Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyzet az, hogy G. Lucas többszõr megkeresett már, de egyszerûen nem fogja fel, hogy amikor õ napközben telefonál onnan én már épp alszom, mert itt éjjel van.
Megmondtam neki, hogy hívjon, mikor nála éjjel... Pofátlan fickó...
😊))
---------------
Kis fénykard harc móka, letölthetõ:
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A filmben azért igen, gyorsabb és profibb, ezt inkább poénból csináltuk 😊
A fénykard sok munka eredménye. Mindent nem árulhatunk el, mert titok, de a lényeg, hogy egy olyan eljárás amit még sehol nem láttatok 😊
Ezalatt azt értem, hogy több helyen, nagyobb siteokon le van írva, hogy kell fénykardot csinálni... Nos, mi is végigpróbáltuk ezeket, nem igazán jött be nekünk 😊
Örülök, hogy tetszik 😊
K
a fénykardok különösen nagyon tetszenek!!! egyébként min progival tetétek rá?????
Tanakodtunk, hogy ki haljon meg a végén, aztán e mellett döntöttünk😄
Jobb így, a komolyságot meghagytuk a "nagy" filmünkbe. A címe Second Strike, és hamarosan elkészül. Április-május környékén.
Nagyon ötletes és elég profinak is néz ki, gondolok itt az egyszerû körülményekre. Van egy nagyon jó kombinációtok benne, na az ûberfrankó, szerintem...😊)
The Matrix has you...
Csináltunk egy kis fénykard párbajt, aki gondolja, töltse le.
http://www.secondstrike.hu/fenykard.php
mondjuk melózok szal nagyon keresgélni nincs idõm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egy szerencsétlen rohamosztagoson lehet kipróbálni a fegyvereket, de sajna csak 5-6 db van ha jól emlékszem.
lézerpisztoly,lézerkard,kõdarabok(amit az ewokok dobáltak),thermal detonator,megmég nemtom mi....ja halálcsillag 😊
PSN ID.: Beegabor
akkor ennek van valami elõpzménye
Luke nagynénjének a hangját 2x is lecserélték.
a srác azt mondta a netrõl szedte le, de már nincs a helyén.
álítólag a teljeset is kiadják majd felújított verzióban, mert amit tegnap leadtak nem volt épp tökéletes minõségû.
meg pl. az is volt, hogy Luke vmi "sörözõ" -be megy a haverokhoz, hogy elmesélje láttott két hajót.
itt az egyik barátja elmondja neki, hogy csatlakozik a lázadókhoz.
+ rengeteg info is van.
Amugy igen tudtuk. 😊
rengeteg kulissza volt benne.
gyártási hangok, zörejek.
meg pl. az film elején egy birodalmi katona megbotlik és elesik egy lázadó holttestében.
kicsit vicces volt, nem igazán láthattak abban a sisakban.
😊
Luke sokkal hamarabb feltünik a filmben, mint a végleges változatban.
már akkor láthatjuk, amikor a 2 hajó lövi egymást, épp a bolygóról figyeli egy kukkerral.
és nem volt, hogy: A New Hope, csak szimplán, hogy STAR WARS.
És valahol még ha tudom is hogy csak maketteket látok meg most már feltûnnek apró bakik mégis úgy érzem hogy ennél tökéletesebb film még nem született és nem is fog és valószínûleg még sokáig fogja az embereket foglalkoztatni ! Ja és egyre jobban rájövök arra hogy nagy pusztítást végez egy sugárvetõ, vagy egy lézerstukker meg hogy minek vannak a birodalmi rohamosztagoson az az egyenruha ha semmit nem véd, és talán örök rejtély hogy a jabák hogy nézhetnek ki és hogy a hulladékzúzóba hova lett a szörny? Csak le kellet volna merülniük és kiszabadultak volna, és elég jól beégeti a lézerkard a vágott sebet…..
Mindezeket öszevetve aszem ez a star egy reneszánsz mû, a rózsa ablakait különös figyelemmel nézve😄 !!!
JA és még mindig 100 % ig nem jöttem rá hogy mit akart jelenteni a dagobai barlang!!
Meg ugye ha azt nézzük igazából a birodalom meg a maga a sötét sith se gonosz csak könnyebb és véder sem a halált akarja hanem egy háborúmentes társadalmat ami a maga módján békésebb mint a köztársaság mivel egy diktatórikus rendszer mint azt a ep2 ben is mondta sokkal békésebb és célratörõbb, csak ugye ott van az a fojtogatás ami megint egy olyan dolog hogy azok között a hatalmas birodalmi népek közt a rendet fenn kell tartani mint azt a szenátusi gyûlésen is mondták az uj reményben ja és azt sem értem hogy ha tudják hogy simán ki lehet ütni a halálcsillagot egy kis x wingel akkor Tarkin nagymo(U)ff miért nem látta be hogy nem ártana lelépni, ja és akkor meg az uj halálcsillagba mér tettek egy ugyanilyen lyukat na mindegy szóval nekem továbbra is kedvenc karakterem Anakin meg dart véder meg dart maul csak kár hogy nem lehetett nagyon megismerni a jellemét ,,,,,,
- 16:9-es (mérsékelten szélesvásznú) képarányban a mikroepizódok
- angol, francia és spanyol Dolby 2.0 Surround hangzás
- angol feliratozás
- rajongói kommentár
- rendezõi kommentár
- riportfilm (George Lucasszal)
- Clone Wars Connections (7:00)
- a III. Epizód videojátékának elõzetese (3:00)
- Republic Commando X-Box Demo (15:00)
- képgalériák: poszterek, vázlatok, storyboardok (7:00)
- Electronic Press Kit (4:00)
Hangsúlyozom, hogy ezek az amerikai lemez paraméterei. Remélhetõleg a közép-európai piacra is készül egy változat."
Egyebkent nem akarom en leszoni az uj sw reszeket, mert szeretem. Csak mashogy. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(Mindezek ellenére továbbra sem állítom, hogy az új trilógia megfelelne a régi minõségének)