Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mondjuk dvd-n a bõvített van meg, de ott angol hang rlz végül is 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2. ez nem az új film topic-ja.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyebkent ennel durvabb az h 97ben elmentem megvenni a birodalom visszavag felujitott valtozatat, boritora rairva felijitott thx meg minden kepminoseg szepis jois, de minden csak nem felujitott, a plussz jelenetek hianyoztak. Na mondom ba***** meg. 😊
sazl : c
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem, ez nem szõrszálhasogatás, csak... nem ezt vártam, amikor beültem a moziba.
Mindenesetre fogom élvezni a harmadik részt, elvégre a kis Ani-t végre lekaszabolják, aztán elkezdik formálni azok az erõk, melyek azzá tették, aki.
<2005. március 05. @ 10:59 - ZeroCool>2005. március 05. @ 10:59 - ZeroCool>
"Goten mester nagy robajjal robbant be hozzánk, és ezüst tálcán adott át egy linket. De nem veszem el a lehetõséget, inkább megadom a szót:
"Mint azt sokan tudják, a Star Wars: Revenge of the Sith címû film második, hivatalos trailerje március 11-én kerül fel a 'zinternettre. Csakdehogyviszont! Kikerûlt egy rajongói trailer, amely rengeteg exkluzív jelenetet tartalmaz (Darth Vader és Obi-Wan Kenobi párbaja, támadás a Jedi Templom ellen stb.), amivel eddig még nem talákoztunk. Bonccsad-tõccsed!"
Tökéletesen egyetértek, a mesés videót innen cibálhatjátok! "
forrás: GameStar Online
sazl : c
Amúgy a leggázosabban most pont (sajnos <#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya>) Carrie Fisher néz ki. Sajnos mostanában "kicsit" el van hízva, pedig anno a generációjának egyik nagy "bálványa" volt. De mi így is szeretjük! 😊
Anno ...
... és most (nem a rózsaszínû ruhában ...)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
The Matrix has you...
PSN ID.: Beegabor
The Matrix has you...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A magyarországi terjesztésrõl egyelõre nincs információnk, de az erdeti 12 fontos ár minden valószínûség szerint 4500-5000 Ft lesz hazánkban.
2 gigát nyom a 22 db😄
Amúgy én atól félek hogy nem kapyuk meg amire vágyunk!! én specvégre egy igazán várbeli kemény rossz erõ és fénykardharsokra számítok!!!
nem csak erõfitoktatásra mint az edigi 5 részban!!!
---------------
Kis fénykard harc móka, letölthetõ:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php
Én tartalmilag nem félek... Csak kivitelezésnél, hogy eltalálják e a rajz és filmszerû közti különbséget... Valamiért - annak ellenére, hogy az ILM a legnagyobb cég - nem minden munkájuknál sikerül 😞(
Már szeretnék sorba állni a mozijegyekért😊
"Most, hogy a hivatalos oldalról megtudtuk: a III. Epizód utolsó mondatát ugyanaz a szereplõ mondja el, aki elsõként szólal meg a IV. Epizódban, ráadásul ugyanazon a helyszínen, ideje fellebbentenünk a fátylat arról, hogyan hangzik pontosan ez a mondat.
A Tantive IV fedélzetén Bail Organa szenátor magához rendeli hajója kapitányát, Raymus Antillest.
"Az ön gondjaira bízom ezt a két droidot." - mondja a szenátor a mellette álló Szrípióra és Artura utalva. "Tisztítsák meg, fényesítsék ki, és hozzák helyre õket a legjobb alkatrészekkel! Az újszülött lányom tulajdonában lesznek."
Antilles kapitány elvezeti a két droidot.
"Pompás!" - lelkendezik Szrípió, ahogy Artuval a folyosóra lépnek. "A lánya Anakin gazda és Amidala szenátor gyermeke. Már alig várom, hogy mindent elmeséljek neki a szüleirõl! Biztos nagyon büszke lesz rájuk."
Bail utánuk szól. "Ó, ami a protokolldroidot illeti: töröljék a memóriáját!"
A kapitány jelzi, hogy vette a parancsot.
"Ó!" - kapja fel a fejét Szrípió. "Ó, tervezõm!" "
nekem tetszik, igazi ütsd-vágd 😊
---------------
Kis fénykard harc móka, letölthetõ:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php