Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ne itt warez-olj!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szerintem se ez a szinkron volt a moziban

Gorvik
Jah...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

franco
fel voltam készülve minden rosszra, de az még így is mellbevágott...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
ehh, lehet be kéne újítanom még a szerda esti premier elõtt ^.^

franco
nem, csak a reklám miatt a geonosisi csatajelenet kezdeténél...

Gorvik
Nem jár bünti pont a Retek klubbnak a kis sárga kör elmaradása miatt???

Punker
maradok az eredeti DVD-s angol hangnál, mert ez iszonyat volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

franco
nekem itt figyel a gépen a divx-es cumó ugyanezzel a szinkronnal. de mintha 3-4 plusz képkocka lett volna

Punker
mi ez a gagyi szinkron a retek klubbon? moziban nem ez volt szerintem.

ez a szinkron nagyon gagyi

Mhosah Myth
Az új részben is benne van mármint a könyvben, hogy Obi-van azt mondja, hogy Vader már nem Anakin...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Bucser
JA valamint meglestem a Star Wars revelationst a CG-k benne lélegzetellállítóak, de a fénykardpárbajok megmosolyogtatóak lettek😊 VAlamint Vader és Palpatine alakja is eléggé viccesre sikerült (VAder állandóan a jobb kezének mutatóujját emelgeti😄) A többi viszont elég korrekt Ahhoz képest, hogy amatõrön a színészek még az sem olyan zavaró...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Azért mondták Luke-nak, hogy Meghalt az apja mert el akarták titkolni elõle a sorsát mert még nem volt kész rá. Nem azért mert meghalt Anakin vagy teljesen más ember lett... NAgyon sokáig azt sem mondták meg neki, hogy van egy ikertestvére.... Szóval eléggé gány így a befejezés.. Szerintem ezerszer jobb az amikor az öreg van ott mert ez azt fejezné ki, hogy soha nem késõ visszatérni a Fénybe és aki Áttér még annak is van lehetõsége. De ez, hogy az Öreg Vader nincs ott azt jelzi, hogy Anakin sorsa megpecsételõdött mikor átállt.. Holott Pont azért nem akarják Anakin képzését vállalni a Jedi tanácsban, mert nem látják a sorsát Hisz õ maga a zavar az erõben tehát õ és a családja az aki bármit megfordíthat a jövben és nincs megírva a sorsa...

LEgalábbis ez az én szerény véleményem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mhosah Myth
Jó de ha megnézed például mit mond Obi-van Luke-nak akkor lehet arra következtetni... Mert azt mondja, hogy az apja "meghalt"! De persze csak a jó oldala halt meg...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

franco
Kyp Durron-t is Exar Kun szelleme téríti át /könyv/

nem tévedsz, a kotor1-ben Ajunta Pall szelleme jelenik meg

bigapó
ez igaz, de akkor már sith lovag volt és nem Jedi. És ezek szerint (Lucas szerint) csak a Jedi-k jelennek meg "szellem" alakban. Ha jól emlékszem ez éppen a KOTOR 1-ben megdõlt, mivel ott egy Sith-szellem(lélek vagy akármi) jelenik meg nekünk. javítsatok ki ha tévedek. persze itt megint az van, hogy ez játék, az meg film. Ugyanígy van a Gyûrûk Urával is. Ott sem egyezik a film a könyvel, de mégis van értelme😊

The Matrix has you...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Banyeg hát mi ez!
Ez pont nem hiányzott. Jobban tetszett, amikor Vödö apánk egy vidám öregember képében ált ott.

Azért ilyen mert amikor sith akkor már nem õ volt?
blabla.

Nem vált más személlyé a meggonszodással! Pontosan tudta mit csinált. Nem Darth Vader követte el azokat a szörnyûségeket hanem õ!
Mhosah Myth
Szerintem azért látták jobbnak ha ezt teszik be mert amikor Vader még Anakin volt akkor még a jó oldalon állt...

bigapó
ha te mondod😊)

The Matrix has you...

csak nem azért, mert Anakin akkor halt meg amikor Sith lett?😊

bigapó
nekem se jött be elõször, de aztán Punker fényt hozott sötét elmémbe és megvilágosodott, hogy ez miért lehetséges😊)

The Matrix has you...

Bucser
EZ valami pofátlanul béna!!!😄
Ennyi erõvel az Iván Mekgregorra is lecserélhették volna Sir Alec Guiness-t... De ez így a Return of the Jedi megcsúfolása....

bigapó
a 851-es kép

The Matrix has you...

Micsoda?

Punker
szeptemberben jelent meg a DVD verzió abba lett berakva.

és mióta van így?😄

Punker
mert Lucas úgy döntött 😊

A vödör mitõl fiatalodott meg?

bigapó
például😊

The Matrix has you...

havi pár tíz dollár helyett 12-ért meg lehet rendelni az elsõ 20 részt dvd-n.
bigapó
leszedni nem lehet (max warez oldalról), de megnézheted az utolsó öt részt a Starwars.com-on! a korábbiakat csak akkor, ha hyperspace-es tag vagy. ez havi pár tíz dollár asszem, azt nem tudom, hogy megéri-e, de gondolom igen.

The Matrix has you...

Tényleg honnan lehet leszedni a Clone Wars-t?

Mhosah Myth
Én egri vok sajnos nem tudtam elmenni a millenáris parkba de az SWIII-ra már megvan a jegy... 😊 Jövõhét szombaton megyek a westendbe és megnézem haverokkal! Már alig várom!!! 😊
A könyvet most olvasom. Valami eszméletlen jó 😊

Én voltam! Az eleje kicsit laposan indult (elsõ 15 perc), de aztán bedurvult! Volt ott minden! (LOTR, Stargate, Star Trek, na meg SW). Bartha Zoli beszámolója nagyon ott volt, fél órás prezentáció, hogy miért várjuk az EpIII-at. Paródiák voltak, no meg Boba Fett..volt birodalmi rohamosztag-felvonulás, stb-stb...kira volt!

deep
Volt valaki a Millenáris parkban vasárnap?
Láttátok a hosszú elõzetest?
Hogy tetszett?😊
láma, lol.
deep
Nem hát, bocs
Késõ van<#idiota>
Seth
ööö, ezt nem nekem szántad ugye..

PSN ID.: Beegabor

deep
Csak nem akarod megszentségteleníteni azzal, hogy nem a moziban nézed meg?
deep
Köszi a sok elismerést, de még semmit sem láttatok😊
Vasárnap az Átjáró napon bebüntetünk!
Tényleg látnotok kell!😊
Seth
az animáció nagyon profi...gratula

PSN ID.: Beegabor

Kurvanagy!<#worship><#worship>

hatalmas<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

deep
Letölthetõ az elsõ elõzetesünk!
www.secondstrike.hu

Nézzétek meg😊
Gorvik.... erre a videóra kérdeztem rá, kb 1 hete, hogy van-e ilyen minõségû a magyar film is..... :-D
Ezt deepék alázák! 😉 lol

Gorvik
ch-check this out

deep
Nem, ez egyszeri és megismételhetetlen😊
A bemutatóig nem lesz már ilyen alkalom.Egy rövidebb trailer lesz majd letölthetõ csak.
Jujj, most jutott eszembe az ep4 egyik legjobb jelenete: amikor Han Solo fut a rohamosztagosok után, az valami elképesztõ, mindig olyan jókat röhögök rajta<#nevetes1>