5229
star-wars-banner.jpg
  • MerlinW
    Mielőtt teljesen agyonvágod a topikot:
    felirat szekesztő, időzítő

vagy
    www.opensubtitles.org-on van letölthető feliratkereső program, ami megmondja van-e a te releas-edhez felirat ott, illetve megmondja a release nevét, amivel már előrébb vagy.

De ennyi idő alatt már letölthettél volna egy jó release-t. A további kisérleteidet meg kérlek ne itt kommentáld, hanem valamelyik video vagy felirat topikban.

Písz.
  • Dexantreal
    Na én nem értem. Mikor a második cd-t kezdem, akkor siet a felirat :S... midnegy, majd próbálkozgatok még.
  • Dexantreal
    De ezzel a fordítással és felirattal, vagyis laragirlével már jó és a végén is van szöveg! Előző muksónak is votl szöveg, meg jó volt, csak a végén valahogy lemaradt neki :S.

Szóval nekem az övé jött be:

Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2CD) Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (XViD.ReRiP.MT) 05. 08. 15. Magyar laragirl - verdike

Respect neki!

Jah és sry az offért.
  • Dexantreal
    Jaja, használom is, csak két 2 cd-s felirat ugye és így van írva, hogy SW III Revegne of the Sith (DVD) srt. 1 és 2 értelemszerűen és mellé még Revenge of the Sith cd1 srt és cd2 srt. Az első cédé végén pedig nicns felirat :S..
  • MerlinW
    használd hát egészséggel:)
  • Dexantreal
    Azt hiszem megtaláltam a nekem valót:

Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2CD) Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith 06. 03. 26. Magyar Kergebika
  • Dexantreal
    Na ez az. Csak ne mtudom az enyém melyik, mert annyi volt kiírva, hogy SW III Revenge of the Sith (2005) vagy mi.
  • HiPPoNaX
    Ez itt? van egy rakat hozza, oda is van irva hogy melyik rls-hez vagy hogy hany cds a felirat, valamelyik tuti jo lesz.
  • Dexantreal
    SW3 akar az lenni és nem plusz.
  • Dexantreal
    Valaki tudna adni SW + Revenge of the Sihthez két cédés feliratot? Van egy odlal, ahol vannak feliratok és majd megnzéem, de nem biztos, hogy lesz ilyen kté cédés :S... mit tudom én :S.

Csak gondoltam beírom ide is és elrőe is thanks, ha adtok!
  • NeoMaN
    ehun?

Amúgy gúgle első találat...
  • Code92
    Sziasztok,
    Dani vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok véletlenül segiteni hol találok Darth Veader jelmezt gyereknek?? A kölcsönzőkben nem találok. Segitségeteket előre is köszönöm!!
  • MerlinW
    ez már lol:)
  • bigapó
    és ismét rossz helyen vagyunk...
  • ikegami
    Az Abydos Gate tájékoztatása szerint az idei évadban a 10. évadával véget érő eredeti Csillagkapu-sorozat két, DVD-re elkészülő filmmel fog folytatódni, legalábbis a jogtulajdonos MGM erre bólintott rá. Az elsõ film valószínûleg az évadvégén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Oritörténetszál tetõpontját láthatjuk majd, a második pedig idõutazássallesz kapcsolatos. A filmek tehát kvázi a sorozat lezárásaként lesznek értelmezhetőek (két duplarész) és nem keverendők a mostanában viszonylag csendes Csillagkapus mozis projekttel.
  • hunbasser
    ez nem az a topik :D
  • sanyi32
    Sziasztok!
    azt szeretném kérdezni, hogy a SW racer-hez milyen régebbi forceware-es drivert kell felrakni, mert a 93.71-sel nem akar menni csak fehér képernyő van. ha valaki tud ebben segíteni. amúgy amd64 3200+,6600gt,xp prof.-al próbálnám nyomni.
  • sirdond
    ok thx
  • Thanatos
    nem kell hogy kerülje az okos ember, msá krédés hogy újonnan nem jut be :)
  • Alice Sabbat
    Volt már ???
  • MerlinW
    Torrentről biztos. Máshonnan nem hinném (max valami fizetős ftp-ről, de azokat okos ember kerüli).
  • sirdond
    hali
    azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni clone wars animációs sorozat részeit? magyar érdekelne,de ha csak angol van az is jó.
    ja és nem dc-n meg torrenten kellene.
    előre is köszönöm
  • HiPPoNaX
    omg, ez nagyon beteg :D
  • Dexantreal
    Lol... pedig tök csaj hangot hallottam... na mindegy. Mindeesetre jó szám volt az.
  • MerlinW
    Nem csajok nyomják hanem egy srác (csak ráénekelt saját magára). A hangja megtévesztő, lásd pl Cypress
  • Dexantreal
    Ja, Mc Chris, ha jól látom... de, ha férfi név, miért csajok nyomják a szöveget?
  • Dexantreal
    Télleg.... kik ezek a csajok, melyik csapat? Nagyon bejönnek.
  • Dexantreal
    lol, de jól nyomják a csajok. Úgyis nálam rap the best, ez meg eléggé olyan sztájlú, ha sziamtom nem csal.
  • MerlinW
    Bobba Fett Song:D

http://www.mcchris.com/
  • Zandresz
    sziasztok,

A legutóbbi jelentkezésem óta elég jól sikerült megcsinálnom a könyvek rendezését, most már csak a következő két könyvet nem tudom, hogy mikor játszódik:
    Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
    Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic

Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm. És akinek esetleg szüksége van az általam készített táblázatra, az is jelentkezhet. Minden a starwars.com-on szereplő könyv benne van.
  • HiPPoNaX
    az a Sotet oldal, de igen gaz regeny szerintem :D [ma olvasta ki]
  • tigeroo
    a jedi akadémia trilógia 2. részére :Ð

de biztoss
  • HiPPoNaX
    a Sotet oldalra gondolsz?
  • tigeroo
    a szukits oldalán kinntvan az uj regény
  • Zandresz
    Sziasztok,

Nagyon jó, hogy voltak páran, akik megírták itt a listát, hogy milyen Star Wars könyvek jelentek meg. Már meg is csináltam belőle a ki táblázatomat:) Viszont lenne pár könyv, amit nem tudok a történeti időrendben hová tenni. Ebben kérném a segítségeteket. A könyvek a következők:

Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic
    Haden Blackman: Star Wars Galaxies: The Ruins of Dantooine
    Michael Reaves and Steve Perry : MedStar II: Healer
    Timothy Zahn: Outbound Flight
    Karen Traviss: Star Wars Republic Commando Triple Zero
    Steven Anderson and Sean Stewart: Yoda: Dark Rendezvous
    Troy Denning: Dark Nest I: The Joiner King
    Troy Denning: Dark Nest II: The Unseen Queen
    Troy Denning: Dark Nest III - The Swarm War
    James Luceno: Dark Lord: The Rise of Darth Vader
    Aaron Allston: Betrayal
    Troy Denning: Tempest
    Karen Traviss: Bloodlines
    Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
    David Sherman and Dan Cragg: Jedi Trial
    James Luceno: Labyrinth of Evil

Ahhoz képest, hogy mennyi könyv jelent meg, ez a pár darab már semmiség:):):)

Előre is köszi a segítséget.
  • HiPPoNaX
    kicsit sok regenyt kene ehhez felsorolni, szoval javaslom nezz korul itt
  • hegedus15
    valaki le tudná írni az összes rész címét sorrendbe?(azokat is amelyik csak könyvbe jelntek meg)
  • Dexantreal
    Hmmm.. tud valaki gyorsan tölthető linket adni Star Wars 2-re? Mert töltöttem kemény 7 órát pénteken és csak 30%...
  • hunbasser
    tényleg,grievous...:DDD
    csak van egy neevous nevű user itt sg-n,elég sokat látom,és...nem tudom miért neevoust írtam :)
  • bigapó
    csak hogy ne kelljen sokat keresgélni. tessék:link

majdnem ugyanaz és magyarul.

ja és a köhögés onnan jött, hogy mielőtt a filmbeli részek történnek, ugye el kellett rabolni a Kancellárt. Személyesen Grievous ment el érte és mikor vitték fel a hajóra, akkor összetalálkozott Mace Windu-val, aki megpróbálta kimenteni a karmai közül Palpatine-t. A küzdelem során Windu az Erővel "összeszorította" a páncélját a mellkasán, a légzőszervek sérülését okozva.
    Ezt pedig a Star Wars rajzfilm változatában láthatod, amit pár hete a magyarok is nyomatnak valamelyik kereskedelmi csatornán vagy le is tölthetes a starwars.com-ról. van olyan ami ingyenes, van amihez Hyperspace-es reg. kell. persze torrenten vagy dc-n gondolom fent van (nekem nincs ezért nemtom).