72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Igen, az extra a 10-11. rész közé illik, és nem szabad kihagyni ;)
  • mikusmate
    Az elfen lied-nek hány része van? Animenfo-n 14-et írtak, Usteamen viszont 13-at találtam meg egy extrát... Az lenne a 14-ik?
  • Bucser
    Anime-t így nézni? Szentségtörés:D Én inkább nem is nézem olyankor ha mást is csinálok:)
  • Mincsi
    jó, de így nem tom rendesen követni, mert még egy csomó mindent csinálok..
    de term így a legjobb, tom..

• Bucser
    Ehhehhheee:D Mert a magyar szinkron olyan hű de király volt.. szerintem többet ér sokkal az eredeti hang magyar felirat... jobbak a hangok:) Sokkal:)
  • Mincsi
    ok, most már rájöttem..ez sz*r

• Seth
    Mindegyik új anime feliratos.
  • Mincsi
    az A+-on miért megy a Spirál feliratosan??

• Bucser
    Vandread-ről vélemény?? Szerintem Dita ütős lett:) Meg az alapszitu tipikus haremanime de nagyon szórakoztató és a 2. szezonra sikerült is valamiféle mondanivalót beletolni:) Én végignéztem és imádtam:) Persze ízlések és pofonok. Én szarrá röhögtem rajta magamat helyenként:D

Ja és ami a legszórakoztatóbb benne, hogy minden férfi magára ismerhet, hogy néha mekkora bunkó parasz tud lenni a nőkkel szemben:D csak itt főhősünknek van mentsége soha korábban nem talákozott nőkkel:D Bár igaz néha számunkra is földönkívülinek tűnnek:)

Egyébként ha alulra beírod a keresőbe, hogy Vandread nem hinném, hogy nem találsz véleményt.
  • Black Hawk
    na az alkesz Mod :D
    A vandread ről valakinek van valami konkrét véleménye?
  • Bucser
    Bleach Manga 242
  • Hmuda
    Hát partnert épp nem, csak gondoltam az itteniek összeröffenhetnének egy sörre valami közeli bárban megvitatni a dolgokat élőben is. :-)
  • Seth
    hát én mennék ha közel lenne és nem dolgoznék, de mivel egyik feltétel sem teljesül, ezért nemtok :(
    csak nem vmi partnert keresel mert kínos elmenni egyedül ??? ^^
  • Hmuda
    Tervezi valaki, hogy elmegy az animeCON-ra hetedikén?
  • Jagi
    trabi + susuki^^ nagyon ott van :))
  • Seth
    Cromartie High School-t látta valaki ?? Most néztem meg belőle 5 részt, nagyon beteg, tudnám mire gondolnak az írok amikor ezeket a sztorikat kitalálják :D
  • Nuki
    A Spiral és Read or Die azok egész jók :))
    Az előbbi inkább nyomozós, az utóbbit nem tudom besorolni sehova se :P persze ezt így az első három rész alapján XD
    igen persze az A+ lapját én is ajánlom :PP
  • Mincsi
    köszi!!!!

• Seth
    ILYEN

mellesleg ajánlom figyelmedbe az oldalt, rengeteg ismertető és magyar felirat van rajta
  • Mincsi
    az milyen??mostanában nem követem, mert nem volt semmi jó..

• Seth
    read or die-t mindenképp, a többi nekem annyira nem tetszik
  • egypszichonauta
    néztem az A+ oldalán hogy van asszem 8 új sorozat,ismeritek vmelyiket?érdmesen nézni azokat?vagy maradjak a netnél ahol tutira megtalálom a számomra megfelelőt
  • Nuki
    nézz be a faq-ba ott vannak jó oldalak ;)
  • KnightRider

Elnézést, ha megszakítok egy párbeszédet...

Tud valaki fansub letöltést a Candy, Candy című ősrégi, de annél kiválóbb animéhez? Ha tudtok, lécci, ne hallgassátok el :)
  • Sadun Tryst
    ezzel nem értek egyet. :)
    egyedül a vámpíros rész nem olyan jó a gantz-ban, minden más nagyon is a helyén van. főleg most, hogy várunk a második szezon mangára.

szóval aki szereti a nagyon 18+os shounen mangákat, az nyugodtan vágjon bele, nem fogja megbánni.
  • RelakS
    Van olyan gyors, mint a FMP Fumoffuban a rajztanár, vagy az FMP TSR OVA-ban Marducas, mikor kioktatja a népet a helyes viselkedésről? XD
  • Nuki
    olvasni én is gyorsan tudok, csak megérteni nem mindig
  • Krezga
    én el tudtam olvasni:)
    szerencsére nagyon gyorsan olvasok:)
  • Hmuda
    Ott kábé a felénél feladtam és hagytam had csorogjon a végére. :-)
  • Lyan Kyj
    :) A kupaktanácsnál hogy csináltad?
  • Hmuda
    Hogy ez a Puni Puni Poemi mekkora egy állatság. :D Mikor a második elején a katonák lökték a szöveget és ahogy kiröhögték Poemit, hát azon borultam egy nagyot. :D Peanuts! Peanuts! :D

Sajnos pont az a kategória ami akkor élvezhető igazán ha tud japánul az ember, fél másodpercenként leállítva nem olyan poén.
  • Prof William
    Egy szó mint száz ők aztán tudnak.

Japánban a szinkronszinészet nem valami másodlagos foglalkozás mint itt, hanem komoly élethivatás.
  • Seth
    Ráadásul elég hosszan vágás nélkül veszik fel,ott sorakozik a következő mögöttük ^^ és csak odaugrik
  • Prof William
    Írni is akartam. Nézzétek meg azokat is!

Inukami 1-2

Az első két részt a a fúú bazz agylehalás és a sírvaröhögés stációja között ingadozva néztem végig.

Agyament!
  • Lyan Kyj
    Elnézném naphosszat, mintha élővé válna:)

A 3. percnél milyen vékony már a hangja, azt hittem ezeket az írtó vékony hangokat géppel módosítják, de nem:)
  • Seth
    tök arik ^^

van ott egy másik is a mai hime-ből,azumanga-ból meg a saikano-ból
  • Prof William
    Ezt nézzétek meg!

A Mai Hime hangfelvétele, avagy hogy dogoznak a japán szinkronszínészek.

http://www.youtube.com/watch?v=7bFB1UEvoWA

Pár hangon borultam... + ki adja a hangját...
  • Krezga
    nincs semmi:)
  • Ottto
    Szeritem nagyon jó. Én elég hamar kivégeztem azt az 51 részt (: Mondjuk számomra eszmei értéke is volt, révén hasónló a hobbim (:
  • Mincsi
    boccs..