72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    voltak beúszások, bevágások abból...
  • Seth
    volt benne futólag
  • Bucser
    Egy bebop símán bemehetett volna.
  • berlinboy6329
    ja,én is gondoltam,hogy Megaman?Van annál jobb történetű anime is.Az NGE meg túl bonyolult volt.Az aranyközéputat kellett volna megtalálni.(Aranyközéputat 1be kell írni?)
  • madfist
    azért a "az anime-kben kicsit több a történet" majd egy egy megaman-es bevágás erős volt , meg a magyarázás az NGEről, kíváncsi lennék a kívülállók mit szűrtek le abból a rövid összfoglalóból.
  • Nuki
    zsír, egyből jön a spirál :D
  • Krezga
    Hát nem:) már vártam, hogy keverjék a fogalmakat, de helyesen használták mind az anime, mind a manga szót:) Ja, és hogy kiírták, hogy nem csak gyerekeknek készülnek, az külön öröm volt:)
  • Nuki
    #11345 #11346
    csodálkoztam is rendesen:)
    semmi dragon ball, semmi agresszió, itt inkább azt nyomatékosították hogy NEM GYEREK cucc...főleg. de végre helyreraktak 1-2 dolgot és ez jó ^^
  • Ottto
    Helyes, nem vitték el semerre. Egész tűrhető volt.
    Megmondom őszintén egyáltalán nem ezt vártam, gondolom ti se :j
  • berlinboy6329
    Akkor Unicum. :)
  • Seth
    :D
  • Krezga
    nyah, megnéztem a főkuszos anime-s "cikket", és jópár dologban kellemesen csalódtam:D
  • Seth
    na pozitív volt a fókusz riport
  • Nuki
    szerintem pozitív. :D
  • CSOCSO
    a legjobb amv az amv hell 3 :D:D:D szamtalanszor megtom lesni:D /hallgatni
  • Hmuda
    np. :-)
  • Black Hawk
    Jóvanna most vettem Észre a lenti linket és kapkodtam :P:P
  • Bucser
    sehonnan.. lévén még csak most jött ki a 98 -as dattebayo... A többi még le sem ment tv-ben.. ez új sorozat.. bár nem tudom engem az érdekel mikor folytatják a main line-t...

Ja BTW: nem blech hanem Bleach
  • Black Hawk
    Honnan tudom megszerezni a blech 98 fölötti részeit :/ KELLLL!! :D
  • Nuki
    #11333 #11334 és dragon ball ahogy előre jósoltátok :D én ezekre tippelek, ja talán egy kis slayers is....
  • Inquisitor
    A kivágott leszbikus utalásokkal? Lol. ;)
  • Black Hawk
    inuyas ás félbevágos???:D:D
  • Dying Soul
    Sailor Moon, ehh
  • Nuki
    8 óra előtt nem adhatnak le szeretkezős jelenetet, és a háttérben sem mutogathatnak, mert akkor kapnak egy ficsi kis adásszünetet főmúsoridőben, úgyhogy szeksz jelenet kivéve. talán retekklubbos animékből lesz összevágva valami...
    én vagyok olyan naív hogy a "pozitívan jövünk ki az egészből"-re fogadnék :D
  • DarkHorSe
    Domo arigato gozaimasu
  • Black Hawk
    A DB témát fix hogy előveszik :( pedig én úgy szeretem.
  • Hmuda
    Ha az angyalosra gonsolsz akkor a Dokuro-chan.
  • DarkHorSe
    meg tudnad mondani hogy 1 35tol melyik anime megy?
  • Jagi
    + ott mindenki peverz és meg akarnak minket is fertőzni a "keféljünk13éveseket" vírussal lol.

Megint felhúztam magam... lehet meg sem nézem^^
  • Bucser
    és sok sok sok sok sok sok sok BUGYI aminek folyományaként majd rábizonyítják hogy a Japán kultúrában teljesen normális a tiniszex és már össze is lehet fésülni a Hentai-t az animevel.
  • Jagi
    Jaaaj és a fő mondanivaló: "az erőszakra nevel" [nagyon nyújtja a nyelvét és közben hangot is ad]
    a gyereket a szülő neveli, nem az, amit néz...
  • Jagi
    sztem tuti

vizuális tipus vok... el képzeltem az általad leírt műsort :) hát lol, de sztem vmi hasonló lesz.

Meg kamaszkor, lázadás, nagymellű lányok, robbantás, repülé,s verekedés is :P
  • Prof William
    Van egy ötletem a degradálásra. It egy másik fórumbeli hozzászólásom.

Képzelem.

Szakértő beszél de a jó dolgokat kivágják és közben a háttérben a "Vad csápszönyek anális öjöngése" c. brutálhentai megy.

Azrán megmutatják az Elfen Lied nyitójelenetét + pár nagyon súlyosan animefüggő 150 kilós otaku srácot, majd nyilatkozik pár zokogó szülő akiknek a gyereki animenmániások, felidézik azt a pár éves esetet amikor egy kiskölyök magát Songokunak képzelve kiugrott az ablakon végül ismét egy megható jelenet a Hotaruko (Gyilos emberevő marionatt babák+emberáldozat+brutálszex) -ból.

Aztán Game Over a animéknek egy időre. :)

Azért reméllem nem ez lessz. Én mindenesettre megnézem. :)

Az a baj hogy pillantanyi fókuszos hangulatnak megfelelően az animét bemutathatják nagyon jó műfajnak, de ugyanakkor a sátán művének is.

Mindenesete szülőkkel megnézem este. Szülők szerencsére már fel vannak világosítva, szóval ha valami marhaság lessz benne még őket nem lehet átvágni.

Mibe fogadunk amúgy hogy a szex/brutalitás témát felvetik?
  • Jagi
    igen^^ végül is a horvátok is próbálhanak főzni töltöttkáposztát, vagy babgulyást, DE...
    szal sztem ennyi ;DDDD
  • Nuki
    aha^^ mostmár ezt is tudom :)
  • Seth
    Wonderfull Days például. Na az dettó olyan mint egy japán anime.
  • Hmuda
    Megnéztem kettőt, tényleg nem rossz, csak kicsit gyerekes, de emiatt aranyos is. Félelmetes, hogy "Osaka"-chan mennyire lassú. :-)
  • Nuki
    kubikszon kívül még mi koreai? :)
  • Inquisitor
    "a manga és az anime az teljesen japán... "
    Nagyjából igaz, de azért a koreaiak igyekeznek rácáfolni ;)
  • Jagi
    Vagy ha ecchi egy kicsit tutira az elesés utáni cickóbafejelős jelenetet mutatják lol
    Sztem ez tudatos... :P