5229
star-wars-banner.jpg
  • sonka2
    nem ezt akartam feltenni hanem ezt:
  • sonka2
  • jackcsabi
    :D:
  • Falcon87

• sonka2
    ezt már szeretem
  • sonka2
    szia ugot2know nekem ez a kép tetszikamikor ezt a képet csináltad akkor nem lehettem ott
  • Falcon87
  • Narxis
    :DDDDDDDDD
  • MerlinW
    Szia, farhát4 vagyok:) Én is szeretem:)
  • sonka2
    szeretem a star wars-t
  • sonka2
    sziasztok! sonka2 vagyok...
  • MerlinW
    2008 okt. 21-én jelentették be:)

topikja
  • karajjj
    pár perce jelentették be a legújabb star wars játékot, MMO lesz és Old Republic lesz a címe
  • gyertyamártó
    Ohh,köszi.
  • MerlinW
    Tarkin Admirális (Grand Moff Tarkin) A császári flotta parancsnoka. Rangsorban Vader alatt van, de túl fontos személy ahhoz, hogy csak úgy legyilkolja.
  • gyertyamártó
    Üdv!Meg tudná valaki mondani ki az a szereplő a valamelyik három elsőnek forgatott filmben,aki,mikor Darth Vader fojtogatni kezd egy császárit(nem a képernyőn keresztül megfojtottra gondolok),ő leteremti,hogy (kb):"Vader!Azonnal hagyja abba!"és milyen tisztségben van,hogy az általam eddig a Birodalom második emberének hitt Vadernek parancsolhat?
  • gsg16
    Üdvözlet mindenkinek!nemtudom jó helyre írok-e,ha nem,előre is elnézést kérek!én mp3-as formátumban keresem a birodalmi rombolókon,és a halálcsillagon is hallható vészjelző kürt hangját.az egy eléggé jellegzetes búgás szerű hang,meg is volt valamikor,de ellopták a telefonommal együtt.ha valaki oda tudná adni,annak nagyon hálás lennék!előre is köszönöm!
  • ugot2know
  • HiPPoNaX
    Vegre kiszortak a konyv kategoriabol az akciofigurakat, kepregenyeket es egyeb oda nem illo "szemetet", igy mar egesz normalisan keresheto. Korabban kesz remalom volt :D
  • MerlinW
    Vatera-ról sok hiány pótolható elég jó áron, most nézegettem:)
  • HiPPoNaX
    Asszem tenyleg gyenge kezdo vagyok SW konyvek teren :D Bar a kronologia nalam is stimmel, csak kicsit hianyos a gyujtemeny :]
  • HIE
    Bocsi, most vettem észre, hogy az link rossz, itta jó:
    http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=42057
  • HIE
    Bár ez nem konkrétan a Star Wars filmekkel kapcsolatos, de Star Wars-nak Star Wars. Írok egy SW sztorit, még nincs kész, 6 fejezet van meg belőle. Akit érdekel itt a link hozzá. Véleményeknek örülnék, nem kell reggelni se hozzá.

http://www.fanfic.hu/merengo/stories.php?action=viewstories
  • MerlinW
    Benne vannak, igen:)
    Stanley könyvek csak azért vannak, hogy ne dőljön el a sor:) Ha majd jön helyettük normális SW, le lesznek cserélve:)
  • nimfas
    mondjuk a szörnyű magyar rémkönyveket: Stanley Steel könyveket nem tenném 1 polcra velük, de ízlések és pofonok :-)
  • nimfas
    ebben már benne van a : túlélők keresése, a gonosz útvesztője, a sötét nagyúr és a kirajzás című könyv is? ;-)

Nekem is megvan a full kollekció :-DDD
  • gibson9
    Ez már szép gyűjtemény :D
  • MerlinW
    Másik topikban épp téma volt, s ha már csináltam, bedobom ide is a padláspolcomat:) Ez a magyar polc, az összes itthon megjelent kötettel. Nem káosz, hanem kronológiai sorrend uralkodik:) Az angol polc kb. a háromnegyede:)

• Csak77
    Kurvajó HD-ben ez cg sorozat! A s1e2 rész nagyon jó!
  • MerlinW
    A legjobb:)))

És a második
  • Danny1987
    Darth Vader Feels Blue
  • sandor8206
    valakinek van valami infó, mikor megy majd nálunk is magyarul a CW a CN-kön
  • a.carkey
    A tegnapi a CW film folytatása. Magyarul az egész estés volt korábban, a sorozat + kapcsolódik hozzá, mint "folytatás" (kb.).
  • HiPPoNaX
    Tudtommal a mozikban jatszott CW film az uj sorozat un. pilot-ja, csak kicsit hosszabb kivitelben.
  • Victor1103
    Ez egyébként most a Clone Wars mozi folytatása vagy a maga a Clone Wars film csak 22 perces hosszra lebontva?Mert leszedtem az első 2 részt de nem akarom megnézni a film előtt mert akkor nem fogom érteni hogy mi van.
  • a.carkey
    A SW: CW animációs filmhez kapcsolódó sorozatból tegnap lement az első két rész az original Cartoon Networkön.
  • hzolee
    Sziasztok
    Keresnék feliratot a Robot chicken féle Star Wars-hoz, de a neten nem találok, vagy csak nem jó helyen keresem?
  • Thanatos
  • kisanci
    idézet:
    "az itt látható "ereklyék" nagyjából egyidősek kedvenc gépeinkkel), viszont Star Wars-rajongóknak érdekes lehet... Talán az idősebbek még emlékeznek erre a képregényre, amely a 80-as elején jelent meg. Külön érdekesség, hogy a képregény tartalmazza a filmből később eltűnt jelenetet is!"
    íme: http://www.ep128.hu/Star_Wars/Star_Wars.htm
  • HiPPoNaX
    Nehany hete kivegeztem, ezzel a regennyel egyutt mar jobban tudom ertekelni a Tulelok kereseset :]