Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
addig lehet gyûjtögetni. 😊

trailert hol találtad ?
dvdcenter.hu -n nem lelem.

Punkerwork
én 2-3 évre tippelem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
mikorra várható ?

Punkerwork
mire kijön lesz 😊

Serpa
van hozzá megfelelõ TV -d is ?
😊

Punkerwork
nincs benne semmi extra a DVD reklám van brutál minõséggel, ilyen lesz a HD-DVD verzió majd.

Punkerwork
ja és ez még nem a rendes HDTV verzió mert ez csak 1280*720.

Serpa
bõvebben ?
milyen extra van benne ?

Punkerwork
ááááááá kibaszott állat, ez kell!!!!! az a 190 mega 3 perc 49 másodperc!

Serpa
190 mega.

mekkora?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punkerwork
még 25 mega van hátra

A neve alapjan egyertelmuen a dvdkiadas hdtv ripp reklamfilmje lehet. Enis szedem 1000L. Biztos nagyon kafa lesz. :>

Szerk: Az is, a gepem nemis birja kikockazni. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

megvárom :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punkerwork

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Punkerwork
Yoda-t oszd meg plz 😊

guardian hero
Ismeritek Weird Al Yankovic - The Saga Begins c. számát? Sztem eszméletlen jó, szuper a szöveg, és a klip is tetszik 😊. Amúgy se semmi a fickó, vannak még nagyon jó paródiái (pl Amish Paradise), meg a Star Wars-t is szeretheti (ld még a Yoda címû számát a fentebb említetten kívül, az sem rossz 😊).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bigapó
Hi!

szerintem egyrõl beszéltek😊

Bár látnám már...Én is....

The Matrix has you...

nekem is megvan... sõt... még magyar szinkron is van rajta ;-)
bár nem hivatalos.... 😊
Serpa
biztos nem "itthoni" van neki.

Punker
mit értesz díszdobozon? azt ami mindenkinek van? mivel csak 1 verzióban jelent meg itthon 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MEGVAN a SW 4-5-6 díszdobozos kiadás!!!DEjó nekem!😊)

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

Ez kész 😊

Punkerwork

Punker
mert õ a fõ fõszereplõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ahogy végignéztem a topciban lévõ képeket 1-2 kivételével mindegyiken Vader nagyúr van.Mért van ez?

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

hol lehet jelentkezni ? <#smile>

Punker

Esrohnoil
Ahm... oké. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Punkerwork
EP III-nak külön topic van.

Esrohnoil
Miért? Ez nem az? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Punkerwork
a film topicjában van link

Esrohnoil
Trailer hol van fent?

Alien
Nekem is a 95-ös kiadású VHS van meg 😊 Szerintem ott sokkal jobb a szinkron mint a 97-es SE kiadásban. Különben megvan nekem is mind a 3 rész dvd-n + a bonus dvd, nem semmik azok a trailerek 😊 Furcsa lenne úgy nézni a filmet.

Punker

mien trailer ?

Adam5
jaja, nagyon király csak a zene alatta lehetne egy kicsit pergõsebb

Kinn a trailer!!!!!!!!!

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ok, ugyanazd dumaltuk.

" Talán majd a HD-DVD-s kiadásban."
Hat remeljuk mihamarabb bekovetkezik, talan luci bacsi mar el is tervezte a dolgokat. Csak egyenlore a dvdkbol kell kisajtolni penzt, meg megvarni meg elterjed a HD DVD. Bar lehet a Blueray kozbeszol. 😄

Nem is vettem sértésnek.
Az én 95-es verziómra is az van írva, h THX, digitálisan felújított, kép és hangminõség.
"A trailerek az extra dvdn korabeliek. 😊 Vhogy ugy nezne ki a film ha nem ujjitottak volna fel. "
Valahogy mintha ugyanezt írtam volna le, csak más formában.
De mind1. Igazából annak örültem volna, ha a makettes jeleneteket számgéppel újraforgatják... Talán majd a HD-DVD-s kiadásban.

Valahogy úgy értettem, h azokat újra megcsinálják számgépen. Szép is lenne...

Nem serto szandekkal mondtam amit mondtam de,
Nekem megvan mind a 95os 97es kiadott, de a 95os nem az SE, nincsennek benne az uj reszek es a szinkron is mas. Akkor kicsit idegesitett is, h mi a fene ez h nincsennek benne azok a reszek amit a moziba lattam. Szvsz csak kiadtak a regit felujjitott keppel, mielott kinyomtak volna az ujat. Viszont a dvdn levo verzionak lathatoan szebb a kepe. Csak figyeld meg sokkal élesebb, es a szinek is elenkebbek. Raadasul ez mar digitalis.
A trailerek az extra dvdn korabeliek. 😊 Vhogy ugy nezne ki a film ha nem ujjitottak volna fel.
Szamitogepes resz nagggyon keves van 4-5-6ban. Mivelhogy a csatajeleneteket mint azt Punker is mondta makettekkel csinaltak. Az SE tartalmaz nehany szamgepes animaciot, de nem jelentos es szvsz felesleges lett volna megcsinalni. Ilyen jelenet pl, a jediben az eneklo kis idegen csajszi Jabbanal.
Jol olvastad egyebkent egy reszet meg is csinaltak, csak nezd meg Jabbat a New Hopeban. Teljesen lecsereltek a regit.

Punker
számítóhépes jelenet? ember ott a trükökk nagy rész makett.....

De igazából csak az zavar az egészben, h még magad sem vagy biztos az állításodban(lehet te biztos vagy benne, csak épp rosszulinformált), és máris ilyen-olyan megjegyzéseket teszel, elítéled az embert...

Hát, márpedig a VHS dobozára 95 van ráírva. Ez volt az elsõ felújított változat. Én ezt vettem meg.
A 97-es körüli annyiban különbözött az enyémtõl, h abba már beletettek pár kihagyott jelenetet. Vagyis nemtom h kihagyott e, vagy újraforgatták, már nem emléxem.
De egyébként tisztán emlékszem rá, h megvettem 95 környékén, aztán rá 1-2 évre olvastam 1 újságban, h nemsokára star wars trilógia, pár új jelenettel. Gondoltam magamban, dejó h megvettem...
Ja a trailerek az extra dvd-n... Gondolom rájöttél, h reklámok voltak, és sztem igencsak régiek...
A kép minõségét lehet felújították, de nem 1 helyen olvastam, h a számítógépes jelenetek 1 részét is felújítják. Ha meg is csinálták volna, akkor a minõsége a Baljós Árnyak/Klónok TÁmadása -val akár 1 szinten is lehetne...
Hogy ki star wars fan, ki nem, azt sztem hagyjuk.
Valakinek a könyvek olvasása, valakinek a bábuk/makettek gyûjtögetése, kinek mibõl áll.

Nagy star wars fan lehecc aranyapam. 😊
Lehet nem vetted eszre de az 1997es!! felujitottnal sokkal gyonyorubb a kepe, mondhatni tueles. A hangok se rosszak epp, bar azt kicsit nehezkesebb felujjitani, csodat nem lehet vele muvelni.
Csak nezd meg a bonuszdvdn a trailereket es meglatod mirol dumcsizok.

Esrohnoil
Az erõ részévé vált.
Magyarul meghalt. 😊

Most nézem a felújított dvd változatot... Hát, sztem nem 1 nagy szám.
Még 95 körül vettem meg az akkor megjelent THX felújított VHS verziót (mind 3-at). Ahhoz képest semmit nem változott a DVD, csak pár kimaradt jelenetet tettek bele.
A felirat kiírásában is elég sok gond volt. Volt, h 1 pillanatra látszódott, stb.
Én azthittem, h a robbanásokat, a fénykard hangját, meg ilyen látványelemeket is felújítanak.
Ahogy Obi Wan meg Vader küzd... Az kész. Mint két alkoholista. Tényleg régen láttam már a filmet. A kettõjük párbaja közben is nagyon gáz a fénykard hangja.
Amúgy mit is jelent az, h Obi Wan teste eltûnik, amikor Vader legyõzi?
Valami olyasmi, h szellemként segít tovább Luke-nak?

Esrohnoil
Csak egy tipp ha még jobb színket szeretnél hozzá:

ld. képek