72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11395 Az mpalyer egy mindentől elkülönülő progi szóval elvileg semminek nem lenne szabad belezavarnia. Az OGM-et a WMP símán lejátsza, csak fel kellett raki a kodeket, csak MKV-hoz kell mplayert használnom. -
#11394 Nekem mindig vitte az MKV-t a Media plyaer,de ezt nem.Más lejátszók,mint a Win media player VISZI!De arra meg nem lehet feliratot betölteni,csak ha másolod,meg u.a a neve.Chh.Nem fogom másolgatni.Mplayer v semmi.Végülis tököl vele vagy 3 percet,aztán elindul,de kép meg nincs. Hát Lol.Ilyet még nem láttam.Pedig ez minden szart lejátszik.A többi lejátszó meg vmi fontot kért.Adtak a felirathoz,de hiába pakolom fel nem ismeri fel. -
Inquisitor #11393 Nekem az MKV lejátszást eddig mindíg a Winamp nyírta ki. Néha az OGM-et is ... azóta nem teszem a gépre. -
#11392 Osaka-nak kegyetlen jó beszólásai vannak, nagyon bírtam:) már régebben néztem a sorozatot, de még naygon sokmindenre tisztán emlékszem belőle, olyan jó volt:)
én mkv-ban néztem(ha tehetek mindenből azt szerzem be) -
#11391 Szedd le az AVI-s változatot. Nekem még az mplayer se vitte az MKV-t valamiért. -
#11390 Hi all!Ma láttam néhány Azumangás gifet lejjebb,az a kamionos nagyon nagy vlt,és gondoltam leszedem.1. megvan csak b***ik lejátszani.itt tökölök már vele ki tudja mióta,de nem hajlandó menni.H264 meg MKV.MKV-t mindig lejátszotta H264-et nem.Kellett hozzá vmi kodek.Mondták szedjem le az a CCCP packot.Abban benne volt,azóta fenn van,de hát nem viszi az Azut. -
#11389 "Last night, when I was alone in my room...from out of nowhere...I smelled a fart that wasn't mine!"
Ezen olyan hangosan felröhögtem, hogy szerintem még a szomszéd is megijedt. :D
Ez az Osaka-chan valami fenomenálisan hülye. :DDD -
#11388 hát ha a cikket alapból angolul írták:) Akkor nem csoda ha az a pontos:D de most nem ezen van a hangsúly:D hanem azon, hogy a Bandainak a Dragonballhoz először maximum az animen keresztül volt köze. -
Inquisitor #11387 Mert angol fordítások jó része aztán marha pontos ... :P -
#11386 jobban szeretem az eredeti angol forrást. Találkoztam már kritikán aluli fordításokkal Wikipedian.. -
#11385 talán igy jobb lenne :) -
#11384 Wikipediabol.
Dragon Ball (ドラゴンボール, Doragon Bōru?) is a Japanese manga by Akira Toriyama serialized in the weekly anthology magazine, Weekly Shonen Jump, from 1984 to 1995 and originally collected into 42 individual books called Tankōbon. In 2004, the manga was re-released in a 34 volume collection (called Kanzenban) which included a slightly rewritten ending, all new original covers, and original color artwork from its Weekly Jump run.
Akkor még semmi köze nem volt hozzá a Bandainak. A bandai csak az animevel foglalkozik. -
Inquisitor #11383 Na jó, de a "Songoku" (Kőmajom) legendája egy sokszázéves kínai Wuxia sztori, amit a japánok valamiért nagyon szeretnek (lásd Love Hina-ban, mikor készülnek előadni ...), de ennek mi köze ahhoz, hogy Bandai liszenc?
Amúgy szerintem játékteremben biztos elöbb volt D.B. játék is, de most a fene tudja. -
#11382 Tév - e - dés:D
Dragonball hamarabb létezett mint bármilyen franchiise ráépült volna (az első eredeti betű nélküli Dragonball és eléggé köztudott, hogy a Majomkirály legendájából táplálkozott)
És természetesen manga még hamarabb volt belőle:D -
Inquisitor #11381 "Szerintetek az egész yu-gi-oh univerzumból mi volt LEGelőször?
-Kártya
-Gameboy-játék
-Manga
-Filmek, sorozatok?"
Halál egyszerű, a Nintendo és a Bandai jó régi rivális KÁRTYAGYÁRTÓ cég, akik késöbb játékprogramokat IS kezdtek csinálni. Tehát a kártya/játék volt elöször, de kellett mellé promó film, mint anno a Dragonbal-nál, Pokemon-nál és hasonló játékreklám sorozatoknál. :)
"Nin-ten-do" = "Játék a kézbe" -
Inquisitor #11380 De jó, hogy mindíg egy hónap késéssel tudom meg ... dolgozom estig :( -
#11379 Holnap a Petőfi csarnokban lesz. -
FFX #11378 hol? mikor? -
#11377 tök jó gifek nagyot röhögtem a kamionois résznél :) -
#11376 Na meg valaki holnap AnimeCON-ra? -
#11375 HEEEE? Lesz/van új Gundam? -
#11374 Hááháhááát, ezek nagyonkomolyak :) -
#11373 Heh, most hogy nézem az Azumangát veszem észre, hogy mennyi gif készült belőle. :D Már évek óta látom őket a neten de eddig sose tudtam, hogy miből vannak. :D
-
#11372 xDDDD ja, valahol 00.00- és 02:00 között adhatnák is :) -
#11371 nem rosz a rajzfilm ma estére már biztos végig néztem
ja megnéztem a azumanga daioh is igaz gyerekes de elég sok vices jelenet van benne már a 13 résznél járok talán szombatra végig vittem :) -
#11370 kösz ugy láttom csak nyolc részes könyü lesz megnézni -
#11369 vagyis a shino bogaras jelenete és a digimon közt látható
a másik a DBZ után van és a zenéje a star wars -
#11368 Az első a Dokuro-chan, a másikat nem tudom. -
#11367 Hmuda tegnap kérdezet ebböl az AMVböl most én kérdezek a shino "naruto" után van egy résztel amit megszeretnék tudni melyik rajzfilmböl van, a másik az elsö DBZ rész után látható mi a neve a rajzfilmnek? -
Nuki #11366 sry már tárgytalan, kiderítettem, szerencse hogy nem fogadtam :P -
Nuki #11365 a bicikliset kérjük :D
vagy az voltmár? :D -
Nuki #11364 szakértői véleményre lennék kiváncsi:
Szerintetek az egész yu-gi-oh univerzumból mi volt LEGelőször?
-Kártya
-Gameboy-játék
-Manga
-Filmek, sorozatok? -
#11363 Megnéztem Bleach 98-at
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó is lehetett volna ez a bounto Saga ha fele ilyen hosszúra csinálják és a bountok történetét sokkal jobban kidolgozzák de hála az égnek lassan vége lesz.. max 5-6 rész még -
#11362 btw: csináltak egy amv topicot a zene témában. -
#11361 Nem is feltételeztem. :) -
#11360 nem én csináltam a klippet :P -
#11359 Nem passzol a zene a klipphez. -
#11358 Cowboy Bebop-Lordi Devil is a Loserremélem ez nem volt -
#11357 fú, Raxephon dejó már. -
Nuki #11356 áhh most te voltál a gyorsabb :DD