5229
-
Mielőtt teljesen agyonvágod a topikot:
felirat szekesztő, időzítő
vagy
www.opensubtitles.org-on van letölthető feliratkereső program, ami megmondja van-e a te releas-edhez felirat ott, illetve megmondja a release nevét, amivel már előrébb vagy.
De ennyi idő alatt már letölthettél volna egy jó release-t. A további kisérleteidet meg kérlek ne itt kommentáld, hanem valamelyik video vagy felirat topikban.
Písz. -
Dexantreal #1544 Na én nem értem. Mikor a második cd-t kezdem, akkor siet a felirat :S... midnegy, majd próbálkozgatok még. -
Dexantreal #1543 De ezzel a fordítással és felirattal, vagyis laragirlével már jó és a végén is van szöveg!
Előző muksónak is votl szöveg, meg jó volt, csak a végén valahogy lemaradt neki :S.
Szóval nekem az övé jött be:
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2CD) Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (XViD.ReRiP.MT) 05. 08. 15. Magyar laragirl - verdike
Respect neki!

Jah és sry az offért
.
-
Dexantreal #1542 Jaja, használom is, csak két 2 cd-s felirat ugye és így van írva, hogy SW III Revegne of the Sith (DVD) srt. 1 és 2 értelemszerűen és mellé még Revenge of the Sith cd1 srt és cd2 srt. Az első cédé végén pedig nicns felirat :S.. -
használd hát egészséggel:) -
Dexantreal #1540 Azt hiszem megtaláltam a nekem valót
:
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2CD) Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith 06. 03. 26. Magyar Kergebika -
Dexantreal #1539 Na ez az
. Csak ne mtudom az enyém melyik, mert annyi volt kiírva, hogy SW III Revenge of the Sith (2005) vagy mi.
-
Ez itt? van egy rakat hozza, oda is van irva hogy melyik rls-hez vagy hogy hany cds a felirat, valamelyik tuti jo lesz. -
Dexantreal #1537 SW3 akar az lenni és nem plusz
.
-
Dexantreal #1536 Valaki tudna adni SW + Revenge of the Sihthez két cédés feliratot? Van egy odlal, ahol vannak feliratok és majd megnzéem, de nem biztos, hogy lesz ilyen kté cédés :S... mit tudom én :S.
Csak gondoltam beírom ide is és elrőe is thanks, ha adtok!
-
ehun?
Amúgy gúgle első találat... -
Code92 #1534 Sziasztok,
Dani vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok véletlenül segiteni hol találok Darth Veader jelmezt gyereknek?? A kölcsönzőkben nem találok. Segitségeteket előre is köszönöm!! -
ez már lol:) -
és ismét rossz helyen vagyunk... -
Az Abydos Gate tájékoztatása szerint az idei évadban a 10. évadával véget érő eredeti Csillagkapu-sorozat két, DVD-re elkészülő filmmel fog folytatódni, legalábbis a jogtulajdonos MGM erre bólintott rá. Az elsõ film valószínûleg az évadvégén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Oritörténetszál tetõpontját láthatjuk majd, a második pedig idõutazássallesz kapcsolatos. A filmek tehát kvázi a sorozat lezárásaként lesznek értelmezhetőek (két duplarész) és nem keverendők a mostanában viszonylag csendes Csillagkapus mozis projekttel.
-
ez nem az a topik :D -
sanyi32 #1529 Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy a SW racer-hez milyen régebbi forceware-es drivert kell felrakni, mert a 93.71-sel nem akar menni csak fehér képernyő van. ha valaki tud ebben segíteni. amúgy amd64 3200+,6600gt,xp prof.-al próbálnám nyomni. -
sirdond #1528 ok thx -
Thanatos #1527 nem kell hogy kerülje az okos ember, msá krédés hogy újonnan nem jut be :) -
Alice Sabbat #1526 Volt már ??? -
Torrentről biztos. Máshonnan nem hinném (max valami fizetős ftp-ről, de azokat okos ember kerüli). -
sirdond #1524 hali
azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni clone wars animációs sorozat részeit? magyar érdekelne,de ha csak angol van az is jó.
ja és nem dc-n meg torrenten kellene.
előre is köszönöm -
omg, ez nagyon beteg :D -
Dexantreal #1522 Lol... pedig tök csaj hangot hallottam... na mindegy. Mindeesetre jó szám volt az
.
-
Nem csajok nyomják hanem egy srác (csak ráénekelt saját magára). A hangja megtévesztő, lásd pl Cypress -
Dexantreal #1520 Ja, Mc Chris, ha jól látom... de, ha férfi név, miért csajok nyomják a szöveget? -
Dexantreal #1519 Télleg.... kik ezek a csajok, melyik csapat? Nagyon bejönnek 
.
-
Dexantreal #1518 lol, de jól nyomják a csajok
. Úgyis nálam rap the best
, ez meg eléggé olyan sztájlú, ha sziamtom nem csal.
-
Bobba Fett Song:D
http://www.mcchris.com/ -
sziasztok,
A legutóbbi jelentkezésem óta elég jól sikerült megcsinálnom a könyvek rendezését, most már csak a következő két könyvet nem tudom, hogy mikor játszódik:
Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic
Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm. És akinek esetleg szüksége van az általam készített táblázatra, az is jelentkezhet. Minden a starwars.com-on szereplő könyv benne van. -
az a Sotet oldal, de igen gaz regeny szerintem :D [ma olvasta ki] -
a jedi akadémia trilógia 2. részére :Ð
de biztoss -
a Sotet oldalra gondolsz? -
a szukits oldalán kinntvan az uj regény -
Sziasztok,
Nagyon jó, hogy voltak páran, akik megírták itt a listát, hogy milyen Star Wars könyvek jelentek meg. Már meg is csináltam belőle a ki táblázatomat:) Viszont lenne pár könyv, amit nem tudok a történeti időrendben hová tenni. Ebben kérném a segítségeteket. A könyvek a következők:
Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic
Haden Blackman: Star Wars Galaxies: The Ruins of Dantooine
Michael Reaves and Steve Perry : MedStar II: Healer
Timothy Zahn: Outbound Flight
Karen Traviss: Star Wars Republic Commando Triple Zero
Steven Anderson and Sean Stewart: Yoda: Dark Rendezvous
Troy Denning: Dark Nest I: The Joiner King
Troy Denning: Dark Nest II: The Unseen Queen
Troy Denning: Dark Nest III - The Swarm War
James Luceno: Dark Lord: The Rise of Darth Vader
Aaron Allston: Betrayal
Troy Denning: Tempest
Karen Traviss: Bloodlines
Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
David Sherman and Dan Cragg: Jedi Trial
James Luceno: Labyrinth of Evil
Ahhoz képest, hogy mennyi könyv jelent meg, ez a pár darab már semmiség:):):)
Előre is köszi a segítséget. -
kicsit sok regenyt kene ehhez felsorolni, szoval javaslom nezz korul itt -
hegedus15 #1509 valaki le tudná írni az összes rész címét sorrendbe?(azokat is amelyik csak könyvbe jelntek meg) -
Dexantreal #1508 Hmmm.. tud valaki gyorsan tölthető linket adni Star Wars 2-re? Mert töltöttem kemény 7 órát pénteken és csak 30%... -
tényleg,grievous...:DDD
csak van egy neevous nevű user itt sg-n,elég sokat látom,és...nem tudom miért neevoust írtam :) -
csak hogy ne kelljen sokat keresgélni. tessék:link
majdnem ugyanaz és magyarul.
ja és a köhögés onnan jött, hogy mielőtt a filmbeli részek történnek, ugye el kellett rabolni a Kancellárt. Személyesen Grievous ment el érte és mikor vitték fel a hajóra, akkor összetalálkozott Mace Windu-val, aki megpróbálta kimenteni a karmai közül Palpatine-t. A küzdelem során Windu az Erővel "összeszorította" a páncélját a mellkasán, a légzőszervek sérülését okozva.
Ezt pedig a Star Wars rajzfilm változatában láthatod, amit pár hete a magyarok is nyomatnak valamelyik kereskedelmi csatornán vagy le is tölthetes a starwars.com-ról. van olyan ami ingyenes, van amihez Hyperspace-es reg. kell. persze torrenten vagy dc-n gondolom fent van (nekem nincs ezért nemtom).