72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11235 elfen lied -
#11234 Elfen Lied
És asszem Bandou-san mondja Kurama Shichou-nak -
#11233 "Azok akik azt hiszik, hogy a múltbeli hibáikat sajnálattal jóvá tehetik nem érdemelnek bocsánatot."
Na animefanok ki tudja miből van az idézet? -
#11232 Nem tudja valaki, hogy az InuYashából a "Kirei wa Kitanai" versikéhez hol lehetne hozzáférni kanjival leírva? -
#11231 -
#11230 (ez jó csak én azt nem használom. inkább arra keress rá nekem hogyan lehetne feltörni a xusenet.com-ot vagy szerezni érvényes passot hozzá :D) -
mikusmate #11229 Pontosan erre :P csak azért kérdeztem, mert eddig Shinsen-Subs vagy mi a fene volt, aztán ez meg yourmom, és ezt nem ismerem... Amúgy láttam már a többi 49-et :P -
#11228 hát az 50-ik résznek az angolra fansubolt változata... Sorozat többi része nélkül nem érdemes belekezdeni:D Vagy mire gondoltál, hogy feliratos-e? -
mikusmate #11227 Ez feliratos? Ha igen akkor leszedem, mert már megesz a fene, hogy megnézzem :D -
#11226 Ha valaki szokta használni a Youtubet annak ajánlom ezt a kis cikket:
Hogyan törjük fel a YouTube-ot és a Google Videót?
Nekem bevált az első tipp. -
Prof William #11225 Bővebben?
Pm -ben. :) -
#11224 Hát véget ért Saya története (yourmum)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végülis úgy lett ahogy nem akartam, de aztán szerencsére mégsem lett olyan húdenagy a hepi, úgyhogy nagyon tetszett. Sőt ami azt illetti ennek így kellett végződnie! -
#11223 ok, akkor majd a 3 film után az is meglesz :) -
#11222 de igen. Érdemes leszedni a sorozatot szerintem. De ez saját vélemény:) -
#11221 ázsiai filmeket és anime-ket, és torrent -
Nuki #11220 ja ez ilyen torrentes megoldás....? -
#11219 ázsiai -
#11218 Egy hely, ahonnan ázsia filmeket lehet levadászni kizárólag DVD-minőségben! -
#11217 lenne 1 kérdésem. most jutottam le oda, h a patlabol filmeket meg kéne néznem. de nemtom h érdemes e megnézni a sorozat ismerete nélkül. ergo ha csak letöltöm a 3 filmet, ugye nem maradok ki semmi lényegesből? (a filmek szempontjából) -
#11216 azmi? -
#11215 ha valakint erint, mai nappal ujraindult az adc ;) -
#11214 meg emule.... nekem szinte minden ost onnan van:) -
oliverspy #11213 Ezaz! Elkezdtem a naruto-t!! :D Grat magamnak. 3 nap alatt 42 rész :)
Na. csak azt akartam kérdezni hogy akkor most 136-tól filler? mert azokat nem szeretném leszedni :)
ja meg.. ki tudja mikor lesz vége a filler korszaknak? -
Nuki #11212 velemis marha sokszor megesik :D
nekem is előbb jut eszembe kérdezni, mint gondolkozni, sajnos jellemző ránk, mai társadalomra XD -
#11211 Hu tényleg :C megint előbb írtam mint gondolkodtam volna. Google and DC
THX -
Nuki #11210 mivel én konkrét helyet nem tudok, én mindig DC barátomat keresem föl ilyesfajta aggályaimmal :D -
#11209 Emberek a Vandread első szezonjának a zenéjét le lehet valahonnan szedni ?? -
Nuki #11208 ezt már nem egy kiváncsiskodónak linkeltem be msnen ;D -
Cat #11207 Hentai, a távol-keleti erotika
http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060921hentai.html -
#11206 helló
ha már book akkor valaki tud One piece-hez és Naruto-hoz angol data book-ot? -
#11205 Sziasztok ^^
Kicsit off : Nem tudtok olyan oldalt vagy ftp ahonnan le lehet szedni art book-ot?
Ha igen privátba írj rám ^^, előre is kösszi ! -
#11204 "rosszul mutat a laptopomon"
najó hagyjuk az offot, mindjárt lejár a büntim, nincs kedvem még szerezni párat. :D -
Nuki #11203 új dizánj új esztendő ^^ -
#11202 Már látom magam előtt a válaszát: nem. :-) -
#11201 Befolyásos ember vagy, beszélj Stvel, intézd el a fekete fejlécet is plíz. -
#11200 Ha hosszabb lenne a logók területe, akkor több karakter is bekerült volna. :-) -
#11199 Oks, köcc, az Excelből akarom kirántani azt amikor a főcímdal végén ugrabugrálnak a mikrofonnal (meg még pár dolgot ha épp meglátok valamit más animékben). :-) -
Nuki #11198 én csak most látom, fumoffus logó iz :D -
#11197 Mikor végigmasíroznak a mittommilyen klán épületében. Nagyon hajaz a zene a terminátorra :) Nekem legalábbis az jut eszembe, mikor az első részben svarci vévigalázza a yardot :)
mkv-st töltsd le, ha mkv/ogm fájlból kell a kép -
#11196 Ezzel nem az egész file-t konvertálja? Kicsit sok lenne... :P
#11194: mikor volt terminátoros zene? Nem figyeltem.
#11195: no ez már jobban hangzik. Kösz. :-)