5229
-
Előfordul:)
"Dubai, a maga öncélúan különleges épületeivel erősen emlékeztet egy rövid határidővel tervezett halálcsillagra, így Cédric Delsaux fotós téma- és helyszínválasztása telitalálatnak bizonyult a Recreation számára készített, The Dark Lens című sorozathoz."
-
mekkora szégyen, pedig az életemre esküszöm, hogy elolvastam a cikket, de ezek szerint nem fogtam fel 

-
Csak egy fotópályázat. Nem csak a képeket nézegetjük:) -
a pofám leszakad, ezek mindent megcsinálnak Dubaiban :DDD most már muszáj lesz elmennem oda xD -
Egyszerűen zseniális! :D -
"Mind havidíjas, ingyenes nincs"
Meg kell venni, befizetni a havidíjat és csak akkor tudsz játszani velük. -
Ned021 #1779 Kösziii. A star wars galaxieshez tudsz valami letöltölinket mondani légyszi? Asszem Empire an Divided, de full kéne nem csak 14-15 napos.
thx -
Star Wars Galaxies (aktív)
Star Trek Online (2010 tavaszától)
Lord of the rings Online (aktív)
Star Wars The old Republic (2011 nyarától)
Dark Age of Camelot (aktív)
Stargate Worlds (fejlesztés alatt)
Mind havidíjas, ingyenes nincs (mármint filmadaptációkból). Mind 15$/hó környékén van.
További MMORPG-k listája -
Ned021 #1777 Hellosztok, nem tudnátok segiteni, hogy hol találok lehetőleg magyar nyelvű/magyar játékosokkal, 3D -s (ha nemtudsz 2D is jó lessz) MMO rpg -t főleg Star Warshoz vagy valami hasonló kasszasikerfilmhez?
Előre is THX: Ned -
Irreális ár. A 87 kötetes teljes sorozat tavaly őszi becsült értéke 270 ezer Ft (antikvár vételi ár). 17 könyvért sosem fogsz kapni 50 ezret. Max 30-35-öt. Ráadásul az ár függ a kiadástól, és az állapottól. -
Hát egyben nekem húzós és felesleges is lenne, mert nagy része már megvan, de a Birodalom árnyai és A mandalori páncél érdekelne. Ezeket mennyiért adnád el? -
VictorVance #1774 Sziasztok. Sűrgősen elszeretném adni Star Wars-könyveimet! Akit érdekel írjon. A lista:
A Birodalom árnyai
Darth Maul: Vadászó Árnyék
A jövő látomása
A múlt kísértete
A mandalori páncél
Kirajzás
A túlélők keresése
Az új lázadás
Kristálycsillag
Történetek a fejvadászokról
Han Solo legendája 1-3
Az éden pokla
Hutt játszma
Különbéke
Alkonybolygó
Sötétkard
X-Szárnyúak: Vasököl
Elsősorban egyben szeretném eladni 50 000 Forintért! Személyes Tatabányán, vagy környékén, esetleg a Keleti pályaudvaron is megoldható.
-
szellemlovas kapott majd' 50 antik SW könyvet, gyorsan repüljetek rá! -
xxldvd #1772 jatekmax.hu -
ha már veszed a fáradtságot azt megköszönném :) -
Én meglesem Neked Győrben, nem ígérem, hogy a héten lesz rá időm, sőt az sem, hogy még lesz, de kb egy hónapja még láttam. -
Természetesen alaposabban utána néztem a dolgoknak mielőtt hozzátok fordultam. A bookline-on nincs semmilyen formában, a szellemlovason pedig csak antikvárban van és a legutóbbi könyv amit ott vettem antikvárban az a birodalom örökösei volt és úgy néz ki mint a mosott szar már elnézést a kifejezésért :D Végső esetben megveszem majd használtan, de amíg van esély egy újra, addig reménykedek. Vaterán találtam egy új állapotút, de csak az egész trilógiával együtt akar megválni tőle az eladó. Mondtam neki ha meggondolja magát, akkor szóljon. -
szellemlovas, bookline-on keresd. -
Lenne egy kérésem hozzátok :D Itt hajkurászom már egy ideje a Jedi Academy 3. kötetét, de egyszerűen nem találom sehol. Az új kiadásból szeretnék egy példányt. És lehetőség szerint nem használtan akarom megvenni, mert az első 2-t meg tudtam vásárolni új állapotban, akkor csak meglehet a 3-at is. Ha valaki járna esetleg helyben egy alexandrában és látná, akkor szóljon már nekem és a többit megbeszélnék :)
Előre is köszönöm!
Egyébként az első 2vel már végeztem és azóta a Thrawn trilógia első kötetével A Birodalom Örököseivel is. Most épp a Mandalori páncélt lapozgatom, amihez kemény 6ezer FT-ért jutottam hozzá végül :D -
Az elso szerintem marha jo lett, foleg ahhoz kepest, hogy az alapjaul szolgalo filmet szerintem 10 ev felett senki sem tudta igazan elvezni. De amennyire pozitiv meglepetes volt ez, annyira gyenge eresztesnek ereztem a Kulso urt. Az elso 100 oldala ert talan valamit, a maradek ertelmetlen vergodes :] -
Ha megveszed a Clone Wars köteteket (ahogy hallottam a Külső Gyűrű elég gyenge) számolja be milyenek. Az elsőt tervezem én is. -
Jó lenne, angolul én nem veszem meg. -
oké:)
Most nézem, megjelent két 300+ oldalas magyar Clone Wars kötet is. -
ha elolvastad majd kérlek egy élménybeszámolót írj a nagyobb események/fordulatok lelövése nélkül :D -
Hoppá, be is rendeltem:) -
ááhhh megjelent az első sw horror.. nagyon remélem, hogy kiadják magyarul is -
ami star wars az tőlem jöhet, csak ne legyen elbaszva
egyébként végeztem a jedi akadémia 1. részével és nagyon tetszett :D nagyon pörögtek az események a végén :) most neki is kezdtem a 2. résznek, de a 3. részt még mindig nem találom sehol, csak használtan. Na de végső esetben megveszem úgy azt is. -
Jah 3D-s lesz, nem biztos, hogy animációs. :D -
Lucas új trilógiában gondolkodik. Persze animációs formában, szal nem felhőtlen az örömöm. -
Nem akarom osszeszamolni, mennyibe fajtak eddig az en konyveim, pedig meg nincs is meg a teljes gyujtemeny :D -
Az összes könyv megvan, de hozzá kell tenni, hogy '94 óta veszem őket. -
Akkor megnyugodtam :D
200k az nem kevés.. akkor biztos nem vagy SW rajongó :D remélem hamarosan nekem is lesz egy "kisebb" gyűjteményem :)
-
Tartalmilag ugyanaz. -
HiPPoNaX köszönöm a válaszod :)
balee4 igen a képi segítség sokat jelent. Sokat tanulok az angol nyelvű feliratos filmekből is :D
Lenne megint egy kérdésem. Bocs, hogy ennyit kérdezősködök :D
A thrawn trilógia régi és új kiadása között van valami különbség? Vagy csak a borító és a kiadó? Csak azért kérdezem, mert az első kötethez egy antikváriumból jutottam hozzá ami az első kiadásból van és a másik 2 kötetet majd valószínű az új kiadásból veszem meg, mert azt még megkapom itt helyben az alexandrában. -
Jah az én gyűjteményem is kb 200ezer Ft-ba fájt összesen:) -
Egyébként én nem könyveket, hanem kizárólag képregényeket olvasok angolul. (nemcsak SW-t, Sandman-t, Batman-t, Y the last man-t stb.) Ezekből sztem könnyebb a kevesebb szöveg és képi segítség mellett tanulni. -
A tortenetek a fejvadaszokrol is hasonlo felepitesu, mint a tobbi ilyen konyv, bar ebben kevesebb (cserebe hosszabb) tortenet szerepel. A 3 magyarul kiadott "Tortenetek..." konyv kozul talan ez a kedvencem. -
pont így ragadt rám az ami most van xD amelyik játékhoz nem volt magyarítás és kellett a nyelv ott elővettem a szótárt és nekiálltam fordítani :)
Nyelvtani része szinte 0, de az angol szókincsem már alakulgat :D -
Jah így érthető, egyébként ha már van egy kis alapod, érdemes nekiállni egy-egy könnyebb játéknak vagy könyvnek és ha vmit nem értesz szótárazni, így a szókincsedet fejlesztve lehet a legkönnyebben megtanulni a nyelvet. De persze a nyelvtani alapok kellenek. :) -
Igen sajnos így van, de még nem tudok angolul. Németet tanultam sajnos (nem is szerettem). De már tervbe vettem az angol nyelvtanfolyamot, mert az angol valamiért ragad rám és az életben is többet érek vele :D Aztán már nem lesznek nyelvi akadályai az ilyesmiknek :D