5229
-
sonka2 #1665 nem ezt akartam feltenni hanem ezt: 
-
sonka2 #1664 
-
:D: -

-
sonka2 #1661 ezt már szeretem 

-
sonka2 #1660 szia ugot2know
nekem ez a kép tetszik
amikor ezt a képet csináltad akkor nem lehettem ott
-

-
:DDDDDDDDD -
Szia, farhát4 vagyok:) Én is szeretem:) -
sonka2 #1656 szeretem a star wars-t 

-
sonka2 #1655 sziasztok! sonka2 vagyok...
-
2008 okt. 21-én jelentették be:)
topikja -
karajjj #1653 pár perce jelentették be a legújabb star wars játékot, MMO lesz és Old Republic lesz a címe -
gyertyamártó #1652 Ohh,köszi. -
Tarkin Admirális (Grand Moff Tarkin) A császári flotta parancsnoka. Rangsorban Vader alatt van, de túl fontos személy ahhoz, hogy csak úgy legyilkolja. -
gyertyamártó #1650 Üdv!Meg tudná valaki mondani ki az a szereplő a valamelyik három elsőnek forgatott filmben,aki,mikor Darth Vader fojtogatni kezd egy császárit(nem a képernyőn keresztül megfojtottra gondolok),ő leteremti,hogy (kb):"Vader!Azonnal hagyja abba!"és milyen tisztségben van,hogy az általam eddig a Birodalom második emberének hitt Vadernek parancsolhat? -
gsg16 #1649 Üdvözlet mindenkinek!nemtudom jó helyre írok-e,ha nem,előre is elnézést kérek!én mp3-as formátumban keresem a birodalmi rombolókon,és a halálcsillagon is hallható vészjelző kürt hangját.az egy eléggé jellegzetes búgás szerű hang,meg is volt valamikor,de ellopták a telefonommal együtt.ha valaki oda tudná adni,annak nagyon hálás lennék!előre is köszönöm! -
ugot2know #1648 -
Vegre kiszortak a konyv kategoriabol az akciofigurakat, kepregenyeket es egyeb oda nem illo "szemetet", igy mar egesz normalisan keresheto. Korabban kesz remalom volt :D -
Vatera-ról sok hiány pótolható elég jó áron, most nézegettem:) -
Asszem tenyleg gyenge kezdo vagyok SW konyvek teren :D Bar a kronologia nalam is stimmel, csak kicsit hianyos a gyujtemeny :] -
Bocsi, most vettem észre, hogy az link rossz, itta jó:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=42057 -
Bár ez nem konkrétan a Star Wars filmekkel kapcsolatos, de Star Wars-nak Star Wars. Írok egy SW sztorit, még nincs kész, 6 fejezet van meg belőle. Akit érdekel itt a link hozzá. Véleményeknek örülnék, nem kell reggelni se hozzá.
http://www.fanfic.hu/merengo/stories.php?action=viewstories -
Benne vannak, igen:)
Stanley könyvek csak azért vannak, hogy ne dőljön el a sor:) Ha majd jön helyettük normális SW, le lesznek cserélve:) -
nimfas #1641 mondjuk a szörnyű magyar rémkönyveket: Stanley Steel könyveket nem tenném 1 polcra velük, de ízlések és pofonok :-) -
nimfas #1640 ebben már benne van a : túlélők keresése, a gonosz útvesztője, a sötét nagyúr és a kirajzás című könyv is? ;-)
Nekem is megvan a full kollekció :-DDD -
Ez már szép gyűjtemény
:D
-
Másik topikban épp téma volt, s ha már csináltam, bedobom ide is a padláspolcomat:) Ez a magyar polc, az összes itthon megjelent kötettel. Nem káosz, hanem kronológiai sorrend uralkodik:) Az angol polc kb. a háromnegyede:)
-
Csak77 #1637 Kurvajó HD-ben ez cg sorozat! A s1e2 rész nagyon jó! -
A legjobb:)))
És a második -
Darth Vader Feels Blue -
sandor8206 #1634 valakinek van valami infó, mikor megy majd nálunk is magyarul a CW a CN-kön -
A tegnapi a CW film folytatása. Magyarul az egész estés volt korábban, a sorozat + kapcsolódik hozzá, mint "folytatás" (kb.). -
Tudtommal a mozikban jatszott CW film az uj sorozat un. pilot-ja, csak kicsit hosszabb kivitelben. -
Ez egyébként most a Clone Wars mozi folytatása vagy a maga a Clone Wars film csak 22 perces hosszra lebontva?Mert leszedtem az első 2 részt de nem akarom megnézni a film előtt mert akkor nem fogom érteni hogy mi van. -
A SW: CW animációs filmhez kapcsolódó sorozatból tegnap lement az első két rész az original Cartoon Networkön. -
hzolee #1629 Sziasztok
Keresnék feliratot a Robot chicken féle Star Wars-hoz, de a neten nem találok, vagy csak nem jó helyen keresem? -
Thanatos #1628
-
kisanci #1627 idézet:
"az itt látható "ereklyék" nagyjából egyidősek kedvenc gépeinkkel), viszont Star Wars-rajongóknak érdekes lehet... Talán az idősebbek még emlékeznek erre a képregényre, amely a 80-as elején jelent meg. Külön érdekesség, hogy a képregény tartalmazza a filmből később eltűnt jelenetet is!"
íme: http://www.ep128.hu/Star_Wars/Star_Wars.htm -
Nehany hete kivegeztem, ezzel a regennyel egyutt mar jobban tudom ertekelni a Tulelok kereseset :]