72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Mikor is lesz ez? A mai kókuszban?
    Marha kiváncsi vagyok hogyan degradálják le az animéket. Meg általában mindíg vmi tök béna jelenetet,szöveget mutogatnak, nem csoda, hogy a kutya se érti meg az animefanokat, hogy hogyan lehet ezt szeretni
  • Jagi
    Éppen ez az amiért ne hívják... nagyon lealacsonyítják a "film" jelzővel.
  • Black Hawk
    Állítom kenterbe vernek egy jó pár sorozatot úgyhogy nyugodtan hívják csak filmnek.
  • Ottto
    Sztem inkább nevezzék filmnek mint mesének (:
  • mikusmate
    Hitsugaya és Urahara
  • Black Hawk
    Abarai Renji És Kurosaki Ichigo
  • Jagi
    Felmerül egy másik kérdés is:
    a manga és az anime az teljesen japán... tudtommal nincs másik nemzet aki mangát rajzolna.

Tehát a "japán mangának" hívni olyan, mintha azt mondanám "francia Eifel torony"
    :P lol
  • Seth
    Jó kis bugyuta sorozat, jó karakterekkel. Néhol nagyon fárasztó, de szórakoztató ^^, érdemes megnézni
  • Hmuda
    Köcc, kellőképpen bugyutának néz ki, hogy megnézzem magamnak. :-)
  • Seth
    Azumanga Daioh
  • Hmuda
    Ebben a válogatásban van egy anime amit rengetegszer mutatnak, mint pl az elsőben a két megidézett pukimon, a szovjet himnusz és a Turuk-turuk figurái, a legvégén a szúnyogos...szóval az melyik anime?
  • Bucser
    Youtube-on érdemes rákeresni, hogy epical Studios.. Több díjnyertes AMV-jük van és Szerintem nagyon igényes munkákat adnak ki a kezükből.:) Lassan 2-3 éve követem munkásságukat csak a 2-3 gigás AMV könyvtáram nem tudom megosztani:D Jó ez az YOUTUBE:D
  • Bucser
    HA már AMV-zünk:)

Az egyik kedvencem az Epical Studiostól:) Zene vágás nagyon jól eltalált koncepciója:)

Our Lady Peace - Not Enough - Final Fantasy X/ X2

• Bucser
    Mangából az előző kettő mellett még viszi a prímet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A visoredek közül a kiscsaj Sarugaki Hiyori aki először kapja a feladatot hogy hozza elő Ichigobol a Hollow-t:) Aztán kicsit meglepődik mikor sikerült:D
  • Adam5
    Zaraki, Komamura,(pedig nem sok a Komamura fan, szal örülök hogy Bucser is az ^^),Ikkaku, és a legjobban...HOLLOW ICHIGO! :D

aki mangás szereplő és még bírom:
  • egypszichonauta
    kajak poén volt ahogy beharangozták a fókuszban...
    most az FLCL-t(Furi Kurit nézem),nagyon beteg egy sorozat,meg van ég jó pár anime amibe bele se kezdtem...
  • Hmuda
    Egész jól illik a zene a képhez :D (persze hagyni kell belelendülni)
  • FFX
    Kuchiki Byakuya
  • Bucser
    Bleachből?

Nekem Ahogy az az aláírásomból kitűnik: Zaraki Kenpachi a 11-es osztag kapitánya. A stílusa miatt

Valamint Komamura Sajin az ideáljai miatt.
  • macleod2005
    itt a fókusz ismertetője, némi kiegészitéssel

"Aztán: Japánban külön tévécsatornák éjjel-nappal ezeket a filmeket(animet filmnek nevezni.... sértés) vetítik, nálunk még csak most fedezik fel(lassan 10 éve hogy itt tiltották be a dragonballt...). A különleges rajzolt filmeknek (megint...)hatalmas rajongótábora van(nemmondod), a felnőttek krimit, horrort és fantasztikus eleven képregényeket néznek. A japán manga(most tulajdonképpen melyik is mert azért a manga és az anime nem egy és ugyanaz?) legnagyobb magyar ismerője(nem emlékszem hogy interviewe-et adtam volna...) minket is beavat a rendkívüli népszerűség titkába.

Fókusz csütörtök este 20 órakor!"

• macleod2005
    Csak így közvélemény kutatás jelleggel, nektek a Bleach-ből ki a kedvenc figurátok?
  • Ottto
    Hú na erre kíváncsi leszek....Lássuk mit tud a "szakértő"
  • Bucser
    Manga??? biztos adásszünetben egy perces flippel majd toljak az oldalakat:D
  • CalebJoe
    Ja most mutatták a Fókuszba, hogy holnap lesz szó a japán TV-ben népszerű mangáról:D valami Magyarország legnagyobb szakértőjét kérdezik majd.
  • Jagi
    Az öcsém most jött be a szobába az eélőbb és idézem:"lesz a japán manga a tévében"
    na melyik kewreskedelmi csatorna szakbarbárja mondja az anime-re hogy manga? Vagy már eljutott az agyukig hogy talán tényleg mangát fognak mutatni?
    Hogy hol ne kérdezzétek kb 1 perces infó xDD
  • Bucser
    Igen lassan a 2 évad vége efelé várható a bounto saga lezárása szerintem és felveszik a manga fonalát.. már kezdett elegem lenni a már szinte afrofrizuráig összezsugorított fejű és hajú ichigobol...
  • Inquisitor
    Ehem, másik fórumon szóltak, hogy FMP csak 20-án jön ki, addig ne zaklassak vele senkit :)
  • Adam5
    Üdv all!

Ez lesz a 98. résztől látható új Bleach opening. Szerintem istencsászár! Egyértelműen felfedezhető már benne a manga vonásai, nekem nagyon tetszik az animáció és a zene is. Az animáció remélem ilyen lesz a sorozatban is és nem ez a ratyi ami most van Bounto saga alatt (bár az elmúlt pár részben mintha javúlt volna egy kicsit).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ichigo vs Hollow Ichigo harc az openingben áá imádom! És Aizen is feltűnik :).

• Inquisitor
    Meg van valakinek az eddig kiadott magyar Cowboy Bepop sorozat DVD vagy a Full Metal Panic?
    Milyen szintű a feliratozás? (Csak mert a szinkronról sok jót nem hallottam.)
  • Messi6502
    Köszönöm a gyors segitséget.
  • Ottto
    Nemtom. Nekem van néhány ragasztott lemezem, de egyenlőre vitte minden....
  • Inquisitor
    Fotónyomtatókhoz adnak CD/DVD tálcát. Abba beteszed a lemezt és nyomtatsz rá (általában ilyen nyomtatóhoz szoftvert is adnak!), meg tán a Nero-ban is van hozzá segédlett.
    Természetesen ehhez fehér felületű nyomtatható DVD kell, normál, csillogó korongra így nem lehet nyomtatni.
    Pár éve lehetet kapni lemezre ragasztható matricát, de kiment a divatból, mert vagy a lemez, vagy a meghajtó nyiffant ki a vaskos matricáktól ...
  • berlinboy6329
    Lemezre?Van hozzá külön nyomtató.
  • Messi6502
    Skacok, a cd lemez boritót milyen progival lehet a lemezre rányomtatni??
    Vagy mi kell hozzá?
    Mer nem hinném, hogy rá kell ragasztani.
    Előre is köszönöm.
  • Jagi
    így már érthető... thx [kicsikét szomorú]
  • Bucser
    mert nem volt kiírva. de ha jól mlékszem egy kis szünetet vesznek talán novemberig?? (de lehet a vagabondal keverem)

szerk:

www.evil-genius.us

Berserk has no release date, we nor anyone else other than Miura knows when the next release of Berserk will be out. Sorry guys.
  • Black Hawk
    egész jó bár kicsit kusza.
  • Jagi
    Hanemvótmég! xDD sztem über
  • fokec
    Hammerfall-Heroes Return(egyébként ott a videó végén:))
  • Bucser
    NEmrossz:) Mi a szám címe?