Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
De van. Jöttek is ilyen tárgyú levelek valami G.Lucas tól, hogy Do you wanna bigger penis? - töröltem õket😄
Serpa
arra fele nincs net ?!
😊
imél.

😊)))

A helyzet az, hogy G. Lucas többszõr megkeresett már, de egyszerûen nem fogja fel, hogy amikor õ napközben telefonál onnan én már épp alszom, mert itt éjjel van.

Megmondtam neki, hogy hívjon, mikor nála éjjel... Pofátlan fickó...

😊))

---------------
Kis fénykard harc móka, letölthetõ:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php

Johnyy
yaya, asztem yobb mint az sw-ben volt _😊))))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Serpa
jó pénzért el is adhatnátok az új "endzsint"
😊

A legújabb Ep3 kémjelentés és kémképek már megtekinthetõek a Galaxis-on.
Köszi az elismerést!

A filmben azért igen, gyorsabb és profibb, ezt inkább poénból csináltuk 😊

A fénykard sok munka eredménye. Mindent nem árulhatunk el, mert titok, de a lényeg, hogy egy olyan eljárás amit még sehol nem láttatok 😊

Ezalatt azt értem, hogy több helyen, nagyobb siteokon le van írva, hogy kell fénykardot csinálni... Nos, mi is végigpróbáltuk ezeket, nem igazán jött be nekünk 😊

Örülök, hogy tetszik 😊

K

Johnyy
NAGYONYO!!!!!!!!!!! Fimetek lesz!! igazán várom!!! nah most anyi kritikát írok hogy sztem a harc az legyen egy kicsit gyorsabb!!!! oan bayos árnyakbeli gyorsaságal, amúgy nagyonyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a fénykardok különösen nagyon tetszenek!!! egyébként min progival tetétek rá?????

deep
Köszi😊

Tanakodtunk, hogy ki haljon meg a végén, aztán e mellett döntöttünk😄

Jobb így, a komolyságot meghagytuk a "nagy" filmünkbe. A címe Second Strike, és hamarosan elkészül. Április-május környékén.
bigapó
😄DDD

Nagyon ötletes és elég profinak is néz ki, gondolok itt az egyszerû körülményekre. Van egy nagyon jó kombinációtok benne, na az ûberfrankó, szerintem...😊)

The Matrix has you...

deep
Hello!
Csináltunk egy kis fénykard párbajt, aki gondolja, töltse le.

http://www.secondstrike.hu/fenykard.php
Punkerwork
semmi 😞
mondjuk melózok szal nagyon keresgélni nincs idõm

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
én eddig fals ftp -ket találtam.

te ?

Punkerwork
Star Wars: Republic Commando demo kint van!!!

bigapó
Ez nagyon komoly kép😊

The Matrix has you...

Fuu, akkor beszerzendo a cucc. Asszem még kapni vhol. Lattam eccer tescoba 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Seth
Van bizony...mekkora poén.
Egy szerencsétlen rohamosztagoson lehet kipróbálni a fegyvereket, de sajna csak 5-6 db van ha jól emlékszem.
lézerpisztoly,lézerkard,kõdarabok(amit az ewokok dobáltak),thermal detonator,megmég nemtom mi....ja halálcsillag 😊

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
jaja, meg ugye mondta hogy "mondtam hogy sikerülni fog! sikerült is lúk"
akkor ennek van valami elõpzménye

Serpa
meg egy akkori modell csajt is kivágtak a véglegesbõl.

Luke nagynénjének a hangját 2x is lecserélték.

Punkerwork
azt a haverját nyírják ki a végén a halál csillagnál 😊

Serpa
tegnap adták le a fix.tv -n.
a srác azt mondta a netrõl szedte le, de már nincs a helyén.

álítólag a teljeset is kiadják majd felújított verzióban, mert amit tegnap leadtak nem volt épp tökéletes minõségû.

meg pl. az is volt, hogy Luke vmi "sörözõ" -be megy a haverokhoz, hogy elmesélje láttott két hajót.
itt az egyik barátja elmondja neki, hogy csatlakozik a lázadókhoz.
+ rengeteg info is van.

Punkerwork
passz, én csak a kivágott jeleneteket néztem meg anno

Jajj, igen Behind the magic. Mar tudom, de nekem sose volt meg. Elvileg raktak bele vmi "jatekot" amibe kilehetett probalni az sw univerzum fegyvereit. Van benne ilyen?

Punkerwork
2 cd-s lexikon szerûség.

Punkerwork
Behind The Magic, a 90-es végén jelent meg asszem.

Kicsit levagyok maradva meg álmos is vagyok. BTM CD ?

Punkerwork
van 1 verzió, amibe berakták a BTM CD-ken lévõ kimaradt jeleneteket.

Pont ez erdekelne engemis. 😊
Amugy igen tudtuk. 😊

Johnyy
te ezt a nyers változatot honnan szerezted?

Serpa
én tegnap láttam egy "nyers" Star Wars EP I -et (vagyis annak az elsõ 30 percét)
rengeteg kulissza volt benne.
gyártási hangok, zörejek.
meg pl. az film elején egy birodalmi katona megbotlik és elesik egy lázadó holttestében.
kicsit vicces volt, nem igazán láthattak abban a sisakban.
😊

Luke sokkal hamarabb feltünik a filmben, mint a végleges változatban.
már akkor láthatjuk, amikor a 2 hajó lövi egymást, épp a bolygóról figyeli egy kukkerral.

Johnyy
az 1. résznek, tujajdonképpen star wars a címe, az uj remény csak ien bevezetõ mondatocska volt!!!

Serpa
tudtátok, hogy eredetileg teljesen más volt az EPI bevezetõ szövege ?
és nem volt, hogy: A New Hope, csak szimplán, hogy STAR WARS.

Johnyy
jaja, engem is érdekelne, több részlet!!

Jah, azlehet, de nagyon jonak tunik igy 2kep alapjan. 😊

Johnyy
de ez az AT-AT nagy király!!!

Punkerwork
fan filmbõl részlet vagy valami hasonló

E-mi ?

Johnyy

Johnyy
Nemrég birtokomban van a nemrég megjelent Star Wars trilogia DVD-k 2.1 es magyar szinkronnal,, és most ki tudja hanyadszor nézem meg ujjra és csodálatomra most fedeztem fel hogy az uj reményben az 1. tatoini jelenetek közt láthatunk egy hatalmas homoksárkány csontvázat, és még sok egyéb apróságra tudok odafigyelni mint pl akár az orvosi droid szemében a fényszálak hajlásszöge,, stb akárhányszor nézem meg ezt a trilógiát mindig megtudok valami ujjat és ezért csodálom ezt a hihetetlen pontos és csodálatos világot!
És valahol még ha tudom is hogy csak maketteket látok meg most már feltûnnek apró bakik mégis úgy érzem hogy ennél tökéletesebb film még nem született és nem is fog és valószínûleg még sokáig fogja az embereket foglalkoztatni ! Ja és egyre jobban rájövök arra hogy nagy pusztítást végez egy sugárvetõ, vagy egy lézerstukker meg hogy minek vannak a birodalmi rohamosztagoson az az egyenruha ha semmit nem véd, és talán örök rejtély hogy a jabák hogy nézhetnek ki és hogy a hulladékzúzóba hova lett a szörny? Csak le kellet volna merülniük és kiszabadultak volna, és elég jól beégeti a lézerkard a vágott sebet…..
Mindezeket öszevetve aszem ez a star egy reneszánsz mû, a rózsa ablakait különös figyelemmel nézve😄 !!!

JA és még mindig 100 % ig nem jöttem rá hogy mit akart jelenteni a dagobai barlang!!

Meg ugye ha azt nézzük igazából a birodalom meg a maga a sötét sith se gonosz csak könnyebb és véder sem a halált akarja hanem egy háborúmentes társadalmat ami a maga módján békésebb mint a köztársaság mivel egy diktatórikus rendszer mint azt a ep2 ben is mondta sokkal békésebb és célratörõbb, csak ugye ott van az a fojtogatás ami megint egy olyan dolog hogy azok között a hatalmas birodalmi népek közt a rendet fenn kell tartani mint azt a szenátusi gyûlésen is mondták az uj reményben ja és azt sem értem hogy ha tudják hogy simán ki lehet ütni a halálcsillagot egy kis x wingel akkor Tarkin nagymo(U)ff miért nem látta be hogy nem ártana lelépni, ja és akkor meg az uj halálcsillagba mér tettek egy ugyanilyen lyukat na mindegy szóval nekem továbbra is kedvenc karakterem Anakin meg dart véder meg dart maul csak kár hogy nem lehetett nagyon megismerni a jellemét ,,,,,,

Punkerwork
"A kiadvány hazai megjelenésérõl egyelõre nincs hír, de az 1. régióban piacra kerülõ korongon a következõk kapnak majd helyet:

- 16:9-es (mérsékelten szélesvásznú) képarányban a mikroepizódok
- angol, francia és spanyol Dolby 2.0 Surround hangzás
- angol feliratozás
- rajongói kommentár
- rendezõi kommentár
- riportfilm (George Lucasszal)
- Clone Wars Connections (7:00)
- a III. Epizód videojátékának elõzetese (3:00)
- Republic Commando X-Box Demo (15:00)
- képgalériák: poszterek, vázlatok, storyboardok (7:00)
- Electronic Press Kit (4:00)

Hangsúlyozom, hogy ezek az amerikai lemez paraméterei. Remélhetõleg a közép-európai piacra is készül egy változat."

Ez a CW nekem nagyon nem jott be. :\

Punkerwork

Jo, de akkoris az egesz olyan más... Persze ez csak az en nezopontom.
Egyebkent nem akarom en leszoni az uj sw reszeket, mert szeretem. Csak mashogy. 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
elsõ részre ez jogos, de már a másodikban is sok minden emlékeztet, a 3-ban pedig már szinte az összes birodalmi cucc "prototipusát" láthatjuk majd 😊

igazad van valamelyest, dee en meg hozzatennem, h azokat a karaktereket szerettuk meg akik anno voltak. han solo, luke, dart vodor, at-at, millenium falcon, stb.. ez az egesz uj ugy teljesen masnak hat, mintha nem starwars lenne. (szvsz)

az biztos h az, de mibol vontad le ezt a kovetkeztetest ? 😊

Van benne valami, bár ezzel sem értek egyet teljesen. A birodalmi, bocsánat, köztársasági ûrhajók jó, hogy fényesek, a királyi ruhák jó áéllípotúak stb., mert azok gazdag királyság kezében vannak. Ugyanígy egy klónozó labor helyszíne tûnjön is sterilnek, mert laborról van szó. De ha pl a Naboo-i csatát nézzük, ott nincs olyan robot, amelyik ne lenne kopott legalább kis mértékben, stb. Az eredeti trilógia helyszínei, résztvevõi ellenben alapból nem voltak efféle "gazdag", vagy "kélnyelmes" helyzetben. A birodalom (pl. a halálcsillag) viszont ugyanilyen steril volt...

(Mindezek ellenére továbbra sem állítom, hogy az új trilógia megfelelne a régi minõségének)