5229
-
James Luceno: A gonosz útvesztője, szintén tőle a Sötét nagyúr, Timothy Zahn-tól a Thrawn-trilógia, a Thrawn-keze duológia, a Kirajzás és a Túlékők keresése, vagy Kevin J. Anderson-tól a Jedi Akadémia trilógia. Nekem ezek a kedvenceim, leginkább Luceno művei.:) -
Elég teljesnek tűnik. -
Thanatos #1703 nemtudom hogy mennyire teljes, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.hungryewok.narod.ru/sw/books_eng.htm
-
Sok van.. az összes Timothy Zahn, Brian Daley, Michael Stackpole, Kevin J. Anderson, Michael P. könyvet. A kint megjelent könyvek 80%-a elismert. Itthon megjelentek kb 97%-a. A könyveket csak a Lucasfilm engedélyével lehet forgalomba hozni, nagy részüket maga Lucas is olvasta állítása szerint.
Itthon ~80 kötet jelent meg, Amerikában ~140. -
Hallottam olyat, hogy vannak olyan könyvek, amiket még Lucas bácsi is elismert. Tudja valaki, hogy melyek ezek?
Meg ha tudnátok ajánlani nagyon jó, érdekes és izgalmas témájú SW könyvet, amelyek kimagaslanak a többi közül azt megköszönném. Lehetőleg olyat, ami eljutott hazánkba is és ezáltal magyar nyelvű.
Előre is köszönöm :) -
inkább topik, de él:) -
simán:) -
Él még ez a fórum? -
Na ez gyors volt, egy haver megtalálta egy pesti boltban, újonnan 3k lesz. Nagyon király. -
Ok, kösz a tippet. -
Ide még telefonálj be, jegyeztesd elő magadnak ha lehet. Innen is vásároltam sokat. Megbízható, gyors és kedves cég. -
Vaterát lesem folyamatosan, most nem hirdetnek, starwars.hu-ra pedig bírtam, hátha. -
Vatera Star Wars szekció:) -
Írtam privátot, egyébként starwars.hu fórumában nézelődj, illetve vatera.hu-n. -
Thanatos #1691 nem hivatalosan, gg :) -
Na megvettem A túlélők keresését, Sötét nagyúr nem volt, ha bárki lát vhol azonnal jelezze, nagyon kéne. -
Finim #1689 Az új planétát a Csillagok Háborújában szereplő ikercsillag nyomán nem hivatalosan Tatooine bolygónak nevezték el. -
Finim #1688 http://hirek.csillagaszat.hu/exobolygok/20050716_tatooine_bolygo_exobolygo.html -
Thanatos #1687 forrás? :) -
Finim #1686 De létezik :D :D
Megtalálták az első olyan Naprendszeren kívüli bolygót, amely három, egymáshoz közeli csillagot tartalmazó rendszerben kering. Az új planétát a Csillagok háborújában szereplő ikercsillag bolygója nyomán Tatooine-nak nevezték el.
Tessék :PPPP -
Thanatos #1685 igen, szóval létezik, csak nem az a neve és köze nincs hozzá, értem :DDD -
#1679 <- így gondolta
Tatooine létezik, csak nem így hívják és nincs rajta kantin:) -
Thanatos #1683 ilyen bolygó nincs az sw univerzumban, a tatooine se létezik a valóságban :) -
Finim #1682 Nem hasonlít,hanem létező.Tehát valós bolygó.Nem kitalált.Létezik az űrben....
-
De ezt hogy értitek, hogy létező? Hasonlít a Tatooine-ra? -
Finim #1680 Köszönöm ez eddigi válaszokat.A Tatooine-t én is tudom, de van még egy bolygó(ezek szerint), ami létező, mert állítólag a Tatooine előtti korszakból való.Én is kutattam már utána, már több tucat oldalt is átolvastam, de nem találtam meg a választ.Azért gondoltam, hogy itt megkérdezem... -
Hmm mindig van új a két nap alatt:)
"A HD 188753 Ab jelű exobolygó (népszerű nevén a Csillagok háborújából ismert Tatooine) az első planéta, amelyet egy három csillagból álló rendszerben azonosítottak. A bolygó a Földtől 149 fényévre lévő főcsillag körül kering. Tömege legalább 14%-kal nagyobb a Jupiterénél, és mintegy tízszer közelebb mozog csillagához, mint amilyen távol a Föld a Nap körül. A közeli helyzet miatt ez is forró Jupiter-típusú égitest, amelynek felszínén a nap és az év hossza feltehetőleg megegyezik, és mindkettő csak 3,3 földi napot tesz ki." -
Létező bolygó? Egyik SW bolygó sem létezik, nem értem a kérdést:)
Ha hasonlóságról van szó, akkor az Endor és Naboo a legföldközelibb bolygó. Talán még a Yavin 4, de az hold, nem bolygó. Tatooine sivatagos (Tunézia), Kashyyyk még fás-erdős. Hoth fagyos, Dagobah lápos, mocsaras, Bespin gázóriás, Coruscant, Alderaan beépített városos, Kamino nedves.
Cato Neimoidia, Felucia, Mustafar, Mygeeto, Polis Massa, Saleucami, Utapau már az EP2-3-ban tűntek fel, sok infóm nincs róluk.
Remélem valamit segítettem:)
Itt megtalálod az összes bolygó leírását -
Finim #1677 Sziasztok 
Valaki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?:A csillagok háborúja c. filmből mely létező bolygó neve lett ismert?
Köszönöm előre is a segítséget
-
áhh:) -
Pirate bay :D -
Honnan töltöd az amcsi példányokat? -
Azokat olvastam, van köztük néhány nagyon alap történet, amit érdemes elolvasni. A legjobb kétségkívül a Vérvörös Birodalom I-II. :) Én leszoktam szedni a havonta megjelenő amcsi DHC-s képregényeket is, nálunk azért jó egy-másfél éves késéssel jönnek ki és nem is mindegyik. -
Jaja, hálózsákos cuccok. -
Jah látom, ez talán az egyik legnagyobb és legdrágább ritkaság, 10-15ezerért vesztegetik aukciókon..., a JA trilógiát tervezem megvenni, de először a többi, ma A Gonosz útvesztőjét sikerült megvennem, de még a Sötét nagyúr kéne nagyon.
Én a képregényeket veszem, bár sok hiányzik (a nálunk megjelent 73 számból talán 40-45 van meg) de tervezem bővíteni.
Ami digitálisan megvan Neked, ahhoz nem tudsz linket? (vagy ezek azok amik a halozsak.hu-ról és a newgen-ről tölthetők?) -
A Birodalom árnyai: felső sor, jobbról a 11.
Akadémia trilógia jó nagyon. Meg úgy általában amit Anderson ír az jó:)
A képregénysorozat megvan digitális formában (lehet hogy csak a magyar) de még nem néztem bele. Azt papíron jobban szeretem (vagyis szerettem, mert kb 15 éve nem olvastam képregényt:)) -
MerlinW: "A Birodalom árnyai" is megvan? :D
Kérdés: Kevin J. Anderson: Jedi Akadémia-trilógiájáról mi a vélemény? Érdemes megvenni?
Más: SW képregényekkel hogy álltok? Nekem jó pár régebbi számot be kéne szereznem. -
Szép gyűjtemény grat, én nemrég vettem meg a Kirajzást, majd most szeretném a Sötét nagyurat, A gonosz útvesztőjét és A túlélők keresését. Remélem sikerül megvenni még, kb egy hónapja még mindegyiket láttam egy nagyobb Alexandrában. -
-
Elég lesz a szemetelésből.. témával kapcsolatos hozzászólásokat vagy semmit.