen japán... "
Nagyjából igaz, de azért a koreaiak igyekeznek rácáfolni ;) -
#11316 Vagy ha ecchi egy kicsit tutira az elesés utáni cickóbafejelős jelenetet mutatják lol
Sztem ez tudatos... :P