Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
NA megnézem, mert még nem láttam...mi ez , jó film??? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

rezsofiz
Na kezdõdik minyá RTLk-on

sazl : c

Johnyy
természetesen dart véder szeméye mindíg a legnagyobb és a legmagasabban áll

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Alien
Szerintem nem azt adja, mert azon a számomra rendes szinkron van, de a bemutató alapján nem. Szóvall a kibõvített jelenetes lesz, amiben a Jabba is benne van a negyedik részben. Én sokkal jobban birom azt a változatot amiben nincsenek plusz jelenetek, mert ott sokkal jobb a szinkron szvsz.

Mondjuk dvd-n a bõvített van meg, de ott angol hang rlz végül is 😊

Punker
nem, csak furcsa az emberi lustaság ott van a filmnek külön topic de ha 2 sorral lejebb van akkor már nem oda mennek az emberek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

deep
De Star Wars. Már ez is baj?
deep
Akkor így:

plakát
Punker
1. rossz link
2. ez nem az új film topic-ja.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

deep
Lenne😞
Volt is nallam irgumburgum. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bucser
Itt ugyanez volt😊 Megvettem VHS-en a felújítottat hát felújított volt de nem az extended😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az rtl tudomasom szerint a 97es feujitott valtozatot adta.
Egyebkent ennel durvabb az h 97ben elmentem megvenni a birodalom visszavag felujitott valtozatat, boritora rairva felijitott thx meg minden kepminoseg szepis jois, de minden csak nem felujitott, a plussz jelenetek hianyoztak. Na mondom ba***** meg. 😊

rezsofiz
Ja emléxem multkor is, nagyon lol volt, aszonták hogy spec.vált., aztán leadták az alap filmet! Hát ez lol!

Nekem ep1 tetszett. Nem starwars, de aranyos film. 😊

wizy
aham, vhogy sejtettem........ nem veszem ki, láttam már elégszer, de ha adja a tévé, akkor megnézem:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

guardian hero
Hogy a fénykardcsatákat és ûrharcokat intimbetétreklámok és kenósorsolás teszik színesebbé. Egyébként valószínûleg a digitálisan feljavított változatok mennek majd, + RTL Klub kivágja a kézlevágós jeleneteket, negyogy az ORTT belekössön. Ilyen formában nem hiszem, hogy érdemes menézni, inkább vedd ki tékából.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

wizy
megint lesz a trilogia a rtlklubbon, méghozzá a "speciális változat", ahogy a tévéujság irja. ezen mit kell érteni??

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Punkerwork
az ilyen stílusú hozzászólásokat mellõzd mert törölni fogom, ez itt nem a gumi!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Johnyy
én a most következõ résztõl várokhatlamas kegyetlenséget! a yóöreg DV-s roszatcsináltál kapitány megvagy foytva! nem akarsz átálni a sötét oldalra, szétrázom a feyed! vagy nayo nemölek meg mert nemfizetél hanem csakbefagyasztlak vagy rohat legyõzhetelen halálcsillag, 1 szeméyes gép és meghalsz ,enyit értél, vagy sok más igazi kegyetlenség....

Tudom, hogy vétek ilyet írni egy Star Wars topicba, de ismételten megnéztem az EP I-et, és egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy inkább Peter Jacksonra kellett volna bízni, avagy... Nem értem, miért lett a ebbõl az "új Star Wars trilógiából" hollywood-i film. Mindazzal a megszokott csöpögéssel, itt-ott ezek közben olyan mondatokat ejtenek meg, amik még klisének se nevezetõk. Ettõl függetlenül láttam mindet, de... khm.. ideadhatták volna a forgatókönyvet, hogy néhány helyen megnyirbáljam egy kicsit. Hova tûnt a jó öreg Darth Vader?? "...az a baj, hogy az emberek nem segítenek egymásnak" Meg a "gyerekkorom óta erre vágytam" - mondja egy alig pár éves kisgyerek... gyerekkora óta, mi? De a kedvencem az, hogy Ani-nak hívják. Ani. Még jó, hogy Yoda-t vagy Mace Vindu-t nem becézgetik, mert akkor kiszaladnék a moziból.
Nem, ez nem szõrszálhasogatás, csak... nem ezt vártam, amikor beültem a moziba.
Mindenesetre fogom élvezni a harmadik részt, elvégre a kis Ani-t végre lekaszabolják, aztán elkezdik formálni azok az erõk, melyek azzá tették, aki.

rezsofiz
No ezt igaz, hogy a Star Wars III topicba akartam, de itt sem rossz.

rezsofiz
Visszaolvastam , és nem láttam hogy lett volna ez, szoval bátorkodom beirni:

Star Wars EP3 Trailer
<2005. március 05. @ 10:59 - ZeroCool>
"Goten mester nagy robajjal robbant be hozzánk, és ezüst tálcán adott át egy linket. De nem veszem el a lehetõséget, inkább megadom a szót:
"Mint azt sokan tudják, a Star Wars: Revenge of the Sith címû film második, hivatalos trailerje március 11-én kerül fel a 'zinternettre. Csakdehogyviszont! Kikerûlt egy rajongói trailer, amely rengeteg exkluzív jelenetet tartalmaz (Darth Vader és Obi-Wan Kenobi párbaja, támadás a Jedi Templom ellen stb.), amivel eddig még nem talákoztunk. Bonccsad-tõccsed!"
Tökéletesen egyetértek, a mesés videót innen cibálhatjátok! "
forrás: GameStar Online

Johnyy
A yó öreg Dark Jedi mester Magyarországon ünepelte xxx edik szülinapyát!!!

AnuluWork
Broadwayen játszik esténként színházi szerepeket nagyon nagy sikerrel!

Amúgy a leggázosabban most pont (sajnos <#szomoru1><#zavart2><#rinya>) Carrie Fisher néz ki. Sajnos mostanában "kicsit" el van hízva, pedig anno a generációjának egyik nagy "bálványa" volt. De mi így is szeretjük! 😊

Anno ...

... és most (nem a rózsaszínû ruhában ...)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bigapó
Azt látom, hogy Anthony Daniels az C-3PO. Azt is, hogy Peter Mayhew Chewbacca. De akkor ki R2-D2 és Darth Vader? Van tippem, de légyszi válaszoljatok😊))

The Matrix has you...

Seth
A kép érdekessége, hogy Mark Hamillt utolag vitték fel a képre, mert akkor nem ment fel amikor mindenki más(más dolga akadt😊)

PSN ID.: Beegabor

bigapó
Volt ennek a Hamill csávó-nak egy jó pszichopata filmje. Na, abban nagyot alakított😊) Amúgy picit tényleg kialvatlannak tûnik (vagy másnaposnak😊)

The Matrix has you...

Johnyy
ne becélyünk már így egy a leglightosabb becsületbaynok jdeirõl!! 😉 😊)))

Johnyy
yól emléxel!!! MEkörgegedett, mint mindenki! emúgy sztem egyáltalán nem pocsék😉

Johnyy
már látuk de ien yó minõségban még nem! THX!!!!!!!

Luke(Mark Hamilton asszem)eléggé pocsékul néz ki, a többiek rendben vannak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker

Punkerwork
Öt héttel az amerikai DVD-premier után április 25-én Európában is megjelenik a klónháborúkat bemutató animációs sorozat elsõ szezonja DVD-n. A korongon a 20 rész mellett szerepel két audiókommentár (a rendezõ Genndy Tartakovsky-tól, illetve az eddig kizárólag Hyperspace-n elérhetõ változat), egy 7 perces Clone Wars: Connections (Kapcsolatok) videó, elõzetesek, galéria, valamint a Republic Commando és a Revenge of the Sith videójátékok demói.
A magyarországi terjesztésrõl egyelõre nincs információnk, de az erdeti 12 fontos ár minden valószínûség szerint 4500-5000 Ft lesz hazánkban.

deep
Egyébként, a várakozásban nagy segítségre lehetnek a rajongói filmek.Kinek melyik tetszik a legjobban?Vannak köztük egészen nézhetõ darabok is, épp most gyûjtöttem be az "best of"-ot😊

2 gigát nyom a 22 db😄
Blasta
volt már?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Újabb ep3 spoiler a galaxison😊
Johnyy

Amúgy én atól félek hogy nem kapyuk meg amire vágyunk!! én specvégre egy igazán várbeli kemény rossz erõ és fénykardharsokra számítok!!!
nem csak erõfitoktatásra mint az edigi 5 részban!!!

Mármint, azért hozzá teszem, hogy nem negatívan rétem ezt 😊) Felõlem lehetne mese is, mert ugye az...

---------------
Kis fénykard harc móka, letölthetõ:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php

Nem tudom még én sem eldönteni, hogy milyen lesz 😊

Én tartalmilag nem félek... Csak kivitelezésnél, hogy eltalálják e a rajz és filmszerû közti különbséget... Valamiért - annak ellenére, hogy az ILM a legnagyobb cég - nem minden munkájuknál sikerül 😞(

Ez is egy felfogas. 😊

Johnyy
Végre a szitek nyernek,, yó ohgy yó lesz!! akármi lesz is benne!!!!

Erdekes en mindig arra jutok, mien kiba gyenge idiotasag lesz... Aztse tom erdemes lesz e kiadni penzt a mozijegyre.

deep
Hát, én már többször vettem a bátorságot, és belegondoltam, mennyire lesz jó ez a 3. rész. Mindig az jött ki eredményül, hogy ÚRISTEN DE MOCSKOS KEGYETLEN K*RVAJÓ LESZ! 😄

Már szeretnék sorba állni a mozijegyekért😊
Punkerwork
ne is lesz rossz a hiányzó láncszem 😊

Punkerwork
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

"Most, hogy a hivatalos oldalról megtudtuk: a III. Epizód utolsó mondatát ugyanaz a szereplõ mondja el, aki elsõként szólal meg a IV. Epizódban, ráadásul ugyanazon a helyszínen, ideje fellebbentenünk a fátylat arról, hogyan hangzik pontosan ez a mondat.

A Tantive IV fedélzetén Bail Organa szenátor magához rendeli hajója kapitányát, Raymus Antillest.

"Az ön gondjaira bízom ezt a két droidot." - mondja a szenátor a mellette álló Szrípióra és Artura utalva. "Tisztítsák meg, fényesítsék ki, és hozzák helyre õket a legjobb alkatrészekkel! Az újszülött lányom tulajdonában lesznek."

Antilles kapitány elvezeti a két droidot.
"Pompás!" - lelkendezik Szrípió, ahogy Artuval a folyosóra lépnek. "A lánya Anakin gazda és Amidala szenátor gyermeke. Már alig várom, hogy mindent elmeséljek neki a szüleirõl! Biztos nagyon büszke lesz rájuk."

Bail utánuk szól. "Ó, ami a protokolldroidot illeti: töröljék a memóriáját!"

A kapitány jelzi, hogy vette a parancsot.

"Ó!" - kapja fel a fejét Szrípió. "Ó, tervezõm!" "

Nagyon tök aranyos 😊

nekem tetszik, igazi ütsd-vágd 😊

http://terhelyecske.uw.hu/duel_teaser.wmv - remélem tetszik majd 😉 A teljes filmet még vagdalják..
Kötelezõ megvenni majd 😊

---------------
Kis fénykard harc móka, letölthetõ:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php

Punkerwork
március 22-én jön!

Johnyy
i just wanna be its less than now because i havent enough space for it!!!