5229
-
Szerezd be az angolokat, már bocsánat de lóf4sz ami nálunk megjelent, azokból a történet eleje vagy egy része ismerhető csak meg. -
Kotor és Legacy sorozatokból megvan az összes, ami megjelent Mo.-on.
Cade Skywaker fiatal, vékony, gyenge srácból, milyen kemény ember lett már :D
Kotor-t pedig már csak a játék miatt is imádom :P -
Igen, de mivel nem egyszerűen beszerezhető, egyelőre érdemes képregényben elolvasni és képregények sztoriját is Steve Perry írta. Mellesleg kiegészíti a regény történetét és brutál jó. A másik nagyon ajánlott történet a Vérvörös Birodalom I-II. (6+5 képregény) Jah meg az egész KotOR is nagyon ajánlott. (eddig 45 szám jelent meg, az 50. lesz az utolsó) Ami még nagyon érdekes a Legacy sorozat, ami a Yuuzhan Vong invázió után játszódik, 138 évvel a Yavini csata után. A főszereplője többek között Cade Skywaker, itt ismerhetjük meg a Birodalmi Lovagokat. (egyfajta birodalmi jedi lovagok) Na nem ömlengek tovább. :D -
Egyébként korábban betettél egy képet a gyűjteményedről (nagyon szép
) és látom megvan a történetek a fejvadászokról című kötet. Gondolom hasonló felépítésű lehet mint a történetek Jabba palotájából és Mos Eisley mesék című kötetek.
Személyes vélemény róla? :D -
Sok könyv van már tervben az a baj :D A legtöbb nem is kapható már és így több pénzembe kerül. Ehhez képest pedig nem vagyok túlfizetve, szóval majd talán idővel megpróbálom beszerezni azt is. Csak szép lassan :) -
Birodalom árnyait is könyvben érdemes, a nagy Steve Perry írta:)
-
Köszi az infót. Korábban már leszedtem a Magyarországon megjelent képregényeket, de még nem olvastam el az összeset. De ennek tudatában ezt pótlom :) -
Előtte a Birodalom árnyai-t mindenképpen olvasd el, elég a képregény is. (6 részes, ha minden igaz, hálózsak-hu-n fent van) -
Köszönöm szépen :) -
A Mandalorian Armor a RotJ ideje alatt játszódik, ott kezdődik, amikor a hősök távoznak a Tatooine-ról Jabba tetemét és a roncsokat hátrahagyva, és megérkeznek az első "hiénák". Vader és a Császár pedig flashback-ek formájában szerepel benne.
(Fett egyébként is marha sokáig élt, később is sokszor megkeserítette még főleg Solo életét.)
-
Még nem kaptam kézhez a Mandalori páncél kötetet, de már csak idő kérdése :) Csak arra lennék kiváncsi, hogy aki olvasta az megtudja e nekem mondani, hogy melyik időben játszódik?
Mert az #1355-ös hozzászólásban leírja valaki a könyveket időrendben (bár azt írja, hogy nem biztos) és ott a Mandalori páncélt az utolsó film/könyv (Jedi visszatér) után teszi.
Star Wars - 030.00 - ASW - 03 - Shadows of the Empire
Star Wars - 031.00 - ASW - 04 - Star Wars VI_Return of the Jedi
Star Wars - 032.00 - ASW - 04 - Tales from Jabba's Palace
Star Wars - 033.00 - ASW - 04 - The Bounty Hunter Wars #01 - The Mandalorian Armor
Na de az nem lehet, hiszen Boba Fett a főszereplő, de még Darth Vader és a Császár is szerepel benne :D -
Esélyes, hogy vmikor nekikezdek (újra) én is. Már alig emlékszem rá. :D -
Na ma végre volt egy kis szabadidőm és neki kezdtem a jedi akadémia első részének. Nagyjából a fél könyvvel végeztem is. Nagyon jó kis korrekt könyv ez. Bár néha inkább érzem valami harry potter résznek, mint sem star wars-nak, olykor pedig valami teljesen másnak, aminek semmi köze a star warshoz, de ez szerencsére ritka :D gondolok itt például a csöppversenyre.. Ami még egy kicsit zavar, de elviselhető, az az, hogy C-3PO és R2-D2 neveit kiírták betűvel (szrí szrípió, artu ditu)
De a legtöbb fejezet az erősen átadja a star wars hangulatot és nagyon élvezhető.
-
Lego Star Wars - The Complete Saga , most jött ki
-
pongi10 #1731 Hali! Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnám végigjátszani számítógépen a star wars történetét. Azt tudom hogy az első résznek van játéka de a többieknek nem tudom hogy van-e.Tudnátok segíteni?
tudom hogy kicsit off de remélem segítetek. Előre is köszi -
Köszönöm az ajánlatot :) majd ha úgy alakul, akkor szólok, de most vettem meg a jedi akadémia első 2 kötetét és most tervezem megvenni a mandalori páncélt és mos eisley meséket, ami együtt jó 10000 Ft :D szóval lassan már így is túl költekezek. -
Ha esetleg nem sikerül beszerezni az első kötetet, szólj, egyik győri Alexandrában mintha láttam volna.
Én most a Jedi Akadémia trilógiát akarom beszerezni, anno olvastam, még amikor először adták ki, de az már rég volt. -
Több kis történetet tartalmaz, mint a "Történetek Jabba palotájából" regény. Jópofa, tetszett. Amelyik nem "izgalmas" az is olvasmányos. Na igen, Kevin tollát szeretjük:)
Thrawn trilógia pedig a legjobb trilógia. Úgy várjál vele, hogy csak azért van belőle sok, mert nemrég adták ki újra. -
Nem olvastam, majd MerlinW megmondja milyen, de Kevin miatt nem lehet rossz.:) -
Timothy Zahntól majd a Thrawn trilógiát akarom beszerezni, de szerencsére ezek még kaphatók szóval azzal még várok :D bár az első kötet már valamivel ritkább.
Még a Mos Eisley Mesék című köteten gondolkodok, ami régebbi és felkeltette a figyelmemet. Ebből is találtam vaterán 2 példányt. Valakinek valami vélemény róla? -
Én a Brian Daley féle Han Solo köteteket is imádtam. Valamint Timothy Zahn bácsi minden betűjét:) -
woah:) Én még 1249-ért vettem mikor megjelent:) -
Talán a Kirajzás felett az Kevin J. Anderson-tól a Történetek Jabba palotájából, nem olvastam, de úgy hallottam szintén jó könyv. -
Láttam is a kérdéses példányt a Vaterán, majd talán egyszer én is beszerzem. :D Olvastam, de könyvtárból sikerül még anno kivennem, tényleg jó egyébként.
De ha az újabb könyvek között jót akarsz: a Sötét nagyúrat szerezd be, hatalmas. (bár már szintén nem kapható :D) -
Találtam egyet 5500ért is, de az nagyon lehasznált volt. Már a borítója is gyűrött, szakadt volt és azon az 1500on már nem múlik, ha legalább jobb állapotban jutok hozzá :)
Gondolom olvastad ha már azt írtad, hogy szerinted egyik legjobb :D Meg is van egyébként? És tényleg olyan jó?
MerlinW pedig berakta a #1638-as hozzászólásában a képet a gyűjteményéről. Nem tudod melyik könyv az ott a kirajzás felett. Egy Kevin J. Anderson könyv, de nem tudom kiolvasni melyik az, de hátha te ismered :D Vagy majd ha beugrik MerlinW, akkor segít. -
Atya isten, minimum 3 könyv ára...:D -
Na nagy nehezen rábukkantam egy Mandalori páncél kötetre. Ha minden jól megy, akkor 1-2 héten belül a kezemben tarthatom 7ezer Ft-ért :) -
Többsége nekem is megvan, a régebbiek meg beszerzés alatt. :) -
Pont tegnap előtt vettem meg a 73.-ikat:-)Amúgy elég sok SW-képregényem volt régebben, a megjelentek 60%-a biztos megvolt.Csak anyám kiszórta a megkérdezésem nélkül az összeset,mikor költöztünk...igen pipa voltam:-(:-) -
jah és megérkeztek a könyvek :D jedi akadémia trilógia első 2 kötete.. amint lesz kicsit több időm neki is állok :) addig meg keresem a 3at :D -
Mióta 2-3 éve elindult a knights of the old republic sorozat, azóta veszem rendszeresen a star wars képregényeket. Jó is, hogy szóltál remélem holnap már az újságárusnál is lesz. -
Ma megjelent az SW képregénysorozat 74. száma, folytatódik a Vektor sorozat, rettentően ütős lett a folytatás. Csak mondom szólok, hátha vki szokta venni a képregényeket. :D -
hihetetlen, hogy csupán 8 éves könyvek mennyit érnek... -
Sajnos nem igazán, sztem legjobbak még a régebbiek közül A Birodalom árnyai, a Mandalori páncél pl. De ezeket már csak antikváriumokban lehet beszerezni csillagászati árakon. -
A Coruscant Nights jól hangzik :) Republic Commandoval meg játszottam pc-n és ha aköré épül, akkor biztos jó lesz az is.
Utána néztem és látom a Coruscant Nightsnak már 3 része is van, csak sajnos nem magyarul :/
Magyarul megjelent könyvek 1980-2009
Vannak érdekesek köztük. Most amennyit lehet be akarok szerezni :D Az a baj, hogy ezeknek szerintem a 3/4 részéhez már nem igen lehet hozzájutni :/ -
Háát, mostanában nagyon gyatrán jelennek meg új SW könyvek, idén egy sem jött ki. Én a Darth Bane-ket, a Republic Commando és a Coruscant Nights sorozatokat várom. -
Majd benézek itt a helyi alexandrába hátha, de lehet előbb jutok hozzá vaterán vagy hasonló oldalon.
Amúgy azt még elfelejtettem, hogy elvileg novemberben érkezik az első SW horror könyv. Na az nagyon érdekelne és remélem lefordítják majd magyarra is.
Itt a cikk egyébként, itt olvastam az sg-n -
Ha online nem is, de egy-egy helyi Alexandrában rájuk lehet bukkanni... Ami keményebb dió az a Sötét nagyúr, gyakorlatilag sehol nem kapható. -
Egyébként még a Star Wars: Jedi Council keltette fel a figyelmemet kicsit, de az sajnos angol nyelvű és annyira nem megy még az angol :D -
A Jedi akadémia trilógiával szemeztem pont. Meg is rendeltem az első 2 kötetet, de a 3.at nem találtam. Egy másik oldalon előjegyzésben volt feltüntetve.
Még a Thrawn trilógia is megtetszett az alapján amit kiírtak belőle, csak annál meg az 1. rész nem kapható már, csak a következő 2 rész.
Ezt csak így gyorsban kerestem az alexandrián, de majd utána nézek alaposabban is és ha megtalálom az 1. kötetet, akkor megrendelem a thrawn trilógiát is.
És természetesen köszönöm a segítséget Neked is és MerlinW-nek is :)