72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lyan Kyj
    végignézted már, amúgy? hol tartasz?
  • Hmuda
    Na UW jó szokásához híven behalt. :-/
  • Hmuda
    Na, csak összejött.

• Lyan Kyj
    bírom, mikor Örömódát ugatja, miközben úszik^^
  • Hmuda
    Nekem az a kedvencem. :-)

Próbáltam kiszedni azt a képet is mikor Excel megragadja a fejét miközben bámul ki az ablakon, de valahogy túl gyorsan történik.
  • Lyan Kyj
    Menchi^^^^
  • Hmuda
    Kissé unatkoztam, szóval kiszedtem pár képet a mostanában nézegetett anime cuccokból.
    Van 4 Elfen Lied, 1 Naruto, 1 Cowboy Bebop, 14 Excel Saga és 1 Dokuro-chan kép.
    150x112 méretű PNG-k. Aki gondolja az használja fel akármelyiket avatar készítésre. Én szerencsére ahhol használom őket, ott engedik a 150-es képeket, szóval nem kell méretezni.

Egy kis ízelítő:

A többi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  • Hmuda
    Tud valaki DVD kölcsönzőt Szegeden ahol vannak animék? Kerestem mindenfelé, de sehol semmi.
  • Ottto
    Rohadtjó ez a szám :D Ki is szedem alóla!
    "...You might have to go to war, shoot a gun, kill a nun..." És Mutsumi eldől xDDD
  • Hmuda
    Egy meglepően jól összevágott LoveHina zenevideo.
  • Lyan Kyj
    Itt figyel a gépemen, csak egyenlőre mást nézek, thx, akkor nem fok csalódni:PP
  • Prof William
    Akkor nézzél Higurashi no naku koro ni -t. :) Abba valósággal túltengenek a beteg elborul kislányok. :)
  • BEAST #11023
  • Lyan Kyj
    mint már írtam, nekem bejött, de ez egyéni ízlés kérdése. Nálam ami beteg, elborult, és kislányok vannak benne, az jöhet
  • Hmuda
    Na pont ez nem tetszik benne. Valahogy mégse az én stílusom. De azért végignézem mert voltak az elsőben jó poénok (mikor kiderül, hogy miért is találta fel az örök fiatalságot Sakura ^_^ ).
  • Lyan Kyj
    erre csak annyit tok mondani, h "pipiru piru piru pipiru pi"
  • Hmuda
    Hú de fura. Eddig azt hittem, hogy a Sakura lánynév. :P
  • Lyan Kyj
    tényleg fent van
  • Hmuda
    Most kicsit utánaszaglásztam, elvileg fent van Teamen, Dokuro-chan néven. Negyed óra mire leér az első, azután meg majd kiderül.
  • Lyan Kyj
    igen, nemhiába kombinálta a csaj össze Elfen Lied-dal:P
  • Hmuda
    Kösz, gondoltam megnézem, mert elég abszurd dolgokról dumált a srác, meg hát a fejek amiket az angyalka levágott...

Ahogy így a képeket megnéztem van benne egy két durva jelenet. :-)
  • Lyan Kyj
    KATT:)

Nekem bejött az anime, csak rövid:P

Megnéztem neked, steamen nincs fent
  • Hmuda
    Ebben a videóban van ez a glóriás-kiscsajos anime. Ez melyik?

Ahogy elnézem egy magyar csaj készíthette, a végén az Elfen Liedben magyar felira van. :-)
  • Lyan Kyj
    KATT
  • egypszichonauta
    az eureka milyen témájú?most el vagyok az excel sagaval(csak sajnos nem sok időm van nézni animét)
  • Prof William
    Nekem a sima régi TV-n bejön felirattal.

Az Eureka meg csúcs! Most jön torrenten az utolsó adag 42-50-ig. Már alig bírom kivárni.
  • kaki maki
    mindenki menjen eureka sevent nézni :-c
  • berlinboy6329
    Mert gondolom kábelen megy a cucc.De nekem Műholdas!!!!!
  • RelakS
    Nemtom, de én beégetett felirattal láttam a részeket
  • berlinboy6329
    Rákereste a keresőben a teletext és a txt szóra itt is és az A+ topikban is de semmi számomra használható információt nem sikerült találnom.Olyat,hogy teletexet előcsalni 1 olyan csatornán,ami műholdról megy,és sem UPC-n,sem Digi TV-n nem tudtam behozni,lehetséges?Mert nekem felirat sehol sincs.se cseh,se magyar.A teletex 360. oldalára hivatkozik,de mint már említettem,nekem olyan nincs :(
  • Seth
    nekem nincs gond, van felirat(egyeltalán nem txt-s ahogy a betűtípusokat elnézem)Fórumon olvasgass hátha lesz rá megoldás, másnak is van ilyen problémája
  • berlinboy6329
    Tudom.erngem is meglepett.Neked van teletext?Nekem nincs.Igaz műholdas cuccom van,de sehol semmi.Nem lehet megcsinálni,hogy legyen?Mert ott vannak a feliratok. :(
  • Seth
    he , tényleg, későbbre vártam, a műsorban még nincs is benne.
  • berlinboy6329
    Némmá!Apluszin meg új animék mennek.Felirat nélkül,amit teletexten kell rá rakni.Nekem meg Digi TV-m van és nincs rajta.UPC Directem is volt azon se volt az Apluszon teletext.Hogy lehet elérni,ha el lehet,hogy legyen?
  • szalaimarci94
    Tud valaki
  • egypszichonauta
    szóval azt mondjátok hogy a puni puni poemit kötelező megnézni az excel saga után?rendben,még csak a 2.résznél járok,alig várom hogy nézhessem,csak sajnos most még kell tanulnom röpke 30 oldalt
  • Prof William
    Azon röhögem nagyon hogy van pár jelenet amikor belátszik a stáb akik épp a filmet forgatják. Belóg a kamera+a mikrofon.
  • Krezga
    A puni puni nem az Excel OVA-ja, de szintén marha fárasztó:D
    (úgy látom vagy 80 hsz-en keresztül ment az Excel téma:D)
  • via_mala
    A Puni Puni Poemi-ben Nabeshin kap nagyobb szerepet, akinek a lánya a főszereplő. Mellesleg Nabeshin nem más, mint Shinichi Watanabe, a rendező.
    Itt egy kép róla: jellegzetes az afro frizurája.
  • Hmuda
    Akkor ok. Még eltart egy daarbig mire odaérek, mert párhuzamosan nézem a Beboppal (az már csak pár rész).