Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
wow, ez egy marha
senki nem mondta soha, hogy ez muveszfilm
a reszekrol meg fogalma sincs
biztos az elejen nem figyelt
en lattam a IV. reszt moziban, meghozza feliratosan, szuper volt nagyon
ezek szerint 81-ben mar bemutattak a Birodalom visszavag-ot itthon
tudja valaki hanyban vetitettek a 79-es IV. reszt?

mondjuk Pajtasban ezt a cikket nem ovastam, de az Alfaban levot igen, ott jokat irtak, meg inkabb a blue box bemitatatsan volt a hangsuly (lepegetok)

ha akarjatok beszkennelem azt a cikket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tigeroo
én hétvégén újra megnéztem meg a IV-V-VI-ot (videóról DVD-re archiválva, úgy az igazi<#smile>), és nekem jobban bejött mint az "új" trilógia..kicsit komolyabban áll hozzá a dolgokhoz.
Nagyon jó az ep3!!! Lehet hogy jövõhéten elmegyek még egyszer megnézni...

kb. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Na ezt hülyén fogalmaztam...

Mióta mi világrajöttünk azóta gyúlt fény szerény hazánkban (sajos) kevés kritikusának. Mert mint lent olvasható rengeteg normális ember élt már akkor.<#smile>

Punkerwork
cenzúra is megvolt rendesen gondolom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

deep
Iszonyat milyen sötétség uralkodott Magyarországon annakidején. Még nem is éltem, de majdnem😊

Ilyen primitív cikket írni...jó hát igaz, hogy 24 éve volt, de akkor is.
Punkerwork
közben Dzsini felvilágosított (tõle van a link is) hogy itthon anno a mozikban az EP IV-et 2 részletben adták le 1-2 hét eltéréssel mert "hosszú". szal a cikk író szerint az EP IV az elsõ két rész 😊

RaveAir
Én kiváncsi lennék az elsõ két részre, és a harmadik és negyedikre is, amit elfelejtettek megvásárolni a forgalmazók... 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Aranyos de nagyon hülye <#smile>

rezsofiz
Nem értem miért nem birta magát a kritikát is olyan értelmesen megirni mint azt a 2. cikket....

sazl : c

tigeroo
tyûû ha ezt ídöszapám meglássa😊
[régen vette a video magazint, és abban volt 1x egy star wars poszter...megyek és megkeresem<#vigyor>]
Punkerwork

rezsofiz
wow 😮O

sazl : c

Én remélem!

Serpa
extrák közt lesz?

RelakSfromhome
Vödör 😄😄😄😄😄

Ennyi erõvel Obi-Wan is megfiatalodhatott volna

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

HiPPoNaX
ez nem warez forum, egyebkent pedig minimalis logika nem art hozza hogy rajojjel fake filet szedtel le, vagy csak kodek problemad van.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

tigeroo
érdekes😊

CLINT EASTWOOD9
Te mikor szeded le azt a cuccot amit leakarsz venni, 2-3 héttel a megjelenés után hogy sirály legyen az egész film?
Mert gondolom nam a boltban veszed meg.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

HiPPoNaX
Vagy fake hulladekot toltott le csak nem jott meg ra 😄

Vagy szar a codecek-ed

HiPPoNaX
es meg olvasni sem tudsz, irtam mar a megfejtest

Punker
így jár az aki kalózkodik, és minden hulladékot letölt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CLINT EASTWOOD9
Ha VCD-be van meg a film akkor melyik programmal tudnám inditani?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Kva jó, vávává, még vagy 100 szor megnézem majd. Meg együtt mind a 6 ot😄
HiPPoNaX
vlc playerrel probald meg

CLINT EASTWOOD9
És azt írja a honlap, hogy szinkronizált és DIVX-es verzió, de mikor én elinditottam akkot angol szöveg és egy szar képminõség jött be ezzel mi a teendõ?
Pedig codecek vannak a gépen.

CLINT EASTWOOD9
Ha van egy VCD mappám (a star wars filmhez volt), és a benne lévõ fájlokat nem tudom, hogy milyen programmal lenne célszerû inditani.
Akkor ti milyen programot javasoltok?

<#worship>

Nos. Jon az ep3 beszamolom. (nincs szpojler es aki ne akarja ne olvassa. irhatnekom van. 😄)
Remenykedve erkeztem a moziba, vegre egy film amit erdemes is megnezni. Utallom a reklamokat, es mintha ezt tudta volna a mozigepesz bacsika, mert nemsokat jaccott be, de egy bizonyot 15mp-es szovegecske nagyon idegesitett. (tudjatok a filmlopasos Basszameg mar moziba is ezt kell nyomatni) (Utoljara a sw:ep2-t neztem meg 3-4x moziba szal nemtom mostansag hogy mennek a dolgok de idegesit, brr.)
Na szoval a film: Tokeletes mozi, Lucas mesterunk erti a dolgat, es jo szakembereket vont maga kore, mert ez a film minden volt csak unalmas nem. (Meg a wc-be menest is visszatartottam, nehogy lemulasszak vmit.) Nehanyan mar mondtak nekem h ez a film a legjobb az uj reszek kozul, de sajnos nekem mas velemenyem van. Rengeteg apro "hibakat" vettem eszre, de ez biztos csak szerintem hiba. Reszleteket nem mondok mert az mar spoiler lenne. Minden jo ha a vege jo, hat itt nem es ez itt pozitivum. 😊 A latvanyrol es a zajokrol nem is beszelnek, mert ebben Lucasek a mesterek.. egyszeruen szuper volt. Szerintem erdemes megnezni nem is egyszer, mert nem all le a sztory megy megy es az ember egyszer csak azon kapja magat h vege. 😊
Nos en jovoheten is megyek ez mar biztos aztan meg lehet megnezem, ugyhogy aki meg nem tette itt az ido.
Es most megyek letoltom vhonnan. 😄
Kalozkodas... pfõj

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

HiPPoNaX
Star Jedi a neve ha jol sejtem

deep
igen, star wars betûtipus😊
letölthetõ sok helyrõl
keress rá a google-ban
deep
www.secondstrike.hu
meglepõ módon😄
deep
Õsz legeslegkésõbb.
vki
cSÁ! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Star Wars milyen betûtipússal van írva?

ACER Aspire 5738ZG

Tetszet az elözetes a Second Strike
Honlapotok van már?
Csak igy tovább<#wink><#taps><#worship>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

RaveAir
Csak sajnos csak a végét láttam... Azonban a filmbõl való részletek nagyon tetszettek!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Serpa
õszre lesztek kész?

Köszi szépen!

RaveAir
Szombat 14.15 RTL Klub, akkor megnézheted.

Sziasztok!
Sajnos tegnap éjjel elaludtam .NEM TUDTAM megnézni a werkfilmet a retekklubon! Honnan tudnám ezt letölteni?
S O S!Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Réka

Serpa
akkor Bundy -ékat kihagyom.
😊

bigapó
ez komoly? megnézem😊)

The Matrix has you...

deep
Holnap, szerda este a Fókuszban lesz rólunk, és a Second Strike-ról egy nagyobb riport, részletekkel, Darth Maul-lal (velem<#nyes>), stb😊

Érdemes lesz megnézni.
Gorvik
Ahhoz képest, hogy együtt játszottak a Die Hard-ban... Jó páros voltak

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

bigapó
Gondolom valamin összerugtákannak idején a port, de errõl én sem tudtam. elõfordul "nagy" színészekkel is😊) biztos szakmai féltékenység is van benne...

The Matrix has you...

Gorvik
Talán nem ide tartozik, de azért beteszem. Mi a baja Bruce-al?

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

CLINT EASTWOOD9
Te meg tán éppen ezt mondtad, hogy itt lehet warezt kérni, döntsd már el