Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szerk: Az is, a gepem nemis birja kikockazni. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
bár nem hivatalos.... 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
" Talán majd a HD-DVD-s kiadásban."
Hat remeljuk mihamarabb bekovetkezik, talan luci bacsi mar el is tervezte a dolgokat. Csak egyenlore a dvdkbol kell kisajtolni penzt, meg megvarni meg elterjed a HD DVD. Bar lehet a Blueray kozbeszol. 😄
Az én 95-es verziómra is az van írva, h THX, digitálisan felújított, kép és hangminõség.
"A trailerek az extra dvdn korabeliek. 😊 Vhogy ugy nezne ki a film ha nem ujjitottak volna fel. "
Valahogy mintha ugyanezt írtam volna le, csak más formában.
De mind1. Igazából annak örültem volna, ha a makettes jeleneteket számgéppel újraforgatják... Talán majd a HD-DVD-s kiadásban.
Nekem megvan mind a 95os 97es kiadott, de a 95os nem az SE, nincsennek benne az uj reszek es a szinkron is mas. Akkor kicsit idegesitett is, h mi a fene ez h nincsennek benne azok a reszek amit a moziba lattam. Szvsz csak kiadtak a regit felujjitott keppel, mielott kinyomtak volna az ujat. Viszont a dvdn levo verzionak lathatoan szebb a kepe. Csak figyeld meg sokkal élesebb, es a szinek is elenkebbek. Raadasul ez mar digitalis.
A trailerek az extra dvdn korabeliek. 😊 Vhogy ugy nezne ki a film ha nem ujjitottak volna fel.
Szamitogepes resz nagggyon keves van 4-5-6ban. Mivelhogy a csatajeleneteket mint azt Punker is mondta makettekkel csinaltak. Az SE tartalmaz nehany szamgepes animaciot, de nem jelentos es szvsz felesleges lett volna megcsinalni. Ilyen jelenet pl, a jediben az eneklo kis idegen csajszi Jabbanal.
Jol olvastad egyebkent egy reszet meg is csinaltak, csak nezd meg Jabbat a New Hopeban. Teljesen lecsereltek a regit.
A 97-es körüli annyiban különbözött az enyémtõl, h abba már beletettek pár kihagyott jelenetet. Vagyis nemtom h kihagyott e, vagy újraforgatták, már nem emléxem.
De egyébként tisztán emlékszem rá, h megvettem 95 környékén, aztán rá 1-2 évre olvastam 1 újságban, h nemsokára star wars trilógia, pár új jelenettel. Gondoltam magamban, dejó h megvettem...
Ja a trailerek az extra dvd-n... Gondolom rájöttél, h reklámok voltak, és sztem igencsak régiek...
A kép minõségét lehet felújították, de nem 1 helyen olvastam, h a számítógépes jelenetek 1 részét is felújítják. Ha meg is csinálták volna, akkor a minõsége a Baljós Árnyak/Klónok TÁmadása -val akár 1 szinten is lehetne...
Hogy ki star wars fan, ki nem, azt sztem hagyjuk.
Valakinek a könyvek olvasása, valakinek a bábuk/makettek gyûjtögetése, kinek mibõl áll.
Lehet nem vetted eszre de az 1997es!! felujitottnal sokkal gyonyorubb a kepe, mondhatni tueles. A hangok se rosszak epp, bar azt kicsit nehezkesebb felujjitani, csodat nem lehet vele muvelni.
Csak nezd meg a bonuszdvdn a trailereket es meglatod mirol dumcsizok.
Magyarul meghalt. 😊
Még 95 körül vettem meg az akkor megjelent THX felújított VHS verziót (mind 3-at). Ahhoz képest semmit nem változott a DVD, csak pár kimaradt jelenetet tettek bele.
A felirat kiírásában is elég sok gond volt. Volt, h 1 pillanatra látszódott, stb.
Én azthittem, h a robbanásokat, a fénykard hangját, meg ilyen látványelemeket is felújítanak.
Ahogy Obi Wan meg Vader küzd... Az kész. Mint két alkoholista. Tényleg régen láttam már a filmet. A kettõjük párbaja közben is nagyon gáz a fénykard hangja.
Amúgy mit is jelent az, h Obi Wan teste eltûnik, amikor Vader legyõzi?
Valami olyasmi, h szellemként segít tovább Luke-nak?