72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11315 Mikor is lesz ez? A mai kókuszban?
Marha kiváncsi vagyok hogyan degradálják le az animéket. Meg általában mindíg vmi tök béna jelenetet,szöveget mutogatnak, nem csoda, hogy a kutya se érti meg az animefanokat, hogy hogyan lehet ezt szeretni -
#11314 Éppen ez az amiért ne hívják... nagyon lealacsonyítják a "film" jelzővel. -
#11313 Állítom kenterbe vernek egy jó pár sorozatot úgyhogy nyugodtan hívják csak filmnek. -
#11312 Sztem inkább nevezzék filmnek mint mesének (: -
mikusmate #11311 Hitsugaya és Urahara -
#11310 Abarai Renji És Kurosaki Ichigo -
#11309 Felmerül egy másik kérdés is:
a manga és az anime az teljesen japán... tudtommal nincs másik nemzet aki mangát rajzolna.
Tehát a "japán mangának" hívni olyan, mintha azt mondanám "francia Eifel torony"
:P lol -
#11308 Jó kis bugyuta sorozat, jó karakterekkel. Néhol nagyon fárasztó, de szórakoztató ^^, érdemes megnézni -
#11307 Köcc, kellőképpen bugyutának néz ki, hogy megnézzem magamnak. :-) -
#11306 Azumanga Daioh -
#11305 Ebben a válogatásban van egy anime amit rengetegszer mutatnak, mint pl az elsőben a két megidézett pukimon, a szovjet himnusz és a Turuk-turuk figurái, a legvégén a szúnyogos...szóval az melyik anime? -
#11304 Youtube-on érdemes rákeresni, hogy epical Studios.. Több díjnyertes AMV-jük van és Szerintem nagyon igényes munkákat adnak ki a kezükből.:) Lassan 2-3 éve követem munkásságukat csak a 2-3 gigás AMV könyvtáram nem tudom megosztani:D Jó ez az YOUTUBE:D -
#11303 HA már AMV-zünk:)
Az egyik kedvencem az Epical Studiostól:) Zene vágás nagyon jól eltalált koncepciója:)
Our Lady Peace - Not Enough - Final Fantasy X/ X2
-
#11302 Mangából az előző kettő mellett még viszi a prímet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A visoredek közül a kiscsaj Sarugaki Hiyori aki először kapja a feladatot hogy hozza elő Ichigobol a Hollow-t:) Aztán kicsit meglepődik mikor sikerült:D -
#11301 Zaraki, Komamura,(pedig nem sok a Komamura fan, szal örülök hogy Bucser is az ^^),Ikkaku, és a legjobban...HOLLOW ICHIGO! :D
aki mangás szereplő és még bírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ulqiorra -
#11300 kajak poén volt ahogy beharangozták a fókuszban...
most az FLCL-t(Furi Kurit nézem),nagyon beteg egy sorozat,meg van ég jó pár anime amibe bele se kezdtem... -
#11299 Egész jól illik a zene a képhez :D (persze hagyni kell belelendülni) -
FFX #11298 Kuchiki Byakuya -
#11297 Bleachből?
Nekem Ahogy az az aláírásomból kitűnik: Zaraki Kenpachi a 11-es osztag kapitánya. A stílusa miatt
Valamint Komamura Sajin az ideáljai miatt. -
#11296 itt a fókusz ismertetője, némi kiegészitéssel
"Aztán: Japánban külön tévécsatornák éjjel-nappal ezeket a filmeket(animet filmnek nevezni.... sértés) vetítik, nálunk még csak most fedezik fel(lassan 10 éve hogy itt tiltották be a dragonballt...). A különleges rajzolt filmeknek (megint...)hatalmas rajongótábora van(nemmondod), a felnőttek krimit, horrort és fantasztikus eleven képregényeket néznek. A japán manga(most tulajdonképpen melyik is mert azért a manga és az anime nem egy és ugyanaz?) legnagyobb magyar ismerője(nem emlékszem hogy interviewe-et adtam volna...) minket is beavat a rendkívüli népszerűség titkába.
Fókusz csütörtök este 20 órakor!"
-
#11295 Csak így közvélemény kutatás jelleggel, nektek a Bleach-ből ki a kedvenc figurátok? -
#11294 Hú na erre kíváncsi leszek....Lássuk mit tud a "szakértő" -
#11293 Manga??? biztos adásszünetben egy perces flippel majd toljak az oldalakat:D -
#11292 Ja most mutatták a Fókuszba, hogy holnap lesz szó a japán TV-ben népszerű mangáról:D valami Magyarország legnagyobb szakértőjét kérdezik majd. -
#11291 Az öcsém most jött be a szobába az eélőbb és idézem:"lesz a japán manga a tévében"
na melyik kewreskedelmi csatorna szakbarbárja mondja az anime-re hogy manga? Vagy már eljutott az agyukig hogy talán tényleg mangát fognak mutatni?
Hogy hol ne kérdezzétek kb 1 perces infó xDD -
#11290 Igen lassan a 2 évad vége efelé várható a bounto saga lezárása szerintem és felveszik a manga fonalát.. már kezdett elegem lenni a már szinte afrofrizuráig összezsugorított fejű és hajú ichigobol... -
Inquisitor #11289 Ehem, másik fórumon szóltak, hogy FMP csak 20-án jön ki, addig ne zaklassak vele senkit :) -
#11288 Üdv all!
Ez lesz a 98. résztől látható új Bleach opening. Szerintem istencsászár! Egyértelműen felfedezhető már benne a manga vonásai, nekem nagyon tetszik az animáció és a zene is. Az animáció remélem ilyen lesz a sorozatban is és nem ez a ratyi ami most van Bounto saga alatt (bár az elmúlt pár részben mintha javúlt volna egy kicsit).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo vs Hollow Ichigo harc az openingben áá imádom! És Aizen is feltűnik :).
-
Inquisitor #11287 Meg van valakinek az eddig kiadott magyar Cowboy Bepop sorozat DVD vagy a Full Metal Panic?
Milyen szintű a feliratozás? (Csak mert a szinkronról sok jót nem hallottam.) -
#11286 Köszönöm a gyors segitséget. -
#11285 Nemtom. Nekem van néhány ragasztott lemezem, de egyenlőre vitte minden.... -
Inquisitor #11284 Fotónyomtatókhoz adnak CD/DVD tálcát. Abba beteszed a lemezt és nyomtatsz rá (általában ilyen nyomtatóhoz szoftvert is adnak!), meg tán a Nero-ban is van hozzá segédlett.
Természetesen ehhez fehér felületű nyomtatható DVD kell, normál, csillogó korongra így nem lehet nyomtatni.
Pár éve lehetet kapni lemezre ragasztható matricát, de kiment a divatból, mert vagy a lemez, vagy a meghajtó nyiffant ki a vaskos matricáktól ... -
#11283 Lemezre?Van hozzá külön nyomtató. -
#11282 Skacok, a cd lemez boritót milyen progival lehet a lemezre rányomtatni??
Vagy mi kell hozzá?
Mer nem hinném, hogy rá kell ragasztani.
Előre is köszönöm. -
#11281 így már érthető... thx [kicsikét szomorú] -
#11280 mert nem volt kiírva. de ha jól mlékszem egy kis szünetet vesznek talán novemberig?? (de lehet a vagabondal keverem)
szerk:
www.evil-genius.us
Berserk has no release date, we nor anyone else other than Miura knows when the next release of Berserk will be out. Sorry guys. -
#11279 egész jó bár kicsit kusza. -
#11278 Hanemvótmég! xDD sztem über -
fokec #11277 Hammerfall-Heroes Return(egyébként ott a videó végén:)) -
#11276 NEmrossz:) Mi a szám címe?