Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egy haverom a hétvégén azt mondta nekem, h az volt jó a régi filmekben, hogy ott még félelmetes volt a gonosz, lehetett is félni tõle, a mostaniak viszont csak játékfigurák. Mondtam ezt az említett nõnemûnek, és megértõen mosolygott...(az említett nõnemû a nazgúloktól félt az elsõ GYU-ban, míg az említett haverom már azoknál is panaszkodott, hogy nem voltak félelmetesek...).
Szóval, hiába nõttünk fel, a régi sorozat hibáit már nehéz meglátnunk, mert hozzájuk tartozik a "lenyûgözöttség" emléke.
Szerintem.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Najo az 1nek volt egy olyan hangulata ami nekem bejott. Amugy Jar-Jar karaktere idegesito volt a szamomra, ugyanugy mint a vegen obi-wan kardja altal meghalt "fogonosz" darth maul is..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
pl. ez a Doku gróf is, beszél kicsit, de aztán fél perc után meggondolja magát, és inkább nem mond semmit
tehát mondjuk jó kis politikai cselszövések, hogy nem tudod ki kivel van, hová kavar, stb
ehhez kéepst mindenki vagy fekete vagy fehér
a Jedikrõl meg annyit, hogy normális emeber, sötét Jedi lesz, aki kicsit is individualista, és nem robotként képzeli el a jõvõjét
no nem a kidolgozottséga illetve a SG, mert az ugye über, de mint film, csapnivaló
mondom ezt én, aki alapból szereti az SW-t
és még az elsõ részben Jar-Jar is tetszett, mert vicces volt
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Skywalker elégedetlen az új Star Wars-filmekkel
Mark Hamill, aki annak idején a fõszereplõ Luke Skywalker szerepét játszotta George Lucas Csillagok háborújában, a brit TV Movie magazinnak nyilatkozva bevallotta, hogy nem tetszenek neki az újabb részek - adta hírül az Ananova.
"Nekem egyszerûen túl komolyak. Minden olyan rendezett, szinte vallásosan szabályozott; mintha csak a Tízparancsolatot nézném" - jelentette ki. "Annyira más volt régen. Két robot azon vitatkozott, ki a felelõs a balhéért. Tisztára olyanok voltak, mint mondjuk Stan és Pan."
Az ötvenhárom éves színész úgy érzi, egész életét meghatározta a szerep, amit huszonhat évesen játszott el. "Luke Skywalker a részemmé vált és ez így is marad, amíg élek. Sõt, még utána is. Fogadok, hogy a temetésemen az elsõ dolog, amit a koporsóm felett megemlítenek majd, a Star Wars lesz."
November 23-án három új Star Wars-DVD jelenik meg a tengeren túl; a két ewok kaland TV-film (Bátrak karavánja és Harc az Endor bolygón) dupla lemeze mellett a 80-as évek két rajzfilmsorozata, az Ewokok és a Droidok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://galaxis.starwars.hu
Az erő velem van!!!!
"En irtam meg a SW zenejet. Mind a hat resznek es George azt mondta ezzel befejezodott a sorozat. De en nem fogadnek hogy csak ennyi lesz"
Ezt most forditottam le 😄
Remelem igazat beszel es valamikor egyszer Thrawn kapitanyt is mozivasznon latjuk 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
November 20-tól indul újra!
Az erő velem van!!!!
Minek lehet csatlakozni?
- Hírszerknek
- Fordítónak
- Aloldal szerkesztõnek
- Külsõ segítõnek (legális anyagokkal bombázza a galaxis-t)
Legegézségesebb MSN-en lenne a jelentkezés az [email protected] vagy a [email protected] 😊 Gyûljetek! 😄
Amugy most szedem az ep2 hdtv-t. Nemsok csak 3,5giga, csak azabaj h lassu.